Kενο υπομονη, θα γινουν ολα καλυτερα, μια αγκαλια απο μενα <3
Εντωμεταξυ, ενω περιμενεις καποιον να σε φροντισει, φροντισε εσυ τον εαυτο σου..
Printable View
Kενο υπομονη, θα γινουν ολα καλυτερα, μια αγκαλια απο μενα <3
Εντωμεταξυ, ενω περιμενεις καποιον να σε φροντισει, φροντισε εσυ τον εαυτο σου..
μπα δε βλεπω καμια διεξοδο, μονο σαπιλα. δεν υπαρχει ενδιαφερον σου λεω, κανεις δε νοιαζεται για μενα.
ναι αυτο υποτιθεται ηδη το κανω τοσα χρονια τωρα. πραγματικα ομως εχω βαρεθει να φροντιζω το σωμα μου (τα της ψυχης ας πουμε ειναι αλλο), αληθεια για ποιον αλλον το κανω αφου ουτε εγω νιωθω καλα ?
Aμα φροντιζες τα της ψυχης θα ενιωθες καλυτερα.
τα της ψυχης συνδεονται αμεσα με τη τεχνη, δεν ειναι κατι αλλο. αν σου φαινεται μαυρισμενη ειναι απο τη μοναξια, δε μπορω να τη φροντισω περισσοτερο μονος μου. δε γινεται να νιωθεις αγαπη και γενικα να εισαι καλυτερα, οταν δεν υπαρχει κανενα ατομο διπλα σου.
δεν ξερω σε τι φαση εισαι ακριβως, αλλα εδω εχουν γυρισει ανθρωποι πισω απο το θανατο, σιγουρα μπορεις να νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου για την παρτη σου και μονο, μονο εσενα εχεις, και εισαι μια χαρα ατομο, και η κοπελια θα ερθει και αυτη, οταν νιωσεις καλυτερα μεσα σου, γιατι τωρα κατα ποσον μπορεις να βρεις αυτο που εσυ θες απο μια γυναικα, σε δεκαεννιαχρονα που γνωριζεις στο ιντερνετ εχω πολλες αμφιβολιες, όπως η κολλητη μου που θελει σοβαρη σχεση και βγαινει με κατι πιτσιρικια με μυαλο κοκορου. Βρες και μια δημιουργικη διεξοδο, συνεργασου με καποιο σαιτ η μπλογκ να γραφεις κριτικες για ταινιες, η κανε κατι δικο σου!
μπορω να νιωσω οποιαδηποτε στιγμη καλυτερα, αλλα κραταει λιγο. και κραταει ακριβως γιατι παραμενω μονος μου και δεν υπαρχει σταθεροτητα, κι εφοσον δεν αλλαζει κατι προς το καλυτερο, ξαναπεφτω στην ιδια αρνητικοτητα. το θα ερθει και υπομονη και λοιπα, τα ακουω συνεχεια, βαριεμαι. δε ξερω αν φταιει που η κορυφη εχει μοναξια οπως λενε ή ειμαι υπερβολικα μαλακας (μαλλον το δευτερο). κι εχεις δικιο για τα δεκαεννιαχρονα, δεν ειναι καθολου σταθερα, δε μπορω να προχωρησω σοβαρα μαζι τους. τι να γινει ομως, αφου καμια αλλη δε δειχνει ενδιαφερον.
κι αυτα που λες στο τελος τα εχω ηδη κανει, δεν ειμαι τοσο μικρος οσο φανταζεσαι. ναι πριν χρονια ημουν και admin μαλιστα σε metal webzine, εγραφα και κριτικες δισκων, και γενικα ασχολιομουν με πραγματα. ποτε ομως δεν ημουν κατι σπουδαιο γιατι δυστυχως σαπιζω Ελλαδα και η οποια αξια εχω χαραμιζεται. οπως χαραμιζομαι κι εγω, καθε ωρα και στιγμη που περναει.
δε ξερω δε νιωθω πλεον να κανω τπτ, ολα μοιαζουν ματαια.
σκέφτομαι οτι και γαμώτουςδίσκοι (σικ) έβγαλαν πάλι οι antlers.
Σκέφτομαι ότι έχω βουλιάξει μες τα βιβλία και τις σημειώσεις και οι μέρες περνούν και περνούν και πφφφ..
ξεχνάω κάτι πάααρα πολύ σημαντικό:
http://2.bp.blogspot.com/_WFGHcGjZl3...ppen+again.jpg
Σκέφτομαι ότι βρίσκομαι ήδη στη διαδρομή που θα οδηγήσει στο τέλος...
εγω χαιρετησα ηδη... συγνωμη.
ξερεις φιλε μου,ειναι πολυ δυσκολο να ειναι καποιος μονος του,και εννοω να θελει εναν ανθρωπο διπλα του που να τον αγαπαει..
Να ειναι οχι μια λυση αναγκης,για να μη μενει μονος του,αλλα αυτο που πραγματικα θελει.
Αν ειναι λυση αναγκης αυτο καποια στιγμη θα φανει,θα δυσανασχετησεις,θα θυμωσεις,θα πληγωθεις,γιατι θα ξερεις πως αδικεις τον εαυτο σου,πως συμβιβαζεσαι.
Γι αυτο το λογο βλεπεις τοσους ανθρωπους,με παρεα,αλλα ΜΟΝΟΥΣ..
Καταφερνουν να κουκουλωσουν για λιγο την μοναξια,αλλα στην ουσια παραμενουν μονοι.
Η μονη λυση που βλεπω εγω ειναι να δει κανεις σαν ουτοπια το αλλο μισο..σαν μια ιδανικη κατασταση,οποτε να χαλαρωσει και να ζησει προετοισμασμενος να μην κατσει και ΠΟΤΕ κατι τετοιο...
επειδη ακουσα για γαμους και δεξιωσεις και χαρες,σας δηλωνω οτι ουτε εγω τα ονειρευομουν,απλα εκατσε,και πως ημουν μια νυφη που ξεφυσουσε απο αγανακτιση για τα εθιμα και την διαδικασια,που μιλουσε σε ολη τη διαρκεια του μυστηριοιυ,εκλεισα το ματιστον παπα να τελειωνει,δεν χαιρετησα στην ουρα ολουςςς και φυσικα δεν εκανα δξιωση!
Μην πάει ο νους σου στο κακό :)
Απλά υπάρχουν κάποιες "ανθυγιεινές" καταστάσεις στις οποίες πρέπει να βάζεις ένα τέλος...
Έως τώρα δεν ήθελα να το αποδεχθώ, δεν είχα τη δύναμη... μπορεί και να μην ήμουν έτοιμος...
Όπως και να έχει, φοβάμαι αλλά συνάμα νιώθω όμορφα που βρίσκω τη δύναμη να δω την αλήθεια και με καθαρή πια ματιά να οδηγηθώ προς προς αυτό...
θέλω να πάω να μείνω οοοοοοολο το καλοκαίρι στο εξοχικό μου.............(αλλά δεν μπορω, φακ)
Σκέφτομαι ότι μερικές φορές χρειάζεται να είμαι αλλού για να νιώθω καλά.
Μοναξια μου ολα........
Τι γεια σας;;;
Το καλοκαίρι έρχεται, ο ΚΕΝΟ φεύγει;
Εύχομαι πάντως -αν δεν είσαι εδώ- να βρεις μέρη όμορφα.
Κι επειδή αγαπάς τη φύση μια ωραία ιδέα είναι να την κάνεις τώρα από Αθήνα και να χαθείς στις ομορφιές της Σαμοθράκης πχ.
Ναι, ακόμα και μόνος σου. Εκεί έχω μια υποψία ότι θα ταιριάζεις και ίσως και να βρεις αυτό που ψάχνεις :)
νιωθω πως θελω να φυγω γενικοτερα απ'τη ζωη, εχω κουραστει απελπιστικα πολυ να υπαρχω.
μεροι ομορφα δε προκειται να βρω ακομα κι αν πεθανω, αφου εχω κλεισει ηδη θεση στη κολαση. οπου κι αν ειμαι ομως σημασια εχει η καλη παρεα. οταν υπαρχει δε μετραει τοσο το περιβαλλον...
δυστυχως δε προκειται να παω διακοπες γιατι ειμαι μονος και δε νιωθω να το κανω. κι ενω ειχα κανονισει κατι για τον ιουλιο, ακυρωθηκε. βρειτε μου παρεα και παω και Σαμοθρακη κι οπου θελετε.
αυτο το πραμα που γραφτηκε με επηρεαζει και πραγματικα δε θελω να πηγαινω με μικρουλες. θελω να βαλω ενα οριο πανω απ'τα 20, ομως μονο αυτες μου τη πεφτουν και δειχνουν ενδιαφερον, και νιωθω οτι δεν εχω αλλη επιλογη. κι εδω στο φορουμ, τουλαχιστον τρεις μου την πεσαν ως τωρα μεσω μηνυματων (η μια μαλιστα ηταν ανηλικη κατω των 18) και συνεχεια λεω οχι, ειδικα οταν δε μενουν Αθηνα, κι ετσι εξω παραμενω μονος.
Για καποιο λογο λοιπον αυτο που εισαι τραβαει μικρουλες και ισως συγκεκριμενου ειδους.. Γιατι αναρωτηθηκες ποτε; Επισης εχω την εντυπωση οτι και εσενα σε τραβανε αυτες.. Παλι γιατι;
το μήνυμα τροποποποιήθηκε απο τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήση.ς
μα δε θελω να σοβαρευτω να μεγαλωσω οπως το εννοουν, και να μη μπορω να κανω οτι θελω, εχωντας ενα σωρο υποχρεωσεις που με αναγκαζουν να τρεχω για τις καβλες αλλων. αλλα κι εγω ο ιδιος βρισκω τις μικρουλες πολυ καλυτερες, αφου ειναι πιο ζωντανες, φρεσκιες, απροβλεπτες, και ξεχυλιζουν απο αθωοτητα, πραγμα που με φτιαχνει απιστευτα αφου μου αρεσει η ιδεα του οτι τις "χαλαω". αλλα δυστυχως εχουν το κακο οτι δεν ειναι σταθερες, δε ξερουν πως να κρατησουν σχεση, δεν υπαρχει καθολου υπομονη (κατι που γενικοτερα λειπει απ'τις ελληνιδες θα ελεγα, αφου ειναι καλομαθημενες).
Αρα ολα εχουν την εξηγηση τους, και γιατι τις τραβας, και γιατι σε τραβανε, ακομα και αν δεν μπορουν να σου δωσουν αυτο που εσυ υποστηριζεις οτι θες πανω απο ολα, οπως σταθεροτητα κτλ κτλ.
Ωριμος δεν ειναι αυτος που δουλευει και εχει ευθυνες, ειναι αυτος που εχει επιγνωση του εαυτου του, και παλευει να τον γνωριζει συνεχεια ολο και καλυτερα.
μα παλευω για το τελευταιο, και σωματικα προσπαθωντας να προσεχω τη διατροφη μου και να γυμναζομαι, αλλα και ψυχολογικα αφου ψαχνομαι συνεχεια και μ'αρεσει να μαθαινω νεα πραγματα, να διευρυνω τους οριζοντες μου, να αναθεωρω, να εξελισσομαι. δεν ειμαι κλειστομυαλος σε μια γαμημενη μαυριλα και τπτ αλλο, κι αν φαινεται κατι τετοιο η μοναξια μου το προκαλεσε.
το ωριμοτητα δε το εννοουσα ετσι, αλλα οτι πρεπει να κανεις οτι κανουν ΟΛΟΙ οι αλλοι στην ηλικια σου. ε λοιπον εγω για την ηλικια μου δε κανω οτι μου αναλογει, δεν εχω ουτε δουλεια, ουτε κατι σταθερο ερωτικα, ουτε δικο μου σπιτι, ουτε αυτοκινητο κλπ. προσπαθω να μην εξαρτιεμαι τοσο απ'τη κοινωνια. αυτο απ'τη μια εχει την ελευθερια του κανεις οτι θελεις οποτε θελεις, αλλα απ'την αλλη δεν προσφερει ασφαλεια, οτι στο μελλον θα εχεις κατι σιγουρο να προχωρησεις οπως θελουν ολοι και πρεπει. και ισως γιαυτο δε με γουσταρουν μεγαλυτερες...
Παρόμοιο με το θέμα αυτό είναι και το blog που έκανα αυτές τις μέρες με σκέψεις ,εμμονές , νοσταλγίες και μυστικά βγαλμένα από πραγματικές καταστάσεις και άτομα.Για να μη φύγω εκτός θέματος να συμπληρώσω ότι σκέφτομαι που θα πάω αυτό το καλοκαίρι που μπήκε και επίσημα χτες !
Τη ζέστη, ουυφ πια. Θέλω μπάνιο και διακοπές. Κάποιος να μεριμνήσει, που τέτοια τύχη. Δε ζητάω πολλές μέρες, να, ένα δυο μήνες. χαχααααα
σκεφτομαι οτι θελω να αφεθω ελευθερος παλι, να μη σκεφτομαι, να μη με κραταει τπτ. αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο οταν μια ζωη εχεις μαθει στον αυτοελεγχο και δεν εχεις κανεναν να σε βοηθησει. επισης δε μπορω να βλεπω ή να ακουω τους αλλους να χαιρονται, ζηλευω κι επειδη εγω δε μπορω να το νιωσω, θελω να υποφερουν κι αυτοι. ******** καλοκαιρι, θα περασει δυσκολα.
δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη που εχω να ψαχνω θησαυρους στα σκουπιδια..
Γιατι ενω βλεπω τα σκατα επιμενω να βρω κατι καλο μεσα σε αυτα,εφοσον σχεδον παντα βλεπω καθαρα περι τινος προκειται,γιατι παω να με διαψευσω?
Ποσο ανωμαλη ειμαι ενιγουει?
Κοπελάρα μου όμορφη εσύ, ναι ρε, γιατί δεν γίνεται γαμώτο? Να σε πω, άμα πας πάρε με και μένα ρεεε. Αν δε με πάρεις θα μουτρώσω.:P
Σκέφτομαι αυτά που διαβάζω εδώ:
http://www.scribd.com/doc/53126521/9...B5%CE%AF%CE%B1
Σκέφτομαι ότι μόλις έγινα μέλος σε ένα φόρουμ για να πολεμήσω τον εθισμό μου σε ένα άλλο φόρουμ. Funny huh?
Καλώς σας βρήκα!
καλως ηρθες κι ωραιο nickname.
μονο ελπιζω να μην ειναι απ'τις ταινιες αλλα τα βιντεοπαιχνιδια...
ειδικα το The New Nightmare ηταν το αγαπημενο μου!
Καλώς ήρθες :)
Καλώς σας βρήκα κι ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή :)
Όχι, δεν είναι από την ταινία (ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πώς άντεξα να τη δω μέχρι τέλους....) ούτε από τα βιντεοπαιχνίδια.
Μια μάλλον δήλωση? Κραυγή? Πανηγυρισμός? Ο καιρός θα δείξει....
Welcome, λοιπόν :)
Παραλίγο να γράψω back για κάποιο μυστήριο λόγο.. το πρόλαβα όμως κι ας είμαι ζαλισμένη απ' τα διαβάσματα!
Έχεις και τραγουδάκι ;)
http://www.youtube.com/watch?v=knII3S0MZtY