Originally Posted by
unlucky
φυσικα και δεν είμαι από τις κοπελες που θα πιω ένα-δυο καφεδες με καποιον και θα τον κυνηγησω αν επιλεξει να εξαφανιστεί, εχω πολύ μεγαλη αξιοπρεπεια και περηφανια και σκέφτομαι και σε λογικα πλαισια κυριως, αν δε με θελει ο άλλος ή νομιζει ότι δεν ταιριαζουμε ή οτιδήποτε άλλο συμβαινει το εκτιμω γιατι μου το εδειξε νωρις και δεν μπηκε στη διαδικασια να με κοροιδεψει.
Εννοείται και ειχα μπει στον κοπο να διαβασω και θυμαμαι ότι κατι ετρεχε με την κοπελα και ότι μαλιστα ειχε κανει κατι ασχημο εκεινη και δε μπορει να τη συγχωρησει ο ιωαννης και οι φιλοι τον συμβουλευαν να μην της ξαναμιλησει. Δεν είμαι σιγουρη αλλα αν κανω τοσο λαθος μονο ο ιωαννης μπορει να ξερει. Εγω τοποθετηθηκα κυριως στην περιπτωση που ειχε σχεση με την κοπελα.Και επισης μου φαινεται τελειως "τρελο" να πηρε τοσο θαρρος από μονη της μονο με ένα-δυο ποτα.
Σιγουρα δε μπορούμε και ουτε προτίθεμαι να συζητησω με μια κοπελα ( αν καταλαβα καλα) για αγαπες και λουλούδια γιατι όπως ειπες εκπέμπουμε σε διαφορετικο μηκος κυματος. Μιλησες με πολύ σκληρα και απαξιωτικα λογια για μια κοπελα που δεν ξερεις και στην τελικη εγω δε νομιζω ότι φερεται ετσι για να βλαψει τον γιαννη, όταν θελεις καποιον φερεσαι και ανωριμα και εγωιστικα, ειδικα αν εισαι μικρη σε ηλικια ή ευαισθητη κτλ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ!!! Μπορει να εφαγε κολλημα, ολοι εχουμε φαει καποια στιγμη, εγω το βρισκω ανθρωπινο αυτό