Originally Posted by
ioannis2
Δεν έχεις θέση κοπέλα μου σ' αυτό το χώρο. Εδώ είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης, κι αυτος ειναι ο μόνος κανονας λειτουργίας αυτου του χωρου. Ψυχολογικής υποστήριξης! Μόνο όσοι μπορουν να προσφερουν σ' αυτο βρίσκονται σε τούτο το χώρο. Εσύ εδώ αφοδεύεις καθημερινά από το στώμα. Επάξια παίρνεις τον τίτλο του οχετού του φόρουμ! Οι υπόλοιπες συζητησεις σου ειναι χαβαλές και πλάκα. Αυτη ειναι η προσφορά σου σε όποιον μπαίνει εδω. Σύγχησες το φορουμ με τσατ και φεις. Εδώ σε κράτησε η ζωντανή επικοινωνία (την οποια φαινεται στερεισαι στη ζωη σου ή δεν έχεις όλο αυτο τον καιρο κατι να κανεις και σκοτωνεις την ωρα σου), τίποτα άλλο, κι ο λογος σου ειναι βασικά χαβαλές αμα δεν βρίζεις.
Έλεγξες ότι δεν έχω αναφορές κι αποκλεισμούς? Τιμή μου που δεν έχω. Επειδή λέω αυτα που μου βγαινουν, ευσημα εδω δεν υπάρχουν. Μάζεψε τη γλώσσα σου, άσε την αυθάδεια και τις βρισιές γι αυτους που σε καταντησαν σ' αυτο το χάλι, γι αυτους που σου προκαλεσαν ψυχολογικά, που ακόμα και μέσα στην ανωνυμία του φορουμ σε έκαναν να ντρέπεσαι να πεις τα δικα σου.
Και γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει. Μου άρεσαν ειλικρινά οι χαρακτηρισμοί σου για μένα (βαθια σκεψη, συγκροτημένος και καλοσυνάτος λόγος). Για να με περιγραφεις με τόση ακρίβεια, παρακολουθεις συνεχως τα μηνυματα μου, σε αγγίζουνε, τουλάχιστον κάτι σου μένει. Τιμή μου! Αλλιως θα πεφτες έξω στις περιγραφες σου. Οντως σε συνεπαίρνει ο λόγος μου. Κρίμα που δεν μπορεις να κανεις κι εσυ το ίδιο.
Κί όποτε θες ίσια και σταράτα να μου το λές!