πραγματικα αυτο με το μισος που γινεται αγαπη δεν το καταλαβα ποτε....εκτος αν καποιος απο τους δυο ή και οι δυο απο την αρχη κρυβουν τα παραγματικα τους συναισθηματα ισως κι απο το ιδιο τους τον εαυτο.....δεν εχω πειρα στο θεμα ,αλλα φανταζομαι οτι υπαρχουν και καποιοι ανθρωποι που οσο πιο πολυ βλεπουν οτι γουσταρουν καποιον τοσο πιο πολυ κλωτσανε μεσα τους γιατι δεν ειναι ετοιμοι να νιωσουν ακομα βαθυτερα συναισθηματα.....αβυσσος που λενε...
τωρα για το αλλο θεμα εγω δεν θα κανω και πολλα,θα ζητησω συγκαταθεση κι αν την παρω θα σας αφησω να γνωριστειτε μονοι σας μεσω facebook....τον καλο λογο βεβαια θα τον πω...για σενα αυτα που ξερω.....συγκροτημενος χαρακτηρας,καλλιεργημενος. ...με ωραια εκφραση και πνευματικες ανησυχιες.....και για την κοπελα φυσικα οτι ειναι ενα πολυ καλο παιδι.
Απο κει και περα τα αλλα ή ταιριαζουν ήδεν ταιριαζουν δεν ειναι σε κανενος το χερι......αν ειναι τυχερο που λενε.Ρωτησα μια αλλη φιλη μου στην ιδια ηλικια(χε χε σου ειπα οι φιλες μου ειναι τουλαχιστον 10 χρονια μικροτερες) και μου ειπε πως οι γνωριμιες μεσω facebook δεν ειναι κατι περιεργο και γενικα γινεται.....προς το παρον παντως δεν καταφερα να μιλησω στην κοπελα.
αν βεβαια δεν θελεις δεν υπαρχει προβλημα...ειλικρινα κανενα ,απλα μου το λες και δεν κανω και τιποτα:)