Κρίση πανικού...... 2η άσπρη τρίχα! Το μεγάλο σοκ ήρθε στην 1η, αλλά λέω οκ, 1 τρίχα είναι άστην. Αλλά κ 2η.....? Άρχισε η αναπόφευκτη κατηφόρα δηλ...... Μαύρα χρωμοσαμπουάν υπάρχουν....?
Printable View
Κρίση πανικού...... 2η άσπρη τρίχα! Το μεγάλο σοκ ήρθε στην 1η, αλλά λέω οκ, 1 τρίχα είναι άστην. Αλλά κ 2η.....? Άρχισε η αναπόφευκτη κατηφόρα δηλ...... Μαύρα χρωμοσαμπουάν υπάρχουν....?
Kουράγιο.Εγώ στα 36 μου μόλις πριν λίγες ημέρες άρχισα να βγάζω μερικές τρίχες,μαύρες προς το παρόν και στο μάγουλο.Μέχρι τώρα είχα κυρίως μόνο στο πηγούνι.Αρχισα και εγώ να γερνάω :( και δε θα με κάνουν πλέον δέκα χρόνια μικρότερο.Οταν θα βγάλω και κανονικό μουστάκι,τότε θα πω ότι πήρα και εγώ εντελώς την κάτω βόλτα
Δυστυχώς kozchr δεν παίζουμε στο ίδιο γήπεδο....... Για τους άντρες οι γκρίζες τρίχες είναι γοητεία (κάποιες μπορεί μα σου πουν πως κ οι ρυτίδες γοητεία είναι), αλλά για τις γυναίκες είναι καταστροφή (δεν έχει φτάσει η ώρα μου ακόμα, αλλά τα lifting κ τα botox είναι καλή ιδέα). Αλλά αφού έτσι κ αλλιώς μικροδείχνεις, τότε ποιό είναι το πρόβλημά σου....? Το πολύ- πολύ να δείχνεις στην ηλικία σου. Πάντως, στους baby face το γκριζάρισμα δεν κάθεται άσχημα συνήθως.
Mariposa is right, kozchr... Οι γκρίζες τρίχες στους άντρες είναι γοητευτικές.
Και θα συμπληρώσω, ιδίως όταν έχουν baby face.
Γκρίζο = γοητεία. Baby face = γοητεία. Άρα baby face + γκρίζο = γοητεία²
Μια που λεμε για τριχες,μου τη σπαει που γυναικες απο τη μεση ηλικια και πανω,βαφουν το μαλλι στην ιδια κομοδινι ή ξανθια αποχρωση,και τα κοβουν κοντα,με αποτελεσμα να γινονται σα κυρατσες.Αστο μακρυ κοπελιτσα (sic) μου.
Εμένα πάλι μου φαίνεται αστείο ότι το 95% των αντρών άφησε μούσι!
(Τους πάει δεν τους πάει. Η αλήθεια είναι ότι σε λίγους πηγαίνει.)
Μα όλοι; Καμιά πρωτοτυπία;
προτοτυπιες δεν εχει σε λιγο θα παμε ολοι μαζι στο πατριαρχειο κ μετα θα τα ξυρισουμε ολα με τη ψιλη.
Το σίγουρο είναι ότι φέτος τα καρναβάλια θα γεμίσουμε "παπάδες"!
Ούτε ψεύτικα μούσια δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν, θα τους βγει και φτηνότερα η αμφίεση.
Από την άλλη, λίγοι θα μπορέσουν να ντυθούν γυναίκες.
Υπάρχει βέβαια και η Κοντσίτα! Φοβάμαι ότι θα γεμίσουμε κι από δαύτες!
Oυφ ευτυχώς ανήκω στο υπόλοιπο 5%.
Και αφου επεσε στο τραπεζι το θεμα "τριχες" θα απαντησω και ως κομμωτρια.. Mariposa χρωμοσαμπουαν σε μαυρο δεν ειμαι 100% σιγουρη αν υπαρχουν. Ξερω σιγουρα οτι υπαρχουν σε καστανο και ξανθο. Και επισης επηρρεαζουν το φυσικο χρωμα (σε καστανο-ξανθο μιλαμε παντα και με συχνη χρηση). Βεβαια επειδη καπου εχω παρατημενες τις σημειωσεις μου θα το τσεκαρω να σου πω τι μπορεις να χρησιμοποιησεις αν δεν θελεις βαφη.. Οσο για τα χρωματα Αλαφροισκιωτε το κομοδινι-ξανθο ειναι αυτα που συνηθως μπορουν να καλυψουν τα λευκα.. Προφανως μιλας για ηλικιες 45-50+ που το ποσοστο λευκων ειναι πιο μεγαλο.. Σε αυτη την ηλικια και ανεβαινοντας οι λευκες τριχες ειναι πολυ δυσκολο να χρωματιστουν λογω ελειψης μελανινης. Για να το πω πιο απλα μια γυναικα με λευκα μαλλια σε παραπανω απο το μισο κεφαλι αν υποθεσουμε πως επιλεγει μαυρο χρωμα δεν θα καλυψει ολες τις λευκες τριχες και στην περιπτωση που διαλεξει καποιο κοκκινο θα βγει σαν αποτελεσμα περιπου ροζ-μωβ.. Βεβαια υπαρχουν τεχνικες οι οποιες μπορουν να εχουν αποτελεσμα αλλα απο οσο εχω ακουσει απο πολλες κοπελες δεν τις χρησιμοποιουν λογω του οτι ειναι χρονοβορες και πολυεξοδες.. Οποτε το καστανο ανοιχτο-ξανθο σκουρο-ξανθο κλπ ειναι οι επικρατεστερες λυσεις και απο θεμα χρονου και απο θεμα οικονομιας προιοντων.. Οσο για το κουρεμα ενα κοντο καρε σε τετοιες ηλικιες θεωρουν οτι ειναι πιο αριστοκρατικο
μηπως πινεις καφεδες συνεχεια?
Οχι εναν το πρωι σιγουρα και πλεον σπανια δευτερο. Και δεν με βοηθανε και τα ροφηματα.. Ουτε τσαι ουτε χαμομηλι ουτε γενικα τετοιου ειδους στο να χαλαρωσω και να κοιμηθω.. Ακριβως το αντιθετο
Λίγο μπερδεμένη κι έξω απ' τα νερά μου αλλά δεν ξέρω γιατί...
Φοβισμένη...