Να πεις ότι είναι για τους επισκέπτες, ας είναι κ 2θέσιος, μια χαρά την είχα βολέψει σε τέτοιον στο γραφείο.. σε καρέκλα είναι που δεν τα καταφέρνω με τίποτα ;p
Printable View
Δε χωράω ρε συ.Τα πόδια φεύγουν εκτός και με κουράζει να τα έχω στον αέρα.Απο την άλλη μπορώ να διπλωθώ αλλά δε βολεύομαι.Εχω στο σπίτι ένα ράντζο,λέω να το φέρω :p
Εντάξει άμα είναι να πάθεις κ κανά νευροκαβαλίκεμα δεν το συζητάμε..καλύτερα να κάνεις κάτι απ'τα άλλα δύο.
Νύχτωσε κι άρχισα να φοβάμαι και να μελαγχολώ κλασσικά...μου φαίνεται πρέπει να μεταναστεύσω στην Αλάσκα το εξάμηνο που είναι συνέχεια μέρα...
Τι κινητό έχεις ;τετελεστετ για παλιούς τελεστετ λεγόταν παλιά η wind
Περιμένω να δράσει το ηρεμιστικό μπας και μου φύγει το άγχος...μου φαίνεται ως τότε θα ήταν καλή ιδέα να βάλω λίγη μουσική...
H φάση τώρα είναι "ιβγάτε αγόρια μ στο χορό,κορίτσια στο σεργιάνι","τα λιβάδια πρασινίζουν και τα μάτια μου δακρύζουν" κτλ
Και συνεχίζει κατά την άποψη μου να έχει τα καλύτερα πακέτα στην καρτοκινητή.Αν είχε και καλύτερο σήμα,θα ήταν τέλεια.
εγω απο εκει που αισθανομουν σχετικα καλα,παλι με πιασαν τα νευρα,συνεχεια ειμαι σε μετρια κατασταση βεβαια,πολυ αγχος,αγχος για τα παντα και για το πιο ανουσιο πραγμα,καθομαι εδω στο σπιτι με τους γονεις και ασχολουμαι με τις δικιες τους βλακειες,με τα κομπλεξιλικια τους,με την γκρινια τους,με την μιζερια τους!
Εκνευρισμένη...Θέλω λίγη ησυχία και μόνο ησυχία δεν έχει τώρα...συν του ότι ακόμα νυστάζω, πάλι όνειρα έβλεπα κι ας πήρα τα φάρμακα μου χθες βράδυ...
Aισθανομαι ηρεμος , γαληνιος ..................ως συνηθως .
Έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι και δυσκολεύομαι ν' αναπνεύσω...
οπως συνηθως μυστιριοδης...
Πιεσμένος, κουρασμένος αλλά αισιόδοξος