Results 706 to 720 of 1059
Thread: Anything goes…
-
04-04-2025, 00:11 #706
Αν και ο καρκίνος του παχέος εντέρου παραδοσιακά συνδέεται με ηλικιωμένους, όλο και περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζονται σε νέους, κυρίως λόγω των αλλαγών στον τρόπο ζωής και τις συνήθειες. Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι η τρίτη συχνότερη αιτία καρκίνου! Δεν είναι κακό να τρώμε κόκκινο κρέας, αλλά είναι υγιεινό να τρώμε μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, στις ημέρες μας πολλοί το τρώνε σχεδόν κάθε μέρα. Ορισμένοι παράγοντες που επηρεάζουν την πρώιμη ανάπτυξη του καρκίνου του παχέος εντέρου:
1) Το αλκοόλ
2) Το κάπνισμα
3) Ο καθιστικός τρόπος ζωής
4) Το υψηλό στρες και άγχος...
Η διαχείριση του άγχους είναι απαραίτητη, καθώς το υψηλό άγχος ευνοεί μια προ φλεγμονώδη κατάσταση που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη διαφόρων τύπων όγκων, ιδίως του παχέος εντέρου.
Οταν λοιπον καποιο ατομο πάσχει απο ΓΑΔ και συναφεις διαταραχες και δεν παιρνει φαρμακευτικη αγωγη για να μειωσει σημαντικα τις ορμονες του άγχους, τι καταφέρνει; Εκτος απο την κακη ποιοτητα ζωης, τις κρισεις πανικου και τα διαφορα ψυχοσωματικα συμπτώματα, αυξανει και την πιθανοτητα καρκινογενεσεων. Για να μην μιλησουμε και για την αρνητικη επιδραση της αδρεναλινης στην καρδία, παλι εξαιτιας του αγχους.
- 04-04-2025, 02:15 #707
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 04-04-2025 at 11:42.
04-04-2025, 08:05 #708
ηξερα ατομο που πεθανε απο καρκινο του παχεος εντερου, που ηταν η χαρα της ζωης, ευτυχισμενος, λεπτος απο παντα, χορτοφαγος, δεν καπνισε ποτε δεν επινε, κινουνταν και πεθανε στα 50 μετα απο 5-6 χρονια αγριας ταλαιπωριας.
οι γιατροι τον ιδιο τυφλοσουρτη λενε για ολες τις ασθενιες και ειδικα για τον καρκινο. την τυφλα τους δεν ξερουν..
04-04-2025, 08:35 #709
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 04-04-2025 at 11:42.
04-04-2025, 10:20 #710
Καλημέρα σε όλους, στους κανονικούς λογαριασμούς, στα προφίλ β, στους fake λογαριασμούς, σε Έλληνοι, Τούρκιε, Κατσβέλ, σε όλους. Στο θρεντ κάντε ό,τι θέτε, κάντε το και μπουρδελάδικο, δε σας λογοκρίνω.. Ουφ, ειπώθηκαν πολλά, που να απαντήσω τώρα σε ένα ένα.. Θα τα γράψω εδώ και ελπίζω να διαβαστούν. Τζοάννα ευχαριστώ για τα τραγουδάκια, η προταση ειναι ανοιχτη και ισχυει για όποτε/αν το αποφασισεις.. Ρέμεντυ δεν είπα κάπου ότι αθωώνω την αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος και οτι ειμαι οκ με αυτο, απλα τονισα οτι με αφορμη κιολας το συγκεκριμενο παραδειγμα, ειναι ωφελιμο να υπογραμμισουμε και να υπερτονισουμε οτι καλο ειναι να μη βασιζεται κανεις σε σχολια απο το ιντερνετ για κατι τοσο σοβαρό. Αυτο το «και οχι» που ελεγες δεν το ειπα ποτέ, ισα ισα, αυτο που λεω ειναι πως ρεαλιστικα μιλωντας στο ιντερνετ θα συμβουν και τετοια δυστυχως οπότε καλο ειναι να μη βασιζομαστε εκει και να το εχουμε υποψιν αυτο ολοι μας. Η αφελεια δε συγχωρειται. Δε σημαινει οτι αθωωνω αυτον που τα κάνει αυτα ομως. Μονο το ποσοστο της παθησης του αν υποθεσουμε οτι εχει κατι τετοιο και τα κανει, εκει ναι ενδεχομενως να εδινα μειωμενο καταλογισμο ευθυνης. Γι αυτο πρεπει να προσεχουμε διπλά ολοι οι υπολοιποι. Μαρία, μην απολογείσαι χωρίς λογο, μην αντιστέκεσαι, παραδεξου οτι εισαι ελεφαντας και πηγαινε ακου στο ριπιτ το μικρακι ελεφαντακι του Φοιβου. Γιωργο.. Καταρχας καλημερα αγαπη μου πριν απο οτιδηποτε αλλο. Εν συνεχεια Γιωργο, θα σου απαντησω με τον ιδιο τροπο που εγραψα κατι στη Ρεμεντυ σε προηγουμενο μηνυμα μου. Ακομη κι αν για την οικονομια της κουβεντας κανουμε την παραδοχη οτι αυτα ολα που λες ισχυουν και οτι εχεις δικιο εχω να σου πω κατι φιλε μου και δωσε λιγο προσοχη. Κατι που αφορα εσενα προσωπικα , οχι την υπολοιπη ιστορια εδω. Επειδη κιολας λες δουλευω με τον εαυτο μου και προσπαθω να αλλαξω καποια πραγματα. Αυτο το κομματι που λεει «ειμαι απολυτα σίγουρος» σε κατι και επιμενω προσπαθησε να το τροποποιησεις. Δε σε συμφερει. Αλλαξε το σιγα σιγα. Βγαζει προβληματα παρακατω στη ζωη μας που τωρα μπορει να μη φαινονται. Εχω δικους μου ανθρωπους εδω που ειχαν ετσι μια απολυτοτητα στο χαρακτηρα τους απο παντα και τελικα δεν πηγε καλα αυτο, τωρα ειμαστε στη φαση που εχουν βγει τα σοβαρα και εν πολλοις μη αναστρεψιμα προβληματα. Κι εγω ειμαι σιγουρος οτι σημερα ειναι Παρασκευη. Τη λεξη απολυτα σιγουρος ομως δεν τη θελω, την πεταω, γιατι δε με συμφερει να την κρατησω, θα μου κανει κακό παρακατω. Γενικα μιλωντας στο χαρακτηρα μου εννοω. Οπότε το γεγονος οτι την πεταω να φυγει μακρια μου δεν υποδηλωνει καποια αμφιβολια ως προς το γεγονος οτι ειναι Παρασκευη, δεν ειναι δηλαδη θεμα εμπιστοσυνης ως προς το οτι ισχύει οντως αυτο, αλλα ειναι ζητημα αρχης και στρατηγικης στο πως θελω να προσπαθησω να σκέφτομαι. Αμα θες το κρατας αυτο που σου λεω για καλο σου το λεω. Καλημερα στο φιλο Thessalonian. Θελω να ρθω Θεσσαλονικη καμια φορα, εχω πανω απο δεκαετια να ερθω. Θα κανω πρωτα μια μικρη σταση στην πολη του φωτος (Πτολεμαΐδα) να πω ενα γεια στο σόι και μετα θα ερθω να πιουμε μαζι φραπεδια με πολλλλα λλλλαμδα, να το παιξουμε Σουηδια και να μιλησουμε για τα κοινα που εχουμε (δηλαδη το Γιωργο) Ανθρωπο μοιραζομαστε, οικογενεια ειμαστε.. Την καλημερα μου και σε ενα παγωνι, ξερει αυτο ποιο ειναι. Τωρα σκεφτηκα γιατι το πεπονι παγωνει και το παγωνι δεν πεπονει.. Παιδιά, χαλαρώστε, δεν έχουμε να χωρισουμε κατι, αλλου ειναι τα πραγματικα προβληματα.. Και μιας και μου το θυμισε ο Thessalonian με το βιντεακι του, σκουθητ´ ουλ´ απάν´ για πατ γροψ..
04-04-2025, 10:58 #711
καλημερα.
απαντω μονο επειδη απευθυνεσαι σε μενα.
δεν ξερω κατα ποσον ολοι εχουν συμφωνησει ποσο ακραιο ηταν αυτο που εκανε το ψευτικο προφιλ τσακαλι. στα αμεσως προηγουμενα μνμτ ο βασιλης που τον ερμηνευεις, μου ελεγε ξεκαθαρα οτι ο φροντιστης του ζωου ειναι υπευθυνος να μην πιστεψει τον απατεωνα, και οχι οτι το ψευτικο προφιλ που επιπλεον κανει αντιποιηση ιατρικου επαγγελματος, ειναι για κλωτσες...
δεν ξερω κατα ποσον θα μπορουσες κι εσυ να πεις και για μενα οτι ειμαι αλλο παλιοτερο προφιλ. αφου λες οτι εισαι νεο μελος, πως θα υποστηριξεις οτι ειμαι κι εγω παλιο προφιλ, οπως λενε για σενα;
αλλα οτι εχεις δικαιωμα να το ισχυριστεις, φυσικα και το εχεις.
αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι, ουτε σημαινει οτι εσυ δεν εισαι αυτη που λενε.
για την ιστορια, το μελος που με λυσσα υποστηριζε οτι ειμαι 1-2 μελη ακομα που ολως τυχαιως της την ελεγαν για τα χάλια της (προφανως για να ακυρωσει τον λογο τους) διαπιστωθηκε απο την ιδια την διαχειριση οτι ειναι εξακριβωμενο πολυπροφιλο και εφαγε τα μπαν του. ΠΡΟΦΑΝΩΣ το εκανε για ξεκαρφωμα το να με κατηγορει.
δεν το λεει μονο ο γιωργος. απλα ο γιωργος καθεται και αντιπαρατιθεται μαζι σου. οι αλλοι κλαιν. και καλα κανουν κατα την γνωμη μου. κι εγω το πιστευω οτι εισαι αυτη που λενε btw. απλα δεν βλεπω τον λογο να ασχολουμαι. οποιος θελει ας ασχοληθει.
δεν ισχυει οτι το μονο επιχειρημα του ειναι οτι ξερεις να χειριζεσαι το φορουμ. ειναι κι αυτο, αλλα το βασικο επιχειρημα που μονο ενας παλιος μπορει να καταλαβει (παλιος= να εχει δει οοολα τα αλλα προφιλ που υπονοει), ειναι οτι γραφεις με τον ιδιο τροπο, σχολιαζεις τα ιδια πραγματα, ιδιο υφος, ιδια κολληματα , αποψεις κλπ...
επισης (αντε να στο πω κι αυτο) ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ προφιλ αυτης που λεει (γιατι παλιοτερα προφιλ της υπηρξαν παρα πολλα), ελεγαν το ιδιο βλακωδες επιχειρημα " ελατε να με γνωρισετε να δειτε οτι δεν ειμαι αυτη που λετε. κι επειδη θα σε γνωρισουμε δλδ πως θα εξακριβωθει οτι δεν εισαι αυτη που λενε; αφου δεν ξερουμε ποιο ατομο κρυβεται πισω απο τα προφιλ;;;
το περιεργο ειναι, οτι ενω αυτο το επιχειρημα ειναι εντελως παραλογο και πρωτοτυπο, ελεγαν το ιδιο ολα τα προφιλ... αυτο, δεν το εχει πει ποτε κανεις αλλος...
και τελος, οχι, δεν το πιστευω επειδη δεν λες οτι πασχεις απο κατι κι επειδη δεν παιρνεις φαρμακα. το πιστευω επειδη γραφεις οπως εκεινο το μελος, (δεν ) μοιραζεσαι οπως εκεινο το μελος, κι ενω δεν μπηκες ουτε για να μοιραστεις, ουτε για να συζητησεις , που ειναι ο σκοπος του φορουμ, με το καλημερα ζητουσες γνωριμιες με αγνωστους... σαν να νομιζες οτι αν σε γνωριζαν καποιοι θα αποδεικνυες κατι. ολα πολυ περιεργα....Last edited by Remedy; 04-04-2025 at 11:15.
04-04-2025, 11:21 #712
να σου πω ακομα, οτι και πριν η διαχειριση μας πει οτι το προφιλ που με κατηγορουσε οτι ειμαι 1-2 ακομα, ειναι πολυπροφιλο που κανει παραβιασεις και φαει μπαν, ποτε δεν ασχοληθηκα. γελουσα.
04-04-2025, 12:56 #713
Μονο που ο καρκινος (οποιουδηποτε τυπου) δεν ξεκιναει μονο οταν πινεις, καπνιζεις, τρως Junk food κτλ. Υπάρχουν και άλλα αίτια, οπως γενετικά/κληρονομικά, χημικά αίτια (οπως τοξικα αέρια που αναπνέουμε), βιολογικά αίτια (συγκεκριμενοι ιοί προκαλουν καρκινο που μπορει να ξεκινησει ως πολυποδες του εντερου).
Μπορει να νομιζει καποιος οτι ειναι super healthy αλλά να μην ισχυει αυτο. Χωρις προληπτικους ελεγχους, οπως η κολονοσκοπηση, δεν μπορεις να ξερεις αν κινδυνευεις απο καρκινο του παχεος εντέρου.
04-04-2025, 13:05 #714
Καλημέρα και σε σένα Βασίλη. Δεν το ήξερα ότι γνωρίζεστε από κοντά πουλάκια μου. Διάβασα ένα μήνυμα που σβήστηκε ότι έχετε συναντηθεί(
.
Δεκτή η πρότασή σου, αν και θα χαθεί το απρόσωπο εδώ μέσα που μας δίνει σε όλους τη δυνατότητα να ανοιγόμαστε. Το αφήνω επάνω σου. Από Μάιο και μετά όμως, γιατί έχω ζόρια με την αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία αυτή την περίοδο! Βρες ένα Σ/Κ και πες μου, μόνο μη με βάλεις να τρέχω σε τίποτα Θρακομακεδόνες για παράδειγμα. Θα κρατάω ένα τεράστιο τόπι για να με γνωρίσεις (ε, πειρατή το τόπι μου).
04-04-2025, 13:24 #715
Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα Βασίλη, έβλεπες Μαύρα Μεσάνυχτα; Θυμάσαι τον συνονόματό σου τον Βασιλάκη που κυνηγούσε την Τζία και αγχώθηκε επειδή, πώς να το πω τώρα, δεν μπορούσε να "κρατηθεί". Και έψαχνε συμβουλές σε ένα τσατ για να λύσει το "πρόβλημα". Εμφανίστηκε ένας τύπος που του παρουσιάστηκε ως "ο ειδικός στο σεξ" και του είπε να βάλει μια ουσία-κάτι στο "επίμαχο σημείο". Και μούδιασε το στόμα της Τζίας (καταλαβαίνεις με ποιον τρόπο) την ώρα που ήταν να βγει να τραγουδήσει. Περιττό να σου πω ότι έριξε Χ στον Βασιλάκη μετά από αυτό και με το δίκιο της η γυναίκα!!! Ε, κάτι τέτοιο μου θύμισε όλο αυτό.
04-04-2025, 17:34 #716
Βλέπω ότι η ανάρτηση μου διαγράφηκε το ίδιο και του george1520…μάλιστα……
Remedy o Βασίλης δεν έγραψε ότι είναι υπεύθυνος μόνο ο ιδιοκτήτης του ζώου δεν ξέρω που το διάβασες αυτό, αλλά δεν μου και κάνει εντύπωση που το γράφεις γιατί έχω καταλάβει ότι άλλα γράφουμε και άλλα διαβάζεις.
Τώρα αυτό που έγραψα πριν ότι θα μπορούσα να γράψω και εγώ για σένα ή για τον george1520 ότι είχατε άλλο προφίλ, ναι θα μπορούσα αλλά δεν το έκανα μέχρι στιγμής. Γενικά θα μπορούσα να ακυρώνω συνέχεια το λόγο σου, να γράφω από κάτω σχόλιο ότι δεν είσαι αυτή που λες ότι είσαι. Για παράδειγμα θα μπορούσα να γράφω ότι είσαι 70 χρονών, συνταξιούχος και κάθεσαι από τον υπολογιστή σου και μας δουλεύεις. Εγώ δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη το τι πιστεύεις ούτε και στον George1520, αυτό που έγραφα είναι οτί αυτή η εμμονή που έχει να το λέει ξανά και ξανά στο άσχετο, είναι ενοχλητικό. Και όχι δεν ήταν αντιπαράθεση ήταν ξεκάθαρα επίθεση στο thread που είχα ανοίξει. Δεν μου κάνει εντύπωση που τα γράφεις αυτά, γενικά έχω καταλάβει ότι σιγοντάρει ο ένας τον άλλον.
Έκανα το thread για τη συνάντηση για να γνωρίσω άτομα, όχι για να δείξω ποια είμαι. Και πάλι αυτό που γράφεις το ίδια κολλήματα, απόψεις κτλ δεν το καταλαβαίνω, είναι τόσο πρωτότυπες οι απόψεις μου που συνδέονται αυτόματα με εκείνο το μέλος ? Τώρα όσο για το τελευταίο έχω γράψει πράγματα για μένα, και έχω συζητήσει και λέω τη γνώμη μου παντού, είναι ψέματα αυτά που γράφεις. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι με αυτό που έγραψες, το αν θέλω να μοιραστώ κάτι πολύ προσωπικό που μου συνέβη θα το κάνω γιατί το θέλω εγώ, όχι για να αποδείξω σε εσένα ότι δεν είμαι ελέφαντας ! Και κάτι τελευταίο από εδώ και πέρα θα γράφω ανάλογα σχόλια κάτω από τα δικά σας σχόλια όταν βλέπω ότι σε εμένα ή σε άλλα μέλη επιτίθεστε.
04-04-2025, 17:54 #717
Λίγες μόνο ημέρες μετά το περιστατικό με τον οδηγό που έτρεχε με 206 χλμ. και τον συνέλαβε η Τροχαία, έγινε γνωστό ότι τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στις 01:12 τη νύχτα όχημα έτρεχε στη λεωφόρο Συγγρού με την αδιανόητη ταχύτητα των 291 χλμ./την ώρα. Λιγο ακομα και τριακοσάριζε.... σε αστική λεωφόρο! Μαλλον ο οδηγος περασε την Συγγρου για autobahn. Ευτυχως ταυτοποιηθηκε ο δράστης και αναζητείται...
04-04-2025, 18:32 #718
04-04-2025, 19:12 #719
είδα ένα βίντεο πρόσφατα στην καθημερινή φυσική όπου έλεγε πως στην επιστήμη τίποτα δεν είναι σίγουρα/απόλυτο. όλα χωράνε αμφισβίτηση.
04-04-2025, 19:56 #720
Tags for this Thread
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)