εγω ειπα γι αυτο που εγραψες πανω απ τις παυλες...
Printable View
εβαλε πληθυντικο κ φυσιολογικα θεωρησα πως δεν μιλα μονο γ τν εαυτο τ ετσι ωστε ν μην τ παρω προσωπικα.
π κ παλι δε με νοιαζει κ ν εβαζε κ μενα μεσα δλδ το ιδιο μ κανει εφοσον εγω ξερω οτι δεν ισχυει.
δεν επιτεθηκα παντως ουτε με πειραξε απλως ξεκαθαρισα τη θεση μου
Σκέφτομαι ότι πριν λίγο καιρό ήμουν ξέγνοιαστος, εντάξει όχι ακριβώς, αλλά ήμουν πολύ καλύτερα ή έτσι νόμιζα.. είχα και τότε άγχος, δυσκολίες, πονούσα, έκλαιγα, θύμωνα... αλλά ένιωθα ακόμα και στην βαθύτερη θλίψη μου ότι υπάρχει ένα τέλος κι αν δεν υπήρχε το έβαζα εγώ... με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ξεπερνούσα τις δυσκολίες μου.. ή τις άφηνα πίσω μου..
Υπήρχαν όμως και πολλές στιγμές με γέλιο, με καλή διάθεση... με παρέα, με χωρίς παρέα που ήμουν καλά... μπορεί κάποιες στιγμές να βαριόμουνα, να κλεινόμουν στον εαυτό μου.. να έκλαιγα βουβά μόνος.. (κι ας μην είμαι)... Τώρα δεν είμαι έτσι.. νιώθω ένα βάρος, όχι μόνιμο.. δεν θέλω τίποτα..δεν ξέρω αν θέλω να υπάρξει τέλος και σίγουρα δεν το ψάχνω..(κακός, αλλά δεν το κάνω)... είμαι σε μια περίεργη αναμονή.. τρομάζω όταν ηρεμώ.. νιώθω ότι κάτι δεν κάνω καλά.. κι όμως αυτό θα έπρεπε να αναζητώ...
Κάνω προσπάθειες.. με το μυαλό μου βγάζω κάποια άκρη...αλλά το σώμα η ψυχή με πάνε πίσω..
Σαν τον δρομέα που κάνει λάθος στη εκκίνηση.. δεν ξεκινώ.. αντί να τρέξω προς το τέρμα της διαδρομής κάνω βήματα πίσω...
Αλλά πίσω δεν υπάρχει τίποτα πια για μένα.....
Σκεφτομαι ποσο υπεροχα ειναι αυτα τα τατουαζ και ποτε θα παρω την αποφαση να χτυπησω ενα .
http://www.tattoobox.gr/article/328/...llo-para-Trash
Πανου απο που εισαι αν επιτρεπεται?Μην μου πεις συγκεκριμενα..Αθηναιος? Νησιωτης?
αθηνα ,
αν θες πες μου γτ. ρωτας?
αν εχει να κανει με την ορθογραφιαμου είναι 3 λογοι, πρωτων είμαι δυσκελτικος, δευτερον από τωτες που ειχα καποια προβλήματα με τον εγκεφαλομου, κι η μαγνιτικη εδειξε διαφορες φλεγμονες κι μια πολύ μικρη "σκια" κανω πολλα λαθοι κι δυσκολεύομαι να συγκεντροθω σαν διαβαζω κατι,οπως βιβλια- κι τριτων - δεν ξερω γτ. κι ακούγετε κι χαζο αλλα είναι δεν λεω ψεματα- από τωτες που επαθα ατύχημα, ακροτιριασμος ακρας αριστερας χηρας, από τωτες δηλ που αναγκάζομαι να γραφω με το δεξι χερι δε ξερω γτ. αλλα τα λαθοι μου εχουν αυξιθει παρα πολύ!!
δεν είναι ηλιθια, εξαλου η καταγωγή της μητεραςμου είναι από νησι, κι αν βαλεις ότι οι τελευταιες 4 σχεσειςμου ηταν με κοπελες από νησια, ειδικα οι 3 από αυτές ειχαν γεννηθεί στα νησια τους, ειχαν ερθει εδώ μεγαλες, φοιτητριες κι η προφορα τους ηταν κι είναι αρκετα νησιοτικη.
ελποιζω καποιες από τις "φιλες"μου εδώ μεσα, να μην κοροιδεψουν ακομα κι αυτά, βεβαια για τον ακροτιριασμο νιωθω ότι θα υπαρξει καποιο χαμογελο σαν θα διαβασουν το συγκεκριμενο
Ξεκολλα μωρε Πανου..Οι καβγαδες παντα θα υπαρχουν,εγω και αν ειμαι καβγατζου!!Κανεις ομως δεν χαιρεται με τον πονο του αλλου..Και πιστεψε με εσυ εχεις το δικο σου προβλημα,αλλος εχει το δικο του..Πιο βαρυ,πιο ελαφρυ δεν εχει σημασια..Δεν χρειαζεται να το συνεχιζεις ολο αυτο.Πηγαινε στο αλλο θεμα γιατι και εγω διαφωνω ΠΛΗΡΩΣ μαζι σου :)
εχεις δικιο, απλα με στεναχωρησαν παρα πολύ καποια πραματα, εχω χασει κοπελα από ουσιες!! παρα το ότι δεν ηταν στο χεριμου να την σωσω νιωθω καπω΅΅ετσι λοιπον δεν μπορω να ακουω ότι παρασερνω κοπελες στις ουσιες!! η ότι την πεφτω σε κοπελες!!!
αλλα εχεις δικιο, πρεπει να ξεκολησω, εγραψα πολλα , ειπα πολλα, λογια που δεν θα επρεπε να πω!!!
κι δεν περημενω πλεον να γραψει καποιος ότι δεν ειμουν μονο εγω λαθος!! δεν περημενω δικαιωση κανενα!! ουτε απο τον θεο αν υπηρχε δεν θα περημενα να με δικαιωση!!
εχεις δικιο πρεπει ναπαψω να γραφω πανω στο θεμα της κατερινας 666 χιχιχχιχι
Εχθές ήταν μια υπέροχη ημέρα... Θυμήθηκα πράγματα και καταστάσεις που είχα να ζήσω 15 χρονιά και..... Για όλους τους oldschool αφιερωμένο
http://www.youtube.com/watch?v=RpnJkjpgxOM&feature=kp
Τι δε θα έδινα να είμαι 16ρης και να το παίζω ξανά σε σκηνή με κόσμο από κάτω........
.ναι και μετα θα σε βάλουν στην ηλεκτρική καρέκλα. ηρέμησε λίγο.
Δεν προσβαλλα γιαυτό δεν μου έκαναν παρατήρηση.
Αυτά που έγραψα ηταν μια εμπειρία διατυπωμένη ναι μεν με εξύβριση αλλά όχι με προσβολή προς τα μέλη.
Έγινε!!
Όχι,εν τέλει το είπα για δυο τύπους εκ των οποίων ο ένας μου φώναξε *κοπελιά σου έπεσε κάτι * καθώς γυρνούσα απο το γυμναστήριο κουρασμένη κ βέβαια έφαγε βρισιδι αλλα δεν είπε τίποτα απλα γέλασε σαν ηλίθιος που είναι
αυτά
για να μην υπάρξει αλλη παρανόηση.
Οτι θέλω καλαμαρακια.
Πολυ δημιουργική μέρα σήμερα.
κοπελα93, λιγη προσοχη στο τι γραφουμε εδω, υπαρχουν και ανθρωποι που τους ανοιγει ευκολα η ορεξη και δεν εχουν φαει και μεσημεριανο ακομα :(
εγω εφαγα ολλανδικες πατατουλες για μεσημεριανο. πολυ καλυτερες απ'τις ελληνικες καρκινοπατατες που ειναι τιγκα στο βενζινολαδο. και θα επρεπε να ντρεπονται αυτοι που τις φτιαχνουν και σκορπανε το θανατο. αλλα οκ το ελλαδισταν ειναι το πειραματοζωο της ευρωπης, αμα δε φανε οι βλακανιοι σκατα ποιοι θα φανε ?
Είσαι πολύ γελασμένος αν νομίζεις ότι οι Ολλανδοί τρώνε πιο αγνά από τους Έλληνες.
Σε πολλά πράγματα το πειραμοτόζωο της Ευρώπης είναι η Ολλανδία. Όποια νέα μαλακία έρχεται από την Αμερική είναι η πρώτοι που την υιοθετούν. Το ίδιο και τα μεταλλαγμένα. Να μην ξεχνάμε τρελές αγελάδες, ασθένειες πουλερικών κλπ.
Ευτυχώς, ακόμη τρώμε πια αγνά (εφόσον επιλέγουμε ελληνικά προϊόντα) από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.
Νομίζω ότι η προκατάληψή σου για οτιδήποτε ελληνικό σε τυφλώνει πολύ συχνά.
Ο παράδεισος δεν βρίσκεται εκεί έξω, όπως θέλεις να νομίζεις.
πασχω απο ξενομανια γαμησε τα. εντωμεταξυ με κατηγορουν και για ρατσιστη / χρυσαυγιτη.
http://www.youtube.com/watch?v=2RD0JKF2640
η Ολλανδια δεν ανηκει στη Σκανδιναβια. σας παρακαλω μαθετε εστω και λιγη γεωγραφια πρωτου κρινετε χωρες ολοκληρες.
αν δε παιζει ρολο που ανηκει το ιδιο ειναι ολοι αυτοι ειναι συναδελφοι μεταξυ τους
για παραδειγμα αν κοιταξεις καλυτερα η σημαια της ολλανδιας ειναι σχεδον ιδια με της γαλλιας κ η λεξη νοτρ νταμ μιαζει με τη πλατεια νταμ στην ολλανδια
σκέφτομαι τελευταια το εξης, αφου η παρουσιαμου σε αυτό το φορουμ εχει γινει ενοχλιτηκη, αφου υπαρχουν ατομα η "κλικα" που λεω δλδη που ενοχλητε τοσο πολύ με εμενα, σε σημειο που να ξεφευγουν τα πραματα, να με βριζουν να με ταπινονουν γενικα να γωνιζοντε με ποιον τροπο θα μπορσουν να με πληγοσουν οσο πιο πολύ γινετε!! τους βλεπω που βαζουν τα δυνατατους, αληθεια δεν μπορω να μην παραδεχτω την αγωνια τους κι την προσπαθεια τους προς τον σκοπο αυτόν!! κι φυσικα δεν μπορω κι να μην παραδεχτω ότι κανουν δουλεια πολλες φορς εχουν καταφερει να με κανουν να λυγισω!!
λυπάμαι όμως που η ζωη με εχει κανει αρκετα σκληρο τελευταια κι με αποτελλεσμα να μην λιγιζω ευκολα , να μην τα παραταω κι να νατιδρω!
ετσι λοιπον σκεφτηκα το εξης !! θα ζηταγα - χωρις χαβαλέ- θα ζηταγα από τα παιδια του φορουμ να γραψουν ποιοι από εσας θα θελατεν α παρατησω το φορουμ, αληθεια θα ηθελα να μου πειτε αν σας ενοχλω - σας ενοχλω συγουρα καποιους από εσας- απλα θα ηθελα να μου ζητήσετε να φυγω!! κι μαζι με την απετηση σας να μου γραψετε κι τον λογο, μονο αυτό ζητω!!
λοιπον καντετω, κι θα σας αφήσω, θα αποχωρησω από αυτό το φορουμ αφου είναι κατι το οποιο τοσο πολύ θελετε μερικες εδώ μεσα, κι επειδή στην ζωη μου εχω συνηθησει να με θελουν σε οποιον χωρο κι αν βρησκομαι ετσι λοιπον σαν δω ότι δεν με θελετε θα φυγω!! μα τι να κανω εδώ μεσα?? αφου πλεον δεν μπορω να γραψω καποιο θεμα, να αναφερω κατι το οποιο με βασανιζει!! αφου συγουρα θα πεταχτει η γνωστη παρεα κι θα με κοροιδεψει, θα με ειρονευτει κι τελος θα μ βρησει, ετσι λοιπον περημενω τα μηνυματα σας κι εφυγα
Γιώργο, αν το φόρουμ για κάποιους λόγους πιστεύεις ότι δε σου προσφέρει πλέον αλλά σε επηρεάζει αρνητικά,
αν σε χαλάει η συμμετοχή σου, μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα ή να σταματήσεις να συμμετέχεις τελείως.
Καλώς ή κακώς πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δε θα κολλάμε, δε θα ταιριάζουν τα χνώτα μας,
πώς το λένε. Αν λοιπόν αυτή η τσίτα υποδηλώνει όπως νομίζω μεγάλη εσωτερική ένταση, τότε προστάτεψε
τον εαυτό σου παίρνοντας το χρόνο να δεις τα πράγματα πιο καθαρά, να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου, κτλ
Δεν αξίζει για κανένα φόρουμ να χαλιέσαι, ούτε για κάποια γραπτά άγνωστων ανθρώπων να κόβεις φλέβες.
Η γνώμη μου είναι με τον τρόπο που βλέπω να το παρουσιάζεις, πως το δραματοποιείς, γιατί βρίσκεσαι σε ένταση
ίσως για λόγους που έχουν να κάνουν με το φόρουμ, αλλά που ακουμπάνε και σε δικά σου θέματα.
Το δικό σου εσωτερικό καμπανάκι τι κάνει;
Συγγνωμη που ενοχλω και γραφω σε ασχετο topic, αλλα δεν μπορω να ανοιξω καινουριο. Δεν εχω καποιο ψυχολογικο προβλημα, τουλαχιστον το ελπιζω :D Ανακαλυψα οτι καποιος (δεν θελω να πω το nickname του δημοσια,ισως δεν ειναι σωστο; ) που ειχα μια ιδιαιτερη σχεση στο παρελθον(απλα ειχαμε ερθει πολυ κοντα, ειναι περιπλοκη κατασταση), ξεκινησε να γραφει εδω στο φορουμ σας, και ελπιζω να δει το post μου. Η Αγγελικη ειμαι, σε παρακαλω στειλε μου ενα μυνημα, παρε με ενα τηλεφωνο, δεν εχω το καινουριο σου νουμερο και ντρεπομαι να το ζητησω, δεν σου ζηταω πολλα, τουλαχιστον ξεμπλοκαρε με στο fb. Δεν θελω να σε πιεσω για κατι, διαβασα και το πρωτο σου topic εδω και ξερω οτι εισαι σε δυσκολη κατασταση με ολα οσα εγιναν (τα εμαθα και απο την Ασπασια, μιλησαμε και μου ειπε τα νεα σου). Μια ευκαιρια δωσε μου μονο σε παρακαλω, νομιζω οτι δεν ζηταω πολλα...
Συγγνωμη και παλι, ξεχασα να ρωτησω. pm ποτε μπορουμε να στειλουμε; προσπαθω να στειλω και δεν μου δινει την επιλογη.
πρεπει να συμπληρωσεις 40 περιπου μυνηματα στο φορουμ
Προσπαθησα να ανοιξω αλλα δεν εχω επιλογη, μαλλον γιατι ειμαι νεα στο φορουμ. Θα το δει πιστευω, εχει γραψει και σε αυτο το θεμα.....:(
Ναι, ειχαμε μιλησει. Τον βρηκες;;;;; Αυτον που μου ειπες ψαχνω Αλεξανδρε. Θα του μιλησεις αν τον δεις; Απλα πες του να κοιταξει το post εδω, αν δεν θελει να το ξαναδει πες του οτι ζηταω συγγνωμη τα εχω μετανοιωσει ολα, θα τον βρεις παλι;