Results 7,201 to 7,215 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
02-02-2012, 23:58 #7201
σκεφτομαι ποσο ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ πραμα ειναι τα παιδια. μεστο ζευγαρι και γενικα. το ζευγαρι αναγκαζεται να συνηθισει αλλιως λες και εχουν ξενο αναμεσα στα ποδια τους, και να μη ξανακανει σεξ μεχρι να μεγαλωσει και να ξεκουμπιστει απ'το σπιτι, που πλεον στη χωρα μας αυτο ειναι μεχρι τα 30 και τα 40, που σημαινει οτι δε ξανακανουν ποτε σεξ εκτος αν ειναι στα κρυφα! αυτο το στα κρυφα θυμιζει τις μικροτερες ηλικιες που το κανανε παλι κρυφα απ'τους γονεις τους (οταν ηταν εφηβοι και αργοτερα) πριν γινουν και οι ιδιοι γονεις. γενικα το σεξ φαινεται να το κρυβουνε εκτος του οτι δε θελουν να μιλησουν γι'αυτο, ειναι ευθυνη και εχει υπερβολικα μεγαλη δυναμη αφου ετσι δημιουργουμε νεα ζωη, δλδ παιδια. εγω ευτυχως δε θελω να κανω ποτε μου παιδια, ο κυκλος της οικογενειας θα κλεισει με μενα. δε θα αφησω τη κοπελα μου να μεινει εγκυος και να βγαλει παιδια απο μεσα της, ελπιζω να μη θελει και η ιδια να χαλασει το σωμα της, να ξεσκατιζει και να φροντιζει ενα μωρο, κι ολα οσα ερχονται αργοτερα. ποιος ο λογος να φερουμε εναν καινουργιο ανθρωπο στη γη να υποφερει ? ειδικα οταν μισουμε τους ανθρωπους και τους σιχαινομαστε θα τους δημιουργησουμε κι ολας ? οχι βεβαια. ο θεσμος της οικογενειας μου προκαλει απιστευτη αηδια! respect σε οσες τρολλαραν τα μητρικα τους ενστικτα!
- 03-02-2012, 00:01 #7202
οταν τα λεω εγω με λιντσαρουν πες τα ΚΕΝΟ
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
03-02-2012, 01:50 #7203
+1 στον ΚΕΝΟ. Εδώ ο πλανήτης καταστρέφεται, το σύμπαν καταρρέει, η οικονομία παραπαίει, για παιδιά θα είμαστε τώρα; Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς που κάνουν όνειρα για τεκνοποίηση σε τέτοιους καιρούς. Πόσο αφελείς μπορεί να είναι για να μην ανησυχούν αν ο απόγονός τους πρόκειται να επιβιώσει σ' αυτό τον κόσμο; Τουλάχιστον δε λυπούνται έστω και λίγο την καινούρια ψυχή που θα φέρουν στη ζωή; Γιατί δηλαδή να τραβήξω όλο αυτό το λούκι; Για την ικανοποίηση να με αποκαλεί ένα μικρό πλασματάκι "μπαμπά"; Δεν το ακούω στο μαγνητόφωνο καλύτερα;
03-02-2012, 02:08 #7204
αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχα
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
03-02-2012, 03:06 #7205
σκέφτομαι ότι έχω γίνει πλέον βρυκόλακας! καλύτερα να μεταναστεύσω στα Καρπάθια Όρη γιατι δεν γίνεται πλέον να κοιμάμαι μέρα και να ξυπνάω νύχτα. Εκεί που λέω ότι βρήκα τους ρυθμούς μου τους ξαναχάνω αμέσως.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
03-02-2012, 03:36 #7206
Πιέσου μια μέρα να μείνεις ξάγρυπνη μέχρι το βράδυ και θα τους επανακτήσεις. ;)
03-02-2012, 06:22 #7207
ΠΡΕΠΕΙ να φύγω........
Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
03-02-2012, 10:29 #7208
σκεφτομαι οτι θα ηθελα ενα μικρο τρανσφορμερ για συντροφια (οχι τα παιχνιδια της hasbro, για πραγματικο μιλαω). κατοικιδιο δε μ'αφηνουν να παρω εδω, μαλακιζονται και στη πολυκατοικια. κοπελα δεν ενδιαφερεται καμια, με τετοια συμπεριφορα που εχω κι οπως βριζω, και που θελω 3 φορες τη μερα σεξ. λεφτα δεν υπαρχουν κι ολας, τι αλλο να κανω ?
03-02-2012, 10:35 #7209
Πρέπει να βρεις μια για σεξ :P Εντάξει ας μην είναι και η τοπ ρε φίλε, που ξέρεις μπορεί να βγει και σε σχέση
Και εμένα μου αρέσουν τα ρομποτ, από μικρός ήθελα να πάω αυτοματισμό/ρομποτική/Τεχν. Νοημοσ. αλλά δεν είχα το υπόβαθρο στα μαθηματικά (η τουλάχιστον δεν το είχα πάρει "ζεστά" στο λύκειο). Αν ήξερα θα σου έφτιαχνα μια σεξουάλα ρομποτ να σου κάνει παρέα
03-02-2012, 10:39 #7210
χαχα θενξ! δεν εχω πολλες απαιτησεις ομως, ας ειναι και με παραπανω κιλα, μου αρεσουν και βολευομαι ευκολα. αλλα εχουν καταντησει κι αυτες αηδια, η μια ειναι κολλημενη με τον πρωην, η αλλη δε ξερει τι θελει και τι της γινεται, η αλλη ηταν ντροπαλη και ουτε να μιλα γι'αυτο δεν ηθελε. τεσπα απαντα και στο αλλο θεμα να σε δω...
03-02-2012, 10:48 #7211
γκρινιαζεις για την γκαντεμια σου, αλλα ΝΑ που τελικα εισαι πολυ τυχερος!
τα μαθες?
δεν ειναι υποχρεωτικη προς το παρον η τεκνοποιηση!!
οποτε κακως χτυπιεσαι και διαμαρτυρεσαι.
μπορεις ελευθερα να ΜΗΝ κανεις παιδια. :ΡΡ
κι εγω τρολαρω κενο
να μη σου πω, οτι μεχρι τωρα θεωρουσα την τεκνοποιηση λογω πεπατημενης , μεγαλο μικροαστισμο..
αλλα σεβομαι πλεον και τους τυχοδιωκτες που εναντια στις τραγικες συνθηκες αποφασιζουν να κανουν την υπερτατη επαναστατικη πραξη .... να κανουν ενα παιδι, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ...
γιατι εκει μας καταντησανε. και δεν πρεπει να τους περασει.
καλο τους κουραγιο λοιπον, γιατι θα τραβηξουν πολυ χειροτερα απο εμας με τις "ελαφρες αποσκευες"...
03-02-2012, 10:52 #7212
Remedy μη τα παιρνεις ολα σαν γκρινια. σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης υποτιθεται ειμαστε. η μοναξια ειναι σοβαρο θεμα, ακομα κι αν δε θελει καποιος να κανει οικογενεια.
εγω σε σεβομαι παντως που προτιμησες τον οποιο δρομο και δεν εκανες παιδια. σαν να ακυρωνεις τον υποτιθεμενο σκοπο σου εδω πανω. οποτε τι μενει μετα, κοιτας τη καριερα ? κι αν δεν υπαρχει ουτε αυτη λογο οικονομικης κρισης ? διασκεδαζεις απλα και γεμιζεις τη ζωη σου ενδιαφεροντα, πας και ταξιδακια, και λες οτι εζησες μια ζωουλα πληρης ?
03-02-2012, 11:13 #7213
κενο
εγω δεν παιρνω αποφασεις μακροπροθεσμες, καλως η κακως...
ποτε δεν ειπα οτι μισω τα παιδια η τους ανθρωπους , γιατι δεν ισχυει.
μεχρι τωρα ποτε δεν μου ελειψαν ομως και ποτε δεν θα εκανα κατι τοσο σοβαρο απλα επειδη το κανουν οι αλλοι.
ρωταω τον εαυτο μου τι θελει να κανει κι αυτο που μεχρι τωρα θελω να κανω, ειναι να ζω ερωτευμενη με καποιον... και αυτο κανω.
για καποιον λογο, στις σχεσεις μου δεν χωρεσαν μεχρι τωρα παιδια, νοιωθω πληρης..
δεν "χρησιμοποιω" τπτ συγκεκριμενο για να γεμιζω την ζωουλα μου.
νοιωθω γεματη γιατι μεχρι τωρα ειχα την τυχη (οχι απλα τυχη γιατι το επεδιωξα) να ζω την ζωη που ηθελα.
και βεβαια ολα αυτα που λες ειναι αυτα που μ αρεσουν, τα ταξιδια, οι σπουδες, οι ωραιες σχεσεις, η ομορφη ζωη.
αν σταματησει να συμβαινει αυτο, η θα γινω δυστυχισμενη η θα γινω νιντζας ;)
θα δειξει...
03-02-2012, 13:34 #7214
μεγαλη μερα σημερα
03-02-2012, 15:24 #7215
Τεράστια.
Έφτιαξα βιογραφικό αφού δεν βλέπω να βρίσκω την έξοδο από τις κλούβες, μόνοι μας σαν τον Ντόπυ μπήκαμε με τη θέληση μας σαν ανόητοι θνητοί. Όσοι νιώθουν ελεύθεροι είναι οι τρελοί που όλοι ζηλεύουν.
Μόνιμα πρησμένα χέρια και πόδια
05-07-2025, 15:04 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή