Τι σκέφτεστε; - Page 1255
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1255 of 1532 FirstFirst ... 25575511551205124512531254125512561257126513051355 ... LastLast
Results 18,811 to 18,825 of 22967
    Senior Member
    Eιναι αδυνατον να τα εχουμε καλα με ολους , οσο κ αν προσπαθησουμε . Παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα μας απαξιωσουν , θα μας μειωσουν , θα μας κατηγορησουν . Δεν αξιζει να μπουμε στον κοπο να τους κερδισουμε . Ειναι ματαιο . Ας αγκαλιασουμε τους πραγματικους μας φιλους και να τιμησουμε τους ειλικρινεις συμμαχους μας . ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ .

Banned
    Όταν ρωτάς τη ζωή γιατί είναι έτσι ;!..σου απαντά απλα με ακόμη μια απορία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post

Το ' ετσι ειναι η ζωη ' ,. κοπελα93 , δεν σηκωνει απορια . Εκτος κ αν σε καθε απορια , εκφραζεις μια αλλη απορια κ.ο.κ. Δεν υπαρχουν απαντησεις για ολες τις αποριες σαυτη την ζωη . Την δεχεσαι οπως εχει η αναρωτιεσαι για τα παντα , που δεν θα σε οδηγησει πουθενα , ισως στο να γινεις φιλοσοφος !! Παντως πολυ ωριμη παρατηρηση για την ηλικια σου .

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eιναι αδυνατον να τα εχουμε καλα με ολους , οσο κ αν προσπαθησουμε . Παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα μας απαξιωσουν , θα μας μειωσουν , θα μας κατηγορησουν . Δεν αξιζει να μπουμε στον κοπο να τους κερδισουμε . Ειναι ματαιο . Ας αγκαλιασουμε τους πραγματικους μας φιλους και να τιμησουμε τους ειλικρινεις συμμαχους μας . ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ .
    Συμφωνώ, οτι γι αυτους που μας απαξιωνουν κλπ, δεν αξίζει να μπούμε στον κόπο να τους κερδίσουμε. Άδικος κόπος, μόνο ψευδαισθησεις μπορουμε να τρεφουμε, κι αυτο αποδεικνυεται πάντα εκ του αποτελεσματος. Ειναι λες και επιζητουμε απο ενα αγριο θηρίο να μας χαρίσει ωρες ηρεμίας μέχρι παρακατω. Τετοιους, αν δεν τους χειριζομαστε αλλα τους φερομαστε, εν ψευδαισθήσει, με καλο τροπο, ουσιαστικα προσπαθουμε να τους εξευμενισουμε, να τους καλοπιάσουμε, τους εκλιπαρούμε, τους κανουμε τα χατιρια κλπ συναφη. Αυτα ειναι εξευτελισμός, απόδειξη ηττοπάθειας και φοβου και αυτουποτίμηση αν τα κανουμε. Το σιγουρο ειναι πως η επαφη με τετοιους ανθρωπους ειναι ψυχοφθόρα ακομα κι οταν τους βαζουμε στη θεση τους. Με τετοιους να μάθεις να εισαι ετοιμόλογος και νοειται, να μην τους εμπιστευεσαι. Κι αν καποτε κινησαι απο την αμυνα στην επιθεση αυτο ειναι καλο, θα το σκεφτουν πολύ καλα να ξαναενοχλησουν επειδη συνηθως προκειται για χέσιδες, δλδ απλα ειναι λαμόγια στο χώρο που ειναι σίγουροι πως ειναι ασφαλείς.
    γιάννης

Banned
    ,. ! Παντως πολυ ωριμη παρατηρηση για την ηλικια σου .
    Μου το έχουν πει κι άλλοι.
    Μακάρι να ήμουν ώριμη και σε αλλά θέματα που θέλουν μεγαλύτερη προσοχή.
    Όμως δεν είμαι.

Banned
    Μου το έχουν πει κι άλλοι.
    Μακάρι να ήμουν ώριμη και σε αλλά θέματα που θέλουν μεγαλύτερη προσοχή.
    Όμως δεν είμαι.
    Aμα ήσουν σε όλα έτοιμη τότε δε θα είχε νόημα η ζωή... Όσο μεγαλώνεις τόσο πιο σοφός γίνεσαι!!!! Μην φοβάσαι να κάνεις λάθη , μέσα από τα λάθη μας ζούμε....

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Aμα ήσουν σε όλα έτοιμη τότε δε θα είχε νόημα η ζωή... Όσο μεγαλώνεις τόσο πιο σοφός γίνεσαι!!!! Μην φοβάσαι να κάνεις λάθη , μέσα από τα λάθη μας ζούμε....
    Όχι ρε συ είναι γελοίο. μετά συνειδητοποιω ότι ηταν λάθος κ λέω πως το έκανα εγώ αυτό ;
    Ή γιατί το έκανα ;

Banned
    Όχι ρε συ είναι γελοίο. μετά συνειδητοποιω ότι ηταν λάθος κ λέω πως το έκανα εγώ αυτό ;
    Ή γιατί το έκανα ;
    Δε σε έπιασα , με μπέρδεψες εδω

Senior Member
    Ή γιατί το έκανα ;

Αυτο θα το πεις πολλες φορες στη ζωη σου .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    . Κι αν καποτε κινησαι απο την αμυνα στην επιθεση αυτο ειναι καλο, θα το σκεφτουν πολύ καλα να ξαναενοχλησουν επειδη συνηθως προκειται για χέσιδες, δλδ απλα ειναι λαμόγια στο χώρο που ειναι σίγουροι πως ειναι ασφαλείς.

Σωστο , εχω ιδιαν πειρα Γιαννη ....

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Δε σε έπιασα , με μπέρδεψες εδω

Λέω. έχω συνειδητοποιήσει αργότερα τα λάθη/ανωριμες πράξεις κ έχω πει πως το έκανα εγώ αυτό ή γιατί το έκανα.
    μερικές φορές με εκνευρίζει το γεγονός, άλλες δίνω ελαφρυντικά κ γελαω με τις μαλακίες μου.

Banned
    Αυτο θα το πεις πολλες φορες στη ζωη σου .....
    Ως πότε, οεο ;;;
    σε δέκα χρόνια εύχομαι να έχω στρώσει παντελώς κ ανεξαιρέτως περίπτωσης.

Senior Member
    Ως πότε, οεο ;;;
    σε δέκα χρόνια εύχομαι να έχω στρώσει παντελώς κ ανεξαιρέτως περίπτωσης.

oeooo , το λεω ακομα στην ηλικια μου......

Senior Member
    η απαντηση σε αυτο, για μενα, ειναι "και γιατι,οχι?".
    ειναι ενα πλαστο ερωτημα, που βασιζεται στην εγωκεντρικοτητα μας.
    ελπιζω να μην το παρεξηγεις οπως το λεω, αφορα ολους μας.
    αν σκεφτεις τι ποσοτητα ειμαστε στο συμπαν και ποση σημασια εχουμε, σου φευγει αυτοματως η διαθεση για τετοιες αποριες.

προσωπικα το μονο που σκεφτομαι σε υπαρξιακες ανησυχιες ειναι το ποσο τυχεροι ειμαστε να βρεθουμε στην συγκυρια που μας εφερε στην ζωη.
    η ζωη ειναι απιστευτο δωρο και ειναι για πολυ λιγους.

Banned
    oeooo , το λεω ακομα στην ηλικια μου......
    Καηκαμε. δε θα διορθωθούμε ποτέ.
    Ατελή όντα.