Τι θα θελατε ??? - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 150 FirstFirst ... 3644454647485696146 ... LastLast
Results 676 to 690 of 2240
    Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    να πάθω μια αμνησία να ξεχάσω τα πάντα και να μην επανέλθει ποτέ η μνήμη μου.
    something like this.. :(

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    με την Ρενατε φανταζομαι
    δε ξερω ποια ειναι η Ρενατε, υπηρχε μια Ρενα (Ειρηνη) αλλα ειναι πλεον χαμενη. δε λεω περισσοτερα μη μπλεξω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    something like this.. :(
    σε καταλαβαίνω παθών είσαι σαν εμένα.

Senior Member
    σε καταλαβαίνω παθών είσαι σαν εμένα.
    δυστυχωσ Θωμα.... αν και πιστευω πωσ η περιπτωση μου δεν εχει ξανατυχει σε ανθρωπο.... Βεβαια το θεμα ειναι οτι δεν αντεχω αλλο....παραλληλα ομωσ δε μπορω να ξεχασω ουτε να ξεφυγω...

να πάθω μια αμνησία να ξεχάσω τα πάντα και να μην επανέλθει ποτέ η μνήμη μου.
    αυτο και με το παραπανω και το να μην ενωθα αξιολυπητη επισης
    να ξυπνουσα αυριο και να ημουν αλλη
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Θα θελα να μπορουσα να εγραφα..

Senior Member
    Μπας και υπαρχει κανεις να γουσταρει να γραφει να συνεργαστουμε? :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    εγω......εχω βαρεθει να γραφω κειμενα να απολογουμαι και να λεω ποσο αγαπω ατομα.....θελω μια νεα αρχη.......να γραφω αλλα πραγματα.....δεν βρισκω τον τροπο ομωσ... :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δε ξερω ποια ειναι η Ρενατε, υπηρχε μια Ρενα (Ειρηνη) αλλα ειναι πλεον χαμενη. δε λεω περισσοτερα μη μπλεξω.
    η παραλιγο γυναικα του διαστημικο φυρερ χαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by confuse View Post
    εγω......εχω βαρεθει να γραφω κειμενα να απολογουμαι και να λεω ποσο αγαπω ατομα.....θελω μια νεα αρχη.......να γραφω αλλα πραγματα.....δεν βρισκω τον τροπο ομωσ... :(
    Πρεπει να συνεργαστουμε λοιπον!! Κατσε να κατασταλλαξει μεσα μου η ιδεα, να δω τι μπορουμε να γραψουμε και πως, και τι να το κανουμε :P

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    η παραλιγο γυναικα του διαστημικο φυρερ χαχαχα
    α τη Muller λες ? τωρα καταλαβα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Λίλιουμ ρίξε την ιδέα και τότε κι εγώ μαζί στην συγγραφή!

Senior Member
    Μου ειναι δυσκολο γμτ να πιασω εστω ενα απο τα φωτεινα λαμπακια που αναβουν ξαφνικα κατακαιρους διπλα απο το κεφαλι μου... Συνηθως αναβουν, σβηνουν και χανονται..

Quote Originally Posted by KENO View Post
    θα ηθελα παρα πολυ να πεταξω. οχι πανω απ'τη κατεστραμενη Ευρωπη ομως ή τη ******* Αμερικη, αλλα καπου πιο πρασινα, Αφρικη, στον Αμαζονιο, στις Ινδιες, στην Αιγυπτο με τις πυραμιδες, οπουδηποτε με φυση! το αισθημα της ελευθεριας καθολη τη διαρκεια του πεταγματος ειναι ανωτερο απ'το να τρεχεις με το αμαξι σου. νιωθεις θεος αφου εχεις την θεα απο ψιλα που ολα μοιαζουν ζωγραφια, μικρα κι ασημαντα. γιατι ειναι οντως μικρα κι ασημαντα!
    Σωστα τα λες ΚΕΝΟ . Είναι τρομερο συναισθημα και απεριγραπτο . Εχω τελειωσει τον πρωτο κυκλο μαθηματων στο παραπεντε ( αλεξιπτωτο πλαγιας) . Κυριολεκτικα δεχεσαι ενεσεις μαγειας . Πριν 3 χρονια πληρωσα 550 ευρω . Στο τριτο μαθημα πετας μονος σου από τα 60 μετρα υψος . Επειτα από καποια μαθηματα ( και πτησεις ) πηδας ( και πετας ) από τα 400 μετρα .
    Επειδη είναι πολλα τα λεφτα ( και ισως φοβασαι να το δοκιμασεις ) αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις μονο μια πτηση αλλά με τον δασκαλο ( διθεσιες πτησεις ) και αυτος θα σε καθοδηγει . Πριν 3 χρονια αυτό στοιχιζε 50 ευρω ( (η απλη πτηση ) ( τωρα μπορει να εχει παει τα διπλα ) .
    Μπορει να λειτουργησει πολύ θεραπευτικα σε σενα ( αλλά και για οποιονδηποτε άλλο ) . Τι μπορει να συγκριθει όταν υπερβαινεις τους φοβους σου ?
    Στο προτεινω ανεπιφυλακτα . http://www.flyfreedom.gr/index.php/services/tandem

Banned
    Quote Originally Posted by Σαλβαδόρ View Post
    Σωστα τα λες ΚΕΝΟ . Είναι τρομερο συναισθημα και απεριγραπτο . Εχω τελειωσει τον πρωτο κυκλο μαθηματων στο παραπεντε ( αλεξιπτωτο πλαγιας) . Κυριολεκτικα δεχεσαι ενεσεις μαγειας . Πριν 3 χρονια πληρωσα 550 ευρω . Στο τριτο μαθημα πετας μονος σου από τα 60 μετρα υψος . Επειτα από καποια μαθηματα ( και πτησεις ) πηδας ( και πετας ) από τα 400 μετρα .
    Επειδη είναι πολλα τα λεφτα ( και ισως φοβασαι να το δοκιμασεις ) αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις μονο μια πτηση αλλά με τον δασκαλο ( διθεσιες πτησεις ) και αυτος θα σε καθοδηγει . Πριν 3 χρονια αυτό στοιχιζε 50 ευρω ( (η απλη πτηση ) ( τωρα μπορει να εχει παει τα διπλα ) .
    Μπορει να λειτουργησει πολύ θεραπευτικα σε σενα ( αλλά και για οποιονδηποτε άλλο ) . Τι μπορει να συγκριθει όταν υπερβαινεις τους φοβους σου ?
    Στο προτεινω ανεπιφυλακτα . http://www.flyfreedom.gr/index.php/services/tandem
    ευχαριστω αλλα δεν ειναι θεμα φοβιας, αν φοβομουν δε θα το ανεφερα καν, ουτε θα το ηθελα. ειναι θεμα αφραγκιας, εδω δεν εχω λεφτα να νοικιασω μονος μου σπιτι ή με συγκατοικο μαζι, θα εχω για να πεταω ? γαμησε τα ειναι κι αυτο απ'τα πολλα που στερουμαστε στο ελλαδισταν. :(