..............λολολλλλλ..!
Αυτό με τα 11 προφίλ με έλιωσε!!!
Τώρα κατάλαβα γιατί τόσο πρεμούρα για την άλομπαρ..(λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης πολλαπλών προφίλ)
Printable View
..............λολολλλλλ..!
Αυτό με τα 11 προφίλ με έλιωσε!!!
Τώρα κατάλαβα γιατί τόσο πρεμούρα για την άλομπαρ..(λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης πολλαπλών προφίλ)
και οχι μονο...
η πρεμουρα δεν ειναι μονο για την αλομπαρ.
ειναι για οποιονδηποτε εχει κυρια δραστηριοτητα εδω να την λεει στην διαχειριση, χωρις να συμμετεχει στα θεματα..
για προσεξε καλυτερα ποιους επικαλειται μονιμως η "miss jane- dr. jeckyl κι αλλα 9 συνεργαζομενα νικς"..
Βέβαια, Νίκο....
Το γεγονός πως η Τζέιν έχει ανοίξει 11 προφίλ με σκοπό να τη λέει στη διαχείριση και τα μέλη και να την προστατεύεις μη λέγοντας στην κοινότητα ποια είναι αυτά, (τα προφίλ) νομίζω πως παραείναι ...συναισθηματικό.
Εμένα προσωπικά μου έχει επιτεθεί άπειρες φορές με διόλου κολακευτικά σχόλια, επινοώντας τέρατα που έχω κάνει εδώμε σκοπό να βλάψω άτομα που ταλαιπωρούνται από σοβαρές ασθένειες.
Για να μη το κάνεις έχεις τους λόγους σου, παρόλα αυτά για όλους τους άλλους που μπαίνουμε με ένα και μοναδικό προφίλ και κάθε φορά που πέφτουμε σε λάθος έχουμε και τις ανάλογες συνέπειες, δεν είναι δίκαιο.
Κι αλήθεια;... θα υπήρχε περίπτωση να σου ανταπαντήσω σε αυτό;... θα ήταν πολύ αστείο. Είναι ήδη αστείο το να μπαίνω μετά από δυο ή τρεις μέρες - δε θυμάμαι η αλήθεια είναι - και να ασχολείστε με την "Αλομπάρ". Αλλά εφόσον δεν ενοχλείται η διαχείρισή σου, εγώ γιατί να ενοχληθώ;... πράγματα που βγάζουν μάτι, δε χρήζουν ενασχόλησης. Υπάρχουν πιο ουσιαστικά σε αυτή τη ζωή φίλε.
"πόσο μπορεί να πόνεσε η ΡοκΕλΚάσμπαχ που της αμφισβητούν οι προστατευόμενοί σου, τη δική της ιδιότητα, αυτήν της λογοτέχνη.
Ίσως αυτή η ιδιότητα να είναι το μόνο μου έχει αυτή η κοπέλα.".
Τζέην, όποια ή όποιος κι αν είσαι, και δε με αφορά κιόλας... δε θα πιάσω όλη την παράγραφο γιατί επίσης δε με αφορά το πού απευθύνεις το λόγο. Πράματα που είχα να σου πω σου τα είπα.
Αν ήταν να "πονάμε" για κεκτημένα που μας αμφισβητούν άγνωστοι άνθρωποι σε ένα φόρουμ, θα έπρεπε να έχουμε πέσει όλοι απ' την ταράτσα. Δεν είμαι σε αυτούς, αυτό το έχεις καταλάβει σίγουρα.
Σκέψου το κι απ' την άλλη πλευρά... αν σχολιάσω και το πού απευθύνεις το ερώτημά σου, θα σου έλεγα απλά το εξής:... ακόμη κι αν υποθέσουμε πως η συγκεκριμένη διαχείριση χρειάζεται να σκέφτεται αν κάποιους τους "πονάνε" τα λεγόμενα άλλων, πάλι δε θα ήμουν μέσα... είμαι εχθρική απέναντί της - μη το ξεχνάς - δε μου έχει απαντήσει ποτέ δημοσίως, και δεν έχει δώσει ποτέ σημασία στα ριπόρτ μου...:)... ούτε και τώρα θα κάνω, δε θα μαλακιστώ άλλο με χαζομάρες...:)... σκέψου και κάτι άλλο όμως... δεν είμαι απ' αυτούς που έχουν "ανάγκη" το συμπονετικό βλέμμα του οποιουδήποτε ειδικού. Και αφού το ξέρω και εγώ και αυτοί, μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου γιατί δε θα σ' αφήσουν σε χλωρό κλαρί, λολ!... ο Κενό έχει γράψει ωραία πράματα, με αλληγορικό λόγο πολύ συχνά και σκληρές αλήθειες... ξεχνάς σε τί κόσμο ζούμε Τζέην, και θα μέναν τέτοια γραπτά στην επιφάνεια;... για τα εκπληκτικά του Βινς με τα πάμπολλα νικς;... ο νοών, νοήτω...
Άσε που είχα και "τύχη" στο τελευταίο μου θρεντ... μια χαρά απόψεις πήρα, δε χαλάστηκε το θέμα μου από μικρότητες και χαζομαρίτσες... και για να τελειώνουμε με μένα... όταν βλέπεις πως δεν αντέδρασε κανείς στο ένα και μοναδικό που θα μπορούσε να με "πειράξει" - στο να με αποκαλούν ακόμη "αλκοόλα" ενώ είμαι εκτός αλκοολισμού τόσο καιρό πια - έ, τί ψάχνεις ακόμη να καταλάβεις βρε;... ούτε κι αυτό με πειράζει όμως... να με ενδιαφέρουν άνθρωποι που ούτε μία στο εκατομμύριο μπορούν να φανταστούν έναν τέτοιο Γολγοθά και το τί μπορεί να κόστισε σε κάποιον που τον πέρασε;... για να καταλάβουν πόση δύναμη θέλει να το ξεπερνάς μόνος σου;... χέστηκα Τζέην...
Κι επειδή έχω πολύ σοβαρές εξελίξεις στη ζωή μου φίλε/ίλη - λολ -, σταματάω εδώ...:)...
Τα πράματα είναι τόσο καθαρά πια, που ακόμη κι αν δε τις είχα, πάλι θα αραίωνα... δυο δουλειές Τζέην, 10 ζώα στο σπίτι, εθελοντισμός με τα αδέσποτα - το ένα πίσω απ' το άλλο, ξέρεις τί γίνεται τώρα ειδικά με την "κρίση" - το ενδεχόμενο να γίνω "μαμά" και καινούργιο διήγημα στα σκαριά γιατί πρέπει να φωτίσω τον πολιτισμό που τον έχω γραμμένο στα παπάρια μου...:)...
Ευχαριστώ που σε έχω διαβάσει κι εύχομαι καλή συνέχεια!... καλή βδομάδα σε όλους, λολ!...
....εχμ...δεν σε θυμήθηκε κανείς άλομπαρ.
Η φίλη σου η 11πρόφιλη σε θυμήθηκε και άρχισε να μου τη λέει, γιατί εγώ αμφισβήτησα την λογοτεχνική σου ιδιοτητα.
Που αν το καλοσκεφτείς δεν την αμφισβήτησα, απλά ζήτησα να μη την ξαναπεί κανείς που γράφω πως είμαι μοντέλο.
Σιγά!
Πως της μιλάς έτσι της κοπέλας; το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο δεν μου φάνηκε να κάνεις πλάκα, μάλιστα ακούστηκε αντρική η φωνή σου, φαίνεται είσαι άντρας που κρύβεται πίσω από γυναικείο όνομα και εμένα προσωπικά μου έκανες πολύ άσχημο πέσιμο τις προάλλες και έλεγες ένα σωρό ψέματα για μένα. Δεν ξέρω τι συζήτηση μπορώ να κάνω με έναν άνθρωπο σαν εσένα αλλά ειλικρινά κάποτε μιλούσες πιο πολιτισμένα. Αν μπαίνει εδώ ο οποιοσδήποτε για την πλάκα του προφανώς κοιμάται όρθιος και δεν βλέπει σε τι χώρα ζει.
Όπως τα έλεγα λοιπόν. Νίκο, τι λέγαμε; Είσαι περήφανος για τα μακροχρόνια εθισμένα και προστατευόμενά σου μέλη;
Τι ποστ είναι αυτό; Τι εξυπηρετεί; Είναι για υποστήριξη;
Γιατί εγώ, και όχι μόνον, το βλέπω για ξεκάθαρη και απροκάλυπτη ειρωνεία με τις πλάτες του διαχειριστή. Του διαχειριστή χωρίς στίγμα.
Στους όρους χρήσης γράφει ότι τα ειρωνικά σχόλια απαγορεύονται….
Δεν θα δώσεις προειδοποίηση όμως.
Πάω στοίχημα!
Γιατί το μέλος αυτό εξυπηρετεί τη λογική της αγοράς που σου αρέσει.
Τη λογική της ειρωνείας και ενίοτε ακόμα και βίας.
Δεν θα δώσεις προειδοποίηση γιατί το μέλος αυτό είναι η Ρέμεντι και όχι ο ΚΕΝΌ.
Ίδωμεν.
Αν θυμάμαι καλά, η Ρέμεντι είχε στείλει αστυνομία στο σπίτι του ΚΕΝΟ σύμφωνα με όσα είχε γράψει ο ΚΕΝΟ. Και συχνά εξέφραζε το πηγαίο παράπονο και το άκρως λογικό ερώτημα: καλά ρε παιδιά, εγώ για υποστήριξη μπήκα, και μου φέρεστε με τόση ειρωνεία;
Πόσες φορές έγραφε ο ΚΕΝΟ ότι με αυτή την ειρωνεία εδώ μέσα από αυτό το άτομο και την παρέα του, δεν έχει την όρεξη να ανοίξει οποιοδήποτε θέμα του.
Αν θέλεις βοήθεια Νίκο, μπορώ να σου βρω τουλάχιστον 10 ποστ του Κενό που μιλούν από καρδιάς για τις αναστολές στην έκφραση των ψυχολογικών του θεμάτων που του προκαλούσε η ρέμεντι και η Θεοφανία.
Εσύ όμως μεταξύ ενός πηγαίου και ειλικρινή ανθρώπου που συμμετέχει στο φόρουμ για να καλύψει τη μοναξιά του και να λύσει ενδεχόμενα κάποια ζητήματά του, και ενός ειρωνικού ατόμου που ποτέ δεν μιλά για τον εαυτό του και τα συναισθήματά του, αλλά συχνάζει εδώ κυρίως για ειρωνείες, επιλέγεις το 2ο.
Δίκαιες λοιπόν οι απορίες που εκφράζω.
Τέλος, με τέτοια υψηλού επιπέδου ποστ από τα μακροχρόνια μέλη που αποτελούν τον υποστηρικτικό κορμό του φόρουμ, εγώ, αν ήμουν ψυχολόγος από τους άνωθεν διαφημιζόμενους της gοogle δεν θα την θεωρούσα τόσο κολακευτική τη διαφήμιση. Γιατί και ο διαφημιζόμενος ψυχολόγος θέλει να διαφημιστεί σε κάτι σοβαρό και σχετικό. Αν ήξερε ότι εδώ είναι τσίρκο μπορεί να μην το διάλεγε.
Για το καλό σου το λέω Νίκο. Με πάσα ειλικρίνεια.
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πρώτα θα έπρεπε να είχε κάνει εσένα μπαν με τα 15 accounts καθώς και το ότι ο μόνος λόγος που γράφεις ποστς είναι για να την "πεις" σε συγκεκριμένα άτομα που προφανώς έχεις έχθρες από παλιά και σου έχει γίνει εμμονή. Δεν είναι ότι είσαι τρανό παράδειγμα προς-μίμηση για αυτό το φορουμ. Απλά σου λέω πριν επιτεθείς στους άλλους να επιτεθείς λίγο και στον εαυτό σου.
Τα μόνα θρεντς που χαλάνε είναι αυτά που μπαίνεις εσύ και άλλοι 1-2 (που ίσως είσαι πάλι εσύ). Δεν βλέπω πουθενά στα θέματα αυτή την στιγμή να μαλώνουνε άνθρωποι. Όλοι μια χαρά μιλάνε μεταξύ τους. Τέλος δεν ζήτησε κανείς την συμβουλή σου για την ποιότητα του φορουμ η τις διαφημίσεις, εκτός και αν βλέπεις τον εαυτό σου σαν «ανθρωπιστή» που θέλει να βελτιώσει το φορουμ για να δίνονται καλύτερες υπηρεσίες. Καταλαβαίνεις, χλωμό αυτό.