ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1218
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1218 of 1380 FirstFirst ... 21871811181168120812161217121812191220122812681318 ... LastLast
Results 18,256 to 18,270 of 20693
    george1520
    Guest
    Σκέφτομαι ποσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Περιμέναμε πως και πως να έρθουν τα Χριστούγεννα. Ηρθαν, έφυγαν, δεν καταλάβαμε και κάτι.. Αλλάζει η ζωή μας, οι άνθρωποι δίπλα μας και εμείς απλά κοιτάμε.. Κοιτάμε την ζωή μας που χάνεται μέσα στον χρόνο που τρέχει γρήγορα..

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σκέφτομαι ποσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Περιμέναμε πως και πως να έρθουν τα Χριστούγεννα. Ηρθαν, έφυγαν, δεν καταλάβαμε και κάτι.. Αλλάζει η ζωή μας, οι άνθρωποι δίπλα μας και εμείς απλά κοιτάμε.. Κοιτάμε την ζωή μας που χάνεται μέσα στον χρόνο που τρέχει γρήγορα..
    Εεελα ρε Γιωργο ενταξει προσπαθουμε για το καλυτερο στην τελικη.Οντως περνα τοσο γρηγορα ο χρονος.Θυμαμαι στα 15 μου που νομιζα οτι δε με αγγιζει ο χρονος.Ειμασταν εμεις οι νεοι και οι μεγαλοι...και για ποτε γιναμε μεγαλοι...

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Άρα το θέλουμε το γκρουπ θεραπι.
    εεε μεταξυ μας ναι.Κλειστε θεσεις παρακαλω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    εεε μεταξυ μας ναι.Κλειστε θεσεις παρακαλω.
    Χαχαχα φαντάζεσαι; ο καθένας με τον πόνο του στο ίδιο thread
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Χαχαχα ναι και θα απανταμε εχεις δικιο αλλα...κ θα συνεχιζει ο καθενας τα δικα του...καλα θραυση θα κανει το γκρουπ θεραπι...δηλωσεις σημετοχης στο ψου ψου ψου ψου ψου ψου.Περιορισμενος αριθμος θεσεων.Εγγυημενη επιτυχια...! Τερμα η καταθλιψη,το αγχος και ολα αυτα τα χαζα.Μετα το σεσιον θα νιωθεις οτι παιζεις σε διαφημιση της κοκα κολα..που μαζευονται ολοι στο οικογενειακο τραπεζι λεει και να τα χαμογελα κι ολα σουπερ...

Senior Member
    Τι κάνετε μικρά Forumάκια? Έχουμε να λύσουμε κανά θεματάκι? Ρίχτε το να βοηθήσουμε!

george1520
    Guest
    Χαχαχα ναι και θα απανταμε εχεις δικιο αλλα...κ θα συνεχιζει ο καθενας τα δικα του...καλα θραυση θα κανει το γκρουπ θεραπι...δηλωσεις σημετοχης στο ψου ψου ψου ψου ψου ψου.Περιορισμενος αριθμος θεσεων.Εγγυημενη επιτυχια...! Τερμα η καταθλιψη,το αγχος και ολα αυτα τα χαζα.Μετα το σεσιον θα νιωθεις οτι παιζεις σε διαφημιση της κοκα κολα..που μαζευονται ολοι στο οικογενειακο τραπεζι λεει και να τα χαμογελα κι ολα σουπερ...
    Θα παρετε και τίποτα; Χαμόγελο έτσι στο άσχετο;

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Θα παρετε και τίποτα; Χαμόγελο έτσι στο άσχετο;
    Καλε θα σαι απλα φουλ χαπι οπως στην διαφημιση της κοκα κολα,του βιταμ ...

Senior Member
    Του παγωτό Magic...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Quote Originally Posted by Stavros View Post
    Τι κάνετε μικρά Forumάκια? Έχουμε να λύσουμε κανά θεματάκι? Ρίχτε το να βοηθήσουμε!
    Μωρε πολλα εχουμε αλλα το ριχνουμε στην πλακα γτ αλλιως δε βγαινει...εσυ βρε σταυρο δλδ ολα σουπερ ...;ελα...ξεκιναμε συνεδρια...τι προβλημα εχεις?στο λυνουμε καπάκι...πάτ κιουτ

george1520
    Guest
    Προτιμάω την διαφήμιση με την οδοντόπαστα.. Άρα δεν θα είναι στο ίδιο γκρουπ με εσάς

Senior Member
    Εγώ την πέρασα την φάση μου 2009-2014 ,γι'αυτό και τα τελευταία χρόνια δεν πολυέμπαινα στο Forum!
    Αν βλέπω άτομα που κολλάνε με τα χνώτα μου και κάνουμε πλακίτσα,γουστάρω. Πέρα από ότι έπρεπε στην ηλικία μου να είχα παντρευτεί και να είχα 2 παιδιά,τα υπόλοιπα τα έχω λύσει! Εσύ Ολλανδέζα είσαι καλύτερα τελικά από ότι νομίζα! Αρχίζεις και συνέρχεσαι!!!

Ααα...κριμα... χανεις βεβαια την καλυτερη ψυχοθεραπεια της ζωης σου και φρι αλλα τι να πω... χαλας και την παρεα για μια οδοντοκρεμα

Quote Originally Posted by Stavros View Post
    Εγώ την πέρασα την φάση μου 2009-2014 ,γι'αυτό και τα τελευταία χρόνια δεν πολυέμπαινα στο Forum!
    Αν βλέπω άτομα που κολλάνε με τα χνώτα μου και κάνουμε πλακίτσα,γουστάρω. Πέρα από ότι έπρεπε στην ηλικία μου να είχα παντρευτεί και να είχα 2 παιδιά,τα υπόλοιπα τα έχω λύσει! Εσύ Ολλανδέζα είσαι καλύτερα τελικά από ότι νομίζα! Αρχίζεις και συνέρχεσαι!!!
    Κι ελπιζω να συνεχισωωωω!!!αν και να σου πω την αληθεια εγω το χιουμορ το εχω κ ως αμυνα...

george1520
    Guest
    Ααα...κριμα... χανεις βεβαια την καλυτερη ψυχοθεραπεια της ζωης σου και φρι αλλα τι να πω... χαλας και την παρεα για μια οδοντοκρεμα
    Έχω κόψει την κοκα κολα...δεν φταίω εγώ..