Originally Posted by
Remedy
καλημερα.
απαντω μονο επειδη απευθυνεσαι σε μενα.
δεν ξερω κατα ποσον ολοι εχουν συμφωνησει ποσο ακραιο ηταν αυτο που εκανε το ψευτικο προφιλ τσακαλι. στα αμεσως προηγουμενα μνμτ ο βασιλης που τον ερμηνευεις, μου ελεγε ξεκαθαρα οτι ο φροντιστης του ζωου ειναι υπευθυνος να μην πιστεψει τον απατεωνα, και οχι οτι το ψευτικο προφιλ που επιπλεον κανει αντιποιηση ιατρικου επαγγελματος, ειναι για κλωτσες...
δεν ξερω κατα ποσον θα μπορουσες κι εσυ να πεις και για μενα οτι ειμαι αλλο παλιοτερο προφιλ. αφου λες οτι εισαι νεο μελος, πως θα υποστηριξεις οτι ειμαι κι εγω παλιο προφιλ, οπως λενε για σενα;
αλλα οτι εχεις δικαιωμα να το ισχυριστεις, φυσικα και το εχεις.
αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι, ουτε σημαινει οτι εσυ δεν εισαι αυτη που λενε.
για την ιστορια, το μελος που με λυσσα υποστηριζε οτι ειμαι 1-2 μελη ακομα που ολως τυχαιως της την ελεγαν για τα χάλια της (προφανως για να ακυρωσει τον λογο τους) διαπιστωθηκε απο την ιδια την διαχειριση οτι ειναι εξακριβωμενο πολυπροφιλο και εφαγε τα μπαν του. ΠΡΟΦΑΝΩΣ το εκανε για ξεκαρφωμα το να με κατηγορει.
δεν το λεει μονο ο γιωργος. απλα ο γιωργος καθεται και αντιπαρατιθεται μαζι σου. οι αλλοι κλαιν. και καλα κανουν κατα την γνωμη μου. κι εγω το πιστευω οτι εισαι αυτη που λενε btw. απλα δεν βλεπω τον λογο να ασχολουμαι. οποιος θελει ας ασχοληθει.
δεν ισχυει οτι το μονο επιχειρημα του ειναι οτι ξερεις να χειριζεσαι το φορουμ. ειναι κι αυτο, αλλα το βασικο επιχειρημα που μονο ενας παλιος μπορει να καταλαβει (παλιος= να εχει δει οοολα τα αλλα προφιλ που υπονοει), ειναι οτι γραφεις με τον ιδιο τροπο, σχολιαζεις τα ιδια πραγματα, ιδιο υφος, ιδια κολληματα , αποψεις κλπ...
επισης (αντε να στο πω κι αυτο) ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ προφιλ αυτης που λεει (γιατι παλιοτερα προφιλ της υπηρξαν παρα πολλα), ελεγαν το ιδιο βλακωδες επιχειρημα " ελατε να με γνωρισετε να δειτε οτι δεν ειμαι αυτη που λετε. κι επειδη θα σε γνωρισουμε δλδ πως θα εξακριβωθει οτι δεν εισαι αυτη που λενε; αφου δεν ξερουμε ποιο ατομο κρυβεται πισω απο τα προφιλ;;;
το περιεργο ειναι, οτι ενω αυτο το επιχειρημα ειναι εντελως παραλογο και πρωτοτυπο, ελεγαν το ιδιο ολα τα προφιλ... αυτο, δεν το εχει πει ποτε κανεις αλλος...
και τελος, οχι, δεν το πιστευω επειδη δεν λες οτι πασχεις απο κατι κι επειδη δεν παιρνεις φαρμακα. το πιστευω επειδη γραφεις οπως εκεινο το μελος, (δεν ) μοιραζεσαι οπως εκεινο το μελος, κι ενω δεν μπηκες ουτε για να μοιραστεις, ουτε για να συζητησεις , που ειναι ο σκοπος του φορουμ, με το καλημερα ζητουσες γνωριμιες με αγνωστους... σαν να νομιζες οτι αν σε γνωριζαν καποιοι θα αποδεικνυες κατι. ολα πολυ περιεργα....