Τάσο το τιεκρακι δε χωράει άλλες μετρήσεις, τί κάνω, βγάζω παλιές?
Printable View
Τάσο το τιεκρακι δε χωράει άλλες μετρήσεις, τί κάνω, βγάζω παλιές?
:) τί ωραία έκπληξη!!! Χρειαζόμουν το εύθυμο κλίμα ακριβώς τώρα. Είχαμε πάλι χάλια νέα σε 2 σοβαρά θέματα. Οι επόμενες 2 εβδομάδες είναι κρίσιμες. Εχω να φάω από το μεσημέρι όπου και έφαγα το "απογευματινό μου" γιατί ήθελα γλυκό.
Είμαι σε δίλλημα. Να φάω το βραδυνό μου ή να μην αρχίσω να τρώω? Δεν πεινάω καθόλου μα καθόλου. Φοβάμαι αν αρχίσω να τρώω δε θα μπορέσω να σταματήσω. Όχι από πείνα...
Τί να κάνω? HELP :dork::crazy::(
Τωρα που δεν πεινας ακομα για να παρασυρθεις απο λιχουδιες,φτιαξε ενα μικρο πιατακι με οτι νομιζεις οτι χωραει θερμιδικα στη μερα σου και βαλτο καπου και να ξερεις οτι μολις αρχισεις να πεινας θα φας μονο αυτο.Ετσι θα εχεις βαλει ορια και δεν θα ξεφυγεις μολις αρχισεις να πεινας πολυ ;) Εμενα παντως το να βαζω ορια με βοηθαει παρα πολυ :thumbup:
Ωραία ιδέα!!! :thumbup:Quote:
Originally posted by forty
Τωρα που δεν πεινας ακομα για να παρασυρθεις απο λιχουδιες,φτιαξε ενα μικρο πιατακι με οτι νομιζεις οτι χωραει θερμιδικα στη μερα σου και βαλτο καπου και να ξερεις οτι μολις αρχισεις να πεινας θα φας μονο αυτο.Ετσι θα εχεις βαλει ορια και δεν θα ξεφυγεις μολις αρχισεις να πεινας πολυ ;) Εμενα παντως το να βαζω ορια με βοηθαει παρα πολυ :thumbup:
δυστηχώς με τις έννοιες ξέχασα να αγοράσω φασολάκια στρογγυλά που λατρεύω για σαλάτα και με "στουμπώνουν". Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσω το στομάχι μου με περισσότερες θερμίδες χωρίς να έχω χορτάσει. Για να κάθομαι να κόβω λάχανο σαλάτα ή ντομάτες ούτε λόγος έτσι όπως είμαι.Quote:
Εφαγα 3 φ. ψωμί τοστ ολικής με 3+3 φ. τυρί και τηγμενο τυρι τριγωνο. Οσο ετρωγα υπολογιζα. Τελειως μηχανικα. Ετρωγα και μετρουσα θερμιδες νοητικα, λες και ετρωγα για να φαω οσα πρεπει και να σταματησω. Ας ειναι κι ετσι, μου φτανει να σταματησω. Το στομαχι μου τωρα πηρε μπρος και χωρις σαλατα είναι άδειο κι ας έφαγα. Δεν πιάνει και λίγο όγκο μισό κιλό σαλάτα!:( Αχ τα νεύρα μου, τα χάπια μου, το 11888 να φύγω :starhit:
Καλημεραααααα
Μια ομορφη μερα σημερα με εμενα να μην ανεβαινω στην ζυγαρια γιατι χτες ηρθαν 2 φιλες μου στο σπιτι και εφτιαξα πολλα και καλα πραγματακια να τσιμπισουμε με το κρασι.
Περασαμε τελεια, επιλεξαμε να μεινουμε μεσα γιατι εξω θα γινοταν την κακομοιρας, αλλα και για το οικονομικο.
Αχχχχ Θεε μου ποσο ανετοιμη ειμαι να διαχειριστω το θεμα του φαγητου μου!!!!!!!
Και οταν λεω φαγητου λεω οοοολα τα σφολιατοειδη που τρελαίνομαι.
Εφτιαξα και απο αυτα και το μονο που καταφερα ηταν να φαω μονο(!) μια μικρη πιτσα στις διαστασεις μιας πιτας σουβλακιου.
Το θετικο ειναι οτι παρολαυτα λειτούργησε η εγκράτεια μου και πηγα παραπερα.Κατι ειναι και αυτο.
Χαιρομαι παρα πολύ που δεν περασα στο υπερφαγικο.
Αυτη η βδομάδα δεν εχει σχεδον καθόλου απώλεια το οποίο και δεν με νοιάζει πραγματικα αλλα ειχε και παρα πολλες εστίες πρόκλησης.
Ολο αυτο με βοήθησε να συνειδητοποιήσω οτι η έκθεση μου στην θεα τους με καθιστά μωρό παιδί μπροστά σε σοκολάτα.
:)
Μπράβο!!! Αυτό είναι το νόημα όχι η απώλεια αυτή καθέ αυτή!
σε ευχαριστώ πολύ! Χθες δεν ήμουν σε αντίστοιχη φάση για να εκτιμήσω τη βοήθεια σου, και μόνο που ένας άνθρωπος με κατάλαβε και μου έγραψε, προτίνοντας λύσεις, με βοήθησε πολύ!Quote:
Ημουν κιουρία μετά, όχι ότι δεν είχα φάει τις θερμίδες μου, αλλά δεν έπεσα σε ανεξέλεγκτη πρόσληψη τροφής :smug:
Καλημέρα δεν είπα! Σήμερα 101.2 φαγωμένη
69,3 σήμερα +1/2 κιλό !
Σήμερα έκλεισα 2 μήνες δίαιτας χωρίς κλέψιμο εκτός μιας ημέρας που έφαγα ένα παγωτό 87 γρ και 1 κομματάκι σοκολάτα
Αποτέλεσμα : -4,5 1ος μήνας -3,2 2ος μήνας
Συμπέρασμα , ότι και να κάνω ότι δίαιτα και αν ακολουθήσω τα αποτελέσματα είναι ίδια τον 2ο μήνα πέφτω στα -3 και αργότερα ακόμη παρακάτω.
Καλημέρα συναγωνίστριες.
Οτι και να κανετε οπως και να νιώθεται ενα να θυμάστε στο τελος της ημερας.
Ειστε ακομη μεσα στο παιχνιδι και ολα παίζονται.
Ακομη και αν περασε μια μερα με διαφορα διατροφικά σκαμπανεβάσματα, ακομη και αν περασε ενας μηνας με λιγοτερη απωλεια, ενα ειναι σιγουρο.
Οτι τοχεται σαν σκεψη στο μυαλο σας, σας απασχολει, σας προβληματιζει , το παλεύεται, δεν το εγκαταλείπεται, ασχολείστε μαζι του και αρα ειναι ακομη εκει.
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη αλλα καπως ετσι τοχω και εγω στο μυαλο μου.
Η κατρακυλα δεν ειναι ενα διατροφικό μακριά, η μια βδομαδα χωρις απώλεια, αλλα ειναι οταν παψει να τριγυρίζει σαν σκεψη στο μυαλο μας.
Οταν παψει αυτη η χαρα στο τελος της ημερας "θα μπορουσα και καλυτερα αλλα τουλαχιστον γλειτωσα το υπερφαγικο, κρατηθηκα απεναντι σε πολλα"
επειδη ειμαι και ξανθια λες δηλαδη οτι οτι και αν εχεις κανει στο παρελθον τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια ???η Ατκινς δεν εχει μεγαλυτερη απωλεια?Quote:
Originally posted by need2loose
69,3 σήμερα +1/2 κιλό !
Σήμερα έκλεισα 2 μήνες δίαιτας χωρίς κλέψιμο εκτός μιας ημέρας που έφαγα ένα παγωτό 87 γρ και 1 κομματάκι σοκολάτα
Συμπέρασμα , ότι και να κάνω ότι δίαιτα και αν ακολουθήσω τα αποτελέσματα είναι ίδια τον 2ο μήνα πέφτω στα -3 και αργότερα ακόμη παρακάτω.
Πολύ ωραία τα λες mari, τελικά έτσι είναι. Οταν το παρατάμε το πράγμα μας παρατά κι αυτό. Όσο παλεύουμε όλο και κάτι κάνουμε. Οταν είμαστε καλύτερα κάνουμε περισσότερα, όταν όχι λιγότερο. Αθροιστικά όμως πάμε μπροστά.
Μάγδα τί σκέφτεσαι να κάνεις? (για εμένα που είμαι "απέξω" μια χαρά απώλεια είναι, δεν ξέρω με τί θυσίες δικές σου όμως κι αν είσαι διατεθημένη να συνεχίσεις να κάνεις τις ίδιες)
Quote:
Originally posted by sweetOctober
Πολύ ωραία τα λες mari, τελικά έτσι είναι. Οταν το παρατάμε το πράγμα μας παρατά κι αυτό. Όσο παλεύουμε όλο και κάτι κάνουμε. Οταν είμαστε καλύτερα κάνουμε περισσότερα, όταν όχι λιγότερο. Αθροιστικά όμως πάμε μπροστά.
Μάγδα τί σκέφτεσαι να κάνεις? (για εμένα που είμαι "απέξω" μια χαρά απώλεια είναι, δεν ξέρω με τί θυσίες δικές σου όμως κι αν είσαι διατεθημένη να συνεχίσεις να κάνεις τις ίδιες)
Και εκει ειναι το θεμα.Στο άθροισμα.Στο τέλος με το χειροκρότημα...
θελω να σου πω συγχαρητηριαααααααααααQuote:
Originally posted by need2loose
69,3 σήμερα +1/2 κιλό !
για την επιμονη σου κ την υπομονη σου κ την εγκρατεια σου,σε ζηλευω ευγε!!!!