Quote:
[i]Originally posted by forty[/i
Απο την εμπειρια μου εχω να σου πω οτι πας πολυ καλα!!:thumbup: μην κανεις δευτερες σκεψεις για αλλαγη διατροφης,πλανου κλπ.τα κιλα που χανεις καλυτερα να ειναι αργα αργα και να μαθεις σε μια διατροφη που θα ακολουθεις για παντα,αυτο ειναι το ζητουμενο οχι με διαιτες στερητικες να χασεις γρηγορα και μετα οταν βλεπεις μπροστα σου τις λιχουδιες να μην μπορεις να αντισταθεις ;)
εψαξα και βρηκα και το δικο μου ημερολογιο για να σου γραψω πως τα εχασα και να δεις οτι και το αργα αργα εχει τελικα αποτελεσμα
ξεκινησα 80 κιλα
1ος μηνας 4,5 κιλα
2ος μηνας 2,5 κ.
3ος μηνας 1,5 κ.
4ος μηνας 2,7 κ.
5ος μηνας 800γρ.
6ος μηνας 600γρ.
7ος μηνας συντηρηση
8ος μηνας συντηρηση
9ος μηνας 1,200
10ος μηνας 300γρ.
11ος μηνας 1,5 κ.
12 ος συντηρηση
13ος 1 κ.
και μετα 2-3 μηνες εφτασα συνολο 18 κιλα που τα διατηρω απο το 2008,σχεδον 5 χρονια και το πολυ σημαντικο για μενα ειναι οτι αυτος ο χρονος που εκανα τη διαιτα με εμαθε πως να τρωω,να ζυγιζομαι,να καταγραφω και να προπαντως να μην φοβαμαι οτι αν φαω μια μερα καταστρεφεται η προσπαθεια που κανω γιαυτο συνεχισε οτι κανεις,αυτα που μπορει να σου φαινονται λιγα ειναι λιπος και οχι υγρα και φουσκωματα και θα δεις οτι μετα απο λιγους μηνες θα μπορεις να συντηρησε στα κιλα που εχασες τρωγοντας κατι που σου αρεσει μια στο τοσο και να μην βαζεις κιλα :thumbup:
Πρώτα απ' όλα σε ευχαριστώ για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση καθώς επίσης και για τον κόπο σου να βρεις τα δικά σου στοιχεία και να τα παραθέσεις!!!!! Το εκτιμώ!