Καλα βρε flatl , ειναι δυνατον να μου ειπε τετοιο πραμα η ψυχιατρος ? εγω κανω πλακα !
Printable View
Βαρέθηκα.
εγώ Φταιω που ασχολούμαι .
Άντε γεια.
η ζωή είναι ωραία.
Θα ηθελα να ρωτησω ολους τους αγχωτικους του φορουμ αν εχουν εμφανισει ποτε υπερταση....?
Εγω οταν ειχα στουκαρει τι τζιπ μου κ το πεταξα ουσιαστικα , το 07 , η εποχη που επινα , ειχα πιεση 10-15 για ενα μηνα ,απο την στεναχωρια μου .
Πολύ λυπάμαι Αγγελε γι αυτό.!
Εγώ σκέφτομαι ότι με γρατζουνισε η γατα μου στη μούρη και ότι αύριο εύχομαι να είναι μία ομορφη μέρα στο σεμινάριο στην Αθήνα..........
Εύχομαι να ήμουν πάντα άνετη χωρίς να σκέφτομαι τον διαβητη μου και επίσης εύχομαι να είναι όλοι οι ανθρωποι καλά και μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω!
Τι λυπασαι Ντιανα , αφου επινα κ οδηγουσα , καλα να παθω . Παλι καλα που επεσα σε κολωνα . Μαρεσουν οι γατουλες , πολυ .
Το ξερω οτι ευχεσαι να ειναι ολοι οι ανθρωποι καλα , κ τι να πω για τον διαβητη .
Εσυ γιατί δεν θελεις να πάρεις ενα ζωακι Αγγελε;
Ειδικά εναν σκυλάκο,να τον βγάζεις κ βολτουλες....
Θελω γατο , ειχα απο το 1980-2008 , αλλα ειναι δεσμευση , θα μου πεις , γιατι , αφου δεν πας πουθενα , κ αν μου την δωσει κ αρχισω κ βγαινω ?
πάρε έναν κεραμιδόγατο....και μόλις αρχίσεις να βγαίνεις.....αμόλα τον!!!!!!!!!
Nα αμολησω γατο ? απορω πως το σκεφτηκες . Εγω με τον γατο μου , κοιμομασταν αγκαλια , νταξει , οχι ακριβως , αλλα διπλα μου , και του μιλαγα κιολας ( αυτος δε μιλαγε , προσπαθουσα να του μαθω , αλλα δεν ταπαιρνε ) .
κεραμιδογατος ειμαι εγω αλλα αν νευριασω προβιβαζομαι σε τιγρης
Ο εγωισμος ειναι κακιστος συμβουλος.
Φωτεινη , γεια σου .Υπαρχει μια κινεζικη ρηση , για το ποιους μπορεις να συμβουλευσαι η να μαθαινεις κατι , η να μην μαθαινεις τιποτα ,
αυτος που δεν ξερει και νομιζει οτι ξερει , ειναι ανοητος , αφηστε τον , αυτος που δεν ξερει , αλλα ξερει οτι δεν ξερει , ειναι ετοιμος να μαθει , διδαξτε τον , αυτος που ξερει , αλλα δεν ξερει οτι ξερει , κοιμαται , ξυπνηστε τον , αυτος που ξερει κ ξερει οτι ξερει , ειναι σοφος , ακολουθηστε τον .
Αμφισβητω την οποια γνωση μου..δεν εχω καταληξει αν αυτο ειναι μετριοπαθεια και μ ανοιγει δρομους για να μαθαινω ή ειναι απλως ελλειψη αυτοπεποιθησης για την υπαρκτη βλακεια μου.
Χμ αυτος που ξερει και ξερει οτι ξερει , δεν ειχε ιντερνετ τοτε:P
Εγω 5 πραγματα μαθαινω και βλεπω οτι υπαρχουν αλλα 1200 που αγνοουσα παντελως και δεν ξερω τιποτα για αυτα.
Μερικες φορες αισθανομαι λιγος , μερικες φορες επαρκης κυριως οταν πετυχαινω καποιο στοχο , για παραδειγμα φτιαχνοντας εστω και κατι απλο. Σιγουρα παντως εχω μια πελωρια λαχταρα για γνωση και να μαθω καινουρια πραγματα , η οποια με ωθει ... αλλα δεν ειμαι
σιγουρος αν μερικες φορες γινεται καταπιεστικη.
Καταπιεστικη για σενα ή για τους αλλους?
Μηπως οι αποτυχιες μας κλονιζουν τις εδραιωμενες αποψεις ευκολα?ενω δε θα πρεπε εννοω,κατι σαν ελλειψη πιστης στον εαυτο μας.
Καταπιεστικη για μενα.
Σιγουρα οι αποτυχιες μας κλονιζουν και οι επιτυχιες μας ανεβαζουν , αυτο ειναι το φυσιολογικο να γινεται. Τωρα εαν με μια αποτυχια πεφτεις ξερος στο κρεβατι για ενα μηνα εχοντας καταθλιψη ή με μια επιτυχια "καβαλας το καλαμι" και νομιζεις οτι εισαι ο αρχων του συμπαντος , τοτα ναι υπαρχει προβλημα.
Δεν ειναι ασχημο να κλονιζονται και οι εδραιωμενες αποψεις ε? Τα παντα ρει ειναι καλο , ο βουρκος δεν ειναι.
μια μικρη ανασυνταξη.. οι αποτυχιες δε σε κλονιζουν αν οι επιτυχιες σε ανεβαζουνQuote:
Σιγουρα οι αποτυχιες μας κλονιζουν και οι επιτυχιες μας ανεβαζουν ,
Και εαν κανεις κατι με παθος , τοτε δεν σε διασκεδαζει η πορεια ανεξαρτητου αποτελεσματος .... συμφωνα και με την ιθακη του ποιητη?
Ναι ενταξει , οπως και να το κανεις θες και καλα αποτελεσματα , δεν αντιλεγω.
Και σιγουρα ειναι και ποσο ψηλα θετεις τον πυχη για τον εαυτο σου , ισως. Προσπαθεις να φτασεις , αυτο που δεν ειναι ανθρωπινως δυνατο ή θετεις ποιο βατους στοχους? Δεν ξερω αν εν τελει παιζει πολυ ρολο το τελευταιο . Εγω θετω στοχους που θελω 10 ζωες να
πραγματοποιησω νομιζω , αλλα δεν με στεναχωρει ιδιαιτερα , ειναι αυητη η διψα που μερικες φορες γινεται καταπιεστικη οπως ειπα , αλλα με κανει να θελω να συνεχιζω κιολας.
βασικα δε γινετε να τα πετυχεις οοολα... καθε φορα που θα επιχειρισεις κατι η θα το πετυχεις η οχι το θεμα ειναι καθε φορα που κατι δε σου ερχετε οπως θες να σκεφτεσαι οτι κατι αλλο καπια αλλη φορα σου ηρθε καλυτερα πχ παραδειγμα αν επιχειρισεις για πρωτη φωρα να μαθεις πιανο ειναι 100% σιγουρο οτι δε θα ξερεις πως να πεξεις αρα η επιτυχια ερχετε παντα μεσα απο την αποτυχια
Ναι εχεις ενα δικιο , ο αγωνας ειναι μια διαδικασια μικρων αποτυχιων μεχρι να μαθεις κατι. "Trial and error". Αλλα μεγαλες αποτυχιες , οπως με απολυσαν απο τη δουλεια , γιατι τα εκανα μανταρα ειναι αλλιως ισως. Και αυτο φυσικα το βαζεις στο οπλοστασιο σου μιας και ωθει το ενστικτο της επιβιωσης και συνεχιζεις , αλλα σιγουρα μπορει και να σε τσακισει.
η δουλεια αναπληρωνετε καπια στιγμη φευγεις απο τη μια βρισκεις αλλη το μονο που δεν αντεχεται ειναι η μοναξια
Σκέφτομαι ότι δεν παλεύεται να ζεις στην Αθήνα.......σήμερα έπινα καφέ σε μια καφετέρια που από πάνω περνούσε ο ηλεκτρικός-έλεος!
ετσι κ αλλιως δε πετυχαινεις τιποτα αν κατι δε μπορεις να το αλαξεις για να αντεξεις πρεπει να σαι αναισθητος δε σε ρωταει κανενας αν θες η ζωη η ιδια στο επιβαλει να γινεσε οταν πρεπειQuote:
μπορει και να σε τσακισει.
αυτο το λες γιατι δεν εχεις δει τι γινετε σε αλλες χωρες εγω μολις ειδα αναθεωρισα τα παντα αν τωρα αναρωτιεσαι τι λεει αυτος αν ετρωγες στα μουτρα ενα κατεψυγμενο αερα στο αεροδρομιο στη φρανκφουρτη κ μετα σε ποναγαν ολα σου τα παιδια κ προσπαθουσες μετα να τα συναρμολογισεις θα καταλαβαινες τι αξιζει αυτη η χωρα...Quote:
Σκέφτομαι ότι δεν παλεύεται να ζεις στην Αθήνα.....
ειναι μια επιλογη μεχρι να καταλαβεις οτι δε την αντεχεις συχνα πρεπει να περασει καπιος χρονος για να το καταλαβει κανεις αυτο
Μπορεί να πάμε να του μιλήσουμε , να πάψουμε να είμαστε μόνοι και να πάψουμε να είμαστε κι εγωιστές...συμφωνώ
για μένα θα μιλήσω....αν της μιλήσω....μπορεί να ξανά είμαστε μαζί .... μα θα της καταστρέψω τη ζωή.....και θα είμαι πολύ μεγαλύτερος εγωιστής ..από ότι είμαι τώρα...
θυσιάζομαι και καλά....μη δίνετε και πολύ σημασία..βαθμός αλκοόλ 1,72
υ.γ. κολλητέ ξέρω ότι δεν ακούς ελληνική μουσική αλλά το κομμάτι που θα βάλω αν και καψουροτραγουδο είναι πολύ ροκ....
(διπλη δημοσιευση)