Τι σκέφτεστε; - Page 1306
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1306 of 1532 FirstFirst ... 30680612061256129613041305130613071308131613561406 ... LastLast
Results 19,576 to 19,590 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Φωτεινη , γεια σου .Υπαρχει μια κινεζικη ρηση , για το ποιους μπορεις να συμβουλευσαι η να μαθαινεις κατι , η να μην μαθαινεις τιποτα ,
    αυτος που δεν ξερει και νομιζει οτι ξερει , ειναι ανοητος , αφηστε τον , αυτος που δεν ξερει , αλλα ξερει οτι δεν ξερει , ειναι ετοιμος να μαθει , διδαξτε τον , αυτος που ξερει , αλλα δεν ξερει οτι ξερει , κοιμαται , ξυπνηστε τον , αυτος που ξερει κ ξερει οτι ξερει , ειναι σοφος , ακολουθηστε τον .
    Ωραιο ..ας με διδαξει λοιπον καποιος που ξερει οτι ξερει..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Αμφισβητω την οποια γνωση μου..δεν εχω καταληξει αν αυτο ειναι μετριοπαθεια και μ ανοιγει δρομους για να μαθαινω ή ειναι απλως ελλειψη αυτοπεποιθησης για την υπαρκτη βλακεια μου.

Senior Member
    Χμ αυτος που ξερει και ξερει οτι ξερει , δεν ειχε ιντερνετ τοτε:P

Εγω 5 πραγματα μαθαινω και βλεπω οτι υπαρχουν αλλα 1200 που αγνοουσα παντελως και δεν ξερω τιποτα για αυτα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Χμ αυτος που ξερει και ξερει οτι ξερει , δεν ειχε ιντερνετ τοτε:P

Εγω 5 πραγματα μαθαινω και βλεπω οτι υπαρχουν αλλα 1200 που αγνοουσα παντελως και δεν ξερω τιποτα για αυτα.
    Το θεμα κηπακο μου ειναι πως νιωθουμε οταν συνειδητοποιουμε οτι δεν ξερουμε αρκετα..
    Εσυ νιωθεις λιγος?Εγω φτανω να μην ειμαι σιγουρη για τιποτα ωρες ωρες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Το θεμα κηπακο μου ειναι πως νιωθουμε οταν συνειδητοποιουμε οτι δεν ξερουμε αρκετα..
    Εσυ νιωθεις λιγος?Εγω φτανω να μην ειμαι σιγουρη για τιποτα ωρες ωρες..

Μερικες φορες αισθανομαι λιγος , μερικες φορες επαρκης κυριως οταν πετυχαινω καποιο στοχο , για παραδειγμα φτιαχνοντας εστω και κατι απλο. Σιγουρα παντως εχω μια πελωρια λαχταρα για γνωση και να μαθω καινουρια πραγματα , η οποια με ωθει ... αλλα δεν ειμαι

σιγουρος αν μερικες φορες γινεται καταπιεστικη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Καταπιεστικη για σενα ή για τους αλλους?
    Μηπως οι αποτυχιες μας κλονιζουν τις εδραιωμενες αποψεις ευκολα?ενω δε θα πρεπε εννοω,κατι σαν ελλειψη πιστης στον εαυτο μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Καταπιεστικη για σενα ή για τους αλλους?
    Μηπως οι αποτυχιες μας κλονιζουν τις εδραιωμενες αποψεις ευκολα?ενω δε θα πρεπε εννοω,κατι σαν ελλειψη πιστης στον εαυτο μας.
    Καταπιεστικη για μενα.

Σιγουρα οι αποτυχιες μας κλονιζουν και οι επιτυχιες μας ανεβαζουν , αυτο ειναι το φυσιολογικο να γινεται. Τωρα εαν με μια αποτυχια πεφτεις ξερος στο κρεβατι για ενα μηνα εχοντας καταθλιψη ή με μια επιτυχια "καβαλας το καλαμι" και νομιζεις οτι εισαι ο αρχων του συμπαντος , τοτα ναι υπαρχει προβλημα.

Δεν ειναι ασχημο να κλονιζονται και οι εδραιωμενες αποψεις ε? Τα παντα ρει ειναι καλο , ο βουρκος δεν ειναι.

Banned
    Σιγουρα οι αποτυχιες μας κλονιζουν και οι επιτυχιες μας ανεβαζουν ,
    μια μικρη ανασυνταξη.. οι αποτυχιες δε σε κλονιζουν αν οι επιτυχιες σε ανεβαζουν

Senior Member
    Και εαν κανεις κατι με παθος , τοτε δεν σε διασκεδαζει η πορεια ανεξαρτητου αποτελεσματος .... συμφωνα και με την ιθακη του ποιητη?

Ναι ενταξει , οπως και να το κανεις θες και καλα αποτελεσματα , δεν αντιλεγω.

Senior Member
    Και σιγουρα ειναι και ποσο ψηλα θετεις τον πυχη για τον εαυτο σου , ισως. Προσπαθεις να φτασεις , αυτο που δεν ειναι ανθρωπινως δυνατο ή θετεις ποιο βατους στοχους? Δεν ξερω αν εν τελει παιζει πολυ ρολο το τελευταιο . Εγω θετω στοχους που θελω 10 ζωες να

πραγματοποιησω νομιζω , αλλα δεν με στεναχωρει ιδιαιτερα , ειναι αυητη η διψα που μερικες φορες γινεται καταπιεστικη οπως ειπα , αλλα με κανει να θελω να συνεχιζω κιολας.

Banned
    βασικα δε γινετε να τα πετυχεις οοολα... καθε φορα που θα επιχειρισεις κατι η θα το πετυχεις η οχι το θεμα ειναι καθε φορα που κατι δε σου ερχετε οπως θες να σκεφτεσαι οτι κατι αλλο καπια αλλη φορα σου ηρθε καλυτερα πχ παραδειγμα αν επιχειρισεις για πρωτη φωρα να μαθεις πιανο ειναι 100% σιγουρο οτι δε θα ξερεις πως να πεξεις αρα η επιτυχια ερχετε παντα μεσα απο την αποτυχια

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα δε γινετε να τα πετυχεις οοολα... καθε φορα που θα επιχειρισεις κατι η θα το πετυχεις η οχι το θεμα ειναι καθε φορα που κατι δε σου ερχετε οπως θες να σκεφτεσαι οτι κατι αλλο καπια αλλη φορα σου ηρθε καλυτερα πχ παραδειγμα αν επιχειρισεις για πρωτη φωρα να μαθεις πιανο ειναι 100% σιγουρο οτι δε θα ξερεις πως να πεξεις αρα η επιτυχια ερχετε παντα μεσα απο την αποτυχια

Ναι εχεις ενα δικιο , ο αγωνας ειναι μια διαδικασια μικρων αποτυχιων μεχρι να μαθεις κατι. "Trial and error". Αλλα μεγαλες αποτυχιες , οπως με απολυσαν απο τη δουλεια , γιατι τα εκανα μανταρα ειναι αλλιως ισως. Και αυτο φυσικα το βαζεις στο οπλοστασιο σου μιας και ωθει το ενστικτο της επιβιωσης και συνεχιζεις , αλλα σιγουρα μπορει και να σε τσακισει.

Banned
    η δουλεια αναπληρωνετε καπια στιγμη φευγεις απο τη μια βρισκεις αλλη το μονο που δεν αντεχεται ειναι η μοναξια

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το μονο που δεν αντεχεται ειναι η μοναξια
    επίσης το μόνο που δεν αντέχεται είναι ο εγωισμός.
    που παρόλο που πεθαίνουμε από τη μοναξιά δεν πάμε να βρούμε τον άλλον να του μιλήσουμε επειδή είμαστε εγωιστές.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι δεν παλεύεται να ζεις στην Αθήνα.......σήμερα έπινα καφέ σε μια καφετέρια που από πάνω περνούσε ο ηλεκτρικός-έλεος!