Originally Posted by
gillea
Με βαση αυτο το θεμα θα σας αναφερω και την δικη μ εμπειρια.θα τα πω εν συντομια.οταν ημουν 18 και κατι αρχισα να εχω εντονο αγχος χωρις ιδιατερο λογο και αιτια,μετα απο 2,5 χρονια απο το εντονο αγχος που ειχα εκδηλωσα ψυχωτικο επεισοδιο,το οποιο ηταν το εξης.θα σας πω και λιγο πριν.οπου και αν πηγαινα νομιζα οτι αναφερονται σε μενα οποιοι μιλουσαν.ακομη στις εφημεριδες ραδιο πιστευα οτι λεγαν για μενα.στην τηλεοραση νομιζα οτι μεταδιδαν τον τροπο σκεψης μκαι την ευστροφια μου,γελουσα μονος μ γτ πιστευα πως οι αλλοι με την δυναμη του μυαλου τους μπορει να αλαξζουν χρωμα,μεγεθος κτλ.και να φιανονται αστειη.στη διαρκεια του επεισοδιου πιστευα οτι ειμαι ο αντιχριστος,οτι ολοι θελουν να με σκοτωσουν γιατι ειχα κανει πολλες αμαρτιες και επειδη ημουν κακος.εβλεπα σε μερικους ανθρωπους το διαβολο και φοβομουν να τουσ κοιταξω και οταν με πηγαν στο ψυχιατριο επειδη η κατασταση ηταν αφορητη πιστευα οτι ημουν μεταξυ ζωης και θανατου και δικαζομαι για τις αμαρτιες μου απο τους γιατρους που με βλεπανε.επισης να αναφερω οτι πιστευα οτι η κυβερνηση σκοπευε να με δολοφονησει.αυτη ηταν η ιστιρια μ.