Τι σκέφτεστε; - Page 1245
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1245 of 1532 FirstFirst ... 24574511451195123512431244124512461247125512951345 ... LastLast
Results 18,661 to 18,675 of 22967
    Πολλά "το μηνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση", νήμα κλειστο για 24 ωρες, κι ουτε επεδίωξα να πάω πολλες σελίδες πίσω. Μαλλον ωφελούμαι με το να μην ξέρω, από πλευράς διάθεσης εννοείται. Ανούσιο το να μπαίνει κανεις σε καυγάδες και μάλιστα διαδικτυακούς, αν και κάποτε το κάτι που δε θα μας κανει την εντυπωση γινεται αιτία να αφεθούμε να ενδώσουμε. Σε τετοιες φασεις, η φορτιση μας κανει να ξεχναμε τον αντικτυπο που θα εχει καποια κουβεντα στα πλαισια μιας αντιπαραθεσης στο χαρακτηρα του αλλου, ιδιαίτερα σε ενα φορουμ ψυχολογιας, όπου ο καθενας πιθανο να κουβαλάει βιώματα που τον καθιστουν ευαλωτο. Καλύτερα να τα αφήνουμε γι αυτους που συναντάμε στην καθημερινότητα μας που ως τετοιοι που ειναι αξίζουν ανάλογης στασης μας.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Αρχικά καταχωρημένο από αλεξανδρος_77
    αυτο μπορει κ να το πιστεψω αλλα απο αυτο που μου εδιξες δε με αφησες να καταλαβω κατι τετιο κ γω το ιδιο ειμαι απλα για να το διξω πρεπει να πειστω για αυτο... δε ξερω αν κ σε σενα συμβαινει το ιδιο γιατι ετσι οπως τα λες δε βγαζω ακρη

Eνω με εσενα αλεξ σαμπως βγαζει και κανεις ακρη;;;;
    Αλέξανδρε, βαζε κανα κομμα, καμιά τελεία ώστε να γινεσαι πιο κατανοητος. Κι εγω δυσκολευτηκα να βγαλω άκρη μ αυτο που εγραψες, αν και το διαβασα δυο τρεις φορες....
    Κάποτε δυσκολευόμαστε να αποτυπώσουμε με ακρίβεια στο γραπτό λόγο αυτο που εχουμε στη σκεψη, αυτο που πραγματικα θα θελαμε να πουμε, κι ετσι δεν γινόμαστε κατανοητοί στους αλλους.
    γιάννης

Banned
    σκεφτομαι οτι προτιμοτερο θα ηταν να νομιμοποιησουν ολες τις ναρκωτικες ουσιες. και περισσοτερα εσοδα θα ειχαν τοτε, και ο πληθυσμος του πλανητη θα μειωνοταν οπως στοχευουν. να πηγαινουμε στο σουπερ μαρκετ και τα περιπτερα, να αγοραζουμε τα lsd και τη κοκαϊνη με το κιλο, σαν τις καραμελες και τη ζαχαρη. αφου δε μπορει να εχει μια Ά ποιοτητα ζωης κατι πρεπει να κανει ο κοσμακης. θελεις να φτιαχτεις, να ξεφυγεις, να τριπαρεις κυριε ? θελεις να το παρακανεις και απο υπερβολικη δοση να πεθανεις ? εχεις το ελευθερο, καντο νομιμα και με καλο πραμα. οχι οπως τωρα με τους druglords να γινονται πλουσιοι, και τα φτηνα υποκαταστατα. σισα αντι κοκαϊνης, κροκοντιλ απ'τη Ρωσια αντι ηρωινης, κι οτι αλλο βγαλουν αργοτερα.

Banned
    Σκέφτομαι που το νταβατζιλικι εδώ μεσά παει σύννεφο..για την υποκρισία δε?απεριόριστη..
    Πολλά φιλια στα μέλη ,δεν χρειαζεται να πω ονόματα ξέρουν,που εκτιμώ και με εκτιμούν!!

Εδω η νοσηρότητα βρίσκεται σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα :-) :p

...σκέφτομαι, γυρίζοντας από κηδεία, ότι ο μηχανισμός αναισθησίας ενεργοποιείται πλέον αυτόματα.
    Πάλι καλά....

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αλέξανδρε, βαζε κανα κομμα, καμιά τελεία ώστε να γινεσαι πιο κατανοητος. Κι εγω δυσκολευτηκα να βγαλω άκρη μ αυτο που εγραψες, αν και το διαβασα δυο τρεις φορες....
    Κάποτε δυσκολευόμαστε να αποτυπώσουμε με ακρίβεια στο γραπτό λόγο αυτο που εχουμε στη σκεψη, αυτο που πραγματικα θα θελαμε να πουμε, κι ετσι δεν γινόμαστε κατανοητοί στους αλλους.
    αν δυσκολευεσαι να βγαλεις ακρη το πιο πιθανο ειναι να δυσκολευεσαι συνεχεια εγω γραφω αυτο ακριβως που μου βγαινει καθε φορα κ με οπιον συνενοηθω

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να συνέλθω...το πως είναι ένα θέμα βέβαια...ας ελπίσω να τα καταφέρω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    βασικα σου εχω πει οτι δε γινετε με ολα να κυλουν τα παντα αρμονικα καπια στιγμη θα συμβουν κ αναταραχες οπως το καιρο καπια στιγμη ερχονται κυματα κακοκαριας κ στη συνεχεια φευγουν με καπιους θα γινεις φιλη κ με καπιους αλλους οχι απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα σου εχω πει οτι δε γινετε με ολα να κυλουν τα παντα αρμονικα καπια στιγμη θα συμβουν κ αναταραχες οπως το καιρο καπια στιγμη ερχονται κυματα κακοκαριας κ στη συνεχεια φευγουν με καπιους θα γινεις φιλη κ με καπιους αλλους οχι απλα
    Δεν είναι θέμα φιλίας αυτή τη στιγμή αλλά θέμα ακόμα μιας νύχτας κακού ύπνου με αποτέλεσμα να μην "ξυπνάω" ούτε με δυο καφέδες, να νιώθω κουρασμένη και να έχω πονοκέφαλο...σίγουρα αυτή τη στιγμή δεν κυλούν αρμονικά τα πράγματα αλλά πάει καιρός που είναι έτσι κι έχω κουραστεί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σκέφτομαι που το νταβατζιλικι εδώ μεσά παει σύννεφο..για την υποκρισία δε?απεριόριστη..
    Πολλά φιλια στα μέλη ,δεν χρειαζεται να πω ονόματα ξέρουν,που εκτιμώ και με εκτιμούν!!

μουτς μουτς. πουτς πουτς. αχ αυτο το στομα. μεταφορικα και κυριολεκτικα! :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μαριον , γιατι λες τετοια πραματα για μενα ? εγω στην Χ.Α ? προτιμω να πεθανω . Κεχω 4 ( οχι 3 ) καραμπινες , νομιμοτατες , με βεβαιωση του ψυχιατρου μου ( απαραιτητη ) οτι εχω σωας τας φρενας , κ μπορω να φερω οπλο . Α εχω κ μια με διοπτρα , για μακρυνους στοχους .

YΓ τελικα θα γινεις το κοριτσι μου , το κοριτσι του γκανγκστερ ( του φορουμ ) ? φαινεσαι ζορικη σαν κ εμενα . Και αυτο μαρεσει .
    Σιγά ρε ζόρικε! http://www.pic4ever.com/images/63izs7n.gif
    Κάτι τέτοιους σαν εσένα τους μασάω και τους φτύνω!

Και για ν' αφήσουμε τ' αστεία, αντί να σκορπάς τα πλούτη σου σε καραμπίνες και παρακολουθήσεις, δεν τα δίνεις για μία μεταμόσχευση μυαλού;
    Μήπως πιάσουν τόπο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post

Και πού είσαι μνημόνιο, αν δεχτείς ξανά απειλές, σηκώνω στο πι και φι έναν Iskander 9K720 και όποιον πάρει ο χάρος!
    Έχω συλλογή κι εγώ! Τι καραμπίνες και καριοφίλια!

Senior Member
    marian, να σου δωσω μια διευθηνση να τον στειλεις τον Iskander;

Quote Originally Posted by KENO View Post
    μουτς μουτς. πουτς πουτς. αχ αυτο το στομα. μεταφορικα και κυριολεκτικα! :Ρ
    Ολο μ*****α ειστε εδω μεσα...η καλυτερα σας εχει χτυπησει το πολυ το τικι τακα...

Banned
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Ολο μ*****α ειστε εδω μεσα...η καλυτερα σας εχει χτυπησει το πολυ το τικι τακα...
    εννοειται. γι'αυτο ποσταρουμε σε φορουμ ψυχολογιας!