Results 61 to 75 of 77
Thread: οξυ ψυχωσικο επεισοδιο!
-
13-10-2011, 05:11 #61
παρομοια συμπτωματα ειχα κ γω κατα τα επισοδεια που επαθα κατα καιρους αυτο με αυτο με τις κουβεντες των αλλων που αναφερονται σε μενα το χω ακομα σε πολυ μικρο ομως βαθμο κ μονο σε ξενα περιβαλλοντα..κατα τα αλλα εχω πολλα αρνητικα συμπτωματα κ εχω γινει αντικοινωνικος κ αντιερωτευσημος θα λεγα οχι λογω εμφανισης βεβαια αλλα λογω συμπεριφορας, παντως χαιρομαι να ακουω για ανθρωπους που το ξεπερασανε εστω κ παιρνοντας ακομα τη θεραπεια..εγω εδω κ χρονια προσπαθω να συνελθω απο το τελευταιο χαστουκι που ηταν ισχυροτατο,πηρα ζυπρεξα τα πρωτα 3 χρονια κ τωρα το γυρισα σε Solian400 γτ δεν αντεχα αλλο τοση μασα, εβαλα 18κιλα κ τα λιπιδια στο αιμα μου περασανε το οριο εκεινη την εποχη, τεσπα να μην το τραβηξω κ αλλο απλα ηθελα να μηλισω λιγο αν κ δεν το συνηθιζω επειδη μου κανε εντυπωση ποσο πολυ μοιαζανε τα "κολληματα" δλδ ολα αυτα ειναι 90% η περιπτωση μου ακριβως
ευχαριστω φιλικα Α.
- 13-10-2011, 16:49 #62
Πολλα επεισοδια ψυχωσης εχουν σαν βαση θρησκευτικα παραληρηματα οπως τα δικα μας soulfy.Nα σου δωσω μερικα tip αναρωσης οχι καπνισμα(γιατι αυξανει την ντοπανιμη οχι σε βαθμο να παθεις ψυχωση)οχι αλκοολ,οχι ναρκωτικα φυσικα και την καφεινη απεφυγε γιατι ειναι διεγερτικο.να γεμιζεις τη μερα σου με ασχολιες και αν μπορεις και να δουλεψεις να το κανεις εργασιοθεραπεια λεγεται.οχι υψηλα επιπεδα στρες και πολλες αυπνιες.ξεκινησε γυμναστηριο να εκτονωνεσαι και πρωτα και κυριο να βγαινεις εξω!!!!ολα αυτα τα τηρω εγω
13-10-2011, 22:20 #63
να συμπληρωσω και τα φαρμακα απαραιτητως να τα παιρνει καποιος παντα με την υποδειξη του θεραποντος ιατρου και ετσι μπορει να φτασει κανεις σε πολυ καλη κατασταση.εγω ημουν πολυ χαλια και τωρα εχω συνελθει 100 φορες απλα ενα αρνητικο εχω,δεν ειμαι τοσο ρομαντικος οσο παλια.κατ αλλα ενημερωνομαι για τα παντα εχω πρωτοβουλιες κτλ
16-10-2011, 13:04 #64
σε αυτο το επεισοδιο χανεις την επαφη με την πραγματικοτητα................εχε ις ψευδαισθησεις..................και αποπρωσοποποιηση.................. ...........
27-10-2011, 20:04 #65
το καπνισμα το εκοψα, ναρκωτικα ενοειται οχι...αλκοολ χμμμ εχω ενα θεματακι εδω κ ολοι μου το λενε πιο πολυ η μανα μου επειδη κανει κ αντιθεση με τα χαπια, απο θεμα δουλειας ειμαι ανεργος εδω κ 2 χρονια, γυμναστικη δε κανω γτ μενω επαρχια κ δεν εχουμε γυμναστηριο, κανω ομως περιπατους μεγαλους στην εξοχη κ βοηθαει αυτο, οσο το να βγαινω το προσπαθω αλλα μενω σε μικρο χωριο κ δεν εχει κ πολυ κοσμο εδω..αποτελεσμα ειναι ιδιετερα τους χειμωνες να περναω το χρονο μου στο σπιτι ολοκληρες βδομαδες γυρω απο το pc, περσι διαβαζα κ κανα βιβλιο φετος δεν εχω κ πολλη διαθεση. γενικα εχω κλειστει κ λογω ψυχολογικης καταστασης αλλα κ λογω της ερημιας που επικρατει εδω περα..ειναι δυσκολα, με θλιβει αυτο αλλα δεν ξερω κ τι να κανω ...
07-04-2016, 22:38 #66
Γειά σας είμαι 20 χρονών και πριν λιγες βδομαδες περασα οξυ ψυχοσικο περιστατικο... ηταν η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου, νομιζα οτι ο πατερας μου ηταν ο αντιχριστος και οι νοσοκομες ηταν δεμονες και προσπαθουσαν να με πεισουν να παω μαζι τους στην κολαση και οτι ημουνα κακος και αμαρτολος ανθρωπος.... ενιοθα να μου μιλαει ο θεος και να μου λεει οτι εκανα κακα πραγματα και οτι πρεπει να μετανιοσω για αυτα αμα θελω να παω μαζι του... πλεον εχω καταλαβει οτι αυτο που περασα ειναι οξυ ψυχοσικο επεισοδιο και ετσι συνεργαστικα με τους γιατρους και περνω την θεραπια μου.... που και που ομως αμα το θημαμε νιοθω πολυ ασχημα... ελπιζω συντομα να το ξεχασω και να σταματησουν να με βασανιζουν οι αναμνησεις..
07-04-2016, 22:40 #67
07-04-2016, 22:59 #68
το εχω ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο πιστευω, δηλαδη τωρα το μονο που με ενοχλει ειναι οτι περασα κατι που πρεπει να το κραταω κρυφο στην υπολιπη ζωη μου απο ολο το νησι για να μην με σχολιαζουν... και δεν ειμαι και ανθρωπος που μπορω να κραταω πραγματα μεσα μου... (Περνω ρησπεριδονη των 3mg αλλα ο γιατρος μου λεει οτι ειναι κατι ελαφρυ και θαα τα κοψω συντο)
Υ.Γ συγχορεστε με για τα ορθογραφικα
07-04-2016, 23:59 #69
silmarilion123 με το καιρο θα το ξεπερασεις και δεν θα το σκεφτεσαι καθολου σχεδον για να σε στεναχωρει. τωρα ειναι προσφατο και ειναι λογικο να αισθανεσαι ασχημα οταν το θυμασαι.Το επεισοδιο το επαθες ετσι αποτομα η προηγηθηκε τιποτα?Επισης και γω ρισπεριδονη παιρνω και το χω κρατησει και γω κρυφο απο τους φιλους μου και το γενικοτερο περιγυρο μονο οι συγγενεις μου το γνωριζουν.σε καποιους που ανοιχτηκα με ξεκοψαν απο φιλο προβλημα τους δεν με νοιαζει.
08-04-2016, 00:02 #70
Το ότι το πέρασες τόσο γρήγορα είναι κάτι καλό.Σε συμβουλεύω να έχεις υπομονή κ να μη βιαστείς να κόψεις τα φάρμακα.Θελει πολύ προσοχή κ ποτε δεν τα κόβουμε μόνοι μας.Αν σου πει ο γιατρός να τα σταματήσεις θα πρέπει να σε παρακολουθεί για κάποια χρόνια στενά.Ετσι θα μπορεί να παρατηρεί σημαδια για υποτροπή.Διαβασε για τα προειδοποιητικά σημαδια μιας υποτροπής σε περίπτωση που τα εντοπισεις να το προλάβεις.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
08-04-2016, 03:43 #71
μην σε ανησυχει ο περίγυρος...
δεν σοτωσες και κανεναν..
εμενα το ξερουν ολοι οι συγγενείς και φιλοι και δεν εχω κανενα θεμα.. μεχρι και καλαμπουρι κανουμε για το θεμα
08-04-2016, 08:44 #72
Καλημερα, καλη δυναμη και καλη θεραπεια. Μηπως το επεισοδιο προεκυψε απο χρηση καποιων ουσιων ? Αν ειναι αυτο σιγουρα η αποφυγη τους θα σε βοηθησει.
"Make sure your worst enemy isn't you"
08-04-2016, 10:56 #73
οχι δεν περνω ουσιες.. πριν παθω το επεισοδιο ειχαα αγχος χωρις λογο και καταθλρυψη..... ενιοθα πολυ κατοτερος και δεν μπορουσα να κανω τιποτα....... ουτε σε σχολη δεν μπορουσα να κατσω τα παρατουσα μεσα σελιγους μηνες... για δουλεια δεν ειχα ωρεξη και γενικα ημουν πολυ κλεισμενος στον εαυτο μου. ξεκηνησε με δυσπνια και μεταφερθικα στο νοσοκομειο για εξετασεις αλλα δεν μου βρισκανε τιποτα και οσο γινοταν αυτο αγχονομουν ολο και περισοτερο μεχρι που νομιζα οτι πεθανα και εκει ξεκηνησε ολη η ιστορια... δεν εβλεπα ομως παρεσθησεις αυτο εινε καλο? απλα ειχα πηστει οτι ειμαι πεθαμενος και οτι ολοι γυρω μου ηταν δεμονες και ο πατερας μου που ηταν διπλα μου νομιζα οτι ειναι ο αντιχριστος......
08-04-2016, 12:48 #74
Το καλό είναι ότι το πρόλαβες πολύ νωρίς.Αν το άφηνες θα επιδεινωνόταν η κατάσταση.Εισαι σε καλό δρόμο.Θελει προσοχή όμως με τα φάρμακα γιατί είναι αυτά που μειώνουν τα συμπτώματα.Θεραπεια δεν υπάρχει ακόμα αλλά ένα ποσοστό ατόμων έχουν μόνο ένα επεισόδιο.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
08-04-2016, 14:23 #75
Ευχομαι καλη θεραπεια και οσο το δυνατον ενα καλυτερο επιπεδο ζωης, θα παιρνεις αυτα που πρεπει και πανω απο ολα να ξερεις πως δεν το διαλεξες εσυ να σου συμβει. Δεν εχω τι να κανω, α κατσε να παθω αυτο...
Οσοι ειναι ασχετοι γενικως μιλουν για τις ασθενειες τις ψυχικες καπως ελαφρα...
Σου ευχομαι τα καλυτερα !!!"Make sure your worst enemy isn't you"