αρρυθμίες - αγχος??? - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 132 FirstFirst ... 3947484950515999 ... LastLast
Results 721 to 735 of 1975
    Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ . ΧΑΘΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ PASS ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ E-MAIL ΝΑ ΚΑΝΩ RESET. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..... ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.... ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑΙΟ ΤΕΣΤ ΚΟΠΩΣΕΩΣ ΜΟΥ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ (ΑΡΚΕΤΕΣ) Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΟΚ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ CONCOR ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ... ΤΟ ΑΥΞΗΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΜΟΥΝΑ ΠΕΡΔΙΚΗ ...ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΕΓΩ . ΟΣΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ... ΜΙΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ ΔΕΝ ΕΧΩ
    ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΧΟΛΤΕΡ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΒΑΖΩ ΧΟΛΤΕΡ ΟΚ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΙΩΘΑ ΣΚΤ ΛΕΩ ΟΚ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ... ΟΝΤΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΚΤΑΚΤΕΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΑ CONCOR ... ΟΚ ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ? ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ? ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΑΖΩ...ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ. ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ 20 ΚΑΙ ΕΙΧΑ 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

Senior Member
    Νικο γεια σου!Πραγματικα πολυ καιρο ειχες να φανεις!Σε καταλαβαινω απολυτα,ζεις ενα μαρτυριο κυριολεκτικα!Δεν σε αφηνει να ζεισεις,σε βασανιζει καθε μερα!Ποσο πολυ σε καταλαβαινω!!Ο Θεος να μας βοηθησει!

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ PANH ΜΟΥ ... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΥΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ............

Senior Member
    Εγώ περιμένω πότε θα ξαναγίνω οπως ήμουν παλιά..Τις προάλλες ημουν έξω με παρέα και ξαφνικά ένιωσα φούσκωμα στο στήθος και εκτακτες σαν κάτι να με πιέζει εσωτερικά...Σα να ήθελα και πάλι να ρευτώ και να μην μπορώ..Και αφού μου ήρθαν μερικές ξαφνικές και γρήγορες ριπές εκτακτων(σα να είχα ενα μικρό πυροβόλο μεσα μου και να μου εριξε 6-7 γρήγορες ,τρουκ τρουκ)αρχισαν να τρέμουν τα ποδια μου και να μη μου φτάνει ο αέρας και να λέω τωρα θα τελειώσω εδώ..Φώναξα την κοπέλα μου και της ειπα αν δε φυγουν αυτές οι μαλακίες που μου εχουν ρημάξει τη ζωή να σταματήσει ένα ταξί,και να πάμε σπίτι η σε κανα κέντρο υγείας,ΑΛΛΑ ευτυχώς αρχισα να ηρεμώ..
    Κάτσαμε σ ένα μαγαζάκι και παρόλ αυτά ΕΙΧΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ..Ποτε οταν επαιρνα αναπνοή,πότε οταν κουνιόμουν,αλλά είχα και πάλι..Βασικά μου εχουν πρήξει τ@@@ οσο καιρό άρχισε αυτο το μαρτύριο..Γιατί το φοβάμαι πολύ και δεν το κρύβω..Ολα στολισμένα,ολοι μια χαρά και γω να μετράω έκτακτες και φτερουγίσματα...

Καλησπέρα σε ολους και σε σένα Νίκο.φαντάζομαι όταν είχες πρωτοανοιξει το θέμα δε περιμενες οτι θα είχε τέτοια προσέλευση..ρε γαμωτο δε γίνεται να μας λεν μάθε να ζεις μ'αυτο,δεν έχει τπτ η καρδιά σου,είναι απο άγχος και τέτοια,γιατί πολύ απλα δε παλευεται,ουτε τα φάρμακα κανουν κάτι το ιδιαίτερο,τι να πω..κι εγώ φοβάμαι μήπως με τα χρόνια αυξηθεί η ενταση και η συχνότητα και πως θα την παλεψω..μακάρι να'χει βρεθεί μέχρι τοτε μια ασφαλής και αποτελεσματική λύση..και για να μην ξεχνιομαστε,καλη χρόνια σε ολους με όσο το δυνατό λιγότερες έκτακτες!!!

Senior Member
    Κάτι πρέπει να παίζει και με το φαγητό...Νομίζω επιβαρύνει πολύ..

Senior Member
    Γεια σας παιδια!Οπως εχω ξαναγραψει,απο τοτε που ηρθαν στη ζωη μου την αλλαξαν ολοκληρωτικα!!Εχουν περασει τοσα χρονια και αυτο το βασανο συνεχιζεται....οποτε ετσι εχει δημιουργηθει ο φοβος για την καρδια και αυτος φερνεις μια ζωη με εμμονες!Μακαρι να ελευθερωθουμε καποτε,μακαρι!!Ευχομαι σε ολους μας(γιατι μπορω να σας καταλαβω!)μια χρονια με υγεια στο μυαλο και με ηρεμη λειτουργια στην καρδουλα μας!

Senior Member
    Οντως litoa δεν το περίμενα ομως ξέρεις ποσο κουράγιο παίρνω καθε φορά που μπαίνω και διαβάζω τα posts . κανονικά θα πρέπει να κάνουμε και reunion. σημερά ας πούμε ηρθα δουλεια και με ποιασανε οι πόνοι στο στήθος (σαν δαγκωματιές) τα χασα ... οχι λεω ρε γμτ παραμονή πρωτοχρονιάς.... 3 φορές πήρα τα κλειδια του αυτοκινήτου να φύγω να παω στα επείγοντα, 3 φορές γυρισα πίσω , μπηκα εδω διαβασα λιγα πόστς ηρέμησα και ελπίζω να αντέξω να παιξω το ρόλο του χαρουμενου απόψε που όλοι χαιρονται...
    Καλη χρόνια ρε παιδιά
    Υγεια , υγεία και υγεία σας ευχομαι τιποτα αλλό δε φοβάμαι

Πραγματικα Νίκο,αν δεν ηταν και το φόρουμ δεν ξέρω αν θα την παλευα,κι εγώ παίρνω τρομερό κουραγιο.έχω και μια ξαδέρφη του άντρα μου που έχει διάφορα παρόμοια θέματα και τα συζητάμε,αλλά εδώ μπορω να ανοιχτώ πιο πολύ.έχω σκεφτεί πολλές φορες οτι θα ηταν ωραίο να κανονιζαμε μια συνάντηση κάποια στιγμη,δεν ξέρω πως το βλέπετε και οι υπόλοιποι.μιλάω για όσους μένουν Αθήνα.εγώ πάντως καταθετω "επίσημη"πρόταση και ελπίζω να το δείτε θετικά και οι υπόλοιποι..και παλι καλη χρονια!

Senior Member
    Νικο με πιανουν και εμενα πονοι στην καρδια,συνεχεια.....ασε που μου εχει γινει εμμονη και μετραω συνεχεια τους παλμους και αν τους δω 80 η 90 νομιζω οτι θα παθω κατι κακο ενω εχω ακουσει οτι πολλοι ειναι αυτοι που οι φυσιολογικοι τους παλμοι ειναι αυτοι......το αλλο??οταν βγουμε και πιω δυο ποτηρακια κρασι,κοκκινιζουν τα μαγουλα μου και με καινε...το μυαλο μου παει στο κακο και αντι να ευχαριστηθω την παρεα,δεν ξεκολαω απ τη σκεψη οτι θα παθω κατι...νομιζω οτι θα μου εχει ανεβει η πιεση αλλα που να μετριεμαι στο μαγαζι η στα ξενα σπιτια???Εχθες ομως,με ενα ποτηρακι κρασι,ξανακοκκινισα και αφου ημουν σπιτι την μετρησα και ειχα 13 με 8,δηλαδη οκ.....το εχω πει και στον γιατρο αυτο που με πιανει και μου το ειχε εξηγησει επιστημονικα αλλα δεν θυμαμαι να σας πω ακριβως τι,ομως μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν ειναι ανησυχητικο....απο τωρα σκεφτομαι οτι θα μου βγει ξυνο και σημερα το βραδυ που θα παμε σε φιλους για πρωτοχρονια,θα κοκκινησω και θα φοβαμαι να μην παθω τιποτα,ασε που αν νιωθω οτι οι παλμοι ανεβαινουν θα ζησω κολαση....εσεις βρε παιδια τα νιωθετε αυτα που σας γραφω?Νομιζω οτι ειμαι η μονη που τα νιωθω......

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΡΑΝΗ View Post
    Νικο με πιανουν και εμενα πονοι στην καρδια,συνεχεια.....ασε που μου εχει γινει εμμονη και μετραω συνεχεια τους παλμους και αν τους δω 80 η 90 νομιζω οτι θα παθω κατι κακο ενω εχω ακουσει οτι πολλοι ειναι αυτοι που οι φυσιολογικοι τους παλμοι ειναι αυτοι......το αλλο??οταν βγουμε και πιω δυο ποτηρακια κρασι,κοκκινιζουν τα μαγουλα μου και με καινε...το μυαλο μου παει στο κακο και αντι να ευχαριστηθω την παρεα,δεν ξεκολαω απ τη σκεψη οτι θα παθω κατι...νομιζω οτι θα μου εχει ανεβει η πιεση αλλα που να μετριεμαι στο μαγαζι η στα ξενα σπιτια???Εχθες ομως,με ενα ποτηρακι κρασι,ξανακοκκινισα και αφου ημουν σπιτι την μετρησα και ειχα 13 με 8,δηλαδη οκ.....το εχω πει και στον γιατρο αυτο που με πιανει και μου το ειχε εξηγησει επιστημονικα αλλα δεν θυμαμαι να σας πω ακριβως τι,ομως μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν ειναι ανησυχητικο....απο τωρα σκεφτομαι οτι θα μου βγει ξυνο και σημερα το βραδυ που θα παμε σε φιλους για πρωτοχρονια,θα κοκκινησω και θα φοβαμαι να μην παθω τιποτα,ασε που αν νιωθω οτι οι παλμοι ανεβαινουν θα ζησω κολαση....εσεις βρε παιδια τα νιωθετε αυτα που σας γραφω?Νομιζω οτι ειμαι η μονη που τα νιωθω......
    λοιπον κουκλα ακου τον επιστημονα τησ ζωησ η αλλιωσ βραδυπους λοιπον ξεκιναω την κατα τα αλλα επιστημονικοτατη αναλυση μου λοιπον
    το σωμα σου εχει συνιθησει να λειτουργει με αγχοσ οταν πινει λιγο κρασι χαλαρωνεισ και ανεβαινει η πιεση σου και ο αιματοκριτησ γι αυτο κοκκινιζεισ
    δλδ ερχεσαι στη φυσιολογικη για τον οργανισμο σου κατασταση αλλα επειδη εχεισ αγχοσ απο μικρη εσενα σου φαινεται υπερλειτουργια γι αυτο σου λενε οτι δεν εχεισ τιποτα γι αυτο και συ νομιζεισ οτι εχεισ
    απλα καθαρα ξηγημενα
    βραδυπουσ φιλικα

Senior Member
    Σ ευχαριστω elis!Δηλαδη το εχεις δει να συμβαινει και σε αλλους?Ρε παιδια,αυτο που γραφω για το κρασι,εγω πινω λιγα ποτηρακια και μου κοκκινιζουν τα μαγουλα...αλλοι που πινουν το βοσπορο,τι κανουν???

Senior Member

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=cqZc7ZQURMs
    Να έχουμε καλή χρονιά αγαπητοί εκτακτοσυστολάκηδες!!!

Page 49 of 132 FirstFirst ... 3947484950515999 ... LastLast