μα καθε κινηση μας ειναι μια παρεμβαση στην τυχαιοτητα.
δημιουργει ομως μια νεα τυχαιοητα ;)
Printable View
Φίλε δεν έχω διαβάσει ότι γράφεται εδώ μέσα αλλά ίσως να διαμαρτύρεσαι για την απουσία τρόλλ στο ίντερνετ, διόρθωσε με αν κάνω λάθος, δεν ξέρω καν σε ποιούς μιλάω όταν γράφω.
Θέλω να πω πάντως ότι είναι σε χάλια κατάσταση η Ελλαδίτσα μας, να κάνω λίγο χιούμορ τώρα να γελάσουμε ελπίζω μαζί:
Γερμανός και είσαι μέσα!
http://www.youtube.com/watch?v=eD6qY...ipcontrinter=1
Εξαιρετικό βιβλίο, μου κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Όποιος ελέγχει το παρόν έλεγε ο Όργουελ ελέγχει και το παρελθόν και όποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει και το μέλλον.
Πέρα από το υπέροχο βιβλίο
δυστυχώς δεν μπορώ να βγώ ένα συγκεκριμένο ορισμό για το παρόν η για την παρούσα πραγματικότητα.
όχι δεν διαμαρτύρομαι γι αυτό....διαμαρτύρομαι για τις στάσεις που κρατάνε κάποια μέλη απέναντι σε άλλα μέλη...η οποία στάση, είναι απαράδεκτη σε ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης....και απο πάνω δεν τρώνε αυτές κι αυτοί μπάν (οι -για μένα- άδικοι) αφού παίζουν πολύ ''έξυπνα'' με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, προκαλώντας το άλλο μέλος σε ύβρη, καταλήγωντας να δέχεται μπάν το -για μένα- αδικημένο μέλος (αδικημένο μόνο τουλάχιστον ως προς την στάση αυτών των μελών)....(αιντε ρε, καθάρισε κανά πμ για να σου στείλω για ένα ζήτημα που ίσως σε ενδιαφέρει...)
χαχαχα, καλό..
ο θεος να δινει φωτιση σε αυτους που μιλανε με τον εαυτο τους..μερα που ειναι!
επίσης σκέφτομαι, πως με εκνευρίζει υπερβολικά να κοιτάνε την παραμικρή μου κίνηση στο ίδιο μου το ''σπίτι'' κάποιοι παλιοί καλοί μου φίλοι...και να μου την λένε πανέξυπνα γι αυτά που έγραψα...................................... ..........αλήθεια κύριοι πανέξυπνοι..................μήπως να το βουλώσω κι εδώ πέρα??
Άδειο είναι ναι.