σκεφτομαι ποσο ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ πραμα ειναι τα παιδια. μεστο ζευγαρι και γενικα. το ζευγαρι αναγκαζεται να συνηθισει αλλιως λες και εχουν ξενο αναμεσα στα ποδια τους, και να μη ξανακανει σεξ μεχρι να μεγαλωσει και να ξεκουμπιστει απ'το σπιτι, που πλεον στη χωρα μας αυτο ειναι μεχρι τα 30 και τα 40, που σημαινει οτι δε ξανακανουν ποτε σεξ εκτος αν ειναι στα κρυφα! αυτο το στα κρυφα θυμιζει τις μικροτερες ηλικιες που το κανανε παλι κρυφα απ'τους γονεις τους (οταν ηταν εφηβοι και αργοτερα) πριν γινουν και οι ιδιοι γονεις. γενικα το σεξ φαινεται να το κρυβουνε εκτος του οτι δε θελουν να μιλησουν γι'αυτο, ειναι ευθυνη και εχει υπερβολικα μεγαλη δυναμη αφου ετσι δημιουργουμε νεα ζωη, δλδ παιδια. εγω ευτυχως δε θελω να κανω ποτε μου παιδια, ο κυκλος της οικογενειας θα κλεισει με μενα. δε θα αφησω τη κοπελα μου να μεινει εγκυος και να βγαλει παιδια απο μεσα της, ελπιζω να μη θελει και η ιδια να χαλασει το σωμα της, να ξεσκατιζει και να φροντιζει ενα μωρο, κι ολα οσα ερχονται αργοτερα. ποιος ο λογος να φερουμε εναν καινουργιο ανθρωπο στη γη να υποφερει ? ειδικα οταν μισουμε τους ανθρωπους και τους σιχαινομαστε θα τους δημιουργησουμε κι ολας ? οχι βεβαια. ο θεσμος της οικογενειας μου προκαλει απιστευτη αηδια! respect σε οσες τρολλαραν τα μητρικα τους ενστικτα!