Γιατί ; πραγματικά γιατί ;
είναι άσχημο να ακούς κάποιον να το λέει αυτό.
Μήπως θέλεις να γράψεις δυο λογια να σε βοηθήσω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος θέλει ;;;;;;
Printable View
περασε και το πασχα γρηγορα που περναει ο καιρος δεν καταλαβαινουμε τον χρονο σαν να μην υπαρχει!
ευτυχως οχι, εχω απαλλαγει απο τον εφιαλτη... Απο οταν εκοψα το ποτο και αρχισα γυμναστηριο,τα κιλα φευγουν μονα τους. Απο φαγητο, τρωω κανονικα οτι ετρωγα και πριν!! Αλλα η σοκολατα ειναι ενα θεμα. Ειμαι παντα επικινδυνη οταν εγω κ αυτη εχουμε αποσταση μικροτερη των 100 μετρων.....
μα τι να πω ρε συ.... Ειναι αληθεια. Πιστευω οτι κανεναν και τιποτα δε θα ερωτευτω ποτε περισσοτερο απο τη σοκολατα...
Μπορω να ξυπνησω 4 το πρωι επειδη ξερω οτι στο ψυγειο εμεινε μισο γραμμαριο μαυρη σοκολατα, απ'αυτες τις πικρες που βαζουμε στις τουρτες.
Φαντασου τι συμβαινει με τις κανονικες, με αμυγδαλα,φουντουκια, η γεμιστες με πραλινα, πορτοκαλι κλπ, η τουρτες μονο με σοκολατα, απειρη σοκολατα,παντου σοκολατα...
ΚΟΛΑΣΗΗΗΗ !!!!!!!
παιζω hearthstone κι ολο χανωωωωωω!!!!!!
Ντρέπομαι.........
εκανα μια μαλακια...
Σκεφτομαι οτι λενε πως ο θεος εφτιαξε τον κοσμο σε 7 ημερες...
Γνωμη μου ειναι οτι τον αλεξανδρο 77 δεν τον εφτιαξε σε 7
Μου φαινεται απιστευτο να καταφερε μεσα σε 7 ημερες να του βαλει τοση μαλακια μαζεμενη........
Ναι αυτη τη στιγμη και στην κατασταση π ειμαι το πρωτο πραγμα π με αγχωνει ειναι μην με δειρει ο αλεξανδρος....
Τελος παντων...Μακαρι να ειχα λεφτα απειρα και να αφηνα πισω μ 200 χιλιαρικα και να σηκωνομουνα να φυγω απο εδω...Να παω καπου μακρυα για πολυ καιρο...Να μη δωσω αναφορα σε κανεναν..Να μη με ξαναεβλεπε κανεις και να μην ξαναβλεπα κανεναν...
Βαρεθηκα...
Εκοψα τα αντικαταθλιπτικα αθελα μου...Απλα ξεχασα οτι εκανα και μια αγωγη...
Εχω να καπνισω απο προχθες και σημερα το αρχισα παλι...
Την ανασταση το βραδυ κοιμηθηκα στις 10 το βραδυ..
Το πασχα ολοι ηταν μαζεμενοι και ψηνανε εγω ξυπνησα το μεσημερι...
Ε νταξ τι να κανουμε...Στον αλεξ εδωσε την μαλακια μαζεμενη ο θεος σε εμενα εδωσε τη δυστυχια...
Eλα βρε nocash , φιλε μηχανοβιε , δεν το εννοει ο Αλεξανδρος , ουτε ειναι μ@λ@κας . Μην τσακωνεστε βρε παιδια , χαλιεστε . Oταν παρεις με το καλο το supermoto σου , ΚΤΜ μαντευω , θα παρεις μεγαλη χαρα . Δωσε τοπο στην οργη . Στα 20 του , nocash , κανεις δεν εχει λεφτα .
Φιλικα . Ο τυπος με το χιλιαρι το BMW .
Ποιο σουπερμοτο να παρω ρε μαγκ...Εδω ολα πανε κατα διαολου...
Το φυσαμε και δεν κρυωνει....Τρεχουμε απτο πρωι μεχρι το βραδυ...
Και η ψυχολογια παει απτο κακο στο χειροτερο...
Ξυπνας το πρωι με την αηδια γιατι;;;Για να ξεκινησεις να πας σε μια κωλοδουλεια...
Κοπελα93 , για να μην παρεξηγουμαι , troublefree εννοω ξεγνοιαστη .
Ποιο ειναι το αλλο που δεν κρινεις απο την πρωτη φορα ? ( δεν καταλαβα τι εννοεις )
Ποσο χρονών είσαι ;;;;
Μαγκάιβερ για το άλλο π μ ειπες τι έννοεις;;;
Μου θύμισε τον πρωην μου
Σε τέτοια κτασταση ήταν.
πρέπει να αλλαξεις.
Θα χάσεις στο λέω
ξερεις τι λενε για οσους τρελενοντε με τις σοκολατες? ε? ,για οσους γουσταρουν πολύ!!ε? κι εμενα , κάθε μερα αν δεν φαω 2 θα φρικαρω!!!
μας λυπει μια ουσια,μια προτεινη,από τον εγκεφαλο μια ουσια που εχει να κανει με την μελαγχολια!! αν δεν κανω λαθος λεγετε σεροτονινη η παως ετσι, αν θες θα σου πω ακριβως όταν εχω το βιβλιαριο υγειας μου στα χερια μου.
στο λεω γτ. αυτή η ουσια είναι στα χαπια που μου δινουν, αυτή η ουσια είναι στις σοκολατες, σε καποια παγωτα κι στις μπανανες!! αν λοιπον τρελενεσαι για αυτά! αλλα πολύ λεμε όχι όπως ολοι δλδη, τωτες μπορει να εχεις αυτό το θεματακι.
στο ευχομαι από την ψυχουλαμου μεσα , να μην εχεις τετοιο θεμα, να γουστάρεις τις σοκολατες επειδή απλα είναι τοσο υπεροχες!!!
αα! τωτες δεν εχεις θεμα, ευτηχως!!!!!! ευτηχως που δεν εχεις το ιδιο πρόβλημα, δλδη δεν εχεις ελειψη από την εσιταλοπραμη!
"καραμελωμένες με σιροπακι μπανανες" ουαου!! παιζει τετοιο?? σορρυ, που θα το βρω??
δεν ξερω αν μπορεις να το βρεις... ξερω τη συνταγη ομως... να σου τη στειλω?? δεν ειναι δυσκολο, απλα χρειαζεσαι ενα καλο αντικολλητικο τηγανι και ολα τα αλλα ειναι ευκολα....
ζεστο ειναι... ρωτα σε κανενα ζαχαροπλαστειο αν εχει καραμελωμενες μπανανες, (που το αποκλειω) και αν εχουν σιροπι (λογικα εχουν) παρε ενα μπουκαλι, βαλ'το σε ενα μπρικι, ζεστανε το κ ριξ'το στις μπανανες....θα μοιαζει αρκετα με τη συνταγη ...!
χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!! θα γελασουμε αποψε.... περιμενω να μου πεις τι ειπε ο ζαχαροπλαστης οταν του ζητησες τις μπανανες..................