Τι σκέφτεστε; - Page 1261
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1261 of 1532 FirstFirst ... 26176111611211125112591260126112621263127113111361 ... LastLast
Results 18,901 to 18,915 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Ναι αυτη τη στιγμη και στην κατασταση π ειμαι το πρωτο πραγμα π με αγχωνει ειναι μην με δειρει ο αλεξανδρος....

Τελος παντων...Μακαρι να ειχα λεφτα απειρα και να αφηνα πισω μ 200 χιλιαρικα και να σηκωνομουνα να φυγω απο εδω...Να παω καπου μακρυα για πολυ καιρο...Να μη δωσω αναφορα σε κανεναν..Να μη με ξαναεβλεπε κανεις και να μην ξαναβλεπα κανεναν...
    Βαρεθηκα...
    Εκοψα τα αντικαταθλιπτικα αθελα μου...Απλα ξεχασα οτι εκανα και μια αγωγη...
    Εχω να καπνισω απο προχθες και σημερα το αρχισα παλι...
    Την ανασταση το βραδυ κοιμηθηκα στις 10 το βραδυ..
    Το πασχα ολοι ηταν μαζεμενοι και ψηνανε εγω ξυπνησα το μεσημερι...
    Ε νταξ τι να κανουμε...Στον αλεξ εδωσε την μαλακια μαζεμενη ο θεος σε εμενα εδωσε τη δυστυχια...

Eλα βρε nocash , φιλε μηχανοβιε , δεν το εννοει ο Αλεξανδρος , ουτε ειναι μ@λ@κας . Μην τσακωνεστε βρε παιδια , χαλιεστε . Oταν παρεις με το καλο το supermoto σου , ΚΤΜ μαντευω , θα παρεις μεγαλη χαρα . Δωσε τοπο στην οργη . Στα 20 του , nocash , κανεις δεν εχει λεφτα .
    Φιλικα . Ο τυπος με το χιλιαρι το BMW .

Senior Member
    Ποιο σουπερμοτο να παρω ρε μαγκ...Εδω ολα πανε κατα διαολου...
    Το φυσαμε και δεν κρυωνει....Τρεχουμε απτο πρωι μεχρι το βραδυ...
    Και η ψυχολογια παει απτο κακο στο χειροτερο...
    Ξυπνας το πρωι με την αηδια γιατι;;;Για να ξεκινησεις να πας σε μια κωλοδουλεια...

Senior Member
    Κοπελα93 , για να μην παρεξηγουμαι , troublefree εννοω ξεγνοιαστη .
    Ποιο ειναι το αλλο που δεν κρινεις απο την πρωτη φορα ? ( δεν καταλαβα τι εννοεις )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Ποιο σουπερμοτο να παρω ρε μαγκ...Εδω ολα πανε κατα διαολου...
    Το φυσαμε και δεν κρυωνει....Τρεχουμε απτο πρωι μεχρι το βραδυ...
    Και η ψυχολογια παει απτο κακο στο χειροτερο...
    Ξυπνας το πρωι με την αηδια γιατι;;;Για να ξεκινησεις να πας σε μια κωλοδουλεια...
    Ετσι ειναι η ζωη nocash , καταλαβαινω βεβαια οτι με την καταθλιψη , που την εχω κ εγω , τα βλεπεις χειροτερα τα πραματα , οχι βεβαια οτι δεν ειναι ασχημα για σας τους νεους , τα βλεπω , ας ανηκω στην παλια γενια . Δεν ξερω τι αλλο να πω .

Banned
    Ποσο χρονών είσαι ;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    Ποσο χρονών είσαι ;;;;

Επειδη δεν ξερω ποιον ρωτας , ο nocash ειναι 20 , εγω 52 , αλλωστε εχω συμπληρωσει πληρως το προφιλ μου .

Banned
    Μαγκάιβερ για το άλλο π μ ειπες τι έννοεις;;;

Banned
    Μου θύμισε τον πρωην μου
    Σε τέτοια κτασταση ήταν.
    πρέπει να αλλαξεις.
    Θα χάσεις στο λέω

Senior Member
    Μου θύμισε τον πρωην μου
    Σε τέτοια κτασταση ήταν.
    πρέπει να αλλαξεις.
    Θα χάσεις στο λέω
    Κι εσυ γιατι τον χωρησες;;;Επειδη ηταν σε τετοια κατασταση;;;
    Αν ναι τετοιες πουτανες ειστε ολες :-)

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    μα τι να πω ρε συ.... Ειναι αληθεια. Πιστευω οτι κανεναν και τιποτα δε θα ερωτευτω ποτε περισσοτερο απο τη σοκολατα...
    Μπορω να ξυπνησω 4 το πρωι επειδη ξερω οτι στο ψυγειο εμεινε μισο γραμμαριο μαυρη σοκολατα, απ'αυτες τις πικρες που βαζουμε στις τουρτες.
    Φαντασου τι συμβαινει με τις κανονικες, με αμυγδαλα,φουντουκια, η γεμιστες με πραλινα, πορτοκαλι κλπ, η τουρτες μονο με σοκολατα, απειρη σοκολατα,παντου σοκολατα...
    ΚΟΛΑΣΗΗΗΗ !!!!!!!
    ξερεις τι λενε για οσους τρελενοντε με τις σοκολατες? ε? ,για οσους γουσταρουν πολύ!!ε? κι εμενα , κάθε μερα αν δεν φαω 2 θα φρικαρω!!!
    μας λυπει μια ουσια,μια προτεινη,από τον εγκεφαλο μια ουσια που εχει να κανει με την μελαγχολια!! αν δεν κανω λαθος λεγετε σεροτονινη η παως ετσι, αν θες θα σου πω ακριβως όταν εχω το βιβλιαριο υγειας μου στα χερια μου.
    στο λεω γτ. αυτή η ουσια είναι στα χαπια που μου δινουν, αυτή η ουσια είναι στις σοκολατες, σε καποια παγωτα κι στις μπανανες!! αν λοιπον τρελενεσαι για αυτά! αλλα πολύ λεμε όχι όπως ολοι δλδη, τωτες μπορει να εχεις αυτό το θεματακι.
    στο ευχομαι από την ψυχουλαμου μεσα , να μην εχεις τετοιο θεμα, να γουστάρεις τις σοκολατες επειδή απλα είναι τοσο υπεροχες!!!

Senior Member
    Μαγκάιβερ για το άλλο π μ ειπες τι έννοεις;;;

Αυτο που μου απαντησες στο τελος του πμ που μου εστειλες ( τοσβησα ) 'ποτε δεν κρινω εξ αρχης '
    η κατι παρομοιο .
    Ωραια συνεννοηση , τι εννοω , τι εννοεις , χαχαχαχα ( το χα το πηρα απο σενα ) !

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ξερεις τι λενε για οσους τρελενοντε με τις σοκολατες? ε? ,για οσους γουσταρουν πολύ!!ε? κι εμενα , κάθε μερα αν δεν φαω 2 θα φρικαρω!!!
    μας λυπει μια ουσια,μια προτεινη,από τον εγκεφαλο μια ουσια που εχει να κανει με την μελαγχολια!! αν δεν κανω λαθος λεγετε σεροτονινη η παως ετσι, αν θες θα σου πω ακριβως όταν εχω το βιβλιαριο υγειας μου στα χερια μου.
    στο λεω γτ. αυτή η ουσια είναι στα χαπια που μου δινουν, αυτή η ουσια είναι στις σοκολατες, σε καποια παγωτα κι στις μπανανες!! αν λοιπον τρελενεσαι για αυτά! αλλα πολύ λεμε όχι όπως ολοι δλδη, τωτες μπορει να εχεις αυτό το θεματακι.
    στο ευχομαι από την ψυχουλαμου μεσα , να μην εχεις τετοιο θεμα, να γουστάρεις τις σοκολατες επειδή απλα είναι τοσο υπεροχες!!!
    ααα μαλλον λες για το μαγνησιο !!!! χαχαχαχαχ!!! το ειχα ψαξει, αλλα μια χαρα ειναι το μαγνησιο μου !!! απλα εχω ερωτευτει τη σοκολατα...

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    ααα μαλλον λες για το μαγνησιο !!!! χαχαχαχαχ!!! το ειχα ψαξει, αλλα μια χαρα ειναι το μαγνησιο μου !!! απλα εχω ερωτευτει τη σοκολατα...
    το βρηκα ,το κουτι με τα φαρμακα-μαλον σαν συμπλήρωμα είναι καποιον πρωτεινων στην κεφαλαμου- λεγετε "εσιταλοπραμη""
    οι μπανανες σου αρεσουνε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    το βρηκα ,το κουτι με τα φαρμακα-μαλον σαν συμπλήρωμα είναι καποιον πρωτεινων στην κεφαλαμου- λεγετε "εσιταλοπραμη""
    οι μπανανες σου αρεσουνε?
    οχι οχι τις σιχαινομαι.... (εκτος αν ειναι καραμελωμενες, με σιροπι σοκολατας) χεχεχεχεχ...

Banned
    αα! τωτες δεν εχεις θεμα, ευτηχως!!!!!! ευτηχως που δεν εχεις το ιδιο πρόβλημα, δλδη δεν εχεις ελειψη από την εσιταλοπραμη!
    "καραμελωμένες με σιροπακι μπανανες" ουαου!! παιζει τετοιο?? σορρυ, που θα το βρω??