δεν εκανα αεροβια, περπατησα ομως εξω κ ενιωσα τελεια μετα απο μερες κλεισουρας!
τελευταιο γευμα καπου 10 και. οχι νηστεια αποψε, ειμαι πολυ πρωινη αυριο κ θα φυγω φαγωμενη να αλλαζω σιγα σιγα διατροφη!
Printable View
δεν εκανα αεροβια, περπατησα ομως εξω κ ενιωσα τελεια μετα απο μερες κλεισουρας!
τελευταιο γευμα καπου 10 και. οχι νηστεια αποψε, ειμαι πολυ πρωινη αυριο κ θα φυγω φαγωμενη να αλλαζω σιγα σιγα διατροφη!
σημερα εκανα αεροβια μετα απο 24ωρο fasting και πραγματικα ειχα πολυ δυναμη, 45 λεπτα περπατημα στο διαδρομο τα 15 πρωτα εναλλαγες καθε λεπτο στη ταχυτητα απο 7.9 klm για 20 δευτερα και μετα για τα υπολοιπα 40 στο 6klm. και την υπολοιπη μιση ωρα στο 6.5.
μετα εφαγα κοτοπουλο ψητο με μπροκολο, 1 κομματι τυροψωμο
και για βραδυ ποπ κορν δυστυχως με βουτυρο :no: και κοκα ζερο
εχω ενα ελαφρυ εως βαρυ φουσκωμα στη κοιλια και δε ξερω γιατι ...... βλεπουμε πως θα εξελιχθει
ει κριμα γαμωτο κ ηταν τοσο ωραια η γυμναστικη σου...
τωρα με ενεπνευσες, θα κανω νηστεια κ θα κανω κ ελλειπτικο αναμεσα στις δουλειες το πρωι.
αρκει να μη με καλεσουν απτη δουλεια...
θα κρατησω 14ωρη λοιπον.
24ωρο fasting:o
μήπως είναι πολύ... λέω γω τώρα :-/
μέχρι 19ωρο δεν έίναι?
ναι κι γω αυτο σκεφτηκα, μηπως λεγεται ετσι κ δεν ειναι οεο?εχω την εντυπωση οτι εννοει την επομενη μερα οπως παντα κ μπερδευτηκε το ναταλακι.
(εγω θεωρω πολυ κ το 19ωρο βασικα τσιτσι)
ναι πολύ είναι και το 19, και το βρίσκω λίγο ρυψοκίνδυνο γιατί πχ εγω αν κάνω 19ωρη μετά θα πρέπει να α φάω σε΄λίγες ώρες και έτσι αυξάνοντε οι πιθανότητες υπερφαγηκού..
σκέφτομαι ώχ να προλάβω να φαω και τρωω με μανία... δίχως να καταλαβαίνω τι τρώω απλά για να φαω///
και πάει λέγοντας..
Αλλά ναταλία κρατήθηκες μπράβο!
εγω όταν μια μερα δε φαω καθόλου μετά για καμια βδομάδα θα τρώω το λιγότερο στη συντήρηση... για να μη πω παραπανω...
κόλλάει το μυαλο μου απο τη πιεση λογικα
μα δεν κανεις καθε μερα νηστεια κατα πρωτον, κ κατα δευτερον ειναι καθαρα πως δουλευει στον καθενα κ σε καθε φαση.
να σκεφτεις εγω πριν λιγο καιρο δε μπορουσα καν να διανοηθω οτι δε θα τρωω μεχρι τις 3 το βραδυ που κοιμαμαι...
οχι εγω κανω 24ωρα με εχουνε βολεψει αλλα δεν ειναι για ολους!!!
τη γυμναστκη την εκανα στο καπακι μετα απο το 24ωρο για την ακριβεια την 23ωρα
τωρα το πριξιμο μαλλον ειναι επειδη εχω να επισκεφτω τη τουαλετα απο το σαββατο:sniffle:
στο πρωτο μηνυμα τουλαχιστο της φορτυ δεν εχει κατι για 24ωρη,
θα μου πεις εχει την 14ωρη που βολευτηκα εγω?
βεβαια την ειχα δει σε μπιντιμπιλντιγκ σαιτ την 14ωρη οτι ειναι προτιμοτερη για γυναικες αλλα οχι συγκεκριμενα πραγματα.
παιδια ευτυχως που κανω νηστεια ειδαλως τωρα θα ετρωγα κ την υπολοιπη πιτσα...
τωρα έχω μια απορία..
η if ναι λογικό δε γίνεται καθε μέρα, σκέφτομαι όμως αυτό στο οποίο μας βοηθάει είναι να ξεπρηστούμε? να ξεμπλοκάρει ο οργανισμός?
ακόμη δεν το έχω ψιλοκαταλάβει... πιο πολύ μου έκατσε σαν ιδέα για να κρατιεμαι τα βράδια..
α και κατι αλλο εγω κανω 24ωρα γιατι δεν εχω κανει ποτε υπερφαγικο επεισοδιο, απλα ετρωγα παραπανω απο οσο εκαιγα χωρις ομως να εχω ιστορικο γενικα υπερφαγικων. θελει προσοχη το fasting να καποιες τις οδηγει σε υπερφαγικα καλυτερα να μη το συνεχισει!!
κρατησα 16 ωρες μετα το βραδυνο κ 15 μετα την μπυρα λαιτ, (ειχα ξεχαστει κι επινα εγω, μετα μπηκα στο τρυπακι να φαω 1 το βραδυ αφου ειχα χαλασει τη νηστεια αλλα δεν το εκανα ευτυχως!)
ολα καλα, γλιτωσε κ το γλυκο κουταλιου κ το γαλακτομπουρικο κ η πιτσα χεχε
βρε κοριτσια τι πραγμα κι αυτο να μη πειναω μετα τη νηστεια, δεν εχω διαθεση ναρχισω να τρωω κι αμα φαω μετα θελω κι αλλο :o forty σου θυμιζω κατι??:spin:
ΝΑΙ!:D εγω ειπα οτι θα ξεκινησω αλλα ακομα δεν τα καταφερα,περναω μερες με λιγουρες και πεινες ολη την ωρα,πρεπει να συμαζευτω οπωσδηποτε!
λαλαλαλα σε εχω φαει...λαχανο!
θυμασαι οταν ειχες πρωτοαρχισει που μετα αρχισα κι γω κ εχανα σφαιρα?
απλα eat my dust baby χαχαχαχ
πολυ χαιρομαι που θα ξαναρχισεις, ελπιζω να μη σε φοβιζει το συννεφο σκονης που θα αντικριζεις στα πρωτα...χμ χιλιομετρα!!!
αρχισε γρηγορα γι ανα μην απομακρυνθω πολυ χαχαχαχ φιλια πολλα!:thumbup:
εγω δεν ηξερα οτι υπαρχει και τετοια μεθοδος αδυνατισματος....παλιοτερα οταν βαριομουν ελεεινα στην καθημερινοτητα μου, σε σημειο που να βαριεμαι να φαω πρωινο, ετρωγα το πρωινο μου κατα της 12 και μετα επειδη δεν ειχα τι να κανω μεχρι το βραδυ ελεγα ασ φαω στισ 8 το βραδυνο μου...που ηταν γαλα με δημητριακα....και παιδια οντωσ δουλευει.....εχανα και το εβλεπα στα ρουχα μου και στην ζυγαρια μου.....να κανω μια ερωτηση??ποση ωρα πρεπει να διαρκει το πρωινο μεχρι το βραδυνο???4 ωρεσ ?5?
Ναι το ιδιο κ εγω...δεν το ηξερα αλλα τυχαια το εκανα σαν φοιτητρια...
Συνηθως 8-9 ωρες διαρκουυν τα γευματα (αν φας μεσα σε 8 ωρες κανεις 16ωρη IF αν φας σε 9 κανεις 15ωρη).
τελευταιο γευμα 9μιση κ θα κρατησω 16ωρη ΙΦ γιατι θελω να φαω 2 ωρες μετα την αεροβια.
το πρωι εχω personal κ θα ζητησω μονο αεροβια που την εχω παρατησει με την ιωση...
badgirl μεχρι ποση ιφ μπορουμε να κανουμε??ενδιαφερον παντως μεθοδος......εγω που εχω οισοφαγικη κηλη με βοηθαει πολυ το να γλυτωνω το βραδυνο φαγητο πριν πεσω για υπνο.....
οποτε θελεις κανεις, 1 το μηνα 'η καθε ημερα.
δεν ξερω τι ειναι αυτο που εχεις κ αν κανει να μενεις νηστικη 15 ωρες. μπορεις να το ψαξεις...
den prepei na trww arga to vrady kai meta na koimamai katey8eian.....prepei na trww nwris to vrady....den einai kati to sovaro alla an to prosexw twra poy exei emfanistei meta den 8a xeiroterepsei i katastasi.....ti ennoeis 1 to mina??mia fora to mina diladi na kanw if??an nai tote 8a einai anousia i prospa8eia mia meras.....ka8e mera pisteyw einai to kalytero......
οποτε θελεις κανεις, καμμια προσπαθεια δεν ειναι ανουσια, εσυ θα κρινεις τι σου παει. βρες ποια ωρα σε βολευει απο θεμα δουλειας/ζωης/διασκεδασεις να παιρνεις το τελευταιο γευμα σου κ καντο.
Αυτο δε σημαινει οτι ειναι καλο να ξυπνησεις κ να μη πααρεις πρωινο οπως κανουμε εμεις καποιες φορες. αυτο εννο ωνα κοιταξεις.
γιατι αν πχ ξυπνας 7 το πρωι κ θες να παρεις πρωινο αλλα κ να κανεις IF θα πρεπει να εχεις παρει βραδυνο 15 ωρες πριν...
ολα ειναι θεμα ωραριων σου, βολης σου, αν δεν υπαρχει αλλο προβλημα.
γιαυτο σου λεω κανεις οποτε σε βολευει...
κ γενικα ο,τι σε βολευει να κανεις, αν κανεις κατι εξω απο σενα δε θα το κρατησεις κ θα απογοητευτεις...
ποση πεινα τραβηξα χθες...επεσα πολυ αργα, καπου 5+, κ ως τοτε μου ειχε κατσει οτι πρεπει να φαω εκτος ελεεγχου κ ψαχνομουν.
ευτυχως που εκανα παλι τη νηστεια...σε λιγο γυμναστικη κ πρωινο.
ενα περιεργο πραγμα το πρωι καθολου δεν πεινω! το βραδυ θελω να τα φαω ΟΛΑ
badgirl, μπράβο σου που κρατήθηκες:thumbup:
εγώ κοιμήθηκα νωρίς!!:bigsmile:
μπραβο βρε αστερι! τι ειδα? τι ειδα? τον τελικο του νεξτ τοπ μοντελ! τον ειχα κ κολλησα μεχρι τις 5 το πρωι κ το εβλεπα, καθοτι δε νυσταζα.
Σημερα στο μηχανημα της αεροβιας σκεφτομουν την ευαγγελια κ επαιρνα θαρρος να συνεχισω χαχαχαχχα
Λοιπον νιωθω τελειαααααααααααααααααααα πηγα πρωτη μερα γυμναστικη, η αεροβια βγηκε εξαιρετικα ευκολα παρολη την αποχη μου τοσο καιρο κ το ξαναρχισμα του τσιγαρου!!!
η νηστεια καλα κρατει, τωρα σα να πειναω λιγο, σε 15' κλεινω 15ωρη κ θα φαω βραστο αυγουλακι, γαλοπουλα κ φρυγανια!
Θα κανω κ ενα ροφημα κ θα την κανω ταρατσα!:roll:
ζυγιστηκα κ ειμαι 92.2 (προ γυμναστικης κ μετα καφε), νιωθω ομως πολυ αναλαφρη σημερα κ ελπιζω αυριο θα εχει πεσει κι αλλο!
badgirl11 τι αακριβως κανεις στην αεροβια ? Εγω σκεφτομαι να γραφτω γυμναστηριο αλλα φοβαμαι οτι μονο διαδρομο θα καταφερω να κανω .............:yawn:
αχ ναι καλό κίνητρο η Ευαγγελία! μονο που δε θα μπορέσω ποτέ να τη φτάσω στο πρόσωπο:grind: , μα γιατί να μην έχω γαλάζια μάτια...:duh:
εγω να πω την αλήθεια δε κάνω νηστεία, πιο πολύ είναι φοβος μη πέσω με τα μούτρα μετά... θέλω πιο πολύ να τρώω όσο πιο νωρίς το βράδυ γιατί το βράδυ κάνω ζημιές..
badgirl11 ναι εχεισ απολυτο δικιο σε αυτο που μου εγραψεσ!!!!το σκεφτομαι συνεχεια απο χ8εσ που το διαβασα οτι υπαρχει στα αληθεια και αυτη η μεθοδος..εχ8εσ ξεκινησα αλλα προλαβα μονο το βραδυνο να εφαρμοσω....και ετσι εφαγα στις 8.....σημερα το πρωι εφαγα στισ 12...πριν λιγο δηλαδη....
μου ειπε να κανω 10' διαδρομο κ 20' σε ενα μηχανημα σαν ελλειπτικο κ στεππερ μαζι (που η κινηση ειναι ελευθερη κ την καθοριζεις εσυ)Quote:
Originally posted by Alma libre
badgirl11 τι αακριβως κανεις στην αεροβια ? Εγω σκεφτομαι να γραφτω γυμναστηριο αλλα φοβαμαι οτι μονο διαδρομο θα καταφερω να κανω .............:yawn:
αλλα επειδη ενιωθα τελεια εκανα 35' στο "δυσκολο" μηχανημα.
Αυτο ανεβαζει παλμους κατευθειαν.
στο τελος εκανα λιγο διαδρομο να ριξω τους παλμους.
σπιτι εχω ζωνη κ μετραω παλμους κ το ελλειπτικο δεν τους ανεβαζει τοσομε τιποτε!
Σιγα σιγα, χωρις φοβο, ακου το σωμα σου κ θα φτασεις να κανεις οσο θες πανω σενα μηχανημα.
Εμενα αν με αφηνε θα ειχα κανει 1 ωρα, αλλα κανω personal και να σου πω δεν χαλαλιζω τα χρηματα να κανω εκει αεροβια.
Απλα επειδη ξαναρχισα το καπνισμα κ ειχα καιρο να κανω ηθελα να με "σοκαρω" μηπως κ το κοψω αλλα τα πηγα πολυ καλα!
Κ η αποκατασταση παλμων ηταν γρηγορη, αντε να κοψω να με ταιζω δηλητηριο να γινω οπως παλια...
πΩΠΩ ειμαι τοσο ενθουσιασμενη που σε πηρα μονοτερμα! :o
cici μου ο,τι σε βολευει, εγω αν πω απλα "θα φας νωρις το βραδυ" δεν το κραταω ποτε. ενω μετρωντας ωρες νηστειας νιωθω οτι ειμαι "σε προγραμμα" (μαζοχισμος ετσι?
anthi εσυ εκανες 16 ωρη παιδι μου, στα βαθυα με τη μια :D
πως πηγε? πεινασες καθολου το πρωι?
(το βραδυ ειναι συνηθες να λιγουρευομαστε)
τωρα που εφαγες ηθελες να φας ολο το συμπαν? (δεν πρεπει)
Να φανταστειτε τωρα εχω μπροστα μου 1 αυγο, 2 φ. γγαλοπουλα, 2 φρυγανιες
κ τρωω κ σας γραφω...δηλαδη πειναω αλλα κ να μη φαω κ αν καποιος μου παρει το πιατο πριν τελειωσω δε χαλιεμαι, καπως ετσι θεωρω το νορμαλ αισθημα πεινας σε νηστεια...
εσεις τι νιωθετε?
ωραίο αυτό bad, άμα δε πεινάς τρώς και χωρταίνεις:thumbup: (δε σκέφτεσαι τι άλλο να φαω πχ)
παντως εγω έφαγα δημητριακά μολις ξύπνησα και 2 δαμασκηνα( και πεινούσα)
τωρα ξεπαγωνω κατι μανητάρια και θα τα βαλω στο φούρνο με λίγες πατάτες και καρότα , μπορεί και μια ντομάτα που έχουμε.
Είμαι και μόνη σπίτι μου (μέχρι το απογ λογικά) :roll:
αχ ασε σημερα θα κανω φαγητο διαρκειας 2,5 ωρων...κ πρωτη φορα... (εβαλα κ την καθυστερηση λογω πρωταρας χαχαχα )
παω να μαριναρω τις μπριζολες κ μετα στη γαστρα με πατατες. ενδιαμεσα υποτιθεται θα εκανα δουλειες αλλα ειμαι χωμα τωρα που εφαγα κ λογω αυπνιας...κ εχω κ διαβασμα &%#@@&%#&#%^%#:mad:
ci vediamo! ({----- αυτα εχω να διαβασω!)γκρρρρρρρ
εγω αν ειχα φαει δημητριακα τωρα θα πεινουσα, ο,τι εχει ζαχαρη πειναω μετα, πεθαινω σου λεω! λαλαλλα παω να στρωθω. Πρεπει να εκμεταλευτω τη μερα. @@ θα κανω χαχαχαχα
αχ ωραίο φαγάκι :)
καλό διάβασμα..!!!
σου εγραψα ΥΓ για τα μανιταρια αλλα απαξιουσε να δεχτει το μηνυμα!
φωναζα μανιταρια μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμμμ χαχαχχαχα
χαχα....
γιατί δε το είδα:puzzled:
δε πειράζει!
μου αρέσουν πολύ κ μένα τα μανιτάρια....:starhit:
κ ελαχιστες θερμιδες! ;)
όντως... γι'αυτο έβαλα πατατες.. πως θα χωρτασω!!
badgirl11 katey8eian sta va8ia les ee???oxi to prwi exw ena ''kalo'' synh8eio na mhn peinaw.....to vrady 8a einai to dyskolo poy me pianoyn leigoyres....alla pisteyw oti 8a krath8w......efaga stis 12 miso tost me tyri gouda NOYNOY kai enan kafe.....mporw na soy pw pws foyskwsa kiolas!!!!!meta fovamai to vrady,,,,alla epeidh efaga arga to prwino moy pisteyw pws 8a krati8w kai tirisw to programma....afoy 8a exw faei kai to mesimeriano...kai kanena endiameso....Quote:
Originally posted by badgirl11
cici μου ο,τι σε βολευει, εγω αν πω απλα "θα φας νωρις το βραδυ" δεν το κραταω ποτε. ενω μετρωντας ωρες νηστειας νιωθω οτι ειμαι "σε προγραμμα" (μαζοχισμος ετσι?
anthi εσυ εκανες 16 ωρη παιδι μου, στα βαθυα με τη μια :D
πως πηγε? πεινασες καθολου το πρωι?
(το βραδυ ειναι συνηθες να λιγουρευομαστε)
τωρα που εφαγες ηθελες να φας ολο το συμπαν? (δεν πρεπει)
Να φανταστειτε τωρα εχω μπροστα μου 1 αυγο, 2 φ. γγαλοπουλα, 2 φρυγανιες
κ τρωω κ σας γραφω...δηλαδη πειναω αλλα κ να μη φαω κ αν καποιος μου παρει το πιατο πριν τελειωσω δε χαλιεμαι, καπως ετσι θεωρω το νορμαλ αισθημα πεινας σε νηστεια...
εσεις τι νιωθετε?
ante kale mia xara 8a ta paww!!!!!!!!!!!!!!!;):starhit::spin::tumble::smile grin::saint2:
λιγο πριν τη ληξη ενος ακομα 24ωρου fasting αεροβια 30 λεπτων, τα 5 πρωτα προθερμανση, τα επομενα 10 εναλλαγες σπριντ με περπατημα, και τα υπολοιπα 15 περπατημα γρηγορης εντασης, κατοπιν κοιλιακοι 4 ασκησεις απο 4 σετ των εικοσι επαναληψεων, αναμονη μιας ωρας και θα φαω μπροκολο με ντοματα και μπακαλιαρο ψητο.
σημερα το πρωι ζυγιστηκα 57.4κιλα.
ευτυχως τα φυλλα αλεξανδριας λειτουργησαν και ετσι σημερα το φουσκωμα στη κοιλια εχει μειωθει κατα 70%. σκεφτομαι να μειωσω λιγο τους υδατανθρακες απο ρυζι πατατες και ψωμι, για να δωσω μια ωθηση μπας και δω το 56 κάποια στιγμη πριν ερθει η επομενη περιοδος.
καλα θα κανεις ναταλακι, πιανει παντα η μειωση υδατανθρακων! ολα καλα θα ερθουν θα δεις!
πωπω φορτσατες κ οι δυο στη γυμναστικη! μετα εκανα κ καποιες πλυομετρικες ασκησεις με αντισταση, ραχιαιους κ 6 σετ κοιλιακων (οχι μη νομιζετε οτι τους απεφυγα τα εκανα χαχαχ)
δεν εχεις κι αλλη πιλογη στο περσοναλ, καθεται αποπανω σου κ περιμενει!:bouncing::roll: