Originally Posted by
ΡΑΝΗ
Νικο με πιανουν και εμενα πονοι στην καρδια,συνεχεια.....ασε που μου εχει γινει εμμονη και μετραω συνεχεια τους παλμους και αν τους δω 80 η 90 νομιζω οτι θα παθω κατι κακο ενω εχω ακουσει οτι πολλοι ειναι αυτοι που οι φυσιολογικοι τους παλμοι ειναι αυτοι......το αλλο??οταν βγουμε και πιω δυο ποτηρακια κρασι,κοκκινιζουν τα μαγουλα μου και με καινε...το μυαλο μου παει στο κακο και αντι να ευχαριστηθω την παρεα,δεν ξεκολαω απ τη σκεψη οτι θα παθω κατι...νομιζω οτι θα μου εχει ανεβει η πιεση αλλα που να μετριεμαι στο μαγαζι η στα ξενα σπιτια???Εχθες ομως,με ενα ποτηρακι κρασι,ξανακοκκινισα και αφου ημουν σπιτι την μετρησα και ειχα 13 με 8,δηλαδη οκ.....το εχω πει και στον γιατρο αυτο που με πιανει και μου το ειχε εξηγησει επιστημονικα αλλα δεν θυμαμαι να σας πω ακριβως τι,ομως μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν ειναι ανησυχητικο....απο τωρα σκεφτομαι οτι θα μου βγει ξυνο και σημερα το βραδυ που θα παμε σε φιλους για πρωτοχρονια,θα κοκκινησω και θα φοβαμαι να μην παθω τιποτα,ασε που αν νιωθω οτι οι παλμοι ανεβαινουν θα ζησω κολαση....εσεις βρε παιδια τα νιωθετε αυτα που σας γραφω?Νομιζω οτι ειμαι η μονη που τα νιωθω......