Γιατι αραγε αυξανεται ο εθνικισμος στην ευρωπη???Γιατι αραγε??
Printable View
Γιατι αραγε αυξανεται ο εθνικισμος στην ευρωπη???Γιατι αραγε??
δεν αυξανετε ετσι ηταν μονιμως εκτος απο τις σκανδιναβικες χωρες που ειναι σαν συναδελφοι καθε φορα που βλεπουν ξενους απο τα βαλκανια γυριζουν τα μουτρα τους περα ιδικα οι γερμανοι (τι λατρεια που τους εχω)
Εγώ πάλι, σκέφτομαι ότι μολις πήρα κάτι lexo για να κοιμηθώ επιτέλους ένα βράδυ σαν άνθρωπος, αλλά είχα ξεχάσει ότι πρέπει να ξυπνήσω άγρια χαράματα (6) . Μα πόσο ηλίθια?
θελω να δω τον ζαγορακη και τους ΧΑ να αγορευουν στο ευρωκοινοβουλιο..
τσιρκο...
Το τουρκικο κομμα στην θρακη βγηκε πρωτο,η θρακη χανεται,στο αιγαιο κοβουν βολτες τουρκικες φρεγατες,η Ελλαδα πωλειται και ακομα ρε παιδια σκεφτεστε το τσιρκο της Χρυσης Αυγης?Ο Συριζα θα συνεργαστει με την ΝΔ αυτοι ειναι πιο μορφωμενοι βλεπεις..Θα συνεχισουν μαζι τις μνημονιακες υποχρεωσεις :) αλλα εχουν αλλο σπικινγκ ρε παιδι μου ενταξει!Αξιοι :)
Παντως ανδεν ειμασταν υπεραναλυτικοί, θα ειμασταν μια χαρα! Νομίζω?
Αχ και βαχ flatl και λοιποι...Παω να δουλεψω στην τετραωρη εργασια μου,να βγαλω απλα τα τσιγαρα μου και αμα πεινασω θα φαω λιγη "δημοκρατια"..
Καλο μεσημερι και καλη δυναμη.
-Γεια σας,αυτή την σοκολάτα θα ήθελα.
-Ορίστε.
-Πόσο την έχετε;
-Που κολλάει αυτό τώρα;;;
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
συγγνωμη ρε παιδια αλλα μαρεσε! χαχαχα
Remedy , συνφωνω μαζι σου απολυτα για .Χ.Α. , την πρωτη φορα λες , παει στο διαλο , αντιδραση ειναι . Πλεον ομως , θα επιμεινω να χαρακτηρισω αυτους που ψηφιζουν Χ.Α . ως ανεγκεφαλους .
Αυτο δεν κανει το πολιτικο συστημα??Quote:
το φασιστικο ειναι οτι καταστρατηγουνται το συνταγμα και οι δημοκρατικοι νομοι συνεχως. ψηφιζονται αντισυνταγματικοι νομοι σε μια νυχτα και δεν τρεχει τιποτα...
Ανεγκεφαλοι ειμαστε ολοι που παμε και ψηφιζουμε γτ πρωτον οι εκλογες ειναι αντισυνταγματικες και δευτερον ψηφιζουμε εγκληματιες φασιστες αντιφασιστες!!!Quote:
Πλεον ομως , θα επιμεινω να χαρακτηρισω αυτους που ψηφιζουν Χ.Α . ως ανεγκεφαλους .
Δεν ξέρω για εσάς παιδιά, πάντως εγώ είμαι χαρούμενος με το νέο μικροσκόπιο που μου έφεραν.... Και λίγο κουρασμένος από το ταξίδι.,..
Εγώ πρέπει να την άρπαξα , που έκανα παλικαριές επάνω στις Άλπεις... Πονάει ο λαιμός μου...
Ανεγκεφαλοι ειμαστε ολοι που παμε και ψηφιζουμε γτ πρωτον οι εκλογες ειναι αντισυνταγματικες και δευτερον ψηφιζουμε εγκληματιες φασιστες αντιφασιστες!!![/QUOTE]
Οι εκλογες δεν ειναι αντισυνταγματικες ( πωε σουρθε αυτο ) , αλλα αλλο η Λεπεν που βγηγε πρωτη στην Γαλλια , ειναι ακροδεξια , οχι ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ , ενω εδω ειμαστε φασιστες κ ναζιστες , οσοι ψηφιζουν Χ.Α . , τελειως διαφορετικα πραματα .
Και οι γενικευσεις του τυπου ολοι ειμαστα ανεγκεφαλοι , οσοι ψηφιζουμε , ειναι αυθαιρετες και αδοκιμες . Ειναι θεμα επιλογης . Τωρα μην τσακωθουμε για τον καθε σαχλαμαρα / πολιτικο .
Eβγηκαν ολοι νικητες , και χασαν ολοι οι αλλοι...............
Σπάστηκα που στην πόλη μου δεν βγήκε αυτός που ψήφισα...την προηγούμενη Κυριακή προηγείτο με 10 ποσοστιαίες μονάδες και χθες επειδή διαγωνιζόταν μαζί με τον 2ο επικρατέστερο,όλοι αυτοί που ψήφισαν άλλους συνδυασμούς την προηγούμενη εβδομάδα εχθές ψήφισαν τον 2ο προηγειθέντα...λόγω παράταξης λογικά επειδή αριστοφέρνει....ενώ ο μέχρι σήμερα ήταν Ν.Δ
Τελοσπάντων ας μην είμαι προκατειλειμμένη,μπορεί να έχει καλό έργο να κάνει.!
1) Θεωρω πιο ανεγκεφαλο καποιον που θα ψηφισει ελια και ν.δ απο καποιον που θα ψηφισει χρυση αυγη.Quote:
Και οι γενικευσεις του τυπου ολοι ειμαστα ανεγκεφαλοι , οσοι ψηφιζουμε , ειναι αυθαιρετες και αδοκιμες
2) ειναι αντισυνταγματικες γτ οι περισσοτεροι υποψηφιοι εχουν παραβιασει το συνταγμα με τις πολιτικες τους και θα πρεπει να κατηγορηθουν για εσχατη προδοσια!
3) δεν τσακωνομαι.
Αυτες flall , ειναι προσωπικες κ ακραιες αποψεις , κ να σου πω , δεν ασχολουμαι ΚΑΘΟΛΟΥ με πολιτικα , δεν μου αρεσουν , ιδιως τωρα με την παρακμη αυτη . Φιλικα . Αγγελος .
Συμφωνω οτι ολοι ( σχεδον ) θα επρεπενα δικαστουν για εσχατη προδοσια , αλλα δεν ειμαι συνταγματολογος , κ δεν ξερω . Παντως δεν υποστηριζω κανενα κομμα , αλλα ΜΙΣΩ χρυσαυγιτες , κ αυτους που τους φηφιζουν . Προσωπικη αποψη .
τελικα οταν εχεις κατι πολλη αναγκη και δεν το εχεις για πολυ καιρο,ερχεται η στιγμη/ ο καιρος που δεν το εχεις πια αναγκη ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ
αυτο ειναι αληθεια.
Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, Κράτος και Βία είναι αδέρφια.
Και ποτε υπήρξε τελευταία φορα κάποιος πολιτικός,που δεν κοίταξε μονο την "παρταρα" του,των μπατζανάκη του,την θεία του,την μανούλα,κλπ "γαμωσοια"...
Ψηφίστε,γιατί ναι,οι βλάκες χρυσαυγήτες θα σας σώσουν,οι μαλακες "αναρχικοί" θα σας σώσουν,τα κομμούνια...ας το αφήσουμε,κλπ νδ και πασόκια που βολεύουν εδώ και δεκαετίες τα μέλη διαφορων ρουφιάνο οικογενειών...
A ναι,και οποιος βγει,θα βολέψει ΜΕΛΗ διαφορων ρουφιάνο οικογενειών,άσχετα το τι θα βγούν να φωνάξουν ότι θα αλλάξουν κλπ πριν της εκλογές....
Βεβαια,όταν ζεις σε μια χωρα όπου ********* που αυτοεξορίστηκαν σε κάτι γαλλιες με την χούντα και μετά επέστρεψαν,ο ιδιαιτερα νοήμον λαός τους ψήφισε,πάλι,και πάλι,και πάλι,και πάλι,και πάλι...
E τι περιμένεις...
Ψηφίστε.
Όπως λένε οι πολλοί,εδώ είναι Ελλάδα ρε,δεν μασάμε.
AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0
Πρέπει να περιμένετε ότι κάποια στιγμή,όλο αυτό θα κουράσει λάθος κόσμο...
Και στο δρόμο,δεν θα βγούν τα παιδάκια με τα μολότοφ...
Ουαου Δημοκρατης!Ανατριχιασα...Σε λιγο θα βγαλει τα νεροπιστολα να απειλησει παλι
http://www.paraskhnio.gr/wp-content/...E%BB%CE%BF.jpg
Ασε να τους κρινει κανενας αλλος ρε ανθρωπε,η συμπεριφορα σου ειναι χειροτερη και απο νονου της νυχτας ακομα και μεσα σε ενα φορουμ και μιλας και για Δημοκρατια εκφραζοντας μισος?
Παραμυθατζη εισαι για να...
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...83126824_n.jpg
να τον κλαιν οι regge χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
E μα ας λυπηθει τις ξανθες ανταυγειες μου!!Δεν θα μου μεινει τριχα στο τελος :P
χαχαχαχαχαχαχαχα το mnimonio.....αν και δεν θέλω να δίνω αφορμές για παρεξηγήσεις μέσα στο φόρουμ,αλλά χαχαχαχαχα
Τελικά mnimonio είναι σίγουρο ότι είσαι ερωτευμένη με τον Αγγελο,όλο μαζί του ασχολείσαι!! χαχαχαχα
Ρε σεις , τρεις-τρεις μου την πεφτετε ? τετοια τακτικη ξερετε ποια ζωα της πανιδος ακολουθουν ,οι ΥΑΙΝΕΣ !!!!!
Σε αντιθεση με αλλους που τον εχουν συνδεσει με Καιρο,εγω συνεχιζω να απαντω σε εξυπναδες που λεει..Nαι ειναι αληθεια!
Diana περα απο την υπερτατη βλακεια που μολις ειπες,θα σου πω οτι το γουστο μου δεν ηταν ποτε παππουδες..Εσυ να το κοιταξεις αυτο σαν συνομηλικη μου που εισαι :)