Ξερεις καποια στιγμη πρεπει να διαχωριστουν τα στοιχεια..ασθενεια-χαρακτηρας..
Ολοι κατι περασαμε στην ζωη μας,ολοι ηπιαμε,ολοι ξεφυγαμε ψυχικα,αλλος πιο ελαφρα αλλος πιο βαρια..Τουτο το πραγμα ομως δεν εχει προηγουμενο :)
Printable View
Ξερεις καποια στιγμη πρεπει να διαχωριστουν τα στοιχεια..ασθενεια-χαρακτηρας..
Ολοι κατι περασαμε στην ζωη μας,ολοι ηπιαμε,ολοι ξεφυγαμε ψυχικα,αλλος πιο ελαφρα αλλος πιο βαρια..Τουτο το πραγμα ομως δεν εχει προηγουμενο :)
Θα το σταματησω..Αναμενω μπανακι,ειμαι ηδη με το μαγιο τωρα http://www.pic4ever.com/images/bathtime.gif
...αυτή είναι η "τρυπα" του φόρουμ και ο λόγος που έχω κάνει άπειρους τσακωμούς εδώ μέσα με άτομα που πρότσαν ως μανδύα την οποιαδήποτε ασθένεια για να δικαολογήσουν τον @@χαρακτήρα τους.
Με τα χρόνια κατάλαβα πως όσο και να χτυπιέμαι αυτό δεν αλλάζει, οπότε δουλευοντας το , απέκτησα την πιο έξυπνη στάση: αδιαφορία.
Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι να μη "βλεπεις" τον άλλο όσο και αν χτυπιέται όσο και αν σε προκαλεί.
Σε περίπτωση που περνά σε άλλο επίπεδο και γίνεται εμμονή υπάρχουν και οι νόμοι για να τον σταματήσεις.
Το χτεσινό μνμ ατελείωτου βρισίματος στο πρόσωπο μου για μένα και το τσατ (που δεν έχει καμία σχέση με το φόρουμ), έχει περάσει ήδη στην κατάλληλη υπηρεσία και θα κινηθώ ανάλογα.
Aσχετα με τα παραπανω , η δικια μου τακτικη πλεον στις ατελειωτες προσβολες ειναι να κανω οτι δεν καταλαβαινω .
Οπως ειπε καποιος ' το πλεονεκτημα του να εισαι εξυπνος , ειναι οτι μπορεις να κανεις τον χαζο , το αντιθετο ειναι που παρουσιαζει προβληματα ' .
η συνεχεια σε ολο αυτό είναι βαρετη για οσα παιδια μπαινουν εδώ μεσα-ειδικα τα νεα ατομα- θα τα ξενερωσει.ετσι λοιπον δεν υπαρχει λογος να σας απαντησω ξανα κι μετα παλυ τα ιδια κι τα ιδια!
δεν είμαι παιδακι ,ακομα κι ένα παιδακι θα κουραζοταν καποια μερα!!¨). προσωπικα συμορφονομαι απολυτα με το φορουμ στην τελικη οποιος δεν του αρεσει απλα την κανει!! ετσι κι εγω οπωτες είναι θα φυγω!! όπως εκανα τοσο καιρο, οπωτες βαριομουνα η ενιωθα κατι εφευγα!
αυτην την φορα απλα δεν μπορεσα να ανεχτω την επιθεση τοσων ατομων μαζι σε ένα ατομο! ετσι λοιπον από μικρος γουσταρα να είμαι με τους αδικιμενους! με τους αδυναμους!! με τους λιγους!! με το σωστο! για αυτό το τραβηξα τοσο.
τελος δεν θα κατσω να απαντησω σε κάθε ένα από εσας ξεχωρηστα!! ακομα κι το χεριμου διαμαρτηρεται κι δεν μπορω άλλο!! σας αφηνω!
σας αφηνω να γραφετε με τοσο μενος κι ασεβεια προς εμενα! η αυριο προς καποιον αλλον όπως χθες με καποιον αλλον!!
για να το συνεχισω θα πρεπει να εχω μεσαμου κακια! να σκέφτομαι ασχημα κι να είμαι αγενεις!! πραγματα που δεν μπορω !! είναι τα ψυχικα μου προβλήματα που με εχουν κουρασει είναι η ηρεμιαμου που αναζητω κι η γαληνη που είμαι αποφασησμενος να ξανα βρω!!!
καλη συνεχεια !!χιχιχιχι, μονες σας όμως !! γτ. εδώ δεν ξανα ασχολουμε !!! δεν είναι ότι δεν εχω τι να σας πω! ξερετε ότι αν θελω μπορω να απαντησω κι να σας τα πω καλα!! απλα ! δεν είναι σωστο !! αν θελω θα την κανω από εδώ.
καλες γιορτες,χρονια πολλα
Πολύ ωραίο το μηνυμα σου, εν μέσω θύελλας. Ευστοχη αναδιατυπωση με ένα ωραίο δικό σου πηγαίο τρόπο των σκοπών του φορουμ στο μέσο ενός πεδίου αντιπαραθέσεων οι οποίες καμία σχέση είχαν με τους σκοπούς αυτου του ιστοχώρου. Λες και βάζεις τα πράγματα, στον πλέον καταλληλο χρόνο, στη σωστή τους θέση εκει που κάπως ειχαν ξεφυγει. Απείχα ωστόσο αυτές τις μέρες από το φορουμ, αρκετα μηνυματα μελών έχουν μπαναριστεί και ειλικρινά δεν με ενδιαφερει να μάθω τι λέχθηκε. Εισαι πρόσφατο μέλος. Καθόρισε την παραμονή σου στο χώρο, η οποία εν πάση περιπτώση σου συνιστώ να ειναι σύντομη, στον απολύτως αναγκαίο βαθμό της δικής σου ανάγκης ψυχολογικής στήριξης. Επιζητωντας αυτη την στηριξη για την οποια εμμέσως μιλας μην αφεθεις να σου γίνει το φορουμ συνήθεια, καθημερινή εξάρτηση. Οσο περισσότερο βρισκεσαι στο χώρο τόσο αυτό γίνεται πιο πιθανό. Τετοια στήριξη θα βρεις εδώ, ακόμα κι οταν επικρατεί θύελλα, αφού την πλειοψηφία των μελών δένουν παρόμοια βιωματα κι ετσι τπο επίπεδο κατανόησης και συνεπώς σωστής καθοδήγησης είναι υψηλό, αφού, έστω από κάποιον μόνο, θα ακούσεις κάτι το οποίο θα σε αγγίξει και το οποίο πιθανό να μην μπόρεσε κανένας στους δικους σου χωρους να στο προσφερει.
Στο θεμα σου... εκει που λες για χάλια, τα πισωγυρισματα, ητοι να ξαναπεφτουμε στις ιδιες παγιδες, ειναι κι αυτα στο παιχνίδι της προσπάθειας για πρόοδο. Τα λάθη του παρελθόντος συνηθως δεν διορθώνονται, ο χρόνος δεν γυριζει πίσω και οι ευκαιριες δεν ειναι ίδιες με τότε. Κι ετσι η συναισθηματική ζωη στη συνεχεια προφανως δεν ειναι ηρεμη. Το μονο που μπορεις να κανεις είναι, οπου υπάρχουν ακομα περιθωρια εκμεταλλεύσου τα στο έπακρο, ότι εμεινε απ το παρελθον και μπορει να βελτιωθεί, έστω με μπαλώματα, βελτίωσε το, να εισαι πλέον συνεπής με τους στοχους σου, μάτια δεκατέσσερα για τις ευκαιρίες αλλά και τις παγίδες.... κάπως έτσι. Αμα τα κανεις αυτα, τουλάχιστον θα εισαι πιο ήρεμος, οι τυψεις θα ειναι λιγοτερες, ασε που μπορει να βρεις και λίγη γαληνη απο αυτα που εστω αργα πετυχες. Αλλιως το ενα θα προστιθεται στο αλλο και ετσι στο μελλον η καταπτωση θα σου ειναι πιο εντονη απο τωρα. Δεν γινεται αλλιως έστω κι αν αυτα ακουγονται για θεωρίες.
Θεοφανία το ίδιο ισχύει και για όσους απευθυνονται με προσβλητικο, υβριστικό ή υποτιμητικο ύφος σε ατομα με τέτοιες ασθένειες ή πιο απλά ψυχολογικά θέματα. Τετοιο ύφος δεν μπορεις να προβλέψεις τι συνέπειες θα εχει στο χαρακτηρα και στην ιδιοσυγκρασία τους. Ετσι δεν ειναι?
Eχω να πω οτι ηρεμησε το φορουμ ......μακαρι να ηταν ετσι παντα .
Σκέφτομαι ότι τελικά θα την πάρω την άδεια.....
Eιναι αδυνατον να τα εχουμε καλα με ολους , οσο κ αν προσπαθησουμε . Παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα μας απαξιωσουν , θα μας μειωσουν , θα μας κατηγορησουν . Δεν αξιζει να μπουμε στον κοπο να τους κερδισουμε . Ειναι ματαιο . Ας αγκαλιασουμε τους πραγματικους μας φιλους και να τιμησουμε τους ειλικρινεις συμμαχους μας . ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ .
Όταν ρωτάς τη ζωή γιατί είναι έτσι ;!..σου απαντά απλα με ακόμη μια απορία..
Το ' ετσι ειναι η ζωη ' ,. κοπελα93 , δεν σηκωνει απορια . Εκτος κ αν σε καθε απορια , εκφραζεις μια αλλη απορια κ.ο.κ. Δεν υπαρχουν απαντησεις για ολες τις αποριες σαυτη την ζωη . Την δεχεσαι οπως εχει η αναρωτιεσαι για τα παντα , που δεν θα σε οδηγησει πουθενα , ισως στο να γινεις φιλοσοφος !! Παντως πολυ ωριμη παρατηρηση για την ηλικια σου .
Συμφωνώ, οτι γι αυτους που μας απαξιωνουν κλπ, δεν αξίζει να μπούμε στον κόπο να τους κερδίσουμε. Άδικος κόπος, μόνο ψευδαισθησεις μπορουμε να τρεφουμε, κι αυτο αποδεικνυεται πάντα εκ του αποτελεσματος. Ειναι λες και επιζητουμε απο ενα αγριο θηρίο να μας χαρίσει ωρες ηρεμίας μέχρι παρακατω. Τετοιους, αν δεν τους χειριζομαστε αλλα τους φερομαστε, εν ψευδαισθήσει, με καλο τροπο, ουσιαστικα προσπαθουμε να τους εξευμενισουμε, να τους καλοπιάσουμε, τους εκλιπαρούμε, τους κανουμε τα χατιρια κλπ συναφη. Αυτα ειναι εξευτελισμός, απόδειξη ηττοπάθειας και φοβου και αυτουποτίμηση αν τα κανουμε. Το σιγουρο ειναι πως η επαφη με τετοιους ανθρωπους ειναι ψυχοφθόρα ακομα κι οταν τους βαζουμε στη θεση τους. Με τετοιους να μάθεις να εισαι ετοιμόλογος και νοειται, να μην τους εμπιστευεσαι. Κι αν καποτε κινησαι απο την αμυνα στην επιθεση αυτο ειναι καλο, θα το σκεφτουν πολύ καλα να ξαναενοχλησουν επειδη συνηθως προκειται για χέσιδες, δλδ απλα ειναι λαμόγια στο χώρο που ειναι σίγουροι πως ειναι ασφαλείς.
Μου το έχουν πει κι άλλοι.Quote:
,. ! Παντως πολυ ωριμη παρατηρηση για την ηλικια σου .
Μακάρι να ήμουν ώριμη και σε αλλά θέματα που θέλουν μεγαλύτερη προσοχή.
Όμως δεν είμαι.
η απαντηση σε αυτο, για μενα, ειναι "και γιατι,οχι?".
ειναι ενα πλαστο ερωτημα, που βασιζεται στην εγωκεντρικοτητα μας.
ελπιζω να μην το παρεξηγεις οπως το λεω, αφορα ολους μας.
αν σκεφτεις τι ποσοτητα ειμαστε στο συμπαν και ποση σημασια εχουμε, σου φευγει αυτοματως η διαθεση για τετοιες αποριες.
προσωπικα το μονο που σκεφτομαι σε υπαρξιακες ανησυχιες ειναι το ποσο τυχεροι ειμαστε να βρεθουμε στην συγκυρια που μας εφερε στην ζωη.
η ζωη ειναι απιστευτο δωρο και ειναι για πολυ λιγους.
Remedy και γιατί όχι, ε;
Εντάξει όπως το πάρει κανείς.
Εγώ λέω πως η ζωή δε σου απαντά. κάνει ο,τι θέλει. Αναρωτιέσαι γιατί και μέχρι που νομίζε οτι θα πάρεις απάντηση σου φέρνει την επόμενη απορία.
αυτό.
τώρα για το εγώ που ειπες δεν ξέρω
γιατί να το πάρω κάπως ;
Όσο για το δώρο Συμφωνώ 50%
μακαρι να μπορουσα να μετοικησω σε αλλον πλανητη γτ στον πλανητη γη ελπιδα δεν υπαρχει !!!
Αναρωτιέμαι πότε θα βρω γαλήνη...
Σκέφτομαι πόσος χαμένος χρόνος είναι η αναπόληση των περασμένων (σταμάτα να το κάνεις, τώρα! - σε μένα λέω... ).
Βγηκα σημερα και ειδα το ματς, ημιτελικος κυπελλου Παοκ - Ολυμπιακος. Ξενερωσα ασχημα, τι ξεφτυλικια ηταν αυτα, ρε σεις ουτε στην Κολομβια δεν γινοντε αυτα, πιθηκια να εβαζες να κλωτσανε το τοπι, πιο πολιτισμενα θα ηταν.
οτι: Πέρασα μια άθλια νύχτα
δυο απανωτοι άθλιοι εφιάλτες που με τρόμαξαν κ με κάνουν να εκτιμώ την πραγματική μου ζωή τώρα.
Εύχομαι να είναι όλοι καλα και να μη βγει τίποτα αληθινό.
σκατά.
Και το έγραψα εδώ γιατί ούτως η άλλως δεν το λέω αλλού.
Καλημέρα.