Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 471
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 471 of 837 FirstFirst ... 371421461469470471472473481521571 ... LastLast
Results 7,051 to 7,065 of 12551
    Banned
    Κρίση πανικού...... 2η άσπρη τρίχα! Το μεγάλο σοκ ήρθε στην 1η, αλλά λέω οκ, 1 τρίχα είναι άστην. Αλλά κ 2η.....? Άρχισε η αναπόφευκτη κατηφόρα δηλ...... Μαύρα χρωμοσαμπουάν υπάρχουν....?

Kουράγιο.Εγώ στα 36 μου μόλις πριν λίγες ημέρες άρχισα να βγάζω μερικές τρίχες,μαύρες προς το παρόν και στο μάγουλο.Μέχρι τώρα είχα κυρίως μόνο στο πηγούνι.Αρχισα και εγώ να γερνάω και δε θα με κάνουν πλέον δέκα χρόνια μικρότερο.Οταν θα βγάλω και κανονικό μουστάκι,τότε θα πω ότι πήρα και εγώ εντελώς την κάτω βόλτα

Banned
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Kουράγιο.Εγώ στα 36 μου μόλις πριν λίγες ημέρες άρχισα να βγάζω μερικές τρίχες,μαύρες προς το παρόν και στο μάγουλο.Μέχρι τώρα είχα κυρίως μόνο στο πηγούνι.Αρχισα και εγώ να γερνάω και δε θα με κάνουν πλέον δέκα χρόνια μικρότερο.Οταν θα βγάλω και κανονικό μουστάκι,τότε θα πω ότι πήρα και εγώ εντελώς την κάτω βόλτα
    Δυστυχώς kozchr δεν παίζουμε στο ίδιο γήπεδο....... Για τους άντρες οι γκρίζες τρίχες είναι γοητεία (κάποιες μπορεί μα σου πουν πως κ οι ρυτίδες γοητεία είναι), αλλά για τις γυναίκες είναι καταστροφή (δεν έχει φτάσει η ώρα μου ακόμα, αλλά τα lifting κ τα botox είναι καλή ιδέα). Αλλά αφού έτσι κ αλλιώς μικροδείχνεις, τότε ποιό είναι το πρόβλημά σου....? Το πολύ- πολύ να δείχνεις στην ηλικία σου. Πάντως, στους baby face το γκριζάρισμα δεν κάθεται άσχημα συνήθως.

Senior Member
    Mariposa is right, kozchr... Οι γκρίζες τρίχες στους άντρες είναι γοητευτικές.
    Και θα συμπληρώσω, ιδίως όταν έχουν baby face.
    Γκρίζο = γοητεία. Baby face = γοητεία. Άρα baby face + γκρίζο = γοητεία²

Μια που λεμε για τριχες,μου τη σπαει που γυναικες απο τη μεση ηλικια και πανω,βαφουν το μαλλι στην ιδια κομοδινι ή ξανθια αποχρωση,και τα κοβουν κοντα,με αποτελεσμα να γινονται σα κυρατσες.Αστο μακρυ κοπελιτσα (sic) μου.

Senior Member
    Εμένα πάλι μου φαίνεται αστείο ότι το 95% των αντρών άφησε μούσι!
    (Τους πάει δεν τους πάει. Η αλήθεια είναι ότι σε λίγους πηγαίνει.)
    Μα όλοι; Καμιά πρωτοτυπία;

Banned
    προτοτυπιες δεν εχει σε λιγο θα παμε ολοι μαζι στο πατριαρχειο κ μετα θα τα ξυρισουμε ολα με τη ψιλη.

Senior Member
    Το σίγουρο είναι ότι φέτος τα καρναβάλια θα γεμίσουμε "παπάδες"!
    Ούτε ψεύτικα μούσια δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν, θα τους βγει και φτηνότερα η αμφίεση.
    Από την άλλη, λίγοι θα μπορέσουν να ντυθούν γυναίκες.
    Υπάρχει βέβαια και η Κοντσίτα! Φοβάμαι ότι θα γεμίσουμε κι από δαύτες!

Oυφ ευτυχώς ανήκω στο υπόλοιπο 5%.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τιποτα τιποτα kaτι δικα μου λεω.. καπια μερα αν μηλισουμε πμ η σε μειλ θα σου εξηγισω.
    μονος καπιος δε φαινεται τοσο ευκολο να διαχειριστει τα παντα κ οσο περνανε τα χρονια η κατασταση γινεται δυσκολοτερη δεν εχει κανεις τις ιδιες αντεχες στα 18 κ τις ιδες στα 30.
    Εχω ηδη αρχισει να το βλεπω κι ας εχω περιθωρια μεχρι τα 30.. Τουλαχιστον τωρα κοιμαμαι λιγο περισσοτερο απο'τι στα 18 οποτε ειναι κατι κι αυτο.. Δυσκολη μερα και σημερα απο θεμα κουρασης αλλα το ματι γαριδα...

Junior Member
    Και αφου επεσε στο τραπεζι το θεμα "τριχες" θα απαντησω και ως κομμωτρια.. Mariposa χρωμοσαμπουαν σε μαυρο δεν ειμαι 100% σιγουρη αν υπαρχουν. Ξερω σιγουρα οτι υπαρχουν σε καστανο και ξανθο. Και επισης επηρρεαζουν το φυσικο χρωμα (σε καστανο-ξανθο μιλαμε παντα και με συχνη χρηση). Βεβαια επειδη καπου εχω παρατημενες τις σημειωσεις μου θα το τσεκαρω να σου πω τι μπορεις να χρησιμοποιησεις αν δεν θελεις βαφη.. Οσο για τα χρωματα Αλαφροισκιωτε το κομοδινι-ξανθο ειναι αυτα που συνηθως μπορουν να καλυψουν τα λευκα.. Προφανως μιλας για ηλικιες 45-50+ που το ποσοστο λευκων ειναι πιο μεγαλο.. Σε αυτη την ηλικια και ανεβαινοντας οι λευκες τριχες ειναι πολυ δυσκολο να χρωματιστουν λογω ελειψης μελανινης. Για να το πω πιο απλα μια γυναικα με λευκα μαλλια σε παραπανω απο το μισο κεφαλι αν υποθεσουμε πως επιλεγει μαυρο χρωμα δεν θα καλυψει ολες τις λευκες τριχες και στην περιπτωση που διαλεξει καποιο κοκκινο θα βγει σαν αποτελεσμα περιπου ροζ-μωβ.. Βεβαια υπαρχουν τεχνικες οι οποιες μπορουν να εχουν αποτελεσμα αλλα απο οσο εχω ακουσει απο πολλες κοπελες δεν τις χρησιμοποιουν λογω του οτι ειναι χρονοβορες και πολυεξοδες.. Οποτε το καστανο ανοιχτο-ξανθο σκουρο-ξανθο κλπ ειναι οι επικρατεστερες λυσεις και απο θεμα χρονου και απο θεμα οικονομιας προιοντων.. Οσο για το κουρεμα ενα κοντο καρε σε τετοιες ηλικιες θεωρουν οτι ειναι πιο αριστοκρατικο

Banned
    μηπως πινεις καφεδες συνεχεια?

Junior Member
    Οχι εναν το πρωι σιγουρα και πλεον σπανια δευτερο. Και δεν με βοηθανε και τα ροφηματα.. Ουτε τσαι ουτε χαμομηλι ουτε γενικα τετοιου ειδους στο να χαλαρωσω και να κοιμηθω.. Ακριβως το αντιθετο

Senior Member
    Λίγο μπερδεμένη κι έξω απ' τα νερά μου αλλά δεν ξέρω γιατί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Φοβισμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...