Η ελλαδα θα γινει η παλια ελλαδα που μετρουσε ο ανθρωποσ ολα αυτα που εγιναν απο το 2015 κ μετα ειναι στημενα του τραμπ του μητσοτακη κ του τσιπρα σασ ελεγα οτι κατι δεν παει καλα σασ τα εξηγησα πωσ στηθηκαν ολα
Printable View
Η ελλαδα θα γινει η παλια ελλαδα που μετρουσε ο ανθρωποσ ολα αυτα που εγιναν απο το 2015 κ μετα ειναι στημενα του τραμπ του μητσοτακη κ του τσιπρα σασ ελεγα οτι κατι δεν παει καλα σασ τα εξηγησα πωσ στηθηκαν ολα
Εσεισ που πιστευετε οτι γινονται ολα με τα λεφτα δεν υπηρχαν θεραπειεσ μονο καποιοι γιατροι θεραπευαν μερικα πραγματα για να βγουν θεραπειεσ πρεπει να γινει πολεμοσ αυτο ειχε γινει το 90 αλλα το εκανε ο στρατηγοσ μονοσ του κ βγηκε μαλακια τωρα εχει απο το 2015 χωθηκαν ολοι απο ολο τον πλανητη κ βγαλαμε καλεσ θεραπειεσ η δουλεια με τα χωραφια ενωθηκε με το τρεξιμο για την επαρχια κοψιμο ξυλων μαζεμα ελιασ κ χαμομηλιου πλεον ειναι ευκολα οι γιατροι επιδοτουνται οταν σασ βαζουν θεραπειεσ το μεγιστο κερδοσ ειναι τα λεφτα απο το κρατοσ κ τα λεφτα απο τον ασθενη αμα ειναι να γινει σωστα η δουλεια οπωσ γινεται τωρα πληρωστε μη φοβαστε 40 χρονια δουλευω αυτεσ τισ 2 δουλειεσ που γινανε μια οδηγηση με το στροφομετρο οχι με το ταχυμετρο δηλαδη αλλαζουμε ταχυτητεσ πανω κατω συμφωνα με το στροφομετρο στισ 2800
Παλιόκοσμος που βρέθηκε σε καθε στιγμή της ζωής μου ειναι η αιτία που ακομα συχναζω εδώ μεσα.
Όπου εζησα, πάντα βρισκόταν κάποιος ή κάποιοι να μου κάνουν τη ζωή μαρτύριο, με το να μου σπάζουν τα νεύρα. Τα ατομα αυτά έκαναν μεγαλη ζημια στη ζωή μου, κι οπου πάω συναντω εστω κι έναν.
Κι έπειτα η έλλειψη καθοδήγησης απο μικρη ηλικία, να μου μάθουν - υποβάλουν - επιβάλουν δηλαδή, τον τρόπο να αντιστέκομαι και να αντιμετωπιζω.
Άτομα της προκοπής, από παιδικής ηλικίας, με αποφεύγουν η ξεκόβουν ενω τους βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό.
Τα ατομα αυτά κατεστρεψαν τη ζωή μου. Κάποια στιγμή θα ξεσπασω.
Η ψυχολογία ελάχιστα με βοηθησε, το παλεψα αλλα ελάχιστα με βελτιωσε. Και στο τέλος, ψυχολόγος, μου είπε ποιο θα ειναι το υπόλοιπο της ζωης μου.
Γυναικες της προκοπής που θα θελα δεν με θέλουν. Επαγγελματικά δεν μπορω να επακταθω. Φιλους ειναι ατομα σαν και μένα, ατομα που δεν θα θελα να ναι αυτοι η παρέα μου. Οι υπόλοιποι που υποτίθεται ξερω αν δεν τους πάρω τηλέφωνο δεν θα ψάξουν να με βρουν ουτε στην αλλη ζωή.
Η ζωη μου, από τα εξι και μετα συνέχισε με πολύ άσχημο τρόπο εξαιτίας αυτων των ατομων. Μεχρι να ξεσπασω διότι όσο τα κρατώ μεσα μου η ζημιά είναι μεγαλύτερη.
Πάντα ειναι που προσπαθώ, μια ζωή. Ουαί κι αλίμονο αν δεν προσπαθουσα!
Ενας φαύλος κύκλος η ζωη μου. Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται και ξαναεπαναλαμβανεται απο τοτε που ήμουν δημοτικο.
Βαρέθηκα να κοροϊδεύω τπν εαυτό μου! Ουτε το να τα γράφω εδώ με ήρεμα. Απλα ηρεμω για λιγο.
Φίλε Ιωάννη , μην τα παρατάς, συνέχισε την προσπάθεια μέχρι να δικαιωθείς και βέβαια μείνε μακρυά από τοξικά άτομα ακόμη και αν νιώθεις μοναξιά.
Μπηκατε ολοι στο κολπο το κολπο ειναι να εχεισ τα καλυτερα απο ολο τον κοσμο χωρισ να κουνηθεισ καθολου ασ πουμε ολα τα καινουρια αυτοκινητα γινονται πορσε κ βαλε αν μαθουν να οδηγαν οι νεοι με το στροφομετρο στισ 2800 κι ανεβασμα κατεβασμα ταχυτητασ αναλογα στισ 3500 αλλαγη πεφτει 2500 μεχρι τισ 3500 παλι φρενο κατεβασμα παλι 2800 παλι 3500 κλπ με τα σωστα μπουζι κ το σωστο λαδι γινεται πορσε περασε ενα με ενα μηχανακι f1 να αλλαξει το λαδι κ να το κανει shazam θα του βγαλει φορμουλα 1 λογικα
Μισώ τον ήχο του κοψίματος νυχιών με νυχοκόπτη
όταν το κάνει άλλος. Σε μένα δε με ενοχλεί, στον άλλον όμως
θέλω να κλείσω τ'αυτιά μου (και το κάνω), τις πόρτες ανάμεσα σε μένα
και τον ήχο, αν μπορώ και τις κουρτίνες, λολ
Η προϊσταμένη κρυφοκοιτάζει την τσάντα μου όταν φεύγω να δει μήπως κι έχω.....
Την έχω πιάσει πάνω από τρεις φορές.
Στο διάλο. Πρέπει να αλλάξω δουλειά.
Καλά τι είπες τώρα ρε θεέ/ά! Αυτά τα ρουφιανάκια υπάρχουν παντού!
Και κάτω από μια πέτρα να πας να κρυφτείς, θα έρθει το ρουφιανάκι, θα την σηκώσει, θα μάθει ποιος είσαι, από πού έρχεσαι
και θα πάει να το μοιραστεί με όλους!
Ούτε ένα πτώμα δεν μπορείς να κρύψεις χα χα :Ρ Ψάχνουν τα σκουπίδια και το βρίσκουν την βαλίτσα ρε φίλε δηλαδή omg!
Δεν μπορείς μια εξομολόγηση να πεις, θα βγει το ρουφιανάκι και θα σε καρφώσει.
Δεν το ήξερα πως τα ξέρεις κι εσύ φίλη/ε μου.
Σήμερα κοιτούσα τη βιτρίνα του Max Mara στο Κολωνάκι ενώ είχα σχολάσει και το πιο φθηνό που έβρισκα ήταν κάτι γυαλιά ηλίου 200 ευρώ...
Όλα μπεζ.. Μπεζ γούνα. Μπεζ μπλουζάκι. Μπεζ μπλουζάκι. Μπεζ παντελόνι... Όλα σε τιμές που εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να αγοράσω σκεφτόμουν.
Γυρίζω σπίτι και ο αδερφός μου μου είχε κάνει δώρο μία μπεζ φόρμα!
Μα τι συμβαίνει! Μας αγαπάει ο θεός!
πω σύμπτωση! συντονίστηκαν οι εγκέφαλοί σας; τί φάση;
τα μαξ μάρα τα βαριέμαι. εχω πολλά χρόνια να περάσω από κολωνάκι. απλησίαστο.
να πάω για ψώνια επίσης. προτιμώ βιτρινοθεραπεία.
αυτό που λέτε, γιατί να συμβαίνει; ψάχνουν να βρουν λαβράκι; ότι τί; είναι καλύτεροι των άλλων; εγώ και να δω κάτι, ούτε στη μάνα μου δεν θα το πω. το ξεχνάω την επόμενη μέρα. βαριέμαι εύκολα. τόση ανησυχία των ανθρώπων μην τυχόν και δεν ακυρωθούν οι προσδοκίες τους για μας.
Σκέφτομαι γιατι να μου συμβαίνει να νευριάζω όταν είμαι στο "κόσμο" μου, ο σύντροφός μου να με διακόπτει για να μου πει απλά Μαλ..κιες . Προσπαθώ να γράψω εδώ και με διακόπτει για να μου μιλήσει για πολιτικά, να μου δείξει βιντεάκια του λούμπεν κλπ..
Μου τι σπάει περισσότερο όταν με διακόπτει για να μου δείξει κάτι πάρα για να μου πει μια σκέψη του.
Πραγματικά σκέφτομαι καμία φορά αν σκέφτεται ακατέργαστα ή αν αυτά που σκέφτεται είναι προκαθορισμένα από αυτά που έχει δει ή έχει διαβάσει..
Προφανώς αυτές είναι οι σκέψεις μου για όλους τους ανθρώπους..
Αλλά με εκνευρίζει τόσο οταν διακόπτουν το ταξίδι μου στον κόσμο μου και με φέρνουν πάλι στη πραγματικότητα..
Χα χα Απλά έτυχε! Στο Κολωνάκι κυκλοφορούν κυρίως τουρίστες που μπορούν να αγοράσουν στις τιμές που έχουν :Ρ ¨Οσο για τα ρουφιανάκια μου κάνει εντύπωση που εσύ δεν τα έχεις πάρει πρέφα.... Κυκλοφορούν παντού! Σε γειτονιές, σε δρόμους, σε δουλειές, σε παρέες, σε περαστικούς κ.ά Είναι παντού και δεν διστάζουν να σε καρφώσουν με χαρά για το τίποτε!
Ολο μου το σοι λεει οτι εχω προβλημα οι ξενοι λενε δεν εχω αυτη η ιστορια παιζει απο 7 χρονων οταν κ με βαλαν να κανω δουλεια στα χωραφια που δε γινεται κ να πεθανω δε με πειραζει δουλεψα 40 χρονια επαιξα μπαλλα 25 χρονια ηπια καφεδεσ 23 χρονια στρατο 1 χρονο γνωρισα γυρω στισ 100 κοπελεσ τα εκανα ολα με προβληματα δε σασ αρεσω στα παπαρια μου εγω εκανα οτι μπορουσα απο εκει κ περα δεν φερω ευθυνη για τιποτα απλα κανω οτι μπορω εχω μυαλο 80 χρονου κι ειμαι 55 γτ εκανα το κατσ απ αφου ηξερα οτι κατι δεν παει καλα απο εκει κ περα πατε κ γαμηθειτε να πεθανω σαν ανθρωποσ
Αρκει να σασ πουλησει καποιοσ μουρη για να κανετε τη μαλακια σασ τα εγκληματα με την αορατη τεχνολογια δεν τιμωρουνται δυστυχωσ κανετε οτι σασ καπνισει
Σασ εμαθα πωσ λειτουργειτε να ξερετε
We are sharing the same blood...
Μπορειτε να βγαλετε φαρμακο κι εμβολιο απο μενα
Θα σασ το πω οσο καλυτερα μπορω εξαρταται τι θα κανεισ πριν κατα τη διαρκεια που θα παρεισ διαγνωση για να ερθεισ να γινεισ καλα αν δεν κανεισ τα σωστα βηματα στο πριν κ στο αφου παρεισ διαγνωση δεν γινεσαι ποτε καλα τα σωστα βηματα στο πριν ειναι σχολειο κ δουλεια να ξυπνασ καθε μερα να κοιμασαι κανονικα αφου παρεισ διαγνωση θελει περπατημα κ βαρη για να δεσετε να μην πεθαινει η καρδια κ μετα δουλεια αν δουλεψετε κ μαθαινετε κ το φιλοσοφησετε ειναι θεμα χρονου
Για οσουσ δεν πηγαν σχολειο ειναι κενο που καλυπτεται μεχρι ενα σημειο με την μαυρη αγορα πουλανε πτυχιο οχι χαρτια στον εγκεφαλο με 1000 ευρα
Το σχολειο το μονο που σου δινει ειναι ενα προγραμμα οπωσ η δουλεια πολλοι τα εμαθαν εκτοσ σχολειου κ καλα εκαναν
Η δουλεια ειναι τελεια μονο μην αντιδρατε ειναι 2 δουλειεσ εδω κ 20 χρονια φερθειτε μου σαν ανθρωπο να περασω να φυγω οπωσ κανω εγω με εσασ ολοι θελουν την φυσικη μου κατασταση τα λεφτα δεν ειναι κινητρο εχω 15.000 το χρονο φτανουν γινεται πολεμοσ κι ο πολεμοσ εχει τη δικια του λογικη
Σκέφτομαι πόσο σημαντική είναι η αλλαγή περιβάλλοντος στην αντιμετώπιση διαταραχών όπως η κατάθλιψη και οι κρισεις πανικού...Σε βγάζει από την λούπα στην οποία έχεις βαλτώσει και σου δίνει διαφορετική οπτική και περσπέκτιβ για την πραγματικότητα.
Έχεις δίκιο.Εγω δεν μπορώ να βλέπω άλλους να προχωρούν και εγώ να κάθομαι έτσι άπραγος γιατί έτσι έμαθα και δεν μπορώ εύκολα να το αλλάξω και βαριέμαι να μπω σε αυτή την διαδικασία.Εσυ πως το αντιμετωπίζει αυτο;αν θες μου λες απλά ρωτάω επειδή εμένα με τρώει κάθε μέρα αυτό με σκοτώνει για την ακριβεια
ΕΧΩ 3 ΚΟΡΕΣ ΕΤΣΙ Κ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΕΖΕΤΕ
Όντως για εξήγησε μας Γιόκοτσοκο πώς διάλα θα πας στο εξωτερικό χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον; Νομίζεις είναι όπως στα έργα που βλέπεις τους ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ χίπηδες; Γιατί δεν μπορείς κατ' αρχήν να αγοράσεις το εισητήριο χωρίς λεφτά. ΈΝα το κρατουμένο. Έπειτα πού σκτά θα μένεις σε σκηνή; Οκ! Νερό; Πώς θα αγοράζεις; Φαγητό; Ρούχα; Μετακινήσεις;
Άντε και πήρες το αεροπλάνο και κατέβηκες Βέλγιο, μετά τι κάνεις; ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΕ; Μένεις σε skidrow;;; Αυτό είναι ζωή;
Όλα τα σκηνόπαιδα, χίπηδες, εξερευνητές των χωρών κλπ. είναι πλουσιόπαιδα που έχουν τεράστιο μπάτζεκτ από πίσω ώστε να τροφοδοτούν αυτή την ανέμελη ζωή. Καλά, δεν είναι αυτονόητο;;;
Πώς στέλνεις τον καθημερινό άνθρωπο να ξεσκάσει ενώ είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί. Θα το ήθελε. Αλλά δεν μπορεί. Αυτά τα ξεσκάσματα είναι για τα πλουσιόπαιδα. Οι υπόλοιποι πρέπει να εργάζονται για να επιβιώσουν.
Σκοπεύω να φύγω από την πόλη για επαρχία όσο πιο σύντομα μπορώ.
Ρεμ και Χαρλευ,ειλικρινά δεν έχετε κάποιον γνωστό σας που να την έκανε για εξωτερικό και δεν ξέρετε πως γίνεται?
Εγω έχω δυο φίλους πρώην συμμαθητες...Τα κανόνισαν όλα μέσω ιντερνετ...Η μια πήγε στο Καταρ και δουλεύει αεροσυνοδός στην Qatar airways και ο άλλος πήγε Ελβετία και δουλεύει σε φαρμακευτική...Μεσω ιντερνετ βρήκαν δουλειά και σπίτι.
Μόνοι τους,χωρίς να έχουν κανέναν!
Το ίδιο. Γνωρίζω κι εγώ ανθρώπους που έφυγαν. Πρώτα εξασφάλισαν δουλειά και σπίτι που νοίκιασαν
μέσω διαδικτύου, μετά πήγαν στο μέρος που ήθελαν. Υπάρχει η περίπτωση και να είναι ήδη συγγενείς
στο εξωτερικό, οπότε βοηθάνε στη στέγαση και σίτιση τον πρώτο καιρό. Το ίδιο γίνεται και με την εσωτερική
μετανάστευση, ο ένας βοηθάει τον άλλον όταν δε βγαίνει.
Συμφωνώ. Εγώ είμαι στο φάσμα του αυτισμού και όλη η βαβούρα της πόλης, τα άπειρα ερεθίσματα,
θόρυβοι, πολυκοσμία, ατέλειωτα στενά και δρόμοι, κτίρια, είναι ένα χαοτικό συνονθύλευμα πραγμάτων
που με ζαλίζει. Εδώ με δυσκολία αντέχω τα φόρουμ. Έχω διαπιστώσει σε μένα την ίδια πόσο τεράστια διαφορά
μου κάνει ψυχικά να φεύγω.
και συμφωνώ.
δηλαδή πρέπει να έχεις και μια προσωπικότητα που να μπορεί να προσαρμόζεται και να κοινωνικοποιείται εύκολα. πρέπει να μάθεις πρώτα τα μικρά και μετά θα κάνεις τα μεγάλα. και τί προσόντα χρειάζονται για να βρει κανείς δουλειά στην Καταρ εργουέις; ή σε φαρμακευτική του εξωτερικού; αυτό προϋποθέτει έναν τρόπο ζωής από πίσω δραστήριο και ενεργό, συγχρονο. εγώ δεν ταυτιζομαι με τα πραδειγματά σου.
μου κάνει καλό κι εμένα να φεύγω, καθαρίζει και ξεκουράζεται το μυαλό, όμως ξέρω μέχρι πού μπορώ να φτάσω. και σαφώς βλέπω ανθρώπους της ηλικίας μου να έχουν καταφέρει πολλά και περισσότερα σίγουρα απο μένα, όμως εγώ ζω σχεδόν αποκομένη από τα πάντα. οπότε, να στεναχωρεθώ; στεναχωριέμαι ήδη. απλώς το "θέλω" δεν είναι αρκετό. είναι μια παγίδα ενοχής το "δεν υπάρχει δεν μπορώ".
ναι, το καταλαβα και την πρωτη φορα.
μονο που "κονε" ειναι οι διασυνδεσεις/ γνωριμιες που λες κι εσυ. κι οταν εξασφαλισεις δουλεια και πας γι αυτην την δουλεια, εχεις ενα "κονε". δεν εισαι καθολου ξεμπαρκος... γνωριμιες, μπορεις να εχεις και μεσω ιντερνετ.
ετσι οπως το ειπες, ηταν σαν να σηκωθηκαν να φυγουν και πηγαν εκει να χτυπανε πορτες...
καλα εκαναν και τα κανονισαν μονοι μεσω ιντερνετ.
αυτο κανουμε σχεδον ολοι πλεον. κι εδω να θες να βρεις δουλεια, αν δεν θες να δουλεψεις σερβις, απ το ιντερνετ θα την βρεις. απο καποια προκυρηξη κλπ..