Τι σκέφτεστε; - Page 126
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 126 of 1532 FirstFirst ... 26761161241251261271281361762266261126 ... LastLast
Results 1,876 to 1,890 of 22967
    Senior Member
    σκέφτομαι οτι τα υπεραναλύω σχεδόν όλα τόσο πολύ που με φθείρουν.....

καθομαι και σκέφτομαι οτι είπα στον τάδε κάτι, οτι έκανα κατι, κλπ.... και αν με παρεξήγησε, πως το είδε... πωπω τι θα σκέφτεται τωρα για μενα...κ νιωθω μετά μειωνεκτικά :/
    εχω καταντήσει να ντρέπομαι να λεω κ να κανω πραγματα που είναι αυθόρμητα, προσπαθω συνέχεια να κανω κινήσεις που απο τη πλειοψηφία δε θα παρεξηγηθούν, κ θα είναι μετρημένες.

και παει μονο του το μυαλο, προσπαθω να σταματήσω τέτοιες σκέψεις κ δε μπορω!

Senior Member
    KAΛO MHNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by insect View Post
    carry, νομίζω πως δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θέλει να παντρευτεί, να ζήσει μια παραμυθένια δεξίωση και ένα συναρπαστικό ταξίδι του μέλιτος.
    Εγω εγω!! Απο μικρο παιδι με πιανανε αλλεργιες με αυτα!! Και θα βρω εναν ανθρωπο ο οποιος να θελει να ειμαστε συντροφοι και οχι συζυγοι.. Σε γαμους αλλων παω και χαιρομαι με τη χαρα τους, εμενα με νυφικα να μου πετανε ρυζια και να κραταω μπιγκονιες δε μου παει με τπτ!!! Αααααψου!!!!

Quote Originally Posted by soft View Post
    Για τα ματια του κοσμου στην τελικη το κανει , και οχι για την παρτη του,για να μην βγει εκτος κοινωνιας ....

Αυτα !!
    Δεν ειμαι και πολυ σιγουρη για αυτο.. Το κανουν και για την παρτη τους, αλλα εγω ειμαι της αποψης οτι ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα.. Κι εγω δε μπορω τα αιματοκυλισματα!

Quote Originally Posted by void View Post
    το ξέρεις ότι τώρα με την κρίση έχουν αυξηθεί οι γάμοι???είδες τι αποφάσεις παίρνει ο κόσμος όταν νιώθει ευάλωτος...
    Ενδιαφερον..!!

Quote Originally Posted by Lou! View Post
    εγω εγω υπαρχω! δε θελω να παντρευτω!!! :D
    ΑΛλη μια!!! :D

Banned
    σκεφτομαι οτι ολοι οι ανθρωποι μου ειναι αχρηστοι, κανεις δε ξεχωριζει τοσο συναισθηματικα, κανεις δε θα με φροντισει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι ολοι οι ανθρωποι μου ειναι αχρηστοι, κανεις δε ξεχωριζει τοσο συναισθηματικα, κανεις δε θα με φροντισει.
    σε πολύ καλό δρόμο είσαι!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    ειμαι στον δρομο χωρις επιστροφη, και θελω να ρθουν οσο το δυνατον περισσοτεροι μαζι!

Senior Member
    Kενο υπομονη, θα γινουν ολα καλυτερα, μια αγκαλια απο μενα <3

Εντωμεταξυ, ενω περιμενεις καποιον να σε φροντισει, φροντισε εσυ τον εαυτο σου..

Banned
    μπα δε βλεπω καμια διεξοδο, μονο σαπιλα. δεν υπαρχει ενδιαφερον σου λεω, κανεις δε νοιαζεται για μενα.

ναι αυτο υποτιθεται ηδη το κανω τοσα χρονια τωρα. πραγματικα ομως εχω βαρεθει να φροντιζω το σωμα μου (τα της ψυχης ας πουμε ειναι αλλο), αληθεια για ποιον αλλον το κανω αφου ουτε εγω νιωθω καλα ?

Senior Member
    Aμα φροντιζες τα της ψυχης θα ενιωθες καλυτερα.

Banned
    τα της ψυχης συνδεονται αμεσα με τη τεχνη, δεν ειναι κατι αλλο. αν σου φαινεται μαυρισμενη ειναι απο τη μοναξια, δε μπορω να τη φροντισω περισσοτερο μονος μου. δε γινεται να νιωθεις αγαπη και γενικα να εισαι καλυτερα, οταν δεν υπαρχει κανενα ατομο διπλα σου.

Senior Member
    δεν ξερω σε τι φαση εισαι ακριβως, αλλα εδω εχουν γυρισει ανθρωποι πισω απο το θανατο, σιγουρα μπορεις να νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου για την παρτη σου και μονο, μονο εσενα εχεις, και εισαι μια χαρα ατομο, και η κοπελια θα ερθει και αυτη, οταν νιωσεις καλυτερα μεσα σου, γιατι τωρα κατα ποσον μπορεις να βρεις αυτο που εσυ θες απο μια γυναικα, σε δεκαεννιαχρονα που γνωριζεις στο ιντερνετ εχω πολλες αμφιβολιες, όπως η κολλητη μου που θελει σοβαρη σχεση και βγαινει με κατι πιτσιρικια με μυαλο κοκορου. Βρες και μια δημιουργικη διεξοδο, συνεργασου με καποιο σαιτ η μπλογκ να γραφεις κριτικες για ταινιες, η κανε κατι δικο σου!

Banned
    μπορω να νιωσω οποιαδηποτε στιγμη καλυτερα, αλλα κραταει λιγο. και κραταει ακριβως γιατι παραμενω μονος μου και δεν υπαρχει σταθεροτητα, κι εφοσον δεν αλλαζει κατι προς το καλυτερο, ξαναπεφτω στην ιδια αρνητικοτητα. το θα ερθει και υπομονη και λοιπα, τα ακουω συνεχεια, βαριεμαι. δε ξερω αν φταιει που η κορυφη εχει μοναξια οπως λενε ή ειμαι υπερβολικα μαλακας (μαλλον το δευτερο). κι εχεις δικιο για τα δεκαεννιαχρονα, δεν ειναι καθολου σταθερα, δε μπορω να προχωρησω σοβαρα μαζι τους. τι να γινει ομως, αφου καμια αλλη δε δειχνει ενδιαφερον.

κι αυτα που λες στο τελος τα εχω ηδη κανει, δεν ειμαι τοσο μικρος οσο φανταζεσαι. ναι πριν χρονια ημουν και admin μαλιστα σε metal webzine, εγραφα και κριτικες δισκων, και γενικα ασχολιομουν με πραγματα. ποτε ομως δεν ημουν κατι σπουδαιο γιατι δυστυχως σαπιζω Ελλαδα και η οποια αξια εχω χαραμιζεται. οπως χαραμιζομαι κι εγω, καθε ωρα και στιγμη που περναει.

δε ξερω δε νιωθω πλεον να κανω τπτ, ολα μοιαζουν ματαια.

Senior Member
    σκέφτομαι οτι και γαμώτουςδίσκοι (σικ) έβγαλαν πάλι οι antlers.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έχω βουλιάξει μες τα βιβλία και τις σημειώσεις και οι μέρες περνούν και περνούν και πφφφ..
    ξεχνάω κάτι πάααρα πολύ σημαντικό:

http://2.bp.blogspot.com/_WFGHcGjZl3...ppen+again.jpg

Banned
    Σκέφτομαι ότι βρίσκομαι ήδη στη διαδρομή που θα οδηγήσει στο τέλος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by gus1973 View Post
    Σκέφτομαι ότι βρίσκομαι ήδη στη διαδρομή που θα οδηγήσει στο τέλος...
    γιατί έτσι βρε?:-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...