Χάχα. Εδώ δεν έχω εικόνα για την κακή οικονομία της Κύπρου.. Θα ξέρω της Ελλάδας; Μιλάω για τους ρυθμούς της ζωής, τους ανθρώπους που κοιτάνε μόνο την καλοπέραση τους πλέον.. Για όλες τις αλλαγες.
Printable View
Α , για την καλοπεραση , μαλιστα , εχω την εντυπωση οτι εχεις δικιο σε αυτο , χωρις να θελω να κατηγορησω την νεα γενια ........ και στους ρυθμους της ζωης εχεις δικιο, ειναι μακραν πιο γρηγοροι, εξοντωτικοι θαλεγα .......... η παγκοσμιοποιηση εφερε μεχρι στιγμης δυσαρεστα ........και ο τροπος διασκεδασης εχει αλλαξει................ .. νομιζα οτι θανεφερες τον εκπατρισμο την Ελληνων νεων , για βιοποριστικους λογους , και το μεταναστευτικο εδω ...... η την αυξανουμενη εγκληματικοτητα ............
ηξερα οτι κατι θαγραφες που δεν το σκεφτηκα , ειχα δικιο, εισαι αρκετα ευστροφος .......
Νοιώθω χαλια ψυχολογικά και δεν καταλαβαίνω τι μου φταίει. Όλα τα βλέπω μαύρα αυτή την στιγμή.
κατα διαστηματα βλεπω καπιες εναλαγες στα γραματα και αλοτε φαινονταο μπολντ το ονομα και αλοτε αυτα που ειναι απο κατω πχ
αλεξικενταυρος
σενιορας
τοποθεσια σειχελες
αλεξικενταυρος
σενιορας
τοποθεσια σειχελες
ειναι περιτο να πω οτι ξεχασα να τους ευχαριστησω για τις τοσες προσπαθειες που eκαναν τοσο καιρο για να βρισκω το σωστο δρομο με βοηθησαν καθε ωρα και στιγμη να μη χαθω και γι αυτο και θα εχουν την απεριοριστη εκτιμηση μου θυμαμαι ακομα τις προτασεις τους που ακουγα κατα καιρους που ειχαν παντα ως βασικο στοχο την ανθρωπια αυτο ακριβως ειναι που τους προσδιοριzει
προσεξτε σημερα να μη ξεχασετε να δειτε το ραδιο αρβυλα ειπα τη μαγικη λεξη :)
Μην σου τύχει να μεγαλώσεις σε ακατάλληλο περιβάλλον εν σχέσει με αυτά που έβαλες στόχο να πετύχεις, όντας ευαίσθητος χαρακτήρας (τουλάχιστον αυτό σου κόλλησαν) και μην σου τύχουν και αναποδιές ενώ επιδιώκεις το στόχο. Όταν θα έρθει η στιγμή να κάνεις την αποφασιστική κίνηση θα σε πιάσει ο πανικός της επερχόμενης καταστροφικότητας. Τότε θα επιλέξεις πολύ κατώτερο δρόμο απ αυτό στον οποίο είχες στόχο να μπεις. Το λάθος θα το βρίσκεις μπροστά σου μια ζωή.
Εκ των υστέρων στρέφοντας το βλέμμα μου πίσω με βλέπω τότε που ήταν η εποχή των κρίσιμων αποφάσεων και επιλογών να ήμουν ένας ζωντανός νεκρός. Υπήρχε σίγουρα κάπου μέσα μου η ελπίδα για επίτευξη του στόχου κι έχτιζα ένα καλό υπόβαθρο για να τον πετύχω, όμως οι εξωτερικές συνθήκες (έλλειψη ανθρώπινης υποστήριξης κι αναποδιές στην επίτευξη του στόχου) και η ευαισθησία μου προς τις εξωτερικές συνθήκες, κάθε άλλο παρά υποβοηθητικά ήταν.
Σήμερα βλέπω άλλους που μεγάλωσαν σε χαρούμενο και υποβοηθητικό περιβάλλον να βρίσκονται αρκετά πιο μπροστά μου με λιγότερο κόπο κι εγω εδω να ξαναλέω τον πόνο μου.
Άλλη μια μικροκρισουλα πανικού που καν ου πάρτυ και οι ορμόνες σου μαζί.....Μέσα Σ ενα λεπτό μπορεί να τρέμεις σαν το ψάρι από το κρύο και στο επόμενο να γυρνάς με κοντομάνικο,να περιφέρεται μέσα στο σπιτι και ακόμα και το πιο ασήμαντο γεγονός να σε κάνει να νευριάζεις ,να περιφερεσαι σαν άγριο θηρίο μέσα στο κλουβί και να λες γιατί είμαι έτσι τι μου συμβαίνει........
Τα εχω περάσει και αυτά και μηλουσα απευθείας με τον ψυχολόγο μου ,εκείνος με καθυσηχαζε και μου έλεγε τι να κανω.......Τις περισσότερες φορές που μου έλεγε δεν είναι κάτι ανησυχητικό είναι άλλη μια αντίδραση του Οργανισμού σου απέναντι στο άγχος και την στεναχώρια ....Κάθησε σε ένα σημείο και απασχόλησε το μυαλό σου με κάτι άλλο ακόμα και αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα ....
Το έκανα στην αρχή με πολύ κόπο και μετά κάθε φορά που συμβαίνει το κάνω αυτόματα πλέον και κρατάει όλο και πιο λίγο.
Οι συμπεριφορές που περιγράφεις εδώ δεν δείχνουν άνθρωπο που τα έχει 400.
Το ίδιο φαγητό δεν τρώτε; στην ίδια ντουζιέρα δεν κάνετε μπάνιο;
Άρα γιατί να κάνει επίτηδες κάτι που θα επηρεάσει και εκείνη;;
Εκτός αν εσύ διαστρεβλωνεις τόσο πολύ την πραγματικότητα και τα περιγράφεις όπως θελεις.
Το έντονο κρύο, το ρίγος, που νιώθουμε, είναι αποτέλεσμα του στρές. Τα νεύρα, ο έντος φόβος, το άγχος κλπ συναφή συγκεντρώνουν το αίμα στα ζωτικά όργανα κι έτσι όλα τα άκρα μας, μαζί τους και το κεφάλι, κρυώνουν.
Κι όσο πνίγεσαι σ ένα ποτήρι νερό, όπως το θέσατε με άλλα λόγια όταν "περιφερεσαι σαν άγριο θηρίο μέσα στο κλουβί", χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Οι άλλοι θα σε έχουν ήδη προσπεράσει όπως και η ίδια σου η ζωή και μετά θα κλαις για τις ευκαιρίες που έχασες!
Ναι εκείνη την ώρα που με πιάνει προσπαθώ να ξεχάστω διαβάζοντας κανένα βιβλίο ή κάνοντας κάτι άλλο που θα με ηρεμήσει. Μερικές φορές τα καταφέρνω άλλες πάλι οχι. Σταμάτησα με την ψυχολόγο λόγο οικονομικών και βλέπω ότι δεν έκανα καλά γιατί όσο πάει κα χειρότερο γίνετε. Όταν έκανα συνεδρίες ήταν πιο εύκολο να περάσει η κρίση.
Εξακολουθω να νιωθω εντονους πονους ουρολοιμωξης και να εχω ελαφρυ πυρετο. Η μανα μου αποποιηθηκε της ευθυνες υπονοωντας οτι κολλησα απο καποια ενοχη επαφη.
Προχτες διαβαζα στην κουζινα και πρεπει να το καταλαβε παροτι εκρυψα το βιβλιο και ηρθε απο πανω μου και τραγουδαγε "εστειλα δυο πουλια στην κοκκινη μηλια που λενε τα γραμμενα....που λενε ταγραμμενα". Θα τις ειπε και ο αδερφος μου για τις γομες που ανακαλυψε. Δε μ' αφηνουν ησυχο.
τελευταια βλεπω κατι εξυπναδες νεας τεχνολογιας που οι σελιδες προχωρανε μονες τους και αν αρχισω και εγω τις εξυπναδες να γεμισω το ιντερνετ με σχολια για το οτι κανουν διατριτες τις συσκευες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ γιατι απλα ετσι εχουν καταναλωση και θα γινει το σωσε παντου αν πιστευουν οτι τους συμφερει δεν εχω προβλημα αντιθετα βλεπω οτι οι περισσοτεροι δε ψαχνουν καθολου τα μαγαζια που ψωνιζουν γιατι φοβουνται μη παθουν υπερκοπωση και θελουν μασημενη τροφη παρε τωρα οτι εχει στο ραφι γι αυτο το λογο εχουν αποθρασυνθει εντελως οπιος θελει μασημενη τροφη και οτι βρει στο ραφι θα ναι αξιος της μοιρας του εγω το ξεκαθαριζω δε προκειται να ξαναγωρασω τιποτα που βρισκετε διπλα απο τα σημεια που περναω και βαζω αυτη τη καρτα για τις συγκινωνιες να βρετε αλλους πελατες τερμα οι αγορες φακελωματα οσο συνεχιζουν το πολεμο συνεχιζω και εγω πλεον δε θα ξανανεχτω τιποτα η θα με αφησουν ησυχο η θα ακουνε τον εξαψαλμο σε ολες τις σελιδες
οι ανθρωποι βλεπεις δεν εχουν ιδεα για το πως θα κανουν τις συσκευες οκ ομως ολως τυχαιος ξερουν καθε τεχνολογια για να γεμιζουν το τοπο καυσαερια νομιζοντας οτι ετσι θα με κανουν αλτσχαιμερ και αφου ειδαν οτι δεν εφεραν αποτελεσμα κανενα τα παρατησαν το τι εχουν δει τα ματια μου ως τωρα δε το φανταζεστε καν και οτι δε μιλαγα τοσο καιρο το εκανα για να δουν με την ...... νομοσυνη τους οτι δε πετυχαν απολυτως τιποτα γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν τους το ελεγα αμεσως αυτοι θα συνεχιζαν το χαβα τους αρα περιμενω παντα να περασει ενα διαστημα πριν πω κατι προσφατα μου πασαραν και ενα τυπο μεσα στα ποδια μου που τον εφεραν για να προοθησουν τη νεα ταξη πραγματων στους γονεις μου αλλα να εχουν υποψη τους οτι οσα εκαναν ολα θα τα βρουν μπροστα τους αφου γνωριζω πολυ καλα ποιος ευθυνετε για ολα αυτα καθως και πιος τα υποκινησε και αν νομιζω οτι θα σταματησω εδω εχω να πω και αλλα που μου τα υπεδειξε ο Θεος απλα κανω και κανω υπομονη και αν δε τα πω στο ιντερνετ θα τα πω στους δρομους οσο γι αυτο το σημειο που περναω μονιμως απο κει και μου πασαραν καπιον που εμιαζε με καπιον που ηξερα γιατι νομιζαν οτι θα γινω πελατης τους για να με ελεγχουν οσο δυνατον περισσοτερο λοιπαμαι που τους απογοητευσα γιατι δεν ειμουν ο ηλιθιος που νομιζαν και αν μετα την εκαναν γιατι το πηραν αποφαση οτι δε προκειται να αγορασω απο κει τιποτα παρα τις γεναοδωρες προσφορες ω μα τι συμπτωση τους επιασε ξαφνικα η γεναιοδωρια για ολα ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και οι υποκινητες τους που πρωτα εκτεθηκαν με ολα αυτα και τωρα δε ξερουν πως να μαζεψουν τα ασιμαζευτα τους υπενθυμιζω οτι οσο διαστημα νομιζαν οτι βγηκα εκτος μαχης το πεπλο επεσε και οταν ξαναμπηκε στη θεση του ηταν πολυ αργα γιατι ενω καθομουν σε ενα παγκακι περασε ενας απο διπλα μου που μιλαγε με μια περιεργη φωνη σα να γυρισε απ το πλανητη κρυπτον και ολα αυτα τα παναγια μου που ακουω γυρω μου οταν βγενω εξω καταλαβα πολυ καλα το τι ειδα και τωρα οτι και να δω θα το παρω βερεσε
Θελω να φαω δυο κρεπες αλλα μετα θα το μετανιωσω.Μετα λεω μια ζωη την εχουμε.Θα το σκεφτω.
Να το κάνεις και να το απολαύσεις κιόλας !!!!!
Και πολύ καλά έκανες !!!!!Μας άνοιξες την όρεξη αλλα επειδή δεν εχω διάθεση να φτιάξω θα πλακωσω την μερέντα με το κουτάλι μου φαίνεται. ......