Εξαρταται σε τι κειμενο το γράφει. Ανάλογα με το κειμενο μπορει να διεγειρει τη φαντασία. Απλα ενας τόνος που παραλήφθηκε...
Λίγο γελιο στη χμ σοβαροτητα της συζητησης....
Printable View
....θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον να μάθουμε αν υπήρξε ποτέ τέτοιο πμ.
Εγώ προσωπικά είμαι σίγουρη ότι δεν υπήρξε κατά 99%. Θα έγραφα 100% αλλά δεν είμαι Θεός :Ρ
ιωάννη θα χαρώ να τα πούμε :)
σκεφτομαι πως οταν επελθει η μουσουλμανοποιηση στην ευρωπη, οταν ο καρκινος αυτος κανει τη μετασταση, ολες οι πετυχημενες δημοκρατισες θα τρεξουν να κρυφτουν πισω απο αυτους που απεχθανονται και βριζουν σαν φασιστες. κατι αλλο δε μπορουν να κανουν, σε περιοδους πολεμου οι γυναικες ειναι χρησιμες μονο σαν νοσοκομες ή πορνες. κι εκει ειναι η τραγικη ειρωνεια, λες κι αποζητανε την αυτοκαταστροφη τους. δε σκεφτονται καν το μελλον των παιδιων τους, πνιγονται στον εγωισμο κοιτωντας μονο το τωρα, οτι φανε κι οτι αρπαξει ο κωλος τους. ετσι και οι κωλογεροι του πολυτεχνειου. ********ι γερολαδαδες, ********ι γερολαλαδες παντου.
Γιώργο, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να δώσεις την παραμικρή σημασία σε ένα τόσο πικρόχολο μήνυμα που το μόνο που ξεχειλίζει είναι κακία...
Επίσης, τα όσα γράφει είναι η προσωπική του άποψη κι όχι όλων των μελών του φόρουμ...δεν διορίσαμε κανέναν εκπρόσωπο μας...και δεν έχεις κάνει τίποτα κακό...
ενας μεγαλος ερωτας, γεννιεται... :rolleyes:
ευχαρηστω για την γνωμη που γραφετε, κι φυσηκα δεν θα ασχοληθώ ουτε κι θα εκανα κατι, δεν είμαι τέτοιος τυπος αλλα κι παλυ δεν είναι κατι σοβαρο!! μακαρι να ηταν το πιο σοβαρομου πρόβλημα η αντιπαθια καποιων εδώ περα! μακαρι να ειχα αυτην την σκοτουα μονο!! δυστυχως εχω τοσα να αντιμετωπισω!
απλα λιγάκι πικραθηκα γτ. δεν νομιζω να γραφω -τουλάχιστον το τελευταιο καιρο - με κακια!! ουτε να προσβαλω καποια κοπελα, κι αν εκανα κατις απλα ηταν με διαθεση χαβαλέ , για αστειο κι όχι με κακια!!
κι τελος με στεναχωρησε λιγάκι ότι μια κοπελα από αυτές είχαμε μια καλη σχεση , υπηρχε σεβασμος κι ανεχια μεταξυ μας για αυτό κι τα λεγαμε εξω από εδώ! αυτό λιγάκι με πικρανε ότι θα μπορουσε να μου ο πει αμεσα κι όχι εμεσα, δλδη από το μειλ ενός αλλου. αυτά, καλη συνεχεια κι ξανα λεω συγνωμη αν ειπα κατι κακο
Υπάρχουν φορές (αρκετές ώστε να μην τις χαρακτηρίσω σπάνιες) που μου αρέσει που είμαι έτσι χάλια μέσα μου (ίσως κι εξω μου για κάποιους) επειδή δικαιολογώ τις τάσεις αυτοκαταστροφής που έχω. Και στο κάτω κάτω έτσι νιώθω ο εαυτός μου. Ναι οκ υπάρχουν μέρες που λέω πως σήμερα κάνε μια εξαίρεση και βγάλε έναν πιο χαρούμενο άνθρωπο, έναν πιο κεφάτο, πιο χαμογελαστό. Αλλά έτσι νιώθω έξω από τα νερά μου. Και σύντομα έρχεται κάποια απογοήτευση και λέω οτι δε μου πάει αυτο το στυλ. Καλύτερα να βουλιάζω μέσα μου, να κρύβομαι πίσω από τα γυαλιά ηλίου ακόμα και αν βρέχει, να φοράω ακουστικά στο δρομο για να με παρασερνει η μουσική και να κοιτάω στο ημερολόγιο τις μερες και τα χρόνια που περνάνε. Και να βλέπω παλιούς συμμαθητες οτι έχουν προχωρήσει στη ζωή τους κι εγώ να ανααρωτιέμαι τι κάνω σε αυτόν τον πλάνητη.
Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που απλά έτυχε να γεννηθουν. Γιατί έπρεπε να διαιωνιστεί το είδος. Μπούχτισα από την ρουτίνα της ζωής μου από τη μέρα που γεννήθηκα. Ειτε είναι τρίτη είτε σάββατο το ίδιο μου κάνει. Τι πιθανότητες και τι αιτίες και αφορμες έχουμε εμέις για να μπορέσουμε να δούμε λίγο αισιοδοξα τα πράματα...
και εγω το παθαινα πιο παλια συχνοτερα...προσπαθουσα να κανω σκατα την ψυχολογια μου,μαλωνωντας με φιλους και οικογενεια,ακουγωντας καταθλιπτυκη μουσικη,με ουσιες...απλα και μονο να γινομαι κοματια να μην βλεπομαι,να φτιαχνω προβληματα να σκεφτομαι πραγματα που στην ουσια δν τα ειχα αναγκη...ενιωθα γεματος και χαρουμενος με την μιζερια μου...απλα φασεις ειναι νομιζω...ειχα ορεξη αλλα δν ειχα καποια ουσιαστικη αφορμη πολλες φορες...βρηκα πραγματα που αξιζει να ασχολουμαι και ειμαι καλυτερα...βρες κατι ενδιαφερον κατι που αγαπας και δν αξιζει τπτ να το χασεις...τοτε θα ξυπνας καθε πρωι, θα το σκεφτεσε και θα χαμογελας,θα λες "αυτη μερα μου ανηκει"!!!!
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lleyes.svg.png
Tσουρεκια με σοκολατα μας τα κανατε!!
σκεφτομαι οτι πρεπει να δω και το καινουργιο του Polanski συντομα. δεν εχω παραπονο ουτε φετος, απλα θελω να μετακομισω στις Καννες! και πραγματικα λυπαμαι τους ανθρωπους που ξοδεψαν τα καλυτερα τους χρονια σε σπουδες μπας και χτισουν μια αδιαφορη καριερα ζωντας μονο ρουτινα. δουλακια του συστηματος ουσιαστικα, που τοσο μισουν και βριζουν. κι οταν χανουν τη δουλεια τους νιωθουν σαν στημενες λεμονοκουπες, να μη ξερουν τι να κανουν. ευτυχως υπαρχουν κι αλλα πραγματα στη ζωη, δεν εχουμε ολοι τις ιδιες προτεραιοτητες, ουτε γουσταρουμε τον ιδιο ρολο να γινουμε χρησιμοι σε μια σαπισμενη κοινωνια. ειδικα στο ελλαδισταν που χαιρεσαι να εισαι μερος του προβληματος.
Ti trome simera?
σκεφτομαι και τα πιτσιρικακια που δε πρεπει να τους χαλας το ονειρο. δωστους να σπουδασουν κοπανιστο αερα, νιωθωντας πως κατι κανουν και ΘΑ γινουν σπουδαιοι, μπας κι ευχαριστηθουν φοιτητιλικι και ζησουν λιγο, γιατι αργοτερα δεν εχει. πιξαμε στους πτυχιουχους ανεργους. κοιμασαι-ξυπνας με το αγχος να προσθεσεις και το ταδε σεμιναριο στο βιογραφικο σου, μηπως και σε λυπηθει κανενας και σου δωσει μεροκαματο. ομως ετσι κι αλλιως θα φιλησεις κατουρημενες ποδιες. ο εργοδοτης πρωτου σε επιλεξει θελει και μια πιπα να του παρεις. σκυψε λοιπον το κεφαλι σου αγορι μου και κανε τη δουλεια σου, γιατι παραπανω δεν εχει θα βρεις. κοινωνια της πουστιας, με δουλακια περηφανα για τον ματωμενο κωλο τους.
πολλα κακα αλλα νομιζω οτι πλεον πιο κακος εγινα εγω απ'αυτα, αφου οποιος παλευει με τερατα γινεται κι αυτος τερας οπως λεει κι ο Νιτσε. ειμαι απλα ενας αντικοινωνικος που ξερνα τις σκεψεις του ειδικα για τη βρωμοχωρα που λεγεται κωλλαδα. ενα χαμενο κορμι, ενα τιποτα οπως ολοι, με τη διαφορα οτι εγω δεν εχω ψευδαισθησεις πως διαφερω. καποιοι με σχετιζουν λιγο και με τον κινηματογραφο, cinema junkie λενε εθισμενο στο celluloid, ενω αλλοι μου κολλαν κλισε ταμπελες τυπου χρυσαυγιτης, μαχαιροβγαλτης, πρεζεμπορας, ναρκομανης κ.α.
σκεφτομαι μηπως κανω καμια πατατα παλι!
θα δειξει!
Σκέφτομαι ότι μερικοί καλά θα κάνουν να μιλάνε μόνο για τον εαυτό τους...
...σκέφτομαι ότι τελικά η ιδέα να φτάνουν κάποιο αριθμό ποστ τα νέα μέλη για να μπορούν να στείλουν πμ, δεν ήταν καθόλου καλή.
Προκειμένου να ξεπεράσει κάποιος το όριο σκορπά σε όλο το φόρουμ μονολεκτικές απαντήσεις χωρίς νόημα με αποτέλεσμα να γεμίζουν σελίδες χωρίς λόγο και η αναζήτηση από ένα νέο χρήστη να γίνεται χαώδης.
Στα εκατό νέα μέλη δηλαδή θα γραφτούν 5.000 άκυρα ποστ... λολ
για αυτο ολοι αρχισαν να ανεβαζουν θεματα οτι να ναι ωχ το ματι μου..
μετα την κοκκινοσκουφιτσα να υποθεσω οτι σε λιγο θα δω κ username κακος λυκος
Σκεφτομαι σε τι σημειο εχουμε φτασει , αφου χθες , μια κοπελα πλησιασε την θεια μου , μερα μεσημερι ,
σε κεντρικο σημειο , κ ζητωντας της πληροφοριες , της αρπαξε με δυναμη την χρυση αλυσιδα ( λεπτη ) απ το λαιμο ,
και ετραπη σε φυγη.........................
το σιγουρο ειναι οτι θα μπορουσα να βαλω το μυαλο μου να δουλεψει κ πολυ μαλιστα οταν ο αλλος μου δινει την αισθηση οτι με υπολογιζει κ δε με γραφει κανονικα κ αυτο συμβαινει σε θεματα που εχουν καπια ουσια κ δεν ειναι 1+1=2 η πως θα ξεπερασω το τικ στο ματι μου η πως θα πουλησω μια φριτεζα εχω κατσει κ εχω σκεφτει ωρες το πως θα λυσω ενα θεμα γιατι απλα εβλεπα οτι ο αλλος με επερνε στα σοβαρα κ με ακουγε αλλα κ το οτι μου ειχε εμπιστοσυνη κ ηξερε οτι εχω δικιο
το σιγουρο ειναι οτι εγω λειτουργω αναλογα με αυτο που μου βγαζει ο αλλος δεν εχω μαθει να καταναλωνω το μυαλο μου οταν αυτο δεν ειναι απαραιτητο αντιθετως οταν δε βλεπω κατι το σοβαρο η διαβαζω πραγματα που ειναι επιφανειακα η τους λειπει η βαθυτερη ουσια λεω οτι να ναι αναλωγα κ με το συνομιλητη.
λειτουργω οπως ακριβως το φεγγαρι οταν φωτιζετε λαμπει κ οταν δε φωτιζετε γινετε σκοτεινο αορατο κ απομακρο.
Καλημερα,καλη βδομαδα να εχουμε!Σκεφτομαι ποσο μαλακας ειμαι στην ζωη μου...Αντε πρωινιατικα :P
υπαρχει καποιος εδω μεσα που εχει προβλημα με τα ματια του!! Συμβουλη να παει σε οφθαλμιατρο!!!
σκεφτομαι οτι αν οι αποκαλυψεις του Snowden για την Αμερικη αληθευουν, τοτε ζουμε το μεγαλυτερο ψεμα του πλανητη απο τοτε που κυβερνουσε ο Eisenhower, μη πουμε και πιο πριν απ'το 1930 και τη ναζιστικη Γερμανια. κι αμα το καλοσκεφτεις σαν τον Τραγκα, εχει μια δοση αληθειας.
Σκέφτομαι θετικά και είμαι χαρούμενη όταν η μέρα είναι καλοκαιρινή..!
Γεια σας.
Άλλη μια μέρα φτάνει στο τέλος της και αναρωτιέμαι σε τι διέφερε από τη χθεσινή, από την προχθεσινή ή από την αμέσω προηγούμενη... Εντάξει αυτό το φιλόξενο φόρουμ και δη αυτή η σελίδα χρησιμοποιείταιι και λίγο για να βγάλουμε τα εσώψυχά μας. Κάτι σαν ψυχοθεραπεία. Να μιλήσουμε σε κάποιο... Και ίσως είναι καλύτερα να τα λες σ'έναν άγνωστο.
Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω τον εαυτό μου κάθε μέρα και πιο άσχημο. Έχω και κάποιους γνωστούς που μου κάνουνε συνέχεια αστεία για την εμφάνισή μου αλλά δε νείναι μόνο αυτοί. Πάντα έτσι ήταν. Στο στρατό, στις δουλειές μου και αλλού. με όσους έχω (παρα)γνωριστεί αρχίζουν και κάνουν πλάκα εις βάρος μου. Και δυστυχως δεν τους απαντάω. Τους αγνωω επειδικτικά. Τελικά αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Μα καλά όμως εφόσον βλέπουν οτι τους γράφω, δε μπορούν να καταλάβουν οτι με πειράζουν αυτά που λένε; Πιστεύω οτι όλα τα χρόνια της ζωή μου κάνω παρέα με λάθος άτομα. Πραγματικά! Υπάρχουν πολλά πράματα που δεν έχω κάνει γιατί δεν έχω παρέα που να γουστάρουν τα ίδια. Και τότε όμως εγώ πώς θα γνωρίσω άτομα που να θέλουν τα ίδια με μένα; Πώς θα πάω σε άλλους χώρους που συχνάζουν άτομα που θέλω να συναναστρέφομαι.
Είπαμε κάθε μέρα με βλέπω πιο άσχημα. Περπατάω στους διαδρόμους και δε σηκώνων κεφάλι να κοιτάξω κοπέλα. Ντρεπομαι. Υπάρχουν μέρες που δε θέλω να με δω στον καθρέφτη. Βαρεθηκα να γυρνάω σπίτι και να μην έχω κάποια να της στέιλω ένα μήνυμα ή μια καλημέρα όταν ξυπνήσω. ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Ή μάλλον κουράστηκα. Έτυχε να είμαι σε τρένο και να ακούσω μια συνομίληκή μου που μιλούσε στο τηλ να λέει πώς θέλει να βγει με τον τάδε γιατί της αρέσει κα να δει αν και αυτή του αρέσει. Εγώ πότε θα το νιώσω αυτό το πράγμα; Πότε θα βρεθεί μία που να μιλάει στη φίλη της για μένα....; Βαρέθηκα να είμαι το καλό παιδί που θέλουν όλοι για παρέα και για τίποτα παραπάνω. Τι πρέπει να γίνει...; Τι πρέπει να κάνω στην τελική;
Αλλά ναι μου αρέσει η αυτοκαταστροφή... Και να κάνω κάτι να την αλλάξω ξέρω οτι δε θα διαρκέσει για πολύ. Θα πέσω παλι στη μαυρίλα...
Και δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα αυτή τη στιγμή που γράφω να έχω σβηστά τα φώτα και να ακούω νιρβάνα. Μαγεία....!
Ευχαριστώ για την αναγνωση.
Τι πρόβλημα έχεις με την εμφάνιση σου βρε φίλε? Μήπως απλα σου υποβαλανε οτι εχεις προβλημα εμφανισης (αυτοι που σκανε πλακα μαζι σου) κι εσυ με τον καιρο και χωρις να το παρεις ειδηση το εμπεδωσες πως ετσι ειναι? Και κατι προφανες στην εμφανιση να εχεις βελτιώνεται. Μήπως τελικα όλοι αυτοι οι μαλακες σου ριξανε την αυτοεκτιμηση κι ετσι θεωρεις τον εαυτο σου αχρηστο για όλα. Συνεπεια αυτου, πιστεψε με, ενω εχεις τις δυναμεις να επιτυχεις κρατας τον εαυτο σου περιορισμενο, δεν τον αφηνεις να δοκιμασει, να μπει στη διαδικασία, πριν κανει κατι του υποβαλλεις σε βαθμο που να θεωρειται αυτο δεδομενο ότι θα αποτυχει. Μόνο αμα δοκιμάσει κανεις διαπιστωνει αν όλα αυτα που σκεφτοταν ισχυουν.
Σκέψου ποσες κοπελες έχασες απ τη ζωη σου με το να περπατας και να ντρεπεσαι. Εσυ τις αποφευγεις, όχι αυτες. Χωρις να επιδιωξεις να τις κοιταξεις και να τους μιλήσεις που ξερεις ότι δεν σε γουσταρουν? Η μηπως επιθυμεις καποια μερα να βρεθεις με καποια που δεν σου αρεσε επειδη συμβιβαστικες, επειδη δεν αφησες τον εαυτο σου να επιδιωξει το καλυτερο?
Βαρεθηκες χωρις καν να δοκιμάσεις, χωρις καν να κανεις τιποτα επειδη θεωρησες τον εαυτο σου πως δεν αξιζει. Ειναι οι ψυχοφθορες σκεψεις που σε κουρασανε.
Γιατι επιμενεις στα ιδια ατομα? Γιατι δεν επιδιωκεις να μπεις σε νεους χωρους όπου θα βρεις αλλα ατομα? Με αυτους κανεις παρεα απλα για να καλυπτεις το κενο που σου προκαλει η μοναξια, δεν κερδίζεις τιποτα αλλο απ αυτους. Στους αλλους χωρους θα πας ευκολα αμα πεις θα το κανω κι αμεσως ξεκινας να θετεις την κινηση σε εφαρμογη.