To γεγονος να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις τι κανουνε η να τους επισκεφθεις δεν παιζει εε;;;
Πω νομιζα εχω χαζεψει αλλα υπαρχουνε και χειροτεροι απο μενα....
Printable View
Θα συμφωνήσω σε πολλά από τα λεγόμενα της Θεοφανίας..σε όποιον αρέσει το ίντερνετ και τον ευχαριστεί καλά κάνει,γιατί νομίζετε ότι ο έξω κόσμος είναι καλύτερος;τελοσπάντων δεν είναι εκεί το θέμα,εμένα μου αρέσει αλλά δυστυχώς πάνω από 3 φορές την εβδομάδα δεν μπορώ να μπω λόγο υποχρεώσεων.όσο για fb k twitter εγώ ευτυχώς δεν έχω πλέον τίποτα από αυτά αλλά διαχειρίζομαι του συζύγου μου που υποχρεωτικά πρέπει να έχει και το τι βλέπουν τα ωραία μου μάτια δεν μπορώ να περιγράψω γιατί θα έχω ποινή πάλι.
αμα θελω να παρω καποιον τηλεφωνο θα το κανω
αλλα οταν θελω εγω
κοιτα οταν εχεις φεις αναπασα στιγμη πεταγεται τσουπ ολη η ζωη των αλλων στην φορα..
βλεπεις που ηταν χθες ,,τι καναν και ερχονται και στα λενε οι φιλοι σου και εσυ λες ποτε??
ε και μετα νιωθεις εξωγηινος
και μιλαω για γνωστους περισσοτερο
οι κολλητοι μου λες να μην ξερω τι κανουν?
χμμ εγω κατι τετοιο σκεφτομαι...
http://www.youtube.com/watch?v=SkEkrQdL8eg
να πας ταξιδι?
τι βιντεο ειναι παλι αυτο..
...το ποιντ είναι: περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!
Κανουμε ότι μας κάνει χαρούμενους. Οι άλλοι πάντα θα έχουν να πουν κάτι για μας έτσι και αλλιώς.
Το ποιντ ειναι να πεσει ο Ξηρος πανω μου,4 μυρια θα παρω και θα αγορασω και το φορουμ.
Ξηρέ κάνε check in και τρέλανε τους όλους!χαχαχαχαχα
εαν σε καπιον αρεσει το μπαφους πραγματικα δεν εχω κατι μαζι του και δεν με ενοχλει καθολου αλλα αν
καποιον τον κανει χαρουμενο να ειναι παιδοφιλος ε δεν θα το αντεξω
Κανεναν δεν θα μπαναρα,ο καθενας δινει το δικο του μοναδικο στιγμα.
παιδια μειζον θεμα το μπαν.
σορυ κιολας αλλα το να κανει κανεις μπαν καποιον ισοδυναμει με το να του κλασει τα @ρχιδι@
χαχαχαχαχαχαχ :P
Με ειχανε κατηγορησει κι εμενα οτι εχω δευτερο προφιλ και οτι ειμαι ο thomas98 ο οποιος παρεπιπτοντως εχει παρα πολυ καιρο να μπει και ειναι αυτος π μετραγε αντιστροφα για τη μερα π θα αυτοκτονουσε :s
Ελπιζω να ειναι καλα το παιδι απλα επειδη κι αυτος ελεγε πως ειναι ασχημος και τα ιδια πανω κατω εγραφα κι εγω θα νομιζε οτι ειμαστε το ιδιο προσωπο...
Γιατι ομως να κανω δευτερο προφιλ και να ελεγα τα ιδια πραγματα και πολλες φορες να συνομιλουσα και με τον εαυτο μου μιας και μιλαγα με το παιδι;;;
Απλα θελω να πω να μην ειστε ΚΑΘΕΤΟΙ...Δεν μπορει κανεις να ειναι 100% σιγουρος...Μπορει 99% να ειστε αλλα.......
Δεσποινα ελα ξυσε!
http://lh5.ggpht.com/UrrcKFcov2KfcGm...IjasHC6kx0F=s0
εγω λεω να σας πω κατι αρκετα αστειο γεια να γελασουμε
θυμαμαι καποτε που ο θειος μου προσπαθησε να αλαξει μια λαμπα κ αυτος αντι να τη ξεβιδωσει την ξεπατωσε κ τη ξεκολησε απο τη βαση της κ εμινε μεσα η μιση
οταν λειπον μας το ελεγε η γιαγια μου εγω του εστιλα ενα σμσ κ του ειπα..
αφου ξεπατωσες τη λαμπα
παρε ενα φτυαρι για να γκρεμισεις κ τους τοιχους
κ αν καταλαβεις οτι εκανες τοσο κοπο τσαμπα
μετα κατσε πανω στα χαλασματα κ γραψε στιχους!
χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ χαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχχα χχαχαχχαχαχα
χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ χαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχχα χχαχαχχαχαχα
κ μια κ ειπε οτι εχει μια χαρα καιρο ειμαστε μια απο τις λιγες χωρες που εχουμε τη τυχη να εχουμε τοση καλοκαιρια οι αλλοι πιο πανω εχουν αυτη τη στιγμη μισο να δω.. εχουν -5 βαθμους δειτε αυτο κ παρτε χαμπαρι που ζειτε http://www.okairos.gr/%CE%B3%CE%B5%C...D%CE%AF%CE%B1/ με το που βγενεις απο την ελλαδα ιουλιο σε πλακωνουν οι βροχες...
Καλα κανεις Αeon και δινεις προειδοποιησεις με ποντους,δεν θα φαω σημερα το βραδυνο μου απο την στεναχωρια..Ομως!! να προειδοποιεις και αυτους που προκαλουν τον αλλον,βεβαια εσυ ξερεις να κανεις την δουλεια σου καλυτερα :)
Σκέφτομαι ότι ήθελα όλοι να με θυμόνται σαν πυροτέχνημα αλλά δεν κατάφερα να σκάσω και με θυμόνται τώρα όλοι σαν βλήμα!
Αν πάψεις να πιστεύεις πως δεν είσαι πυροτέχνημα αλλά βλήμα, θα μπορέσεις να γίνεις το πυροτέχνημα που πάντα ήθελες να ήσουν. Έχεις πείσει τον εαυτό σου
πως όλα τέλειωσαν για σένα και πως η ζωή σου ήταν αυτή και ήταν μία αποτυχία. Εσύ την ορίζεις την αποτυχία, αλλά με τα κριτήρια του περιβάλλοντός σου.
Έχεις εσωτερικεύσει τις παρασιτικές φωνές.
Μακαρι μια μερα να μπορουσα να πω ανοιχτα αυτα που ηθελα απεναντι στον ανθρωπο που αποκαλειται πατερας μου. Να μπορω ομως να μιλωασταματητα, χωρις να με διακοψει και να του τα χωνω. Να μην τον λυπηθω λεπτο. Θελουν να λεγονται και γονεις μερικοι μερικοι....αισχος....να μην κανατε παιδια ρε....να μην με κανατε ποτε....γιατι να πρεπει εγω να τραβαω την δικη σας ανικανοτητα στον ρολο του γονεα?
Ειχα πει καποτε, οτι εαν δεν υπηρχε μεσα στο σπιτι, εφευγε, χωριζε με την μητερα μου, μας εγκατελειπε, μεταναστευε....οτιδηποτε....δ ε θα με ενοιαζε....ακομη και αν δεν τον εβλεπα ποτε ξανα. Καποιοι με λεγανε σκληρη και ακαρδη.
Σημερα, δεκα χρονια μετα, εξακολουθω να πιστευω ακριβως τα ιδια.
σκεφτομαι οτι ενα κομματι μουσακας, στο 99% των περιπτωσεων ειναι καλυτερος απο εναν γκομενο.
Καλημέρα απο Αθήνα!! Και παλι εδω, στα μερη σας (καποιων μελων του φορουμ!).
Θα μας εβρεχε ελεγε, αλλα μεχρι στιγμης εχει ηλιο κορυφαιο!!! Αντε και καλη μας ανοιξη, as soon as possible!!
Καλημερα αλανια μου, καλο σαββατοκυριακο να εχετε, πιειτε και εναν ακομη καφε για μενα, δε βαριεσαι, σκ ειναι, ξεδωστε και λιγο :-Ρ
Τα φιλια μου!
τελικα η μοιρα ειναι ενα συνολο ασυνειδητων πραξεων του παρελθοντος
τι σκεφτηκα παλι πρωι πρωι
Θελω να φαω ενα τεραστιο μοσχαρισιο μπιφτεκι και 3 πιατα πατατες τηγανιτες.
σκεφτομαι οτι βαρεθηκα να προσπαθω εγώ παντα και οτι τα πραγματα γυρω μας αλλαζουν αξια τοσο γρηγορα οπως οταν ανοιγοκλεινουμε τα ματια μας ματαιοτης ματαιοτητων....