something like this.. :(
Printable View
Θα θελα να μπορουσα να εγραφα..
Μπας και υπαρχει κανεις να γουσταρει να γραφει να συνεργαστουμε? :P
Μου ειναι δυσκολο γμτ να πιασω εστω ενα απο τα φωτεινα λαμπακια που αναβουν ξαφνικα κατακαιρους διπλα απο το κεφαλι μου... Συνηθως αναβουν, σβηνουν και χανονται..
Σωστα τα λες ΚΕΝΟ . Είναι τρομερο συναισθημα και απεριγραπτο . Εχω τελειωσει τον πρωτο κυκλο μαθηματων στο παραπεντε ( αλεξιπτωτο πλαγιας) . Κυριολεκτικα δεχεσαι ενεσεις μαγειας . Πριν 3 χρονια πληρωσα 550 ευρω . Στο τριτο μαθημα πετας μονος σου από τα 60 μετρα υψος . Επειτα από καποια μαθηματα ( και πτησεις ) πηδας ( και πετας ) από τα 400 μετρα .
Επειδη είναι πολλα τα λεφτα ( και ισως φοβασαι να το δοκιμασεις ) αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις μονο μια πτηση αλλά με τον δασκαλο ( διθεσιες πτησεις ) και αυτος θα σε καθοδηγει . Πριν 3 χρονια αυτό στοιχιζε 50 ευρω ( (η απλη πτηση ) ( τωρα μπορει να εχει παει τα διπλα ) .
Μπορει να λειτουργησει πολύ θεραπευτικα σε σενα ( αλλά και για οποιονδηποτε άλλο ) . Τι μπορει να συγκριθει όταν υπερβαινεις τους φοβους σου ?
Στο προτεινω ανεπιφυλακτα . http://www.flyfreedom.gr/index.php/services/tandem
ευχαριστω αλλα δεν ειναι θεμα φοβιας, αν φοβομουν δε θα το ανεφερα καν, ουτε θα το ηθελα. ειναι θεμα αφραγκιας, εδω δεν εχω λεφτα να νοικιασω μονος μου σπιτι ή με συγκατοικο μαζι, θα εχω για να πεταω ? γαμησε τα ειναι κι αυτο απ'τα πολλα που στερουμαστε στο ελλαδισταν. :(