Κάποτε κάτω από την ευγένεια κρύβεται η υποκρισία και κάποτε η ευγένεια είναι ο τύπος της προσταγής. Τελειότητα είναι όταν τύπος και ουσία πάνε μαζί. Το χειρότερο είναι να σου παριστάνουν τους ευγενικούς επειδή σε λυπούνται.
Printable View
Τσαμπα ποντοι
Πωσ το δεχεστε οσο το δεχεστε σασ βγαζουν αδερφεσ που ειστε αλλα γτ να το μαθουν ολοι
Δε μου αρεσει καμια
Μου αρεσουν ολεσ
Σκέφτομαι ότι θα ήθελα να ζω σ' ένα πιο ήρεμο περιβάλλον... Με ταράζουν οι φωνές...
Στη Γαλλια ολες κανουν σεξ απ το πρωτο ραντεβου.
αν νομιζουν οτι θα σταματησω να μιλω σαμποταροντας τη διευ θυνση ιρ που γραφω συνηθως τους γελασανε οσο περισσοτερο με προκαλουν τοσο περισσοτερα θα λεω μεχρι να δουμε ποιος θα σπασει τα νευρα σε πιον καθε φορα που καθομαι στο σημειο που συνηθιζω να ακουμπαω τις ηλεκτρονικες συσκευες ακουω μονιμα γκαπ γκουπ απ εξω και προσπαθουν να συνενοηθουν με σηματα μορς που νομιζουν οτι τα βλεπουν μονο οι ιδιοι ελα ομως που ειδα σε ονειρο απο που προερχονται ολα αυτα και ξερω πολυ καλα τοσο που βρισκονται αυτοι νομιζετε οτι ειστε μαγκες οταν κυκλοφορειτε σα τα φαντασματα γυρω απ το σημειο που βρισκομαι οταν δε σας βλεπω
Θυμήθηκα τον τελευταίο μου γάτο και μ' έπιασε μια μελαγχολία... Μου λείπουν όλα τα ζωάκια μου...
Εμενα αδιαφορο με κανει ολη η κατασταση.Μπα να πεθανουν ολοι να μην μεινει ανθρωπος.Ολοι ενα συχαμα ειμαστε!
Ο αδερφος μου εχει πολυ βαρια ψυχοπαθεια. Ολη του την ταυτοτητα την οικοδομησε στο γεγονος οτι ηταν ο φυσιολογικος αδελφος. Καμια προσπαθεια δεν εκανε να πετυχει κατι στη ζωη του. Του εφτανε να εμποδιζει εμενα.. Και αν καπου καποτε πηγαινα να ξεφυγω παθαινε σοκ και υστερια. Χτυπιοταν οτι του καταστρεφω τη ζωη. Πηγαινε στη μαν και την εκβιαζε συναισθηματικα λεγοντας οτι θα πεθανει. Τους εβαλα καταγραφικο μια μερα και τον κατεγραψα να τα λεει.
Παιρνω ενα λαδι το κρυβω στο δωματιο μου βαζω στο ψωμι ολα καλα. Το ξεχναω στην κουζινα μετα απο λιγες μερες βαζω στο ψωμι, κοκαλο το κεφαλι! Λες και κοπανησα ουζα! Ο αδελφος μου δουλευει για εναν νευρολογο και πρεπει να τον προμηθευει με πολυ βαρια ψυχοφαρμακα! Συμπτωματικα η νοθευση του φαγητου μου με ψυχοφαρμακα ξεκινησε οταν ο αδελφος μου ανακαλυψε οτι κανω μαθηματα. Δεν δειχνει αυτο αρρωστημενη ζηλια; Αγαπη δειχνει; Αυτος που τον προμηθευει με ψυχοφαρμακα, του εκανε ψυχιατρικη εξεταση να δει γιατι στα 50 του ασχολειται τοσο πολυ με τον αδελφο του; Εξακριβωσε τι τον επιασε ξαφνικα τον Απριλη και ζητησε φαρμακο για τον αδερφο του;
εξακολουθεις να προσπαθεις να μου πασαρεις συνεργατη σου ενω σου εχω ξεκαθαρισει οτι αυτο δε προκειτε να το δεχτω και αν νομιζεις οτι θα με εκβιασεις με τη μοναξια δε με ξερεις τοσο καλα οσο νομιζεις εμενα αμα μου τη δωσει μετα δε σηκωνω κουβεντα σε τιποτα γιατι οσο γινοταν οτι ηθελα καπως ακουγα ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω ως τωρα γιατι δε πας στη χωρα σου που ειναι τα παντα διακοσμητικα να εισαι με τους ομοιους σου να ειναι ολα μια χαρα θα με βαλεις με το ζορι να γινω καταναλωτικο ον ? ετσι την εχεις δει η αυτο που σε ενδιαφερει ειναι να αποδιξεις οτι εισαι το αφεντικο των παντων με το να διαχειρησεσε εσυ πραγματα που ειναι στην ιδιοκτησια αλλων και τωρα βρηκες νεο κολπο να κανεις το διαχειριστη εκανες τις οδηγιες χρησεις ακατανοητες για να με εξαναγκασεις να τις διαβαζω με το ζορι? συνεχιζεις να προσπαθεις να πα;ρεμβεις στο τροπο σκεψεις μου κατι που με εξαγριωνει απιστευτα και εγω οταν τα παιρνω δε μου αλαζει μυαλα τιποτα και κανενας δε προκειται να με εξαναγκασεις να καταναλωνω με το ζορι βαζοντας χακερς να ξεφτυλιζουν οτι χρησιμοποιω να πας στη χωρα σου που ολοι καταναλωνουν ακοπα να μην σε ενοχλει τιποτα για να αποδιξεις εκει οτι εισαι ο πρωτος στα παντα αλλα εσενα δε σου φταινει να εισαι πρωτος στη χωρα σου θες να κατακτησεις τα παντα κανοντας τον διευθυντη παντου χωρις να σεβεσαι τιποτα και κανενα αλλα ζητας σεβασμο γιατι ολοι πρεπει να σου κανουν υποκλισεις επειδη εισαι και ο πρωτος
Τωρα ξυπνησα. Κοιμαμαι ολη μερα απο τα φαρμακα.
Με χτυπανε στην υγεια για να μην μπορεσω να ξεφυγω απο τα νυχια τους.
εγω ετσι οπως ειμουν ειμουν η καλυτερη εκδοχη του εαυτου μου και τωρα μου την εχει δωσει τοσο πολυ που ειμαι ικανος να μεινω στο κοσμο μου για το υπολυπο της ζωης μου και ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ και αν οραματιζονται οτι θα με μετρατρεψουν σε ρομποτ λογαριαζουν χωρις το ξενοδοχο που στη προκειμενη περιπτωση ειναι εντελως αδιαλακτος και ετοιμος να τα βαλει με οποιονδηποτε νομιζει οτι θα του κανει το διαχειριστη αλοστε πολες φορες δοκιμαζω τα ορια μου και τα ξεπερνω και δε δινω δεκαρα ουτε για καριερες αν αυτο νομιζουν αλλα και ουτε για τους ιδιους οπιος νομιζει οτι θα μου κανει το αφεντικο ας ετοιμαστει για πολεμο νευρων γιατι τα δικα μου νευρα ειναι πολυ γερα και δε καταλαβαινουν τιποτα αλοστε οταν καπιος εμπνεετε μια ιδεα απο μενα δε μπορει να με ξεπερασει γιατι το κακεκτυπο δε μπορει να υπερβει το προτοτυπο οι κοπιες θα μεινουν παντα κοπιες και τα αντιγραφα αντιγραφα
aν συνεχισεις να προσπαθεις να με εξαναγκασεις να στραφω στο εμποριο χωρις να το επιθυμω θα αρχισω να λεω πραγματα που δε θα σου αρεσουν καθολου το ακουσες αν ψαχνουν πελατες εφορου ζωης να πανε να τους βρουν αλλου αφου αν ολοι αγορασουν οτι χρειαζονται και βολευτουν με αυτα τα καταστημτα θα παρουν συνταξη ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥς ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΙΣ εγω δε προκειται να γινω δουλος σε αυτους αν νομιζεις οτι θα γινω με κολπα οσο και αν προσπαθεις να με εξαναγκασεις να αλαξω μυαλα δε μπορεισ να μου αλαξεις μυαλα μπορεις ομως να με κανεις να τα βαλω με το εμποριο ανοιχτα αυτο μπορεις να το πετυχεις ΑΣΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ ΟΣΟ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙς ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ δε γουσταρω ουτε εσενα ουτε τους ψυχολογους που θες να με στειλεις ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ δε προκειται να σου επιτρεψω να αποφασισεις εσυ για το τι θα κανω εγω αν θες να πας σε ψυχολογο να πας εσυ να πληρωνεις για μια ζωη δε σου επιτρεπω να αποφασιζεις εσυ στη θεση μου να πας ν σε ολους αυτους που σε προσκυνουν σα θεο να τους βαλεις τα ποδια σε ενα παπουτσι για ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟς αν λοιπον θες να με σηκωσεις απο κει που καθομαι με το ζορι θα σηκωθω για να γραφω τον εξαψαλμο σε ολο το ιντερνετ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΣ κατσε λοιπον εσυ και πληρωνε ψυχολογους μια ζωη εγω δε προκειται να το κανω ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? αν δε το καταλαβες θα σε βαλω να το καταλαβεις ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ γιατι δεν ειμαι ιδιοκτησια σου αν αυτο νομιζεις ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΩ για να πληρωνω μια ζωη το καταλαβες παρατα με ησυχο λοιπον αν θες να το ραψω τι θες δεν εχω καταλαβει μηπωσ να σε προσκυνησω? αυτο να το βγαλεις απ το μυαλο σου ακομα και η αξια που σου εδωσα και αυτη πολυ σου ηταν
εσυ κατσε και πληρωνε μια ζωη εγω ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ αλλιως θα γεμισω το ιντερνετ με ολα αυτα με ποιο δικαιομα θα απαφασισεις εσυ για μενα ποιος νομιζεις οτι εισαι ο θεος? αλλα μπορω να σου αποδειξω εγω ποιος ειναι ο θεος πραγματικα αντιγραφεις συνεχως οτι και να κανω σα να βλεπω μια κλονοποιημενη κοπια μου σε χιλιαδες εκδοχες και δε φτανει λοιπον που χρησιμοποιεις οτι εχει σχεση με εμενα χωρις εγω να εχω δωσει τη συγκαταθεση μου θες και απο πανω εσυ να εισαι ο θεος και εγω ο μ..........ς που θα ζω για να σου ξεσκονιζω τα παπουτσια για να λες σε ολους οτι εσυ εισαι ο απαχτος και εγω το κοροιδο να πας να βρεις αλλου .................. το καταλαβες δεν εχεισ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΙΥ ΕΓΙΝΑΝ Η ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΠΑΡΑΠΩΝΑ αντι να εχω εγω που δεν εφτανε που ειδες φως απ τα ματια μου ενω εσυ εισαι μια κινητη κοπια μου θες να βγεισ και απο πανω οστε εγω να ειμαι ο μ.......... και εσυ το αφεντικο των παντων ως αντιγραφο μου ενας αχαριστος και μισος εισαι που πηρες αξια απο μενα σαν ετεροφωτο οπως το φεγγαρι και τωρα θες να σου γυαλιζω και τα παπουτσια αλλα αυτο να το βγαλεις απ το μυαλο σου οτι θα με κανεις λουστρο σου και θα με ενταξεις στο συστημα σου οπως οραματιζεσε σε οτι με αφορα το πανω χερι θα το εχω ΕΓΩ αλλιως να βρεις αλλον να τον κοπιαρεις απ τη κορυφη ως τα νυχια σιγα μη βαλω κουμανταδορους διαχειριστες κακεκτυπα μου να με εξουσιαζουν με αυτο το πλευρο να κοιμασαι εσυ μηπως με σεβαστηκες ποτες καταρχην η νομιζεις οτι εχαψα ολα αυτα τα παραμυθια που μου ελεγες τα συμφεροντα σου εξυπηρετουσες και εμενα με εχεις για να παιρνεις ιδεες και να βλεπεις το κοσμο απ τα ματια μου η ανοχη μου ομως εχει αρχισει να εξανληται δε προκειται να κανω υπομονη για πολου ακομα
ολοι θα εχουμε ολοι το αφεντικο που θα κανει οτι γουσταρει σε συσκευες αλλων και ειναι και θυμα και απο πανω οι σελιδες περπατανε μονες τους δεξια αριστερα και οπως αλλιως γουσταρουν και εμεις θα ειμαστε οι ............. που θα πληρωνουμε ασκοπα γιΑ να αγοραζουμε συσκευες σουρωτηρια για να γινονται οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι
Τι επαθεσ αλεκο????
προσπαθουσα να μιλησω στο τηλεφωνο σε καποιον που ειχε αναγκη και καποιοι κανανε παρεμβολες και δεν ακουγα τιποτα και συνεχιζουν το χαβα τους γιατι νομιζουν οτι ετσι θα με τρελανουν και θα καταληξω στους ψυχολογους με αυτο το πλευρο να κοιμουνται αν θελουν πολεμο θα τον εχουν το κανουν επιτηδες εντελως νομιζουν οτι θα με απομονωσουν απ τις επαφες μου για να μου πασαρουν ανθρωπο τους να μου κανει το διαχειρηστη
αυτη τη κατασταση δε τη δεχομαι πλεον εχω τηλεφωνο και αποφασισουν αλλοι για το ποτε θα ακουσω και ποτε οχι στο τελος θα παω στην εταιρια αυτη κινητης τηλεφωνιας που ανηκω και θα τους βγαλω φασαρια τι θα γινει δηλαδη θα εχω τηλεφωνο για να εχω διαχειρηστες αλλους ενω ειναι δικο μου>? και θα το κανει οτι θελει οπιος χακερ βρει γιατι νομιζει οτι θα με στειλει για ψυχαναλυση τερμα η ανοχη που εδειξα
το κανουν επιτηδες για να νομιζουν οτι τους το κλεινω στα μουστρα και χωρις να σεβονται εμενα θελουν να τους σεβαστω εγω ενω εχουν καταλαβει τη διευθυνση ιρ που βρισκομαι λες και ειναι ιδιοκτησια τους αγορασα τηλεφωνα και ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ και ειναι χειροτερα απ το παλιο ποσες φορες θα σας το πω ακομα ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΣΑΡΕΤΕ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ Η ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΡΟΜΠΟΤ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΡ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑς ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ? ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
θυμαμαι καποτε που κουβαλησε καποιος ενα τυπο που βρισκοταν σε ενα σημειο που περναγα απο κει μονιμως και καναμε χειραψια χωρις να τον γνωριζω μονο και μονο για να συνομωτησουν δηλαδη για να ειμαι καλος θα πρεπει η διευθυνση ιρ να ειναι ιδιοκτησια σας ενω μου ανηκει και εγω θα πρεπει να μετακομησω για να βρω την ησυχια μου ετσι την εχετε δει μια μερα θυμαμαι που εμφανιστηκε καποιος αλλος και ελεγε θα τον τρελανουμε ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΜΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑ ΔΕ ΤΗ ΦΤΑΝΕΤΕ ΔΕ ΜΠΑ Να ΞΑΝΑΓΕΝΗΘΕΙΤΕ 100 ΦΟΡΕς ΚΑΙ αυτη τη ........... που ειχατε βαλει απο κει που περναγα και κανατε ανακαινιση υποτιθετε να τη βαλετε ξερετε που σταματηστε να παριστανετε οτι κανετε εργασιες και βαφετε να συνομωτησετε θελετε ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΙΤΕ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΑ 190Ε ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ να δουλευω σαν .............. και οτι λεφτα εχω να σας τα χαριζω για να γινονται οι πλουσιοι ζαμπλουτοι αλλα αυτο ξεχαστε το η θα ειμαι στο κοσμο μου η θα ακουτε τον εξαψαλμο διαλεγετε και περνετε και χρησαφι να σας δωσουν δε σας ενδιαφερει φυσικα εσεις θελετε πελατες εφ ορου ζωης κι ας σας δεινουν και 30ευρω καθε εβδομαδα
το τελευταιο καιρο μου κουβαλησατε ενα κατασκοπο που τον βαλατε μπροστα στα ματια μου και μολις τ του ειπα οτι δεν θελω να γινουμε φιλοι ακουσα ενα μπαμ σε μια πριζα δε καταλαβα νομιζετε οτι ετσι θα με ψαρωσετε με αυτο το πλευρο να κοιμαστε ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ εγω δε δεχομαι για φιλους να τους κρατησετε εσεις δε ντρεπεστε λιγακι λεω εγω να κανετε ολα αυτα μπροστα στα ματια μου και τον βαλατε και ολας να με απειλει καταρχην ποιος σας ειπε οτι εγω θα το δεχομουν αυτο με το ζορι θα τον κανω φιλο και θα του δωσω το τηλεφωνο μου
Ο τσιπρασ φταιει αλεκο κι ειναι για φυλακη ειτε το πιστευεισ ειτε οχι
δε με ενδιαφερει το ποιος φταιει αν το γνωριζω εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι εγω δε θα καθομαι σαν .............. να καταπατουν τα δικαιοματα μου και να κανουν καταληψη στη διευθυνση ιρ που βρισκομαι πρακτορες θελοντας να μου επιβαλουν χουντα αυτοι με σηκωσαν απο εκει που καθομουν οταν εκαναν αγνωριστη μια συσκευη που χρησιμοποιουσα για να στειλουν μυνηματα στους αδελφους τους γιατι πιστευουν οτι με τη σημερινη τεχνολογια θα κανουν οτι γουσταρουν χωρις να σεβονται τιποτα και κανενα ενω θα ζητουν σεβασμο υπαρχουν αλλοι που δε φαινονται πουθενα και κινουν τα νηματα χωρισ να τους βλεπει κανεις εγω ομως τους γνωριζω οσο και αν προσπαθουν να κρυφτουν
Ξερεισ τι μεσα διαθετουν να παρουν ενα νεκρο απο το παραδεισο και να στον φερουν ολοζωντανο μπροστα σου να πολεμησει παρεπιπτωντοσ θα γινει πολεμοσ ετοιμασου νομιζεισ οτι μπορεισ να τα βαλεισ μαζι τουσ κανε την παπια κ κανε οτι νομιζεισ ησυχα αυτα
Θα σασ κανουν εμβολιο τισ δυναμεισ μου και θα γαμηθει ο διασ ετοιμασου να χεστεισ πανω σου απο τισ δυναμεισ που θα εχεισ εμενα με εχουν απενεργοποιημενο και σαν μηχανικοσ οσο σπουδαζα εκανα 2-3 καλα η δουλεια μου εμενα ωσ μυστικο ηταν να κανω γυμναστικη απο τοτε που γενηθηκα ωσ τωρα σαραντα χρονια δηλαδη γι αυτο δουλευω στα χωραφια σηκωνω γυρω στα 100 120 κιλα τσουβαλι και το μεταφερω
Γιατι γινονται πολεμοι στον κοσμο; Γιατι υπαρχει ρατσισμος; Το προβλημα ειναι η υπαρξη των οντων που λεγονται γυναικες. Χωρις αυτες ολοι θα διναμε τα χερια.
Αυτό πώς προκύπτει? Οκ, υπάρχει το ένστικτο που λέει ότι τα αρσενικά ζώα πλακώνονται μεταξύ τους για τα θηλυκά, αλλά πώς ευθύνονται μόνο οι γυναίκες για τους πολέμους και για τον... ρατσισμό? Από πού κι ως πού? Και ίσως χωρίς αυτές όλοι να δίναμε τα χέρια, σίγουρα χωρίς αυτές όλοι θα ήταν... με το πουλί στο χέρι!
Aκουω συζητηση δυο νεαρων. Ο ενας εχει χωρισει με μια κοπελα αλλα την αγαπαει ακομα. Εκεινη εχει προχωρησει. Του λεει ο φιλος του: Αυτη ξεκινησε μια καινουρια ζωη. Ζει καινουρια πραγματα. Εσυ εισαι κολλημενος και χανεις εμπειριες που μπορουσες να εχεις. Full expirience. Παρτουζες, το ενα, το αλλο.
Το ακουω και σκεφτομαι, εκει καταντησαμε; Ειναι οι ρηχες εμπειριες κατι ανωτερο απο μια ομορφη αναμνηση; ****** λουσα και χορος, της γυναικας ο καημος. Εμεις οι αντρες γιναμε σαν τις γυναικες; Ο αντρας παντα θυσιαζε το εφημερο για κατι ανωτερο. Για μια αναμνηση, για ενα συναισθημα, για μια ιδεα. Τι ειναι η ζωη δλδ; Μια μαλακια ειναι, που διαρκει για ενα κλασνα του δευτερολεπτου. Γιατι να μη θυσιασεις και τις απολαυσεις και τις διασκεδασεις και τα ταξιδια και τα ******α; Δωστε 10-20 ευρω να εκτονωθειτε. Γιατι να σβησεις κατι ομορφο που γεννηθηκε μεσα σου; Οι γυναικες εγκυμονουν στη μητρα αλλα οι αντρες εγκυμονουν στην ψυχη και μπορουν να ζησουν για παντα με τα παιδια τους