Nτιανα ναι , εχω 4 καραμπινες , ειμαι συλλεκτης αλλωστε , οπως κ ειμαι συλλεκτης ρολογιων , γραμματοσημων κ μοτοσυκλετων . Ποιος ειναι ο πραματικος εγκληματιας , αυτος που εχει 1 καραμπινα κ σκοτωνει ανυπερασπιστα πτηνα , η εγω που εχω 4 , κ απλως τις κοιταζω ( κ για ασφαλεια αλλωστε , στους καιρους που ζουμε , ιδιως αν εχεις 5 φραγκα παραπανω ) .
Η ' διαμαχη ' που προεκυψε , με εβαλε σε σκεψεις . Εφτασα να απειλω αλλα μελη του φορουμ , κ σκεφτομαι σημερα ' εισαι με τα καλα σου Αγγελε ' . Οχι δεν ειμαι στα καλα μου , κ οταν καποιος με προκαλει ( δεν αναφερομαι στο μνιμονιο η σε αλλο μελος ) απο καλο παιδι , γινομαι επικινδυνος ( θεωρητικα ) , κ ντρεπομαι που το λεω . Το φορουμ , οπως αφελως πιστευεις , δεν ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας , αλλα ποιος θα βγει απο πανω , ποιος θα βγαλει ταπωθημενα του κ θα ' ταπωσει ' τον αλλον . Αποφασισα να ζησω στην πραματικη ζωη , κ οχι σε μια virtual ζωη , οπως πολλοι-ες ζουν , στο internet ( η στο φορουμ ) . Η ζωη ειναι εκει εξω κ μας περιμενει , οπως κ τα προβληματα , να τα λυσουμε .
Θα με βοηθησετε εσεις ? εσεις δεν μπορειτε καλα-καλα να βοηθησετε τον εαυτο σας .
Oσο για το αν πρεπει να φοβασαι , δεν εχω σκοτωσει κανεναν , τουλαχιστον τελευταια !!!! πιστευω απο τις τηλ. επικοινωνιες που ειχαμε , να καταλαβες το ποιον μου . Εννοειται οτι δεν προκειται να σε πειραξω , μαλλον πλακα κανεις , κ δεν υπαρχει λογος να τηλεφωνιομαστε , αν αισθανεσαι ετσι .
Οπως σου ειχα πει , σκοπευω να αποχωρησω σιγα-σιγα απο το φορουμ , οτι ηταν να μου το δωσει , μου τοδωσε . Απο δω κ περα , μονον να μου παρει μπορει .