Εσυ δεν είπες ότι δεν τα πας καλα με τον άντρα σου; οπότε παίζει το σενάριο του βρικόλακα;
Printable View
Αύριο θα έχει και έκλειψη..
Μα γιαυτό είμαι εγώ εδώ.. Για να σας ενημερώνω..
Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;
Εγώ;; βρικόλακας!!!
Στην καλύτερη θέση είμαι εγώ...
Πρώτα η Βίσση, μετά ο Σάκης και κλείνει το πρόγραμμα ο καρβέλας.
Απο το 1 ως το 10 ποσα λαδια να χανουμε;;;να μαζευτουμε για γκρουπ θεραπι;;;
Εγω καπου για δωδεκα με βλεπω
Σκέφτομαι ποσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Περιμέναμε πως και πως να έρθουν τα Χριστούγεννα. Ηρθαν, έφυγαν, δεν καταλάβαμε και κάτι.. Αλλάζει η ζωή μας, οι άνθρωποι δίπλα μας και εμείς απλά κοιτάμε.. Κοιτάμε την ζωή μας που χάνεται μέσα στον χρόνο που τρέχει γρήγορα..
Χαχαχα ναι και θα απανταμε εχεις δικιο αλλα...κ θα συνεχιζει ο καθενας τα δικα του...καλα θραυση θα κανει το γκρουπ θεραπι...δηλωσεις σημετοχης στο ψου ψου ψου ψου ψου ψου.Περιορισμενος αριθμος θεσεων.Εγγυημενη επιτυχια...! Τερμα η καταθλιψη,το αγχος και ολα αυτα τα χαζα.Μετα το σεσιον θα νιωθεις οτι παιζεις σε διαφημιση της κοκα κολα..που μαζευονται ολοι στο οικογενειακο τραπεζι λεει και να τα χαμογελα κι ολα σουπερ... :)
Τι κάνετε μικρά Forumάκια? Έχουμε να λύσουμε κανά θεματάκι? Ρίχτε το να βοηθήσουμε!
Εγώ την πέρασα την φάση μου 2009-2014 ,γι'αυτό και τα τελευταία χρόνια δεν πολυέμπαινα στο Forum!
Αν βλέπω άτομα που κολλάνε με τα χνώτα μου και κάνουμε πλακίτσα,γουστάρω. Πέρα από ότι έπρεπε στην ηλικία μου να είχα παντρευτεί και να είχα 2 παιδιά,τα υπόλοιπα τα έχω λύσει! Εσύ Ολλανδέζα είσαι καλύτερα τελικά από ότι νομίζα! Αρχίζεις και συνέρχεσαι!!!
Ααα...κριμα... χανεις βεβαια την καλυτερη ψυχοθεραπεια της ζωης σου και φρι αλλα τι να πω... :( χαλας και την παρεα για μια οδοντοκρεμα
Ο αδερφος μου βρηκε κατι γομες που πηρα απ το σουπερ και μου εκανε ανακριση γιατι τις πηρα. Του ειπα οτι μου τις εβαλαν κατα λαθος στη σακουλα. Δεν καταλαβαινω γιατι ασχολειται τοσο πολυ μαζι μου και οχι με τη γυναικα του. Υποτιθεται οτι μετακομισε κλπ.
Μα θα τα πρηζω σε σενα αμα δεν ειμαι βρε κουτοο...!χαχα...εε κοιτα με εχει πιασει το αγχος να μαθω γρηγορα τα προγραμματα κ την δουλεια γενικα αλλα οκ...οπως ειπα στον εαυτο μου για να το εμπεδωσω...χαλαρα...
Ολλανδέζα(μικρή) το καταλαβαίνω πως είναι η άμυνά σου,είναι φανερό άλλωστε σε έναν εξωτερικό παρατηρητή. Απλά διακρίνω μία βελτίωση!
Δες και τον Ορέστη που προβληματίζεται για ... γόμες!
❤❤❤ εβαλα καρδουλες...χαχαχα
Πού τις βρήκες τις καρδούλες ρε Τσακάλι? Copy-Paste από αλλού? ❤❤❤