Τι σκέφτεστε; - Page 1319
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1319 of 1532 FirstFirst ... 31981912191269130913171318131913201321132913691419 ... LastLast
Results 19,771 to 19,785 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Καλημέρα , έχω μια απορία, αυτό εδώ είναι π.μ μέλους προς εσένα;
    Αυτο ειναι πμ του Πανου..Απο εδω και περα θα βγαινουν στον αερα,δεν το εβαλα κανονικα βεβαια απλα εκανα ενα copy paste!

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ξέμεινε από βρισίδι γι αυτο τα κανει copy paste. ξέχασε να σβησει το "ενοχλιάρα" στην τριτη γραμμή!
    Ξεμεινες απο εγκεφαλο ε?Κηροζινη καις?

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αυτο ειναι πμ του Πανου..Απο εδω και περα θα βγαινουν στον αερα,δεν το εβαλα κανονικα βεβαια απλα εκανα ενα copy paste!
    Κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο έπαιξε. Ο saber rider http://en.wikipedia.org/wiki/Saber_R..._Star_Sheriffs
    Γιωργάκης που την έχει δει εδώ μέσα ο τιμωρός του κακού.....

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 13-06-2014 at 12:12.

Banned
    Last edited by Aeon; 13-06-2014 at 12:12.

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν έχεις θέση κοπέλα μου σ' αυτό το χώρο. Εδώ είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης, κι αυτος ειναι ο μόνος κανονας λειτουργίας αυτου του χωρου. Ψυχολογικής υποστήριξης! Μόνο όσοι μπορουν να προσφερουν σ' αυτο βρίσκονται σε τούτο το χώρο. Εσύ εδώ αφοδεύεις καθημερινά από το στώμα. Επάξια παίρνεις τον τίτλο του οχετού του φόρουμ! Οι υπόλοιπες συζητησεις σου ειναι χαβαλές και πλάκα. Αυτη ειναι η προσφορά σου σε όποιον μπαίνει εδω. Σύγχησες το φορουμ με τσατ και φεις. Εδώ σε κράτησε η ζωντανή επικοινωνία (την οποια φαινεται στερεισαι στη ζωη σου ή δεν έχεις όλο αυτο τον καιρο κατι να κανεις και σκοτωνεις την ωρα σου), τίποτα άλλο, κι ο λογος σου ειναι βασικά χαβαλές αμα δεν βρίζεις.
    Έλεγξες ότι δεν έχω αναφορές κι αποκλεισμούς? Τιμή μου που δεν έχω. Επειδή λέω αυτα που μου βγαινουν, ευσημα εδω δεν υπάρχουν. Μάζεψε τη γλώσσα σου, άσε την αυθάδεια και τις βρισιές γι αυτους που σε καταντησαν σ' αυτο το χάλι, γι αυτους που σου προκαλεσαν ψυχολογικά, που ακόμα και μέσα στην ανωνυμία του φορουμ σε έκαναν να ντρέπεσαι να πεις τα δικα σου.
    Και γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει. Μου άρεσαν ειλικρινά οι χαρακτηρισμοί σου για μένα (βαθια σκεψη, συγκροτημένος και καλοσυνάτος λόγος). Για να με περιγραφεις με τόση ακρίβεια, παρακολουθεις συνεχως τα μηνυματα μου, σε αγγίζουνε, τουλάχιστον κάτι σου μένει. Τιμή μου! Αλλιως θα πεφτες έξω στις περιγραφες σου. Οντως σε συνεπαίρνει ο λόγος μου. Κρίμα που δεν μπορεις να κανεις κι εσυ το ίδιο.
    Κί όποτε θες ίσια και σταράτα να μου το λές!
    Γιαννακο για να τελειωνει η συζητηση μαζι σου..Το ποιος εχει θεση στο φορουμ δεν ειναι στην δικαιοδοσια σου..Δεν θα κατσει να σου απολογηθει κανενας και προφανως ουτε και εγω επειδη δεν ξημεροβραδιαζομαι κανοντας τον ψυχολογο σαν εσενα εδω μεσα,πραγματι κανω την πλακα μου παντα εχω οδηγο το χιουμορ στην ζωη μου!
    Αφου νιωθεις λοιπον τοσο αξιολογη παρουσια εδω μεσα (εχεις καργα παραληρημα μεγαλειου) μπορεις απλα να αποφευγεις να διαβαζεις τις αραδες μου ή τα υλικα των αφοδευσεων μου οπως λες και εσυ,εκτος αν σε τραβαει κατι στις αφοδευσεις μου.
    Ξεμεινες απο επιχειρηματα και αρχισες το βρισιδι με το βαμβακι,τουλαχιστον κανε εστω αυτο σαν αντρας και οχι σαν την μικρη λουλου..Μου αρεσει που κρινεις την εξω ζωη μου και την στερημενη επικοινωνια μου οταν εσυ πριν πιεις καφε,πριν ανοιξει το ματι σου , πριν βγαλεις την τσιμπλα απο το ματι μπαινεις στο φορουμ για να ξεδιπλωσεις τις ψυχαναλυτικες ικανοτητες σου!Τιμη σου..βρε λολ!
    Στα παρακατω λογια σου τι να σχολιασω?Το γλωσσα λανθανουσα?Το ποσο με συνεπαιρνεις? Το αν εχω με το ετσι θελω ψυχολογικα και να παω να βρω αυτους που με καταντησαν ετσι?Πολλα νευρα εχεις Ιωαννη προσεξε το λιγακι αυτο και τελος...αν εγω αφοδευω απο το στομα εσυ αφοδευεις απο μεσα σου και αυτο ειναι πολυ χειροτερο και πιο νοσηρο!Παντα στα λεω σταρατα οπως βλεπεις και παντα οσο εισαι παρων :)

Banned
    Last edited by Aeon; 13-06-2014 at 12:13.

Banned
    [το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.. Υπάρχει διαχείριση δεν σε έχρισε εσένα κανένας εδώ μέσα προστάτη του νόμου και της τάξης και όσων ακολουθούν τα ίδια βήματα.
    Last edited by Aeon; 13-06-2014 at 12:14.

Banned

Banned
    δεν υπαρχει μεγαλυτερο δουλεμα οταν ασχολιται κανεις με ενα πραγμα 24 ωρες για να το επικρυνει

Banned

Banned
    Last edited by Aeon; 13-06-2014 at 12:15.

Banned
    πωτες δεν πειρες το μερος μου φιλεμου!! κανεις λαθος!! κι αν βρεις μηνυμα που να ειχες παρει το μερος μου θα σου πω κι συγνωμη!!
    εσυ μονο να μου την λες εδω μεσα ξερεις για να κερδισεις την ευνεια καποιω ν αλλων!! αρα?? το αναποδω κανεις.

Banned
    Last edited by Aeon; 13-06-2014 at 12:17.

Banned
    Last edited by Aeon; 13-06-2014 at 12:17.