Τι σκέφτεστε; - Page 1234
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1234 of 1532 FirstFirst ... 23473411341184122412321233123412351236124412841334 ... LastLast
Results 18,496 to 18,510 of 22967
    Banned
    Εχθές ήταν μια υπέροχη ημέρα... Θυμήθηκα πράγματα και καταστάσεις που είχα να ζήσω 15 χρονιά και..... Για όλους τους oldschool αφιερωμένο

http://www.youtube.com/watch?v=RpnJkjpgxOM&feature=kp

Τι δε θα έδινα να είμαι 16ρης και να το παίζω ξανά σε σκηνή με κόσμο από κάτω........

Banned
    .ναι και μετα θα σε βάλουν στην ηλεκτρική καρέκλα. ηρέμησε λίγο.
    Δεν προσβαλλα γιαυτό δεν μου έκαναν παρατήρηση.
    Αυτά που έγραψα ηταν μια εμπειρία διατυπωμένη ναι μεν με εξύβριση αλλά όχι με προσβολή προς τα μέλη.

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Γράψε άκυρο στο ποστ αυτό... Είδα μετά τι έγραψες πιο κάτω... Οσο για το πρωτότυπο που λέω οτι είμαστε κορόιδα , το είπα οτι γενικώς μας πιάνουν κορόιδα... Η remedy έπιασε το νόημα ... if you know what i mean
    Έγινε!!
    Όχι,εν τέλει το είπα για δυο τύπους εκ των οποίων ο ένας μου φώναξε *κοπελιά σου έπεσε κάτι * καθώς γυρνούσα απο το γυμναστήριο κουρασμένη κ βέβαια έφαγε βρισιδι αλλα δεν είπε τίποτα απλα γέλασε σαν ηλίθιος που είναι
    αυτά
    για να μην υπάρξει αλλη παρανόηση.

Banned
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    Έγινε!!
    Όχι,εν τέλει το είπα για δυο τύπους εκ των οποίων ο ένας μου φώναξε *κοπελιά σου έπεσε κάτι * καθώς γυρνούσα απο το γυμναστήριο κουρασμένη κ βέβαια έφαγε βρισιδι αλλα δεν είπε τίποτα απλα γέλασε σαν ηλίθιος που είναι
    αυτά
    για να μην υπάρξει αλλη παρανόηση.
    Μην δίνεις σημασία στον κάθε αργόσχολο... Και εγώ πρωί πήγαινα στο γυμναστήριο το καλοκαίρι ... Η καλύτερη ώρα..

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Μην δίνεις σημασία στον κάθε αργόσχολο... Και εγώ πρωί πήγαινα στο γυμναστήριο το καλοκαίρι ... Η καλύτερη ώρα..
    Ε εγώ χωρίς απάντηση σε κάτι τέτοιο δε φεύγω.
    Οπότε έφαγε τη μπηχτη του κ ησύχασε χαχα
    Κ προφανώς είναι χαμηλού επιπέδου κ δεν το λαμβάνω υπόψιν

Banned
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    Ε εγώ χωρίς απάντηση σε κάτι τέτοιο δε φεύγω.
    Οπότε έφαγε τη μπηχτη του κ ησύχασε χαχα
    Κ προφανώς είναι χαμηλού επιπέδου κ δεν το λαμβάνω υπόψιν
    Μην εξάπτεσαι, πάει αυτό, ανήκει στο χθες... Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα.
    Πιες το καφεδάκι σου και απόλαυσέ τον ήλιο.

Banned
    Οτι θέλω καλαμαρακια.
    Πολυ δημιουργική μέρα σήμερα.

Senior Member
    κοπελα93, λιγη προσοχη στο τι γραφουμε εδω, υπαρχουν και ανθρωποι που τους ανοιγει ευκολα η ορεξη και δεν εχουν φαει και μεσημεριανο ακομα :(

Banned
    εγω εφαγα ολλανδικες πατατουλες για μεσημεριανο. πολυ καλυτερες απ'τις ελληνικες καρκινοπατατες που ειναι τιγκα στο βενζινολαδο. και θα επρεπε να ντρεπονται αυτοι που τις φτιαχνουν και σκορπανε το θανατο. αλλα οκ το ελλαδισταν ειναι το πειραματοζωο της ευρωπης, αμα δε φανε οι βλακανιοι σκατα ποιοι θα φανε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εγω εφαγα ολλανδικες πατατουλες για μεσημεριανο. πολυ καλυτερες απ'τις ελληνικες καρκινοπατατες που ειναι τιγκα στο βενζινολαδο. και θα επρεπε να ντρεπονται αυτοι που τις φτιαχνουν και σκορπανε το θανατο. αλλα οκ το ελλαδισταν ειναι το πειραματοζωο της ευρωπης, αμα δε φανε οι βλακανιοι σκατα ποιοι θα φανε ?
    Είσαι πολύ γελασμένος αν νομίζεις ότι οι Ολλανδοί τρώνε πιο αγνά από τους Έλληνες.
    Σε πολλά πράγματα το πειραμοτόζωο της Ευρώπης είναι η Ολλανδία. Όποια νέα μαλακία έρχεται από την Αμερική είναι η πρώτοι που την υιοθετούν. Το ίδιο και τα μεταλλαγμένα. Να μην ξεχνάμε τρελές αγελάδες, ασθένειες πουλερικών κλπ.
    Ευτυχώς, ακόμη τρώμε πια αγνά (εφόσον επιλέγουμε ελληνικά προϊόντα) από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.
    Νομίζω ότι η προκατάληψή σου για οτιδήποτε ελληνικό σε τυφλώνει πολύ συχνά.
    Ο παράδεισος δεν βρίσκεται εκεί έξω, όπως θέλεις να νομίζεις.

Banned
    πασχω απο ξενομανια γαμησε τα. εντωμεταξυ με κατηγορουν και για ρατσιστη / χρυσαυγιτη.

http://www.youtube.com/watch?v=2RD0JKF2640

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Είσαι πολύ γελασμένος αν νομίζεις ότι οι Ολλανδοί τρώνε πιο αγνά από τους Έλληνες.
    Σε πολλά πράγματα το πειραμοτόζωο της Ευρώπης είναι η Ολλανδία. Όποια νέα μαλακία έρχεται από την Αμερική είναι η πρώτοι που την υιοθετούν. Το ίδιο και τα μεταλλαγμένα. Να μην ξεχνάμε τρελές αγελάδες, ασθένειες πουλερικών κλπ.
    Ευτυχώς, ακόμη τρώμε πια αγνά (εφόσον επιλέγουμε ελληνικά προϊόντα) από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.
    Νομίζω ότι η προκατάληψή σου για οτιδήποτε ελληνικό σε τυφλώνει πολύ συχνά.
    Ο παράδεισος δεν βρίσκεται εκεί έξω, όπως θέλεις να νομίζεις.
    δεν εχει καμια σχεση η Ελληνικη κουζινα με τη κουζινα της σκανδιναβιας τα φαγητα εδω ειναι πολυ νοστιμοτερα

Banned
    η Ολλανδια δεν ανηκει στη Σκανδιναβια. σας παρακαλω μαθετε εστω και λιγη γεωγραφια πρωτου κρινετε χωρες ολοκληρες.

Banned
    αν δε παιζει ρολο που ανηκει το ιδιο ειναι ολοι αυτοι ειναι συναδελφοι μεταξυ τους

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    η Ολλανδια δεν ανηκει στη Σκανδιναβια. σας παρακαλω μαθετε εστω και λιγη γεωγραφια πρωτου κρινετε χωρες ολοκληρες.
    Εγώ το ξέρω! Εξάλλου πηγαίνω συχνά εκεί γιατί έχω πολύ δικούς μου ανθρώπους. Δεν μιλάω στην τύχη, ούτε κρίνω από μακριά.
    Εξάλλου τους συμπαθώ τους Ολλανδούς και θεωρώ ότι έχουν αρκετές διαφορές με τους Σκανδιναβούς.
    Με τους Γερμανούς δε, καμία σχέση!