ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 127
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 127 of 258 FirstFirst ... 2777117125126127128129137177227 ... LastLast
Results 1,891 to 1,905 of 3862
    Banned

Senior Member
    Στη Γαλλια ολες κανουν σεξ απ το πρωτο ραντεβου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Στη Γαλλια ολες κανουν σεξ απ το πρωτο ραντεβου.
    χωρις να σε ρωτησουν;;; απαραδεκτο.
    να μην πας στην γαλλια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να μην πας στην γαλλια.
    Δε θα παω. Τις σιχανομαι.

Banned
    Χαχαχαχαχαχαχα......
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να μην πας στην γαλλια.

Banned
    αν νομιζουν οτι θα σταματησω να μιλω σαμποταροντας τη διευ θυνση ιρ που γραφω συνηθως τους γελασανε οσο περισσοτερο με προκαλουν τοσο περισσοτερα θα λεω μεχρι να δουμε ποιος θα σπασει τα νευρα σε πιον καθε φορα που καθομαι στο σημειο που συνηθιζω να ακουμπαω τις ηλεκτρονικες συσκευες ακουω μονιμα γκαπ γκουπ απ εξω και προσπαθουν να συνενοηθουν με σηματα μορς που νομιζουν οτι τα βλεπουν μονο οι ιδιοι ελα ομως που ειδα σε ονειρο απο που προερχονται ολα αυτα και ξερω πολυ καλα τοσο που βρισκονται αυτοι νομιζετε οτι ειστε μαγκες οταν κυκλοφορειτε σα τα φαντασματα γυρω απ το σημειο που βρισκομαι οταν δε σας βλεπω

Senior Member
    Θυμήθηκα τον τελευταίο μου γάτο και μ' έπιασε μια μελαγχολία... Μου λείπουν όλα τα ζωάκια μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Junior Member
    Εμενα αδιαφορο με κανει ολη η κατασταση.Μπα να πεθανουν ολοι να μην μεινει ανθρωπος.Ολοι ενα συχαμα ειμαστε!

Senior Member
    Ο αδερφος μου εχει πολυ βαρια ψυχοπαθεια. Ολη του την ταυτοτητα την οικοδομησε στο γεγονος οτι ηταν ο φυσιολογικος αδελφος. Καμια προσπαθεια δεν εκανε να πετυχει κατι στη ζωη του. Του εφτανε να εμποδιζει εμενα.. Και αν καπου καποτε πηγαινα να ξεφυγω παθαινε σοκ και υστερια. Χτυπιοταν οτι του καταστρεφω τη ζωη. Πηγαινε στη μαν και την εκβιαζε συναισθηματικα λεγοντας οτι θα πεθανει. Τους εβαλα καταγραφικο μια μερα και τον κατεγραψα να τα λεει.

Senior Member
    Παιρνω ενα λαδι το κρυβω στο δωματιο μου βαζω στο ψωμι ολα καλα. Το ξεχναω στην κουζινα μετα απο λιγες μερες βαζω στο ψωμι, κοκαλο το κεφαλι! Λες και κοπανησα ουζα! Ο αδελφος μου δουλευει για εναν νευρολογο και πρεπει να τον προμηθευει με πολυ βαρια ψυχοφαρμακα! Συμπτωματικα η νοθευση του φαγητου μου με ψυχοφαρμακα ξεκινησε οταν ο αδελφος μου ανακαλυψε οτι κανω μαθηματα. Δεν δειχνει αυτο αρρωστημενη ζηλια; Αγαπη δειχνει; Αυτος που τον προμηθευει με ψυχοφαρμακα, του εκανε ψυχιατρικη εξεταση να δει γιατι στα 50 του ασχολειται τοσο πολυ με τον αδελφο του; Εξακριβωσε τι τον επιασε ξαφνικα τον Απριλη και ζητησε φαρμακο για τον αδερφο του;

Banned
    εξακολουθεις να προσπαθεις να μου πασαρεις συνεργατη σου ενω σου εχω ξεκαθαρισει οτι αυτο δε προκειτε να το δεχτω και αν νομιζεις οτι θα με εκβιασεις με τη μοναξια δε με ξερεις τοσο καλα οσο νομιζεις εμενα αμα μου τη δωσει μετα δε σηκωνω κουβεντα σε τιποτα γιατι οσο γινοταν οτι ηθελα καπως ακουγα ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω ως τωρα γιατι δε πας στη χωρα σου που ειναι τα παντα διακοσμητικα να εισαι με τους ομοιους σου να ειναι ολα μια χαρα θα με βαλεις με το ζορι να γινω καταναλωτικο ον ? ετσι την εχεις δει η αυτο που σε ενδιαφερει ειναι να αποδιξεις οτι εισαι το αφεντικο των παντων με το να διαχειρησεσε εσυ πραγματα που ειναι στην ιδιοκτησια αλλων και τωρα βρηκες νεο κολπο να κανεις το διαχειριστη εκανες τις οδηγιες χρησεις ακατανοητες για να με εξαναγκασεις να τις διαβαζω με το ζορι? συνεχιζεις να προσπαθεις να πα;ρεμβεις στο τροπο σκεψεις μου κατι που με εξαγριωνει απιστευτα και εγω οταν τα παιρνω δε μου αλαζει μυαλα τιποτα και κανενας δε προκειται να με εξαναγκασεις να καταναλωνω με το ζορι βαζοντας χακερς να ξεφτυλιζουν οτι χρησιμοποιω να πας στη χωρα σου που ολοι καταναλωνουν ακοπα να μην σε ενοχλει τιποτα για να αποδιξεις εκει οτι εισαι ο πρωτος στα παντα αλλα εσενα δε σου φταινει να εισαι πρωτος στη χωρα σου θες να κατακτησεις τα παντα κανοντας τον διευθυντη παντου χωρις να σεβεσαι τιποτα και κανενα αλλα ζητας σεβασμο γιατι ολοι πρεπει να σου κανουν υποκλισεις επειδη εισαι και ο πρωτος

Senior Member
    Τωρα ξυπνησα. Κοιμαμαι ολη μερα απο τα φαρμακα.

Senior Member
    Με χτυπανε στην υγεια για να μην μπορεσω να ξεφυγω απο τα νυχια τους.

Banned
    εγω ετσι οπως ειμουν ειμουν η καλυτερη εκδοχη του εαυτου μου και τωρα μου την εχει δωσει τοσο πολυ που ειμαι ικανος να μεινω στο κοσμο μου για το υπολυπο της ζωης μου και ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ και αν οραματιζονται οτι θα με μετρατρεψουν σε ρομποτ λογαριαζουν χωρις το ξενοδοχο που στη προκειμενη περιπτωση ειναι εντελως αδιαλακτος και ετοιμος να τα βαλει με οποιονδηποτε νομιζει οτι θα του κανει το διαχειριστη αλοστε πολες φορες δοκιμαζω τα ορια μου και τα ξεπερνω και δε δινω δεκαρα ουτε για καριερες αν αυτο νομιζουν αλλα και ουτε για τους ιδιους οπιος νομιζει οτι θα μου κανει το αφεντικο ας ετοιμαστει για πολεμο νευρων γιατι τα δικα μου νευρα ειναι πολυ γερα και δε καταλαβαινουν τιποτα αλοστε οταν καπιος εμπνεετε μια ιδεα απο μενα δε μπορει να με ξεπερασει γιατι το κακεκτυπο δε μπορει να υπερβει το προτοτυπο οι κοπιες θα μεινουν παντα κοπιες και τα αντιγραφα αντιγραφα

Banned
    aν συνεχισεις να προσπαθεις να με εξαναγκασεις να στραφω στο εμποριο χωρις να το επιθυμω θα αρχισω να λεω πραγματα που δε θα σου αρεσουν καθολου το ακουσες αν ψαχνουν πελατες εφορου ζωης να πανε να τους βρουν αλλου αφου αν ολοι αγορασουν οτι χρειαζονται και βολευτουν με αυτα τα καταστημτα θα παρουν συνταξη ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥς ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΙΣ εγω δε προκειται να γινω δουλος σε αυτους αν νομιζεις οτι θα γινω με κολπα οσο και αν προσπαθεις να με εξαναγκασεις να αλαξω μυαλα δε μπορεισ να μου αλαξεις μυαλα μπορεις ομως να με κανεις να τα βαλω με το εμποριο ανοιχτα αυτο μπορεις να το πετυχεις ΑΣΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ ΟΣΟ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙς ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ δε γουσταρω ουτε εσενα ουτε τους ψυχολογους που θες να με στειλεις ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ δε προκειται να σου επιτρεψω να αποφασισεις εσυ για το τι θα κανω εγω αν θες να πας σε ψυχολογο να πας εσυ να πληρωνεις για μια ζωη δε σου επιτρεπω να αποφασιζεις εσυ στη θεση μου να πας ν σε ολους αυτους που σε προσκυνουν σα θεο να τους βαλεις τα ποδια σε ενα παπουτσι για ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟς αν λοιπον θες να με σηκωσεις απο κει που καθομαι με το ζορι θα σηκωθω για να γραφω τον εξαψαλμο σε ολο το ιντερνετ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΣ κατσε λοιπον εσυ και πληρωνε ψυχολογους μια ζωη εγω δε προκειται να το κανω ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? αν δε το καταλαβες θα σε βαλω να το καταλαβεις ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ γιατι δεν ειμαι ιδιοκτησια σου αν αυτο νομιζεις ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΩ για να πληρωνω μια ζωη το καταλαβες παρατα με ησυχο λοιπον αν θες να το ραψω τι θες δεν εχω καταλαβει μηπωσ να σε προσκυνησω? αυτο να το βγαλεις απ το μυαλο σου ακομα και η αξια που σου εδωσα και αυτη πολυ σου ηταν