Σκέφτομαι ότι είναι αστείο που η πρώτη μου σκέψη μόλις μπήκα σπίτι ήταν "ωραία, άπαντες παρόντες" εννοώντας τις γάτες μου... :p
Κι ότι ναι, τελικά όντως νιώθω πιο ήρεμη εδώ...home, sweet home...
Printable View
Σκέφτομαι ότι είναι αστείο που η πρώτη μου σκέψη μόλις μπήκα σπίτι ήταν "ωραία, άπαντες παρόντες" εννοώντας τις γάτες μου... :p
Κι ότι ναι, τελικά όντως νιώθω πιο ήρεμη εδώ...home, sweet home...
Δεν είμαι τρελός.
σκεφτομαι πως οταν η αληθεια ποναει, τοτε χαρακτηριζεσαι κακος. στην ουσια ομως δεν υπαρχει το κακο και το καλο, ειναι απλα η αληθεια που ειτε μας αρεσει ειτε δε μας αρεσει, ειτε μας συμφερει ειτε δε μας συμφερει. ντυστε την και με σεξυ εσωρουχα ξερω γω και βαλτε και βαζελινη μη πονεσει.
δεν μιλαω για σενα καλη μου, εχω πολλα προβληματα εδω που μενω ξερεις. χαιρομαι να βγαινει η αληθεια προς τα εξω, ειδικα οταν ειναι μεστα μουτρα των αλλων (καμια σχεση με ασημαντες μαλακιες του φορουμ). δε μπορω να υποκριθω και να συγκρατηθω και να λυπηθω κανεναν. οταν καποια μου τη σπαει, ναι θα το πω, κι ας σπαστει κι ας πεθανει! οπως η Jolie στο Girl Interrupted!
ολους εδω μεσα ? δεν εχω λογο να ασχοληθω. τον εαυτο μου τον κρινω ηδη πιο αυστηρα απ'οτι θα πρεπε, κι αυτο μου εχει δημιουργησει προβληματα (πχ αγχος, και να επιστρεφω παλι στα ιδια και τα ιδια λογο σιγουριας κι ασφαλειας, μα και αντικοινωνικοτητα). κανεις δεν ειναι τελειος ομως, πρεπει να αφηνομαστε στην ατελεια μας.
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αναλυουμε τα παντα οταν τα πραγματα ειναι απλα...
σκεφτομαι οτι μου λειπουν τα γκραφιτακια, ειδικα σε γεφυρουλες.
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος απο εσάς κοιμάται μαζί στο ίδιο δωμάτιο με φυτό και ζώο και αν έχει δει αλλαγές, στη συμπεριφορά στην ενέργεια και ότι σχετικό.
Εγω εχω εναν γατο, ο οποιος οταν ειμαι σπιτι βρισκεται παντα στο δωματιο μου. Του εχω απιστευτη αδυναμια, τρελλαινομαι για την ακριβεια και νιωθω πως επηρρεαζει πολυ θετικα την ενεργεια στο χωρο και σε εμενα. Με χαλαρωνει πολυ, με ηρεμει, οταν τον κοιταω και τον χαιδευω νιωθω να γαληνευω, να αφηνομαι, ο χρονος μοιαζει συχνα να κυλλαει πιο ανωδυνα, με πιο φυσιολογικους ρυθμους, η θερμοκρασια του κορμιου του επισης με γλυκαινει. Κουρνιαζει στην αγκαλια μου, με ζεσταινει, ζεσταινει τον χωρο. Νομιζω πως τα ζωακια γενικοτερα εχουν μια τετοια επιδραση, τα θηλαστικα βασικα και κυριως οι γατες και οι σκυλοι. Αν ειχα ενα ερπετο για παραδειγμα ή ενα ψαρι δε νομιζω να ηταν ετσι. Και τα φυτα ομορφαινουν τον χωρο και ηρεμουν το ματι, αλλα καμια σχεση.
βραδυ σαββατου κι εσυ εισαι καπουυυυ!
Εγώ κοιμάμαι με τη γάτα μου όταν βέβαια θέλει (γιατί είναι ανεξάρτητες βεβαίως βεβαίως :p) και μου αρέσει να με παίρνει ο ύπνος χαϊδεύοντας της κι ακούγοντας το γουργουρητό της...αλλά ακόμα κι όταν απλά τη χαϊδεύω ηρεμώ...πιστεύω ότι ένα ζώο κάνει πολύ καλό στους ανθρώπους με προβλήματα...τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία...