ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1241
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1241 of 1380 FirstFirst ... 24174111411191123112391240124112421243125112911341 ... LastLast
Results 18,601 to 18,615 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Η απώλεια είναι το ότι με εγκατέλειψε... Με άφησε μόνη μου... Πάω να ξαπλώσω, θα πάρω υπνωτικό για να κοιμηθώ και να μην νιώθω πόνο, δεν αντέχω άλλο... Αλλά να ξέρετε ότι δεν κρατάω κακία σε κανέναν, το λέω γιατί μπορεί να μην εκφράζομαι σωστά λόγω αναστάτωσης...
    Αυτή η γυναίκα άλλαξε δουλειά όπως λες και δεν σε εγκατέλειψε.. Και εμάς όλους εδώ τώρα μας αφήνεις να μιλήσουμε που;;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Ελισάβετ, να με συγχωρείς αλλά πραγματικά μπορείτε να πείτε ότι θα φταίω εγώ, δεν έχω την αντοχή ούτε να το αντικρούσω οπότε ας είναι άλλωστε λίγη σημασία θα έχει τι θα λέγεται αν πεθάνω, δεν θα είμαι εδώ να ακούω...
    Κι επειδή όντως πονάω και κλαίω δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, συγγνώμη... Πείτε ότι θέλετε, εγώ δεν ξαναμιλάω...
    Λύπαμαι που πονάς Κύκνε...
    όχι δεν πρόκειται να συνεχίσω τίποτα χωρίς εσένα εφόσον δεν το θες.

Senior Member
    Παιδιά συγγνώμη αλλά μόλις ζήτησα διαγραφή, αν νομίζετε πως έτσι βοηθάτε κάνετε λάθος...
    Σας εύχομαι καλή τύχη... Αντίο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

ntinti
    Guest
    Γιατί βρε κυκνε μου όλα θα λυθούν αρκεί να το συζητάμε.
    Και εγώ αυτες τις μέρες πονάω αλλά δεν το βάζω κάτω και ας είναι η διάθεση πεσμένη ......
    Εδώ είμαστε και πες ότι θες εγώ περιμένω να διαβάσω μήνυμα σου!

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κύκνε έχεις την τάση να ρίχνεις την ευθύνη του εαυτού σου αλλού πέρα από σένα.
    ΟΛΟΙ κάνουμε και ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε το καλύτερο για τον εαυτό μας. Η μεγαλύτερη ευθύνη που έχουμε είναι απέναντι στον εαυτό μας. Φυσικά και δεν όφειλε να κάτσει να σκεφτεί έναν έναν τους ασθενείς της για να πάρει μια απόφαση ζωής για εκείνη.
    ΕΣΥ επρεπε να κοιτάξεις τον δικό σου εαυτό και να επιλέξεις το καλύτερο για σένα.

Αν το είχες κάνει αυτό και είχες βρει άλλον ψυχολόγο και φρόντιζες τον εαυτό σου όπως σου αξίζει, τότε δεν θα είχε συμβεί αυτό.

Γιατι δίνεις τόση εξουσία στους άλλους;;;;; Η δικιά σου ζωή λοιπόν εξαρτάται από την τυχαία απόφαση μιας ψυχολόγου για το πού θα δουλέψει; Τόσο λίγο κοστολογείς την ζωή σου; Η δικιά σου ζωή εξαρτάται από το αν θέλει η μάνα σου να πάει βόλτα ή βαριέται; Πώς μπορείς και το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;

Η σκληρή αλήθεια Κύκνε είναι πως αν εσύ την ζωή σου την έχεις για πέταμα, κι οι άλλοι για πέταμα θα σε έχουν. όΤαν θα το καταλάβεις αυτό, τότε θα αρχίσεις να σε βοηθάς.
    Κυκνε στα εγραψε πολυ σωστα και ομορφα η Ελισαβετ αλλα ειναι σαν να μην θες να καταλαβεις...η κοπελα εκανε μια επιλογη για την ζωη της,τι σχεση εχει αυτο με εσενα;Ειναι σαν ψαχνεις συνεχεια για φταιχτες.

george1520
    Guest
    Έχει ενεργοποιήσει να είναι αόρατη.. Ίσως σκεφτεί και καταλάβει..

Παιδιά συγγνώμη αλλά μόλις ζήτησα διαγραφή, αν νομίζετε πως έτσι βοηθάτε κάνετε λάθος...
    Σας εύχομαι καλή τύχη... Αντίο...
    Κι αυτο που γραφεις τωρα δεν ειναι σωστο.Ειναι σαν να θες με το ζορι να σου πουμε αυτο που θες να ακουσεις.Ο καθενας εδω μεσα λεει την γνωμη του.Αν δεν θες να την ακουσεις δικαιωμα σου αλλα δεν μπορεις να εκβιαζεις τους αλλους.Δεν μου αρεσει αυτο που μου λετε οποτε διαγραφη.Αυτο ειναι ωριμη αντιδραση τωρα;

Senior Member
    Θα πω ένα τελευταίο πράγμα και δεν ξαναμιλάω... Καταρχήν φαίνεται ότι δεν είδε ο Aeon ακόμα το αίτημα μου για διαγραφή... Δεν εκβιάζω κανέναν! Πληγώθηκα και δεν έχω καμιά όρεξη να με κάνετε να υποφέρω περισσότερο μ' αυτά που λέτε... Πιστέψτε ότι θέλετε, δεν με νοιάζει...
    Δεν θα σχολιάσω ξανά οπότε μην κουράζεστε άδικα να το κάνετε εσείς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Θα πω ένα τελευταίο πράγμα και δεν ξαναμιλάω... Καταρχήν φαίνεται ότι δεν είδε ο Aeon ακόμα το αίτημα μου για διαγραφή... Δεν εκβιάζω κανέναν! Πληγώθηκα και δεν έχω καμιά όρεξη να με κάνετε να υποφέρω περισσότερο μ' αυτά που λέτε... Πιστέψτε ότι θέλετε, δεν με νοιάζει...
    Δεν θα σχολιάσω ξανά οπότε μην κουράζεστε άδικα να το κάνετε εσείς...
    Δεν νομιζω κανεις εδω μεσα να προσπαθει να σε κανει να υποφερεις Κυκνε,το αντιθετο μαλιστα,ολοι να σε βοηθησουν προσπαθησαν..Οι αντιδρασεις σου ομως ειναι υπερβολικες.Αυτο ειναι το θεμα.Εδω μεσα θα ακουσουμε και αρνητικα για τις συμπεριφορες μας.Συζηταμε για να γινουμε καλυτεροι.Αν δλδ εμενα καποιος μου πει στα δικα μου προβληματα οτι φταιω κ γω σε κατι η οτι κατι κανω λαθος κ πρεπει να το διορθωσω, θα παρεξηγηθω;;;Γιατι να μην προβληματιστω;;;Για αυτο δεν ειμαστε εδω μεσα;;Φανταζεσαι να λεγαμε ο ενας στον αλλον ααα ωραια μια χαρα,σε καταλαβαινω,μην αλλαξεις τιποτα;;;Τετοιες κουβεντες ανακουφιζουν αλλα δεν βοηθουν ουσιαστικα.Βαλε λιγο νερο στο κρασι σου λοιπον και ξανασκεψου αν οντως ολοι εμεις εδω μεσα θελουμε να σε πληγωσουμε η να σε βοηθησουμε.Εγω αυτα εχω να πω.

Senior Member
    Δεν είπα ότι το κάνατε επίτηδες αλλά αυτό ήταν το αποτέλεσμα και δεν αντέχω να ζορίζομαι κι άλλο... Είναι τρομερά δύσκολο για μένα ν' ανοιχτώ αλλού τώρα... Λες να τα κατάπια για πλάκα όλα αυτά τα χάπια; Αναρωτιέμαι υπάρχει έστω ένας που να με καταλαβαίνει; Ή ακόμα κι εδώ ανήκω στο περιθώριο;

Εν τω μεταξύ ζαλίζομαι τώρα, τι στο καλό έπαθα; Ουφ!

Δεν είπα ότι το κάνατε επίτηδες αλλά αυτό ήταν το αποτέλεσμα και δεν αντέχω να ζορίζομαι κι άλλο... Είναι τρομερά δύσκολο για μένα ν' ανοιχτώ αλλού τώρα... Λες να τα κατάπια για πλάκα όλα αυτά τα χάπια; Αναρωτιέμαι υπάρχει έστω ένας που να με καταλαβαίνει; Ή ακόμα κι εδώ ανήκω στο περιθώριο;

Εν τω μεταξύ ζαλίζομαι τώρα, τι στο καλό έπαθα; Ουφ!
    Ειδες κανενα σχολιο να σου λεει οτι τα πηρες για πλακα;;;Τοσοι ανθρωποι ενδιαφερθηκαν να σου γραψουν,να ασχοληθουν να βοηθησουν κι εσυ βλεπεις οτι σε βαζουν στο περιθωριο;;γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να ακουσεις και μια αποψη που δεν σ αρεσει και το θεωρεις κατηγορια εναντιον σου;;Αντιδρας υπερβολικα Κυκνε.Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.Αν τωρα εσυ θεωρεις οτι ολοι εδω μεσα σου γραψαμε για να νιωσεις χειροτερα δεν μπορουμε να σου αποδειξουμε το αντιθετο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ειδες κανενα σχολιο να σου λεει οτι τα πηρες για πλακα;;;Τοσοι ανθρωποι ενδιαφερθηκαν να σου γραψουν,να ασχοληθουν να βοηθησουν κι εσυ βλεπεις οτι σε βαζουν στο περιθωριο;;γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να ακουσεις και μια αποψη που δεν σ αρεσει και το θεωρεις κατηγορια εναντιον σου;;Αντιδρας υπερβολικα Κυκνε.Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.Αν τωρα εσυ θεωρεις οτι ολοι εδω μεσα σου γραψαμε για να νιωσεις χειροτερα δεν μπορουμε να σου αποδειξουμε το αντιθετο.
    Επαναλαμβάνω ότι δεν είπα ότι το κάνατε επίτηδες άρα δεν υποστηρίζω ότι το κάνατε για να νιώσω χειρότερα...
    Απλώς αναρωτιέμαι υπάρχει έστω ένας που να καταλαβαίνει ότι δεν ισχύει το "ουδείς αναντικατάστατος" κι ότι την χρειάζομαι;

ntinti
    Guest
    Καλημέρα Κυκνε πως είσαι σήμερα ,πώς πέρασες το βράδυ σου?

george1520
    Guest
    Επαναλαμβάνω ότι δεν είπα ότι το κάνατε επίτηδες άρα δεν υποστηρίζω ότι το κάνατε για να νιώσω χειρότερα...
    Απλώς αναρωτιέμαι υπάρχει έστω ένας που να καταλαβαίνει ότι δεν ισχύει το "ουδείς αναντικατάστατος" κι ότι την χρειάζομαι;
    Κυκνε η ζωή είναι ένα βιβλίο.. Το πήρες στα χέρια σου, είδες το εξώφυλλο.. Δεν σου άρεσε και επιμένεις πεισματικά να μη το διαβάσεις. Έρχονται άλλοι άνθρωποι και σου λένε ότι το άνοιξαν, το είδαν.. Σου το περιγράφουν. Σου λένε ότι αξίζει. Αλλά εσύ αρνησε.
    Θες να ακούσεις ότι "καλά έκανες και πήρες τα χάπια.. Σαν εσένα υπάρχουν πολλοι".
    Δεν θα το ακούσεις όμως. Όχι για να σου πάει κάποιος κόντρα.. Γιατί ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ. Αυτά που πιστεύουμε για εμάς και για την ζωή δεν είναι πάντα η πραγματικότητα. Αν θες να βλέπεις τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπεις και ότι όλα είναι μαύρα. Τοτε συνέχισε να τα βλέπεις. Δεν μπορείς ομως να υποχρεώσεις κανένα να τα δει έτσι. Ακόμη και όταν συζητάει μαζί σου, θα σου δείξει πως υπάρχουν κι άλλα καλύτερα χρώματα.
    Εχεις ανθρώπους εδώ που σου λένε ότι αξίζεις, μη κάνεις κακό στον εαυτό σου. Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα; Ζύγισε τα πράγματα.

Θαυμάζω κάποιους όπως, τον Φράνς Κάφκα και τον Κώστα Καρυωτάκη. Το ίδιο και ο Νικολάι Γκόγκολ που έγραψε το ημερολόγιο ενός τρελού. Εμειναν στην ιστορία. Απέτυχαν ως επαγγελματίες. Η επαγγελματική τους σταδιοδρομία ήταν ένας συμβιβασμός, μια ενασχόληση που δεν τους γέμιζε για το προς το ζην. Διακρίθηκαν όμως σαν συγγραφείς. Πέθαναν σε σχετικά μικρή ηλικία αλλά έμειναν στην ιστορία. Και οι τρεις υπέφεραν από ψυχολογικά. Όμως από μικρής ηλικίας είχαν το ταλέντο, ίσως και τα ενδιαφέροντα από παιδικής ηλικίας τους κατεύθυναν στο να αναπτύξουν αυτό το ταλέντο, το τάλαντο που τους ανέδειξε και ήταν αυτό που τους αφησε στην ιστορία. Φαίνεται πως το τάλαντο τους αυτό ήταν έμφυτο και εκτός αυτού η φύση των ψυχικών και σωματικών νοσημάτων δεν το άγγιξε κι έτσι το καλλιέργησαν.

Το ζήτημα δηλαδή είναι να πράττεις εκεί που σου αναγνωρίζεις κάποια μεγαλύτερη κλίση, που ένας ενθουσιασμός σε ελκύει σε κάτι το οποίο λόγω του ότι σε γεμίζει μπορείς να υλοποιείς εύκολα.Να μην αφήνεις το χώρο της κλισης να μολυνθεί από τα ψυχολογικά σου και να είσαι ενεργητικός ως προς την κλίση. Οι πολλές άσχετες και δη παθητικές ενασχολήσεις ή διαβάσματα στο τέλος θα αποδειχτούν αχρείαστες, άμα εξαιρέσουμε τον τρόπο σκέψης, καλλιέργειας της σκέψης και αντίκρισης των πραγμάτων που σου προσφέρουν, τα οποία όμως θα πρέπει να αξιοποιήσεις εκει που έχεις την κλίση.

Παραδείγματα τέτοιων ανθρώπων σίγουρα θα έχετε και εσείς, ο τρόπος λειτουργίας κι ανάδειξης τους ίδιος μ αυτόν που παρέθεσα. Κι ο τρόπος αυτός δεν είναι τίποτα άλλο παρά πρότυπο για όλους μας, ιδίως όσους συχνάζουν εδώ. Φτάνει μέσα μας όντως να υπάρχει κάτι κι όχι μια ψευδαίσθηση ότι υπάρχει και νοουμένου ότι τα ψυχολογικά δεν έχουν μολύνει τα πάντα μέσα μας.
    γιάννης