Results 18,541 to 18,555 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
20-01-2020, 09:07 #18541
Μην σου τύχει να μεγαλώσεις σε ακατάλληλο περιβάλλον εν σχέσει με αυτά που έβαλες στόχο να πετύχεις, όντας ευαίσθητος χαρακτήρας (τουλάχιστον αυτό σου κόλλησαν) και μην σου τύχουν και αναποδιές ενώ επιδιώκεις το στόχο. Όταν θα έρθει η στιγμή να κάνεις την αποφασιστική κίνηση θα σε πιάσει ο πανικός της επερχόμενης καταστροφικότητας. Τότε θα επιλέξεις πολύ κατώτερο δρόμο απ αυτό στον οποίο είχες στόχο να μπεις. Το λάθος θα το βρίσκεις μπροστά σου μια ζωή.
Εκ των υστέρων στρέφοντας το βλέμμα μου πίσω με βλέπω τότε που ήταν η εποχή των κρίσιμων αποφάσεων και επιλογών να ήμουν ένας ζωντανός νεκρός. Υπήρχε σίγουρα κάπου μέσα μου η ελπίδα για επίτευξη του στόχου κι έχτιζα ένα καλό υπόβαθρο για να τον πετύχω, όμως οι εξωτερικές συνθήκες (έλλειψη ανθρώπινης υποστήριξης κι αναποδιές στην επίτευξη του στόχου) και η ευαισθησία μου προς τις εξωτερικές συνθήκες, κάθε άλλο παρά υποβοηθητικά ήταν.
Σήμερα βλέπω άλλους που μεγάλωσαν σε χαρούμενο και υποβοηθητικό περιβάλλον να βρίσκονται αρκετά πιο μπροστά μου με λιγότερο κόπο κι εγω εδω να ξαναλέω τον πόνο μου.γιάννης
- 20-01-2020, 09:16 #18542ntintiGuest
Άλλη μια μικροκρισουλα πανικού που καν ου πάρτυ και οι ορμόνες σου μαζί.....Μέσα Σ ενα λεπτό μπορεί να τρέμεις σαν το ψάρι από το κρύο και στο επόμενο να γυρνάς με κοντομάνικο,να περιφέρεται μέσα στο σπιτι και ακόμα και το πιο ασήμαντο γεγονός να σε κάνει να νευριάζεις ,να περιφερεσαι σαν άγριο θηρίο μέσα στο κλουβί και να λες γιατί είμαι έτσι τι μου συμβαίνει........
Τα εχω περάσει και αυτά και μηλουσα απευθείας με τον ψυχολόγο μου ,εκείνος με καθυσηχαζε και μου έλεγε τι να κανω.......Τις περισσότερες φορές που μου έλεγε δεν είναι κάτι ανησυχητικό είναι άλλη μια αντίδραση του Οργανισμού σου απέναντι στο άγχος και την στεναχώρια ....Κάθησε σε ένα σημείο και απασχόλησε το μυαλό σου με κάτι άλλο ακόμα και αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα ....
Το έκανα στην αρχή με πολύ κόπο και μετά κάθε φορά που συμβαίνει το κάνω αυτόματα πλέον και κρατάει όλο και πιο λίγο.
20-01-2020, 09:18 #18543Πες το μου και αυτόGuestΟι συμπεριφορές που περιγράφεις εδώ δεν δείχνουν άνθρωπο που τα έχει 400.
Το ίδιο φαγητό δεν τρώτε; στην ίδια ντουζιέρα δεν κάνετε μπάνιο;
Άρα γιατί να κάνει επίτηδες κάτι που θα επηρεάσει και εκείνη;;
Εκτός αν εσύ διαστρεβλωνεις τόσο πολύ την πραγματικότητα και τα περιγράφεις όπως θελεις.
20-01-2020, 09:29 #18544
Το έντονο κρύο, το ρίγος, που νιώθουμε, είναι αποτέλεσμα του στρές. Τα νεύρα, ο έντος φόβος, το άγχος κλπ συναφή συγκεντρώνουν το αίμα στα ζωτικά όργανα κι έτσι όλα τα άκρα μας, μαζί τους και το κεφάλι, κρυώνουν.
Κι όσο πνίγεσαι σ ένα ποτήρι νερό, όπως το θέσατε με άλλα λόγια όταν "περιφερεσαι σαν άγριο θηρίο μέσα στο κλουβί", χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Οι άλλοι θα σε έχουν ήδη προσπεράσει όπως και η ίδια σου η ζωή και μετά θα κλαις για τις ευκαιρίες που έχασες!γιάννης
20-01-2020, 15:30 #18545
Ναι εκείνη την ώρα που με πιάνει προσπαθώ να ξεχάστω διαβάζοντας κανένα βιβλίο ή κάνοντας κάτι άλλο που θα με ηρεμήσει. Μερικές φορές τα καταφέρνω άλλες πάλι οχι. Σταμάτησα με την ψυχολόγο λόγο οικονομικών και βλέπω ότι δεν έκανα καλά γιατί όσο πάει κα χειρότερο γίνετε. Όταν έκανα συνεδρίες ήταν πιο εύκολο να περάσει η κρίση.
20-01-2020, 16:10 #18546
21-01-2020, 14:15 #18547
Εξακολουθω να νιωθω εντονους πονους ουρολοιμωξης και να εχω ελαφρυ πυρετο. Η μανα μου αποποιηθηκε της ευθυνες υπονοωντας οτι κολλησα απο καποια ενοχη επαφη.
21-01-2020, 14:37 #18548
Προχτες διαβαζα στην κουζινα και πρεπει να το καταλαβε παροτι εκρυψα το βιβλιο και ηρθε απο πανω μου και τραγουδαγε "εστειλα δυο πουλια στην κοκκινη μηλια που λενε τα γραμμενα....που λενε ταγραμμενα". Θα τις ειπε και ο αδερφος μου για τις γομες που ανακαλυψε. Δε μ' αφηνουν ησυχο.
22-01-2020, 06:18 #18549
τελευταια βλεπω κατι εξυπναδες νεας τεχνολογιας που οι σελιδες προχωρανε μονες τους και αν αρχισω και εγω τις εξυπναδες να γεμισω το ιντερνετ με σχολια για το οτι κανουν διατριτες τις συσκευες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ γιατι απλα ετσι εχουν καταναλωση και θα γινει το σωσε παντου αν πιστευουν οτι τους συμφερει δεν εχω προβλημα αντιθετα βλεπω οτι οι περισσοτεροι δε ψαχνουν καθολου τα μαγαζια που ψωνιζουν γιατι φοβουνται μη παθουν υπερκοπωση και θελουν μασημενη τροφη παρε τωρα οτι εχει στο ραφι γι αυτο το λογο εχουν αποθρασυνθει εντελως οπιος θελει μασημενη τροφη και οτι βρει στο ραφι θα ναι αξιος της μοιρας του εγω το ξεκαθαριζω δε προκειται να ξαναγωρασω τιποτα που βρισκετε διπλα απο τα σημεια που περναω και βαζω αυτη τη καρτα για τις συγκινωνιες να βρετε αλλους πελατες τερμα οι αγορες φακελωματα οσο συνεχιζουν το πολεμο συνεχιζω και εγω πλεον δε θα ξανανεχτω τιποτα η θα με αφησουν ησυχο η θα ακουνε τον εξαψαλμο σε ολες τις σελιδες
22-01-2020, 06:40 #18550
οι ανθρωποι βλεπεις δεν εχουν ιδεα για το πως θα κανουν τις συσκευες οκ ομως ολως τυχαιος ξερουν καθε τεχνολογια για να γεμιζουν το τοπο καυσαερια νομιζοντας οτι ετσι θα με κανουν αλτσχαιμερ και αφου ειδαν οτι δεν εφεραν αποτελεσμα κανενα τα παρατησαν το τι εχουν δει τα ματια μου ως τωρα δε το φανταζεστε καν και οτι δε μιλαγα τοσο καιρο το εκανα για να δουν με την ...... νομοσυνη τους οτι δε πετυχαν απολυτως τιποτα γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν τους το ελεγα αμεσως αυτοι θα συνεχιζαν το χαβα τους αρα περιμενω παντα να περασει ενα διαστημα πριν πω κατι προσφατα μου πασαραν και ενα τυπο μεσα στα ποδια μου που τον εφεραν για να προοθησουν τη νεα ταξη πραγματων στους γονεις μου αλλα να εχουν υποψη τους οτι οσα εκαναν ολα θα τα βρουν μπροστα τους αφου γνωριζω πολυ καλα ποιος ευθυνετε για ολα αυτα καθως και πιος τα υποκινησε και αν νομιζω οτι θα σταματησω εδω εχω να πω και αλλα που μου τα υπεδειξε ο Θεος απλα κανω και κανω υπομονη και αν δε τα πω στο ιντερνετ θα τα πω στους δρομους οσο γι αυτο το σημειο που περναω μονιμως απο κει και μου πασαραν καπιον που εμιαζε με καπιον που ηξερα γιατι νομιζαν οτι θα γινω πελατης τους για να με ελεγχουν οσο δυνατον περισσοτερο λοιπαμαι που τους απογοητευσα γιατι δεν ειμουν ο ηλιθιος που νομιζαν και αν μετα την εκαναν γιατι το πηραν αποφαση οτι δε προκειται να αγορασω απο κει τιποτα παρα τις γεναοδωρες προσφορες ω μα τι συμπτωση τους επιασε ξαφνικα η γεναιοδωρια για ολα ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και οι υποκινητες τους που πρωτα εκτεθηκαν με ολα αυτα και τωρα δε ξερουν πως να μαζεψουν τα ασιμαζευτα τους υπενθυμιζω οτι οσο διαστημα νομιζαν οτι βγηκα εκτος μαχης το πεπλο επεσε και οταν ξαναμπηκε στη θεση του ηταν πολυ αργα γιατι ενω καθομουν σε ενα παγκακι περασε ενας απο διπλα μου που μιλαγε με μια περιεργη φωνη σα να γυρισε απ το πλανητη κρυπτον και ολα αυτα τα παναγια μου που ακουω γυρω μου οταν βγενω εξω καταλαβα πολυ καλα το τι ειδα και τωρα οτι και να δω θα το παρω βερεσε
22-01-2020, 09:13 #18551george1520Guest
22-01-2020, 18:08 #18552
Θελω να φαω δυο κρεπες αλλα μετα θα το μετανιωσω.Μετα λεω μια ζωη την εχουμε.Θα το σκεφτω.
22-01-2020, 18:09 #18553
22-01-2020, 18:12 #18554
22-01-2020, 18:15 #18555ntintiGuestΝα το κάνεις και να το απολαύσεις κιόλας !!!!!