Originally Posted by
Ορέστης
Εχω κανει καποιες εξετασεις που βγηκαν καθαρες αλλα δεν τις εχω κανει ολες. Θα ελεγα μαλιστα οτι φοβαμαι να τις κανω ολες.
Οσον αφορα τη στυση ακομα και στον αυνανισμο δε λειτουργει ικανοποιητικα διοτι δεν διατηρειται η πληρης σκληροτητα χωρις προσπαθεια. Αυτο στο σεξ κανει τα πραγματα δυσκολα. Οι ουρολογοι λενε οτι ειναι ψυχολογικο.
Επισης εχω αποκτησει ενα ακομα προβλημα μετα απο θεραπεια με κορτιζονη. Συγκεκριμενα εχασε την ελαστικοτητα το πετσακι και οταν τραβιεται πισω λυγιζει λιγο το σωμα του πεους και με ποναει. Ε αντε να πονας τωρα και να προσπαθεις να πετυχεις στυση. Πηγα στη δερματολογο στο νοσοκομειο ΑΣ, μού λεει μια χαρα τραβιεται. Λεω, συγνωμη, αλλο μεγεθος εχει τωρα που βρισκεται σε χαλαση, αλλο μεγεθος εχει οταν βρισκεται σε στυση. Με κοιταζεψσαν εξωγηινο! Μου δωσε μια αλοιφη κορτιζονουχα, λεει για να σπασει τυχον ινωση αν υπαρχει. Εγω ομως επειδη επαθα τη ζημια απο κορτιζονουχο αλοιφη, και επειδη δεν την ειδα και πολυ σχετικη την κυρια αυτη, δεν τη χρησιμοποιησα.
Πηγα μετα σε εναν ουρολογο του ΙΚΑ, του ειπα το και το, μολις ακουσε κορτιζονη, εκανε μια γκριματσα εντονα ανησυχη αλλα δεν σχολιασε. Μετα μου ειπε οτι θα μπορουσε για το προβλημα μου να γινει περιτομη. Δεν με εξετασε ομως, δε μου ειπε αν ΕΓΩ χρειαζομαι επεμβαση ή αν μπορει να καλυτερεψει με συντηρητικη θεραπεια. Με αλλα λογια μού ειπε μια γενικη πληροφορια που βρισκω και μονος μου στο γκουγκλ, εγω δεν πηγα ομως εκει για σεμιναριο, πηγα για διαγνωση στο δικο μου συγκεκριμενο προβλημα!
Αυτα οσον αφορα τα οργανικα προβληματα, χωρια κατι αλλα ψιλα - ειδατε τωρα πως εγιναν μεσα σε μια νυχτα τα ματια μου; Επαθα ευρειαγγειες κατω απ τα ματια. Αυτες δε θεραπευονται και με κανουν να μοιαζω σαν ναρκομανης. Με τι θαρρος να παω τωρα σε μια κοπελα και να κανω τον ωραιο οταν ξερω οτι θα κοιταζει αντιαισθητικα ματια; Με βρισκει το ενα κακο μετα το αλλο, σαν ο ιδιος ο Θεος να μου λεει θα σε τιμωρησω αν δεν τα παρατησεις.