Τι σκέφτεστε; - Page 1295
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1295 of 1532 FirstFirst ... 29579511951245128512931294129512961297130513451395 ... LastLast
Results 19,411 to 19,425 of 22967
    Banned
    Αχ και βαχ flatl και λοιποι...Παω να δουλεψω στην τετραωρη εργασια μου,να βγαλω απλα τα τσιγαρα μου και αμα πεινασω θα φαω λιγη "δημοκρατια"..

Καλο μεσημερι και καλη δυναμη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αχ και βαχ flatl και λοιποι...Παω να δουλεψω στην τετραωρη εργασια μου,να βγαλω απλα τα τσιγαρα μου και αμα πεινασω θα φαω λιγη "δημοκρατια"..

Καλη δουλεια!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post

δημοκρατια δεν εχουμε, ετσι κι αλλιως.
    οση εμεινε(!) θελει ολικη επαναφορα. το να βγαζουμε 3ο κομμα τους φασιστες, δεν μπορω να το δω σαν αντιδραση στο ελλειμμα δημοκρατιας και στην προδοσια του μνημονιου, οτι και να λενε καποιοι.

-Γεια σας,αυτή την σοκολάτα θα ήθελα.
    -Ορίστε.
    -Πόσο την έχετε;
    -Που κολλάει αυτό τώρα;;;

XAXAXAXAXAXAXAXAXA
    συγγνωμη ρε παιδια αλλα μαρεσε! χαχαχα

Senior Member
    Remedy , συνφωνω μαζι σου απολυτα για .Χ.Α. , την πρωτη φορα λες , παει στο διαλο , αντιδραση ειναι . Πλεον ομως , θα επιμεινω να χαρακτηρισω αυτους που ψηφιζουν Χ.Α . ως ανεγκεφαλους .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δημοκρατια δεν εχουμε, ετσι κι αλλιως.
    οση εμεινε(!) θελει ολικη επαναφορα. το να βγαζουμε 3ο κομμα τους φασιστες, δεν μπορω να το δω σαν αντιδραση στο ελλειμμα δημοκρατιας και στην προδοσια του μνημονιου, οτι και να λενε καποιοι.
    Το ολο πολιτικο συστημα ειναι φασιστικο δεν ειναι μονο αυτοι! Αυτοι τουλαχιστον δειχνουν τι ειναι, οι αλλοι???

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Το ολο πολιτικο συστημα ειναι φασιστικο δεν ειναι μονο αυτοι! Αυτοι τουλαχιστον δειχνουν τι ειναι, οι αλλοι???
    οχι,δεν ειναι το συστημα φασιστικο, αν εννοεις τους νομους. το φασιστικο ειναι οτι καταστρατηγουνται το συνταγμα και οι δημοκρατικοι νομοι συνεχως. ψηφιζονται αντισυνταγματικοι νομοι σε μια νυχτα και δεν τρεχει τιποτα...

Senior Member
    το φασιστικο ειναι οτι καταστρατηγουνται το συνταγμα και οι δημοκρατικοι νομοι συνεχως. ψηφιζονται αντισυνταγματικοι νομοι σε μια νυχτα και δεν τρεχει τιποτα...
    Αυτο δεν κανει το πολιτικο συστημα??

Πλεον ομως , θα επιμεινω να χαρακτηρισω αυτους που ψηφιζουν Χ.Α . ως ανεγκεφαλους .
    Ανεγκεφαλοι ειμαστε ολοι που παμε και ψηφιζουμε γτ πρωτον οι εκλογες ειναι αντισυνταγματικες και δευτερον ψηφιζουμε εγκληματιες φασιστες αντιφασιστες!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Αυτο δεν κανει το πολιτικο συστημα??

...
    εγω το βλεπω σαν προδοσια συγκεκριμενων, με ονοματεπωνυμο. ελπιζω καποτε να δικαστουν για τα εγκληματα τους κατα της δημοκρατιας, σε νομιμα δικαστηρια, χωρις παραγραφες ευθυνων...

Banned
    Δεν ξέρω για εσάς παιδιά, πάντως εγώ είμαι χαρούμενος με το νέο μικροσκόπιο που μου έφεραν.... Και λίγο κουρασμένος από το ταξίδι.,..

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Δεν ξέρω για εσάς παιδιά, πάντως εγώ είμαι χαρούμενος με το νέο μικροσκόπιο που μου έφεραν.... Και λίγο κουρασμένος από το ταξίδι.,..
    εγω εχω εναν πονο σφαχτη στην πλατη!!! με γεια το μικροσκοπιο!!!!

Banned
    Εγώ πρέπει να την άρπαξα , που έκανα παλικαριές επάνω στις Άλπεις... Πονάει ο λαιμός μου...

Senior Member
    Ανεγκεφαλοι ειμαστε ολοι που παμε και ψηφιζουμε γτ πρωτον οι εκλογες ειναι αντισυνταγματικες και δευτερον ψηφιζουμε εγκληματιες φασιστες αντιφασιστες!!![/QUOTE]

Οι εκλογες δεν ειναι αντισυνταγματικες ( πωε σουρθε αυτο ) , αλλα αλλο η Λεπεν που βγηγε πρωτη στην Γαλλια , ειναι ακροδεξια , οχι ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ , ενω εδω ειμαστε φασιστες κ ναζιστες , οσοι ψηφιζουν Χ.Α . , τελειως διαφορετικα πραματα .
    Και οι γενικευσεις του τυπου ολοι ειμαστα ανεγκεφαλοι , οσοι ψηφιζουμε , ειναι αυθαιρετες και αδοκιμες . Ειναι θεμα επιλογης . Τωρα μην τσακωθουμε για τον καθε σαχλαμαρα / πολιτικο .

Senior Member
    Eβγηκαν ολοι νικητες , και χασαν ολοι οι αλλοι...............

Senior Member
    Σπάστηκα που στην πόλη μου δεν βγήκε αυτός που ψήφισα...την προηγούμενη Κυριακή προηγείτο με 10 ποσοστιαίες μονάδες και χθες επειδή διαγωνιζόταν μαζί με τον 2ο επικρατέστερο,όλοι αυτοί που ψήφισαν άλλους συνδυασμούς την προηγούμενη εβδομάδα εχθές ψήφισαν τον 2ο προηγειθέντα...λόγω παράταξης λογικά επειδή αριστοφέρνει....ενώ ο μέχρι σήμερα ήταν Ν.Δ

Τελοσπάντων ας μην είμαι προκατειλειμμένη,μπορεί να έχει καλό έργο να κάνει.!