Αυτή η γυναίκα άλλαξε δουλειά όπως λες και δεν σε εγκατέλειψε.. Και εμάς όλους εδώ τώρα μας αφήνεις να μιλήσουμε που;;
Printable View
Παιδιά συγγνώμη αλλά μόλις ζήτησα διαγραφή, αν νομίζετε πως έτσι βοηθάτε κάνετε λάθος...
Σας εύχομαι καλή τύχη... Αντίο...
Γιατί βρε κυκνε μου όλα θα λυθούν αρκεί να το συζητάμε.
Και εγώ αυτες τις μέρες πονάω αλλά δεν το βάζω κάτω και ας είναι η διάθεση πεσμένη ......
Εδώ είμαστε και πες ότι θες εγώ περιμένω να διαβάσω μήνυμα σου!
Έχει ενεργοποιήσει να είναι αόρατη.. Ίσως σκεφτεί και καταλάβει..
Κι αυτο που γραφεις τωρα δεν ειναι σωστο.Ειναι σαν να θες με το ζορι να σου πουμε αυτο που θες να ακουσεις.Ο καθενας εδω μεσα λεει την γνωμη του.Αν δεν θες να την ακουσεις δικαιωμα σου αλλα δεν μπορεις να εκβιαζεις τους αλλους.Δεν μου αρεσει αυτο που μου λετε οποτε διαγραφη.Αυτο ειναι ωριμη αντιδραση τωρα;
Θα πω ένα τελευταίο πράγμα και δεν ξαναμιλάω... Καταρχήν φαίνεται ότι δεν είδε ο Aeon ακόμα το αίτημα μου για διαγραφή... Δεν εκβιάζω κανέναν! Πληγώθηκα και δεν έχω καμιά όρεξη να με κάνετε να υποφέρω περισσότερο μ' αυτά που λέτε... Πιστέψτε ότι θέλετε, δεν με νοιάζει...
Δεν θα σχολιάσω ξανά οπότε μην κουράζεστε άδικα να το κάνετε εσείς...
Δεν νομιζω κανεις εδω μεσα να προσπαθει να σε κανει να υποφερεις Κυκνε,το αντιθετο μαλιστα,ολοι να σε βοηθησουν προσπαθησαν..Οι αντιδρασεις σου ομως ειναι υπερβολικες.Αυτο ειναι το θεμα.Εδω μεσα θα ακουσουμε και αρνητικα για τις συμπεριφορες μας.Συζηταμε για να γινουμε καλυτεροι.Αν δλδ εμενα καποιος μου πει στα δικα μου προβληματα οτι φταιω κ γω σε κατι η οτι κατι κανω λαθος κ πρεπει να το διορθωσω, θα παρεξηγηθω;;;Γιατι να μην προβληματιστω;;;Για αυτο δεν ειμαστε εδω μεσα;;Φανταζεσαι να λεγαμε ο ενας στον αλλον ααα ωραια μια χαρα,σε καταλαβαινω,μην αλλαξεις τιποτα;;;Τετοιες κουβεντες ανακουφιζουν αλλα δεν βοηθουν ουσιαστικα.Βαλε λιγο νερο στο κρασι σου λοιπον και ξανασκεψου αν οντως ολοι εμεις εδω μεσα θελουμε να σε πληγωσουμε η να σε βοηθησουμε.Εγω αυτα εχω να πω.
Δεν είπα ότι το κάνατε επίτηδες αλλά αυτό ήταν το αποτέλεσμα και δεν αντέχω να ζορίζομαι κι άλλο... Είναι τρομερά δύσκολο για μένα ν' ανοιχτώ αλλού τώρα... Λες να τα κατάπια για πλάκα όλα αυτά τα χάπια; Αναρωτιέμαι υπάρχει έστω ένας που να με καταλαβαίνει; Ή ακόμα κι εδώ ανήκω στο περιθώριο;
Εν τω μεταξύ ζαλίζομαι τώρα, τι στο καλό έπαθα; Ουφ!
Ειδες κανενα σχολιο να σου λεει οτι τα πηρες για πλακα;;;Τοσοι ανθρωποι ενδιαφερθηκαν να σου γραψουν,να ασχοληθουν να βοηθησουν κι εσυ βλεπεις οτι σε βαζουν στο περιθωριο;;γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να ακουσεις και μια αποψη που δεν σ αρεσει και το θεωρεις κατηγορια εναντιον σου;;Αντιδρας υπερβολικα Κυκνε.Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.Αν τωρα εσυ θεωρεις οτι ολοι εδω μεσα σου γραψαμε για να νιωσεις χειροτερα δεν μπορουμε να σου αποδειξουμε το αντιθετο.
Καλημέρα Κυκνε πως είσαι σήμερα ,πώς πέρασες το βράδυ σου?
Κυκνε η ζωή είναι ένα βιβλίο.. Το πήρες στα χέρια σου, είδες το εξώφυλλο.. Δεν σου άρεσε και επιμένεις πεισματικά να μη το διαβάσεις. Έρχονται άλλοι άνθρωποι και σου λένε ότι το άνοιξαν, το είδαν.. Σου το περιγράφουν. Σου λένε ότι αξίζει. Αλλά εσύ αρνησε.
Θες να ακούσεις ότι "καλά έκανες και πήρες τα χάπια.. Σαν εσένα υπάρχουν πολλοι".
Δεν θα το ακούσεις όμως. Όχι για να σου πάει κάποιος κόντρα.. Γιατί ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ. Αυτά που πιστεύουμε για εμάς και για την ζωή δεν είναι πάντα η πραγματικότητα. Αν θες να βλέπεις τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπεις και ότι όλα είναι μαύρα. Τοτε συνέχισε να τα βλέπεις. Δεν μπορείς ομως να υποχρεώσεις κανένα να τα δει έτσι. Ακόμη και όταν συζητάει μαζί σου, θα σου δείξει πως υπάρχουν κι άλλα καλύτερα χρώματα.
Εχεις ανθρώπους εδώ που σου λένε ότι αξίζεις, μη κάνεις κακό στον εαυτό σου. Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα; Ζύγισε τα πράγματα.
Θαυμάζω κάποιους όπως, τον Φράνς Κάφκα και τον Κώστα Καρυωτάκη. Το ίδιο και ο Νικολάι Γκόγκολ που έγραψε το ημερολόγιο ενός τρελού. Εμειναν στην ιστορία. Απέτυχαν ως επαγγελματίες. Η επαγγελματική τους σταδιοδρομία ήταν ένας συμβιβασμός, μια ενασχόληση που δεν τους γέμιζε για το προς το ζην. Διακρίθηκαν όμως σαν συγγραφείς. Πέθαναν σε σχετικά μικρή ηλικία αλλά έμειναν στην ιστορία. Και οι τρεις υπέφεραν από ψυχολογικά. Όμως από μικρής ηλικίας είχαν το ταλέντο, ίσως και τα ενδιαφέροντα από παιδικής ηλικίας τους κατεύθυναν στο να αναπτύξουν αυτό το ταλέντο, το τάλαντο που τους ανέδειξε και ήταν αυτό που τους αφησε στην ιστορία. Φαίνεται πως το τάλαντο τους αυτό ήταν έμφυτο και εκτός αυτού η φύση των ψυχικών και σωματικών νοσημάτων δεν το άγγιξε κι έτσι το καλλιέργησαν.
Το ζήτημα δηλαδή είναι να πράττεις εκεί που σου αναγνωρίζεις κάποια μεγαλύτερη κλίση, που ένας ενθουσιασμός σε ελκύει σε κάτι το οποίο λόγω του ότι σε γεμίζει μπορείς να υλοποιείς εύκολα.Να μην αφήνεις το χώρο της κλισης να μολυνθεί από τα ψυχολογικά σου και να είσαι ενεργητικός ως προς την κλίση. Οι πολλές άσχετες και δη παθητικές ενασχολήσεις ή διαβάσματα στο τέλος θα αποδειχτούν αχρείαστες, άμα εξαιρέσουμε τον τρόπο σκέψης, καλλιέργειας της σκέψης και αντίκρισης των πραγμάτων που σου προσφέρουν, τα οποία όμως θα πρέπει να αξιοποιήσεις εκει που έχεις την κλίση.
Παραδείγματα τέτοιων ανθρώπων σίγουρα θα έχετε και εσείς, ο τρόπος λειτουργίας κι ανάδειξης τους ίδιος μ αυτόν που παρέθεσα. Κι ο τρόπος αυτός δεν είναι τίποτα άλλο παρά πρότυπο για όλους μας, ιδίως όσους συχνάζουν εδώ. Φτάνει μέσα μας όντως να υπάρχει κάτι κι όχι μια ψευδαίσθηση ότι υπάρχει και νοουμένου ότι τα ψυχολογικά δεν έχουν μολύνει τα πάντα μέσα μας.
Κυκνε μου, το "ουδείς αναντικαταστατος" ισχύει για ελάχιστους ανθρώπους στη ζωή μας.. Υπάρχει ναι.. Αλλά όχι για γιατρούς και ψυχολογους. Και πάλι κανείς από μας δεν σου είπε πως είναι εύκολο αλλά δεν είναι όλα με πρόγραμμα στη ζωή.. Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν. Για κάποιους ποναμε και για άλλους απλά "ξεβολευομαστε" όπως και στην περίπτωση σου.. Λες ότι δεν σε σκέφτηκε, δεν νοιάζεται.. Αλλά δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου.. Αν το σκεφτείς θα πεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια και θα ψάξεις να τη βρεις. Δεν θα σκέφτεσαι μόνο την άλλη πλευρά αλλά πρώτα την δική σου.. Δεν θέλω να επαναλαμβανομαι συνέχεια και να σου εξηγήσω πάλι τι θα πει ακριβώς το να μην νοιάζονται..
Έβαλα μουσική, συνήθως με βοηθάει...
Όταν είμαι έτσι δεν ρισκάρω να βγω, τουλάχιστον όχι μόνη γιατί με τη δύσπνοια μπορεί να ζαλιστώ και που να βρεις άνθρωπο να βοηθήσει... Αλλά παλιά μια κυρία θυμάμαι που με είχε δει που ένιωθα άσχημα με ανέβασε στο σπίτι της για να μου δώσει νερό, καλά να είναι όπου κι αν είναι η γυναίκα...
Θα απαντήσω και στους υπόλοιπους, κάντε λίγη υπομονή να περάσει η κρίση...
Δεν ξέρω τα γούστα σου στη μουσική αλλά εμένα τώρα με εκφράζει αυτό απόλυτα:
https://www.youtube.com/watch?v=Bfk77pU8T2I
Έβαλα παρακάτω ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια που άκουγα πριν για να πάρεις μια ιδέα... :)
Τώρα ακούω αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=GrX0usMn3-4
Χα χα, συγγνώμη που γελάω αλλά μου φάνηκε αστείο αυτό που είπες ότι κοιμήθηκες... Μ' αρέσουν οι μπαλάντες αλλά θα σας βάλω κι ένα πιο χαρούμενο:
https://www.youtube.com/watch?v=w5fLGWrHouk
Πιο χαρούμενο θέλεις κι εσύ... Θα σου βάλω ένα που η μουσική του δεν είναι χαρούμενη αλλά οι στίχοι είναι αισιόδοξοι και μου θυμίζει κάτι καλό:
https://www.youtube.com/watch?v=Y3wfcRQrkXY
Σε λίγο θα βάλεις και "τανγκό της νεφέλης". Τα τραγούδια σου μου θυμίζουν εκείνο το κοριτσάκι στο μικρό σπίτι στο λιβάδι που τρέχει τρεχει και ξαφνικά πέφτει με τα μούτρα στο χώμα.. (τι συνειρμος?!?!?!)
Εγώ πχ τώρα ακούω αυτο:
https://youtu.be/rY1CGzM_nW0
Κυκνε μου σηκωθηκες για χορό.. Εμένα πρώτα θα μου βγει το χούι και μετά ο εθισμός στο χορό..
https://youtu.be/ELQNNpiE6Jo
https://youtu.be/Ci97rqyYGp8
Οπότε είμαι πολύ down, από την εφηβεία μου ακούω αυτό το τραγούδι!
Στο αφιερώνω κυκνε μου!!
Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε ότι σου τρώει την ψυχή, υπάρχει κάτι, υπάρχει ακόμα κάτι που δεν έχει χαθεί.. Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή..
Ρε σεις είμαι που είμαι να πάρω τα βουνά σήμερα με ισοπεδωσατε με τα τραγούδια σας.....
Άντε μην σαν βάλω καμία φουρειρα τώρα να σας κουφανο (δεν τρελλενομαι μην νομίζεται απλά που και που χρειάζεται )
Εννοεί την μάνα σαν ύπαρξη. Σαν έννοια.. Ότι η αγάπη της μάνας, το άγγιγμα της δεν μπορεί να το αντικαταστήσει κανένας. Γιαυτό όταν το στερεί στο παιδί της, πονάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.. Και όταν το άγγιγμα της δεν είναι χάδι αλλά χτύπημα τότε το παιδί ποτέ ξανα δεν θα είναι το ίδιο.. Οπότε ναι συμφωνώ ότι κανένας δεν είναι αντικαταστατος.. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετάμε ανθρώπους από την ζωή μας εύκολα.. Γιατί κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και κάθε άνθρωπος μπορεί να σου προσφέρει κάτι που δεν μπορεί να στο δώσει άλλος.