Με ωτοασπιδες !!!! ;p
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ
Παιδια για ακουστε αυτο ! Κομματαρα εχω κολλησει ! Κ η Tarja γυναικαρα οπως παντα !!
εμένα ο σκύλος μου έφαγε τις μαργαρίτες και ένα σκουλαρίκι από την σκουλαρικιά...
τι να του πω για να μην το ξανακάνει?
μου έχει ξεπουπουλιάσει όλα τα λουλούδια και ορμάει και στο καναρίνι..
ροκ είσαι εδώ να ρίξεις καμμια συμβουλη?
Αν έχεις όρεξη να μου γράψεις μήνυμα και να το δω αύριο με το καλό γιατί είμαι πολύ κουρασμένο παιδί, ευχαρίστως αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι...:)... ηλικία, ράτσες - φάτσες, "βιογραφικό" και λίγο την καθημερινότητά του μες στο σπίτι... ό,τι έχεις ευχαρίστηση εν ολίγοις... καληνύχτα κι από 'δω...:)...
Τα ίδια χάλια και σήμερα...ελπίζω να καταφέρω να ξεχαστώ με κάτι...
ναι Ροκ!θα το χτυπησω κατω το ρημαδι το νουμερο!!εν αναγκη θα εφαρμοσω και την δικη σου τεχνικη των πεντε σημειων.. και μετα στο στελνω συστημενο και σε πληρη υποταγη..χεχε προς το παρον προεχουν αλλες χλιδατες ασχολιες την πολυτελεια των οποιων μονο με σενα μπορω να μοιραστω!!!!!ξερεις...ξεσκατ.. ..α σε χνουδωτες μουσουδες...χαχα αν ισχυε αυτο που λενε οτι τα σκ..α φερνουν χρημα,εσυ θα ησουν μεγιστανας του χρηματος και εγω εφοπλιστης χεχε
παρεπιπτοντως.. πολυ μου αρεσε ο παραλληλισμος του Κενο με τον Μπουκοφσκι!!!!!!!!!!!!
χαλαρωσε axl ... αυτα και σαν ονειρα ειναι απλησιαστα.. για μενα τουλαχιστον..πλακιτσα κανουμε!!!
Την Γαλατεια και μιαν καλυβην... αυτο ειναι το ονειρο.. αρκει αυτη η καλυβα να ειναι τοσο απομακρυσμενη που να μη περναει ανθρωπος ουτε για δειγμα!!
κατα τα αλλα... ενα ταξιδι στο διαγαλιαξιακο συμπαν ολοι δικαιουμαστε να το κανουμε!
ειμαι τοσο ψωνισμενος και σνομπ που αυτο το φορουμ πλεον δε μου λεει τπτ! απο τα μελη του που εχω φτασει να τα παρακαλαω για να μου δωσουν ενα επιχειρημα της προκοπης μπας και κανουμε κουβεντα, και κανουν κοπυ πεηστ πραγματα χωρις να διαβαζουν καν τις ειδησεις να δουν αν ισχυουν σαν σωστα παπαγαλακια κομματοσκυλα, μεχρι την υποκριτικη διαχειριση που πρασινιζει μονο τα δικα μου ποστς για να φανω ο κακος της υποθεσης. ενα μεγαλειωδες θεατρο του παραλογου, οτι του φανει του λολοστεφανη, ολα για το θεαμα, με κινησεις εντυπωσιασμου. η επιφανεια της επιφανειας και η ηλιθιοτητα της ηλιθιας. sorry no no, απεχω κι αντε στην ευχη της παναγιας.
... σ' άρεσε έ;... για ρώτα τον σχωρεμένο όμως αν του αρέσει ο παραλληλισμός με τη Βούρτση... εμ, εδώ σε θέλω...:)... γιατί όταν α=β και β=γ, τότε και α=γ... δε σε τρομάζουν οι μαθηματικές μου γνώσεις, λολ;... εμένα με εντυπωσιάζουν... εκείνο το νούμερο πού βρίσκεται, λιάζεται και σαλιαρίζει σε καμιά παραλία κι εμείς εδώ τη βγάζουμε δε τη βγάζουμε;... ά, δε σού 'πα... έκανα και μετονομασία στο "μποζόνιο" του Χιγκς... το ονόμασα "μποζίδιο" και βάφτισα έτσι ένα γατί με ειδικές ανάγκες που έχω... δίνω άλλη διάσταση στις ανακαλύψεις των επιστημόνωνε και κρύβομαι όπως καταλαβαίνεις...
... άμα δε πας για κανά μπανάκι - γιατί αυτά εγώ τα έχω ξεχάσει πια - έλα, έχω πηγάδι... να πνιγούμε, να δροσιστούμε, να ησυχάσουμε... σα τη γερακίνα ένα πράμα... ζάπλουτες με τα βραχιόλια να βροντούν, λολ!...
Απίστευτα,απεριγραπτα,μονα δικά κ παρα πολυ συγκινημενη!!σήμερα ακούσαμε την καρδούλα του μωρου!!!! Πω πω δεν υπάρχει!! Σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχω μέσα στα σπλάχνα μου ένα θαύμα,ένα τόσο ζωντανό πλασματακι!!!!
Πόσο περήφανη ένιωσα γι'αυτο!!!κ πόσο καλα κάναμε που αποφασίσαμε να το κρατήσουμε!!!!:d:d
Βασικα αισθανομαι πολυ καλα .... Αν εξαιρεσουμε το οτι έπηξε το κεφαλι μου για να κανω την εργασια που εχω .... Λεω να παω για μπανιο πιο μετα για να ξεθολώσω
Πόνος, πάλι καλά μόνο σωματικός. Μόλις γύρισα από διάνοιξη κύστης κόκκυγα (λίγο αηδιαστικό αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες) και ενώ ζητούσα ολική νάρκωση, κάτι να δαγκώνω,
να το αφήναμε για μετά τις εκλογές κτλ ... τελικά δεν το γλίτωσα το νυστέρι. Μιλάμε για πολύ πόνο εκείνη την ώρα, μου ερχόταν να σηκωθώ και να αρχίσω το γιατρό στις κασιδόμπατσες.
Περαστηκα οντωσ Τασο...να σου πω μονο πωσ εγω την κεσαρικη μου την εβγαλα με depon>.....σε συμποναω :):):):):)...καθε μερα θα ειναι και καλυτερα.
Να σαι καλά andzik, πάντως 1000 φορές σωματικός πόνος παρά το βάσανο της κατάθλιψης. Το κακό είναι ότι μετα την επέμβαση έχω ανεβάσει πυρετό ενώ πριν δεν είχα. Άλλο και τούτο!
Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
χαχαχαχα!ο Μπουκοφσκι και η Βουρτση!τελειο ζευγαρι...τι παιδι θα εβγαζαν αραγε???
εμεις με τα βραχιολια να βροντουν και το μποζιδιο να φερνει γυροβολιες στην μεση...οπως μπορει τουλαχιστον ή γιατι οχι,το ονειρο απαιτει το μποζιδιο σε πληρη υγεια να τρεχει πανω κατω!!
Γυρισε ο αλητης ο Μπαμπης?
μου χει κολλησει το remix του smoke weed everyday και η πολυχρωμια οπως παντα, αλλα πρεπει να αρκεστω στο γαλαζιο της θαλασσας γιατι δε γινεται να τριπαρεις καθε ωρα και στιγμη ειδικα οταν περνας το δρομο απεναντι μπορει να σε πατησει κανα αμαξι και μετα να σε ψαχνουνε. την κανω για βουτιες, σι γιου!
Αγχωμένη... :(
Αντέχετε τα ξεσπάσματα των άλλων;
Ξαφνικά από το πουθενά να αντιδράει, να ξεσπάει, να γίνεται πνεύμα αντιρρησίας χωρίς λόγο;;;;;;;
Εμένα μου έτυχε σήμερα και έχω γίνει έξω φρενών...
ακόμη και στα δικαιολογημένα δύσκολα γλιτώνω τον πονοκέφαλο ! Δεν μπορώ τις υστερίες !
δυστυχως γεννηθηκαμε αναγκασμενοι να ζουμε στο κοσμο της ηλιθιοτητας και των ονειρων των ανθρωπων. εδω θα πρεπει να κανεις αυτο που θελεις οπως σου λεμε εμεις, κι οχι οπως μπορεις. καταλαβες φιλε, αλλιως σε κλεινουμε σε ειδικα διαμορφωμενα σπιτακια που τα ονομαζουμε φυλακες κι αναμορφωτηριο, μεχρι να σαπισεις. ετσι για να σου αποδειξουμε οτι εμεις ειμαστε το κυριαρχο ον πανω στο πλανητη, και σε κανουμε καραγκιοζακι μας, οτι γουσταρουμε.
Ανακουφισμένη που τελείωσε κ αυτο,παρα πολυ κουρασμένη κ ανακατευομαι πάλι Γαμωτο μου!!!δε θα αναφέρω ότι έχω πεθάνει απο τη ζέστη... Αυτο διορθωνεται
Γιατί ασπρόμαυρο το προφίλ χωρίς το τίποτα?κ επιλογή για επαναφορά locked η μάλλον ανύπαρκτη?μήπως γίνεται ότι να είναι εδώ μέσα?
Το αισθάνομαι μέτρια πάει να μου γινει κανόνας. Δεν πάει παραπάνω, πιο εύκολα πάει πιο κάτω. Να αρχίσω να γεμίζω τις στηλες του φορουμ? κι αν το κάνω θα πετύχω τι? θα σκοτωσω την ωρα μου, θα ακουσω ξανα και ξανα τα ίδια καλά λόγια, θα ξανακοροιδέψω τον εαυτο μου και μετα θα ξαναβρεθω εκεί ακριβώς που ήμουν πριν.
και μετρια μια χαρα ειναι, Γιαννη
Αισθανομαι σαν τροφη για κουνουπια!νιωθω πως θα ξυπνησω ενα πρωι και θα μου λειπει κομματι!!!!
Παρεπιπτοντως ...εχω διαβασει οτι μονο τα θηλυκα κουνουπια τσιμπανε και πινουν αιμα!!!!!
την εχω περασει αυτη την φαση ...αν δεν πηγαινε 7-8 το ματι δεν εκλεινε με τιποτα!!τα ματια μου ηταν σαν του ΕΤ του εξωγηινου..και το κεφαλι μου καπως ετσι το ενιωθα!!!
εγω την περναω 30 χρονια τωρα, παω για νανι